Trenutno Pusicu pregledava 1388 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 03.12.2018 (03.12.2018) - Svi članci by MomLover6292

 

To veče u sobi mlade studentkinje Ivane bilo je napeto i uzbudljivo. Osamnaestogodišnja crvenokosa je ulazila u novu fazu života i odrastanja. Od kada je pre par dana izgubila nevinost sa svojim dečkom, kao da je postala druga osoba preko noći. Dane je provodila maštajući o tome kako prima tvrdi kurac u svim pozama, pitajući se kakav bi bio osećaj bez kondoma, kakvog je ukusa sperma, da li bi je bolelo da ga primi u guzu... Soba je bila ispunjena uzdisajima i laganim stenjanjem dok se Ivana mazila, i maštala.

 

U drugom delu kuće pak sasvim druga priča. Njeni roditelji su pijuckali vino, i ćaskali o neobaveznim temama. Kao istaknuti intelektualci, svako u svome polju rada, bili su cenjeni članovi zajednice. Majka - 43 godine, profesorka na fakultetu, i otac - 45 godina cenjeni lekar specijalista ginekologije u gradskoj bolnici.

 

Brak im je bio ispunjen poštovanjem i iskrenošću...ali seksualni život je zadnjih godina počeo da bledi, i biva dosadan. Nije uvek tako bilo, naprotiv, tucali su se kao zečevi, gde god su stigli i u svako doba dana i noći. Posebno je Ivanina majka bila perverzna, primajući ga u svaku rupu i uživala je u tome. Nažalost, puno je vremena prošlo od kada je bilo takvog uzbuđenja između njih.

 

Med. Sestra: „Doktore?“ – pitala je sestra kucajući na vrata ordinacije. „Jel je slobodno.

 

Tata: „Jeste sestro, uđite.“ – odgovorio je spremajući se za polazak kući pošto je radno vreme bilo pri kraju.

 

Med. Sestra: „Doktore, vaša ćerka je došla da vas vidi.“

 

Tata: „Ivana?“ – zapitao se začuđeno. „U redu, neka uđe.“

 

Ivana: „Zdravo tata.“ – uzbuđeno mu je dotrčala u zagrljaj.

 

Tata: „Ohoo...ovo je baš iznenađenje.“

 

Čvrsto ju je zagrlio, uživajući u njenom toplom telu, i uvek vedrini njenog duha.

 

Ivana: „Pa tatice, htela sam da te iznenadim zapravo, pošto mi treba jedna usluga.“

 

Tata: „Usluga? Pa zar nije moglo da sačeka kad dođem kući, zar je toliko bitno?“

 

Ivana: „Pa želala sam da to obavimo odmah danas.“

 

Tata: „Da obavimo? A šta to dušo?“ – podigao je obrve u čuđenju.

 

Ivana: „Pa pregled, naravno!“

 

Na ovu njenu rečenicu je bio još u većem čudu.

 

Tata: „Ivana, ja sam ti otac. Šta je sa tvojom doktoricom? Zašto ne ideš kod nje kao i inače?“

 

Ivana: „Ona je na bolovanju tata. Vraća se sledeće nedelje, a tada mi ne odgovara.“

 

Tata: „Čemu tolika žurba? Jel nešto ne valja, nešto te boli?“

 

Ivana: „Ne tata nego, dečko mi se vraća sa puta za koji dan.“

 

Tata: „Bože dete, ja te ništa ne razumem? Kakve veze ima tvoj dečko sa tim?“

 

Ivana: „Pa...tata mi bi da, znaš već šta. I želim da vidim da je sve u redu...da sam potpuno zdrava dole znaš.“

 

Tata: „Ahaa...pa dobro, šta se izmotavaš tu. Punoletna si i znaš šta radiš.“ – bio je opušten, iako ga je potencijalni pregled njegove mlade ćerkice u trenutku uzbudio.

 

Gledao je u nju tu u ordinaciji i divio se njenoj lepoti. Vitka devojka, sa osmehom koji topi, tamno crvene kose vezane u rep i tenom belim kao mleko. Stajala je u letnjoj haljinici koja je fino isticala njene, ne preterano naglašene, ali za njenu građu prelepe obline. Grudi mlade i čvrste, ne prevelike ali daleko od malih, guza čvrsta pravilnog oblika za kojoj se svi okreću. Da, Ivana je zaista bila lepotica.

 

Tata: „Slušaj, ja danas zaista nemam vremena, sigurno ne za detaljni pregled.“

 

Ivana: „Tatice, molim te, barem na brzaka za početak, kad sam već došla.“

 

Tata: „Znaš da to baš ne ide tako... Uhh ajde ovako, namesti se tu na sto, uradićemo vizelni pregled, i uzećemo ti bris. To je par minuta, a sutra ćeš fino doći u podne da detaljniji pregled.“ – rekao je i izvadio sterilni štapić iz radnog stola.

 

Ivana je sela na sto za pregled, opustila se i naslonila u poluležeći položaj, i lagano raširila noge.

 

Tata: „Jooj Ivana hahaha...“ – nasmejao se. „Pa kako da ti uzmem bris dok si u gaćicama?“

 

Ivana: „Juu hahaha...izvini, zaboravila sam.“ – još uvek se smejući bodigla je malo guzu i skinula gaćice.

 

Primakavši stolicu seo je ispred ćerkinih raširenih nogu i zanemeo. Mlada pičkica prikrivena crvenkastim mekanim dlačicama ga je u trenutku opila. Naravno, viđao je razne vagine svaki dan, ali znajući da je ovo njegova mlada ćerka ispred...prosto je osećaj bio drugačiji. Kurac je polakoo počinjao da mu raste, tražeći način da se oslobodi kroz pantalone.

 

Tata: „Khm khm...dobro, fino...ovako na prvi pogled sve deluje dobro i zdravo. Nema crvenila, osipa, nikakav neprijatan sekret. Sve deluje super, ali zaista moraš sutra da obriješ ovu šumicu ovde dušo, važi? Moram da imam bolji pregled situacije.“ – Smeškao se.

 

Ivana: „Jooj tata naravno, izvini nisam stigla.“

 

Tata: „U redu je. Sada ću samo malo da ti raširim usnice da bih ušao štapićem, važi?“

 

Ivana: „Mhh...“

 

Lagano je sa dva prsta pomerio nežne usnice svoje ćerke i ušao vrhom štapića u vaginalni kanal, i laganim kružnim pokretima mazio rozu sluzokožu. Kada je završio, preneo je uzorak na dva predmetna stakla, i stavio ih na stranu.

 

Tata: „Uhh dobro. Možeš da navučeš gaćice, gotovi smo za danas. Ovo će u laboratoriju, i videćemo za par dana šta kaže, ako ima neka bakterija ili nešto. Mada po meni, sve će biti u redu.“

 

Ivana: „Dobro tata...a kako ti se čini moja...mislim...?“

 

Tata: „Ne brini ništa, vagina ti izgleda prelepo! Ma od kada radim, nisam video lepšu!“

 

Ivana: „Aaaa daaaj tata...to kažeš samo jer sam ti ćerka.“ – skočila mu je tada u krilo, i zagrlila ga čvrsto. – kurac mu je opet zaigrao.

 

Tata: „Khm khm dobroo...to smo dakle rešili. Dakle sutra u podne...i šta smo rekli da uradiš?“

 

Ivana: „Hmm...a da da da setila sam se, da obrijem ribicu da je bolje ispitaš!“

 

Tata: „Bravoo...slušala si na času. OK, čekaj da se ja presvučem, i vozim te kući.“

 

 2. PROBUĐENE STRASTI

 

 Za razliku od večeri pre, ovaj put su u kući bile obrnute uloge. Dok je Ivana opušteno ležala u svome krevetu sa slušalicama na ušima gledajući svoju omiljenu seriju, u sobi njenih roditelja bilo je vrelo.

 

Ivana je bila srećna jer je znala da je njen tata kao ginekolog specijalista za “ženske” stvari, i da može da bude otvorena prema njemu i da ga pita sve što je muči ili što je zanima. On je oduvek bio nežan i brižan prema njoj. Uvek staložen i odmeren, a opet pravi alfa mužijak koji zrači muškošću. Njegovo čvrsto telo, ruke, lepo lice uvek uredno izbrijano i proseda kosa koja je zračila iskustvom i sigurnošću.

 

Ipak, u drugoj sobi to veče, on je pokazivao i svoju sirovu seksualnu stranu. Usled svega što je doživeo taj dan sa Ivanom na njegovom stolu, bio je napaljen kao nikada u zadnjih par godina. Ta činjenica je njegovoj supruzi više nego odgovarala.

 

Da Ivana nije imala slušalice u ušima sigurno bi čula stenjanje njene majke, i jauke uzbuđenja. Žena je napokon osetila ono za čim je dugo žudila – tvrd nabrekao kurac svoga napaljenog muža! Tucao ju je u svim pozama koje postoje, ne praveći pauze, i pritom pazeći da radi sve što njegova žena voli, kao što je guranje prsta u čmar dok je jebe otpozadi. Obožavala je analne igrice i vrištala je od uzbuđenja.

 

Svršio je dva puta to veče, prvo u njenu vrelu i mokru pičku, a zatim i tamo gde najviše voli – u usta!

 

Mama: „Mmmm...dobro jutro...životinjo jedna! Ne znam šta ti je bilo sinoć, ali svršila sam bezbroj puta.“

 

Tata: „Tatica je ponovo bio onaj stari, a?“ – rekao je ponosno.

 

Mama: „Uhhh...jesi taticee... Slušaj, idem do kupatila da se sredim, a ti da nam spremiš kaficu pre posla.“ – poljubila ga je i izašla iz sobe.

 

Krenula je ka kupatilu, i videla je da gori svetlo – „Bože, šta Ivana radi ovako rano?“ – pomislila je u sebi.

 

Pokucala je na vrata kupatila – „Ivanaa...šta radiš?“

 

Ivana: „Dobro jutro mamaa. Sređujem se, brijem se za pregled.“

 

Mama: „Kakav pregled dušo?“

 

Ivana je tada malo otškrinula vrata kupatila, i provirila.

 

Ivana: „Pa ginekološki mama“ Tata mi je rekao da se obrijem dole, da me pregleda.“

 

Mama: „On da te pregleda? Ne razumem?“

 

Ivana: „Pa juče je samo uzeo bris, a danas mora detaljnije...mama objasniće ti on moram ići, imam pene po nogama i ribici...“

 

Mama je zastala, i vratila film od sinoć. Bilo joj je sve jasno. Vratila se u sobu kod muža, i zalupila vratima.

 

Mama: „Znači ne mogu da verujem! Sad ja vidim zašto si bio takav sinoć! Da da...sad ja vidim zašto ono TATICE od sinoć! Ćerkina dlakava pizda te je naložila, a? Jooj samo se nadam da nisi na nju mislio dok si me jebao!??“

 

Tata: „Šta... Molim?“ – govorio je mucajući. „Ma nisam nego... slušaj… izvini. Trebao sam ti reći ali... Jeste, napalala me je malo, ali...“

 

Mama: „Dobro! Slušam! Kakva je?“ – rekla je vidno ljubomorna – „Jel je toliko lepa ta njena mlada pičkica, a? Jel je mnogo uska?“

 

Tata: „Jeste...i lepa je i ..“

 

Mama: „Odlično, onda izvoli!“ – pružila mu je u ruku malu ručnu kameru kojom je snimila deo sinoćnje avanture.

 

Tata: „Šta radiš? Šta ću sa ovim?“

 

Mama: „Hoću da mi je snimiš danas! I to ne par sekundi, i nešto iz daljine, ne! Hoću da snimiš tu malu pičkicu koja te loži, da vidim šta je tako posebna.“

 

Tata: „Pobogu, pa videće me da je snimam. Kako ću?“

 

Mama: „Ne zanima me, snađi se. Ali hoću večeras da gledam taj snimak ćerkine slatke pičke!“ – rekla je uperujući prst ka njegovom licu kao da preti.

 

Tata: „Dobro, smiri se. Snimiću nekako...ali nemoj da očekuješ savršeno mirnu ruku.“ – rekao je i oboje su se nasmejali.

 

 3. LAGANI POKRETI

 

Ivanin tata je nervozno sedeo u svojoj ordinaciji i gledao na sat. Podne se bližilo. Minuti su ga delili od dolaske njegove ćerke.

 

Ona jeste naravno bila katalizator i pokretač u vraćanju njegove seksualne energije i želje, ali daleko od toga da ga njegova žena više nije privlačila. Ona je bila mudra žena koja je znala kako da ga zavede. Zavodljivi jebozovni pogledi njenih krupnih tamnih očiju, kovrdžava bujna kosa, a usne pune i nežne znale su ga dovesti do ludila.

 

Grudi iako nise više bile toliko uspravne i čvrste svakako su zračile, butine i guza krupna i mekša ali svakako ih je obožavao, lickao ih je i grickao. Pičkica masnija i punija, bio je zaljubljen u njenu aromu i vlažnost.

 

Gledajući tako u kameru na stolu, i sanjareći, čuo je kucanje na vratima.

 

Ivana: „Tata...ja sam. Mogu?“

 

Tata: „Uđi Ivana.“

 

Ušla je laganim korakom, i zatvorila vrata iza sebe. Bila je u neprimereno kratkoj suknjici, i majičici koja jedva dopire do pupka. Zaista je izgledala kao neka mala kurvica, što je njen tata odmah primetio, i kratko prešao rukom preko kurca, koji je opet odmah oživeo.

 

Tata: „Zdravo srećo. Zaista ne znam da li si mogla kraću suknju naći!?“

 

Ivana: „Zašto tatice, ne sviđa ti se?“ – okrenula se u krug oko svoje ose, pokazujući svoje oskudno odeveno telo.

 

Tata: „Bilo kako bilo, sada svakako moraš  i to malo da skineš. Evo možeš stvari ovde da odložiš.“ – pokazao je prema fotelji pored njega.

 

Ivana je odmereno i polako skinula sve sa sebe.

 

Ivana: „Joj tatice, hvala ti puno što radiš ovo za mene.“ – rekla je, i legla na sto, nameštajući stopala na posebne ručkice sa obe strane stola. Na taj način su joj noge bile u vazduhu, potpuno raširene.

 

Tata: „Pa vidim da si se fino obrijala. Ovako glatka i uredna treba uvek ideš na pregled.“ – rekao je staloženo, i seo ispred ćerkinih nogu uperivši svetlo na njenu obrijanu picu.

 

Ivana: „Važi tata...uvek ću je fino obrijati za tebe...mislim za pregled i to.“

 

Tata: „Tako treba dušo. Sada te molim da se potpuno opustiš, i da zatvoriš skroz oči kako bi se koncentrisala na moj glas i na dodir, ok?“

 

Ivana: „OK.“

 

Tata: „Pošto si mi ti ćerka, ne vidim potrebu da stavim rukavice, bezveze da te tom gumom dodirujem, a i imaću bolji osećaj kako bih eventualno primetio neke nepravilnosti, važi? Oćemo da ti ova lepa pica bude zdrava i spremna za tog tvog dečka.“

 

Ivana: „Hihihi....“ – blago se zakokitala. – „Rekao si pica! Bezobrazan si tatice. Jel tako zoveš maminu...picu?“

 

Tata: „Ihhh nju zovem na razno razne načine...pa i pica između ostalog. A sada se opusti i diši duboko.“

 

Videvši da je zatvorila oči, uzeo je u ruku kameru, a drugom rukom je polako počeo da je mazi oko same pičkice kako bi se navikla na dodir. Bila je vrela, glatka i veoma nežna.

 

Zatim je palcem i kažiprstom lagano raširio ćerkinu pičkicu kako bi kamerom uhvatio predivan prizor. Shvatio je da mu kurac pravi izbočinu na pantalonama, pa je skinuo doktorski mantil i prekrio svoje krilo.

 

Ivana: „Tatice, tih si...pričaj nešto…kako ti izgleda?“

 

Tata: „Uhh dušo, prelepo izgleda.Čista si kao suza. Malo ću da ti razmaknem i unutrašnje usnice, one su osetljivije, tako da ćeš osetiti malu hladnoću mojih prstiju.“ – raširio ih je, i prizor je bio predivan.

 

Nakon što je snimio sve što je mogao, spustio je kameru na sto, i nastavio pregled.

 

Tata: „Osetiš ovo?“

 

Ivana: „Da tata, šta mi to diraš?“

 

Tata: „To je urinarni otvor, ova mala rupica, osećaš? Tu je bitno da te ne peče kada piškiš, ili kada...doživljavaš orgazam...jel te pecka nekada?“

 

Ivana: „Nikada tata...“

 

Tata: „To je odlično. Reci mi kada se maziš...mislim pretpostavljam da se maziš?“

 

Ivana: „Naravno tataaa.“ – rekla je kroz smeh.

 

Tata: „E pa kada se diraš, jel guraš prstiće u vaginu, ili neke možda igračkice, ili samo trljaš ovaj tvoj lep klitoris?“

 

Ivana: „Paaa...zapravo, sve po malo tata...ali klitoris najviše!“

 

Tata: „Ahaa...pa da, znači osetljiv ti je. Sada ću malo da ga dodirnem, da vidim reakciju, može?“

 

Ivana: „Naravno tata.“

 

Oblizao je palac sa jezikom, i oslobodivši klitoris lagano počeo da ga mazi.

 

Ivana: „Uhhh...“

 

Tata: „Jel je lep osećaj mila?“

 

Ivana: „Uhhh...jako lep.“

 

Tata: „Odlično draga...za sada sve je savršeno.“ – spustio je ruku ispod mantila i par puta stisnuo kurac preko pantalona. Pucao je, i bio tvrd kao kamen, ali je morao da se sabere kako ga ćerka ne bi primetila.

 

Tata: „Dušo, reci mi bradavice, jesu ti osetljive? Dodirni ih malo tek vrhom prstiju.“

 

Ivana je počela nežno da miluje bradavice koje su odmah reagovale ukrućujući se.

 

Ivana: „Da tatice, volim kada ih diram, lep je osećaj.“

 

Tata: „Tako je...upoznavaj svoje telo. Žensko telo ima puno erogenih zone. Nekome su to usne, nekome osetljivi deo kod uveta, neke obožavaju stopala... Pričaj sa svojim dečkom gde želiš da te ljubi, da te liže, gricka... Recimo tvoja mama obažava da joj se igram sa guzom.“

 

Ivana je slušala i upijala sve tatine reči.

 

Tata: „Dobro...to je to za danas.“

 

Ivana: „Jesam bila dobra?“ – pitala je umiljato.

 

Tata: „Bila si najbolja!“

 

Ivana: „Jeeej...i ti si najbolji!“

 

Tata: „Dobro...sad me poslušaj. Želim da uživaš u seksu sa tim tvojim dečkom, ok? Nemoj da si nestrpljiva i da žuriš...prosto bez naglih pokreta, važi?“

 

Ivana: „Hmmm.. kako to misliš tata?“

 

Tata: „Paa evo na primer kada uđe u tebe, nemoj odmah da počneš da se nabijaš na njega, kao neka luda...“ – govorio je smejući se – „Budi odmerena i vešta...napali ga laganim pokretima.“

 

Ivana: „Uhhh...pa kako sad? Sad si me zbunio. Kako polako, pokretima...pokaži mi!“

 

Tata: „Uhh..dobro, ajde imamo još vremena. Evo jedna demonstracija, može? Ova moja dva prsta koja sam spojio, dakle kažiprst i srednji prst neka glume penis tvoga dečka, ok? Ja ću ih ovako spustiti i usmeriti ka ulazu u tvoju vaginu.“

 

Ivana: „Khm misliš moju picu tata?“ – prekinula ga je.

 

Tata: „Hahaha...dobro, usmeriću ih ka ulazu u tvoju usku slatku obrijanu picu. Jel može tako?“

 

Ivana: „Mmm sviđa mi se to – slatku! Može...i šta onda?“

 

Tata: „I ti ćeš polako da se spuštaš na njih, dok ti ne uđu do kraja. Dakle tako na leđima ležiš i nabijaš se polako na moje prste kao da su...je li kurac...jel smem da kažem kurac?“

 

Ivana: „Hahahaha...smeš naravno, pa i ja ga tako zovem.“ – smejala se.

 

Ivana se zatim namestila,  i polako krenula ka prstima svoga tate koje ji sedeo u stolici pred njom, i držao ih je ispred sebe.

 

Tata: „Budi staložena, tako polako se spuštaj. Slobodno raširi rukama pičkicu da lakše uđu.“

 

Ivana je raširila usnice i lagano se spuštala na tatine prste koji su stojali čvrsto i nepomično.

 

Tata: „Taako polakoo...još malo i ući će do kraja.“

 

Ivana: „Jesam blizu tatice?“

 

Tata: „Još malkice...evo ga...ušli su do kraja. Bravo. Kakav je osećaj?“

 

Ivana: „Uhh prelep je!“

 

Tata: „E sada kreni nazad, polako, bez naglih trzaja. Samo klizi dok ne osetiš da će potpuno izaći iz tebe, i tada ponovo kreni da se nabijaš na dole...samo lagano...uživaj u trenutku.“

 

Gledanje svoje Ivane kako mu se nabija na prste ga je izbacilo iz takta. Otkopčao je šlic, i pustio kurac na slobodu, barem delimično, pošto je bio prekriven mantilom. Počeo je levom rukom lagano da ga drka, kako ne bi bilo skroz upečatljivo.

 

Tata: „Tako...sada malo ubrzaj tempo, i kada osetiš da su ušli prsti do kraja u tebe, tada napravi par kružnih pokreta kukovima, ok? Dakle svaki put kada se nabiješ na njih, ti blago i sa osećajem napravi te pokrete.

 

Ivana: „Uhh...jel ovako tatice?“ – počela je lagano da meša nabijajući se. Bila je već potpuno vlažna.

 

Ivana: „Uhh uhh...tatice..“

 

Tata: „Tako bravo...uhhh slobodno malo brže.“ – govorio je dok je i sam ubrzavao tempo drkanja svoga nabreklog kurca.

 

Ivana: „Jaooj tata...jel...ja bih ti svršila na prste...uhh...jel mogu??“

 

Tata: „Već si blizu...bravo dušo, sjajno...možeš naravno. I ne zaboravi da slobodno maziš klitoris dok se nabijaš.“

 

Međutim Ivana je već toliko bila blizu, da je samo nakon jednog dodira klitorisa počela da svršava, natapajući tatine prste svojim toplim sokovima. Počela je da se grči, i pičkicom je stegla tatine prste koji je na sam osećaj toga počeo da prska mlazove svoje vrele sperme u mantil koji ga je krio.

 

Ivana: „Ahhh taticee...uhhh...“ – stenjala je u ekstazi.

 

Tata: „Uhhh...bravo jepotice. Vidi… pica ti je mokra skroz...pogledaj moje prste.“ – izvadio je prste iz nje i pokazao joj. Bili su potpuno natopljeni.

 

Ivana: „Jaooj tata izvini...baš sam bila bezobrazna.“ – govorila je piskavim glasom smejući se.

 

Nakon što su oboje došli sebi, Ivana se obukla i bilo je vreme da krenu.

 

Tata: „Sutra će ti stići rezultati brisa, tako da ako hoćeš dođi sutra u 12 ponovo pa da vidimo šta i kako. Ako imaš još neka pitanja ili nešto?“

 

Ivana: „Imam dva!!!“ – rekla je brzo i glasno.

 

Tata: „Dobroo...ovo je bilo brzo. Reci, slušam te.“

 

Ivana: „Ali prvo obećaj da se nećeš ljutiti!“

 

Tata: „Na tebe? Pa ne bih mogao na tebe nikada da se ljutim. Dobro, evo obećavam. Reci?“

 

Ivana: „Rekao si da mama voli u guzu...pa ja sam se uvek pitala kako bi to bilo. Možda bi mogao sutra malo da me pregledaš nazad, i možda pripremiš nekim savetima, jer bih sa dečkom probala?“

 

Tata: „Uhh Ivana...pa to je...ajde drugo pitanje?“

 

Ivana: „Pa isto tako, nisam nikada pušila...mislim kurac...a volela bih i to, ali bojim se neću znati tatice.“

 

Tata: „Uhh...mislim...pušenje...analni seks...Ivana to sve rade samo prave...droljice. Zar smo mi odgojili droljicu?“

 

Ivana: „Paaa jel bi objasnio svojoj maloj droljici tata?“

 

Tata: „Moram da budem iskren Ivana...mislim da bi za teme oralnog seksa, pa i primanja u guzu mnogo bolji sagovornik bila tvoja majka. Slušaj ovako, pričaću sa njom večeras, pa da sutra onda dođe i ona u 12 ovde, pa da te malo usmerimo. Može tako?“

 

Ivana: „Joooj taticeee sjajan siii...“ – od uzbuđenja mu je skočila u zagrljaj.

 

Tata: „Jaooj radoznalice nevaljala naša!“

 

 4. PORODICA NA PRVOM MESTU

Mama: „Čekaj da vidim da li sam dobro razumela!“ – govorila je gledajući pritom video snimak pičkice njene ćerke. – „Želiš da našoj rođenoj ćerki objasnimo analni seks, i pušenje kurca???“

 

Tata: „Paaa...u principu, da.“

 

Mama: „I ona se naravno slaže sa tim?“

 

Tata: „Ne samo da se slaže, nego praktično jedva čeka. Odveo sam je kod drugarice, spavaće tamo, i sutra u 12 se nalazimo u mojoj ordinaciji.“

 

Mama: „Ne pa...ova porodica je stvarno...daj mi mobilni da je zovnem. Moram ja to da čujem iz njenih usta.“

 

Uzela je telefon i pozvala svoju ćerku.

 

Ivana: „Haloo mamiceee...kako si?“

 

Mama: „Dobro sam dušo, ti? Uživate li?

 

Ivana: „Jao mama uživamo...gledamo filmove, jedemo kokicee...“

 

Mama: „To je lepo draga, nego slušaj, tvoj tata mi je rekao za sutra da ste dogovorili, i...“

 

Ivana: „Da mamicee molim te da dođeš. Tata kaže da si ti jako dobra u tome, i da ćeš me naučiti.“

 

Mama: „Paa...nisam loša svakako.“ – odgovorila je ponosno.

 

Ivana: „Znači dolaziš?“

 

Mama: „Paaa...dobro…doći ću!“ – rekla je i dalje u neverici.

 

Ivana: „Jeeej jedva čekam majčice...vidimo se sutraaa cmok cmok.“

 

Sutra je došlo veoma brzo. Sat je pokazivao 15 do 12 i Ivanini roditelji su se našli ispred njegove ordinacije.

 

Tata: „Sestro, otkazao sam sve pacijentkinje do kraja dana, imam neke porodične stvari koje treba da obavim. Molim vas kada dođe moja ćerka da je uvedete, i da nas posle niko ne uznemirava.“

 

Med. Sestra: „U redu doktore, ne brinite.“

 

Ušli su u ordinaciju, i raskomotili su se. Oboje su sinoć do kasno gledali snimak Ivanine pice koju je njen tata snimio, i bili su više nego nestrpljivi da je ponovo vide golu. Oni su voleli svoju jedinicu najviše na svetu, ali je sada ta ljubav podignuta na novi, veći nivo. Ta nova - droljasta strana njihove ćerke im je probudila uspavane želje i strasti.

 

Tata: „Šta si ponela sve u toj tvojoj torbi?“

 

Mama: „Pa imam tu svakakih igračaka...imam tu ove manje kurčiće, imam veće...ovi rozi, oni su srednje veličine mogu da joj pokažem pušenje sa njima...imam ovde puno lubrikanata raznih...ma svega. Jooj jedva čekam da je vidim. Nisam ni obukla gaćice ispod suknje, samo bi ih upropastila.“

 

Tata: „Čekaj? Pa ko je sada ovde perverznjak, a?“

 

Mama: „Pa ako ćemo iskreno… ona. Ipak je ovo sve njena ideja, nevaljalica naša slatka.“

 

Ubrzo nakon što su se smestili, sestra je uvela Ivanu.

 

Ivana: „Zdravo mama, Zdravo tata...uvauuu koliko vibratora...“ – prišla je i počela sve da čačka i pipa.

 

Mama: „Hahaha...polakooo...moramo ići redom ludice naša.“

 

Tata: „Tako je, slušaj majku. Inače, stigli su ti rezultati i naravno potpuno si zdrava kao što sam i mislio. Ja i mama ćemo još ovo malo da pripremimo, a ti se skini i sedi na sto.“

 

Ivana je brže bolje skinula svu odeću i donji veš, i čekala da se mama i tata dogovore.

 

Mama: „Dobro lepotice, sada moraš da se namestiš kako bi imali bolji pristum ovoj tvojoj lepoj guzi, važi? Tata će malo prstima da opusti tvoj mali čmarić, da bi mogla sa svojim dečkom da se igraš. Namesti se na četveronoške, na kolena, i ruke.“

 

Ivana: „Ovako mamice, kao kuca?“

 

Mama: „Hahahaha može i tako. Mada, da bi ti bilo lakše, ti spusti glavu niže, nasloni je na sto, tako.“

 

Ivana se tako izvila i spustila se na kolena i ruke da joj je zadnjica bila visoko u vazduhu.

 

Mama: „E sada, jako je bitno da koristiš punoo lubrikanata i ulja kako bi ti penis lakše ušao.“

 

Ivana: „Mama, ja i tata ga zovemo kurac...možeš i ti.“

 

Mama: „Dobroo...prljavice naša...dakle da bi ti kurac lakše prošao kroz ovaj tvoj divni maleni prsten.“

 

Ivana: „Uhh mamice...hoće boleti?“

 

Mama: „Neće dušo, ne brini tata će biti jako nežan.“

 

Mama i tata su stojali iza Ivane, i nanosili lubrikante na Ivanin čmar i guzu.

 

Mama: „Uhhh kakva guza Ivana...pa tvoj dečko neće izlaziti iz tebe. Da stavimo malo i na ovu tvoju...sad ne znam kako nju zovete, a?“

 

Ivana: „Pica mama...mada ju je tata nazvao i pičkica jednom...bezobraznik.“ – smejala se.

 

Mama: „Uhh pičkica ti je prelepa dušo...tata mi je rekao da si svršila na njegove prste juče, jel to tačno?“ – pitala je lagano mazeći Ivaninu pičku od pozadi.

 

Ivana: „Jaoooj istina je mama, nabijala sam se na njegove prste i skroooz su bili mokri. A sigurna sam da je i tvoja pičkica lepa mamice.“

 

Roditelji su bili potpuno sluđeni. Tatin kurac je odavno bio tvrd, a mamina zrela pička je praktično curila, pa je morala sa vremena na vrema da skuplja sokove sa nje i zatim oblizivala svoje prste, ili ih davala mužu u usta da ih obliže, dok Ivana ne gleda.

 

Mama je tada odlučila da ode na drugu stranu stola, gde je bila Ivanina glava. Čučnula je tu, i u čučnju raširila noge, a glava joj je bila u nivou ćerkine, kako bih joj lakše govorila i navodila je. Pičkicu nije ispuštala iz ruku, mazeći je i gurajući u nju prste.

 

Mama: „Ivanice?“ – šaputala joj je – „Tatica će sada lagano da ti gurne prst u guzu. Biće pažljiv ali moraš da mu pomogneš, ok? Moraš da opustiš mišiće, i da uživaš, to treba da radiš i kad si sama, da malo rukama širiš i opuštaš čmarić pre nego ćeš ga primiti u guzu, ok?“

 

Ivana: „Uhhh...kako je lepoo...važi mama, hoću.“

 

Tata je već bio sa jednim prstom do kraja u Ivani.

 

Tata: „Uhh tako ga lepo primaš dušo. Bravo. Sada se još malo opusti, jer ću ući i drugim prstom.“

 

Drugi prst je išao malo teže, ali uz malo napora, i on je završio unutra.

 

Mama: „Tatica je ušao sad i sa drugim prstom...kakav je osećaj?“

 

Ivana: „Jao mama prelepo!“

 

Mama: „Jel boli dušo? Jel bole tatini prstići u tvojoj uskoj guzi?“

 

Ivana: „Malo mamice, ali je jakoo lepo.“

 

Mama: „Dobro je...ako malo boli slobodno diraj svoju pičkicu. Uzmi prst i kruži po svom malom klitorisu. Ja to uvek radim kad me tata jebe u dupe. Takoo takoo...bravo, uhh vidiš kako si vlažna, kao i mamica.“

 

Ivana: „Ahhh ... mamice i ti si vlažna?“

 

Mama je tada izvadila prste iz svoje pičke, i pokazala ih Ivani.

 

Ivana: „Uuu mamice...koliko si vlažna.. Mmmm koliko sokova na prstićima.“

 

Mama je tada oblizala jedan od prstiju i gledajući ćerku u oči pitala je – „Hoćeš li i ti da probaš mamine sokove, a?“

 

Ivana: „Da mama...volela bih to!“

 

Primakla je prst ka Ivani, i lagano ga gurnula u njena usta. Ivana je tada već uveliko imala tri prsta u guzi, i primala ih je sa lakoćom.

 

Ivana: „Mmmm mama, nisam znala da si tako ukusna.“

 

Mama: „Uuuu droljice mala naša...sviđa ti se ukus mamine pičkice, a?“

 

Kada je tata bio zadovoljan ponašanjem Ivanine guze, izvukao je prste iz nje.

 

Tata: „Ivana, sada malo guza treba da ti se odmori, a mama neka ti sada pokaže kako da oralno zadovoljiš dečka.“ – rekao je i otišao za sto da sedne. Izvukao je kurac, i počeo da ga drka, sedeći tako da se ne vidi šta radi iza stola.

 

Mama je dala Ivani gumeni kurac srednje veličine, i jedan je uzela sebi.

 

Mama: „Uhvati ga ovako, da ga osetiš. Sada polako kreni da ga navlačiš i drkaš gore dole, ali nemoj jako da stiskaš, inače će ti dečko brzo svršiti, a to ne želiš. Želiš da se igraš sa njim...da ga dovodiš polakoo do orgazma. Takoo...sada otvori ta tvoja lepa usta i lagano ga guraj u njih.

 

Iako je bio iza stola, svima je bilo jasno da tata drka kurac gledajući ženu i ćerku kako puše gumene kurčeve. Mamina suknja je već bila oko struka podignuta, i otvoreno je gurala prste u pičku, pokazivajući usput ćerki kako da ga puši. Videći međutim napaljenog muža kako bez prestanka drka na prizor ispred sebe, odlučila je da promeni taktiku.

 

Mama: „Ivana, stani sada na sekund.“

 

Ivana: „Šta je mamice? Ne radim dobro?“

 

Mama: „Radiš odlično dušo, ali...prava stvar je ipak najbolja za vežbu. Htela bih da ti pokažem na tatinom kurcu! Jel bi volela to?“

 

Ivana:“Na tatinom?“ – rekla je uzbuđeno. – „Da mamice, jako bih to volela!“

 

Otišle su do stola, i klekle pred njim.

 

Mama: „Ivanica bi htela da proba na tebi dušo...jel bi nam dao taj tvoj tvrdi kurac? Za vežbu samo?“

 

Nije ni mogao da odgovori, samo se pomerio ka njima, i pustio kurac iz ruku.

 

Mama: „Uzmi ga u ruku Ivana, tako. Obgrli ga prstima kao što sam ti pokazala.“ – usmeravala ju je.

 

Ivana: „Uhhh tata...tako si tvrd, i topao.“

 

Tata: „Uhhh jel ti se sviđa tatin kurac?“

 

Ivana: „Jaoo tatice.“ – uzela ga je i primakla ga licu. Mazila ga je obrazima i usnama. – „Jaoo i tako dobro miriše tatice.“

 

Lagano je počela da ga liže vrhom jezika, celom dužinom.

 

Mama: „Ivana dušo, spusti se malo niže, tatica voli kada mu ližem ova velika jaja...jel bi htela?“

 

Ivana je poslušala mamu, i počela ih lizati...prvo jedno, pa posle drugo, i na kraju oba zajedno, usisavajući ih u usta.

 

Tata: „Uhhh stavi ga u usta dušo, molim te.“

 

Ivana je nategla kožicu koliko je mogla, potpuno oslobodivši nabrekli crveni glavić koji se caklio, i počela je polako da ga gura u svoja usta, veoma oprezno. Mama je iskoristila Ivaninu koncentraciju na pušenje, i počela polako da joj gura prste jedne ruke u pičkicu, a druge u guzu. Bila je začuđena kako njena ćerkica lako prima prste, praktično ih usisavajući u svoje rupe.

 

Ivana je pušila tatin kurac sjajno, bez naglih pokreta, bez da ga je i jednom zakačila, a maltene se nije ni zagrcnula, do možda jednom-dvaput kada bi ga gurnula preduboko. Sve vreme pušenja je gledala tatu u oči, jebozovnim i zavodljivim pogledom.

 

Nabijajući Ivani prste u obe rupe, mama joj je šapnula na uho – „Ivanice, droljice naša...pogledaj kako lako primaš moje prste. Jel bi htela da ti tatica ugura svoj tvrdi kurac u ovaj mali čmar, a? A mamica bi mogla da te jebe u ovu tvoju usku pičkicu, a?“

 

Ivana je potvrdno klimala glavom, ne puštajući kurac iz usta.

 

Mama je ustala, i zavezala strap-on oko struka, legla na leđa i pokazala Ivani da priđe.

 

Mama: „Sada spusti tu tvoju vrelu pičkicu na moj gumeni dildo, a tatica će ti doći od pozadi, da osetiš pravi kurac u toj lepoj guzi...jel može droljice naša?“

 

Ivana je lagano sela na mamin lažni kurac, bez ikakvog otpora.

 

Tata: „Uhh kako ga ta tvoja pičkica lako prima, a?“

 

Došao joj je od pozadi, i namestio je vrh kurca na zadnji ćerkin ulaz.

 

Ivana: „Molim te tatice, uđi mi u guzu...želim da me jebete oboje, molim te...“

 

Uz dosta opreza da je ne bi povredio, ušao je do pola dužine. Mama i tata su polako počeli da hvataju ritam. Išli su veoma nežno, postepeno ubrzavajući tempo da bi se Ivana potpuno otvorila, opustila i prihvatila ih oboje. Nije joj puno trebalo, i ubrzo se i sama nabijala na njih dvoje.

 

Roditelji su bili potpuno iznenađeni kako njihova ne mnogo iskusna ćerkica, izgleda poput profesionalca. Ponašala se kao da je sto puta bila jebana…potpuno prirodno i opušteno. Spustila je glavu i prljavo počela da oblizuje i ljubi majku, razmenjujući pljuvačku sa njom. Njenog oca je taj prizor doveo do ludila! 

 

Tata: „Ljubi mamicu, tak… Uhh kako si uska...neće tatica još dugo izdržati...molim te okreni se, želim da uđem u tvoju malu pičkicu pre nego svršim.“

 

Ivana: „Tata, želim da svršim na tvoj kurac, dok me mama jebe u dupe...“

 

Ivana se okrenula, i sada sela na mamu,  dildo joj je ušao u guzu, a tata se polako namestio i ušao veoma lako u mladu pičku, koja je bila mokra i vlažna kao nikada!

 

Tata: „Jesi blizu dušo, hoćeš svršiti na tatin kurac, a?“

 

Mama: „To to...nabijaj se...tako, uhh.“

 

Ivana: „Jaooj mama tataa svršiću aaa...“

 

Ivana se zgrčila, i počela da svršava u naletima. Sokovi su curili iz njene pičkice i pritom natopile tatin kurac koji je takođe bio pred svršavanjem. Jecala je od uzbuđenja i najvećeg orgazma koji je ikada doživela!

 

Kada se malo smirila i došla sebi, tata i mama su polako izašli iz nje.

 

Tata: „Uhh kako si dobra...vidi se da si na mamu.“

 

Mama, shvativši da njen dragi još uvek nije svršio i da se jedva nekako držao, nije htela da dozvoli da a da ne učini ćerkici još jednu uslugu.

 

Mama: „Dušo, jel želiš sada da probaš tatinu vrelu spermu?“

 

Ivana se odmah“otreznila“ nakon ovih maminih reči.

 

Ivana: „Uhhh jako bih to volela...tatice svrši mi u usta molim te...želim tvoju spermu!“ – ponovo je bila uzbuđena.

 

Tata: „Uhhh...ali samo ako obećaš da nećeš biti sebična i da ćeš mamici dati pola?“

 

Ivana: „Hoću tatice, naravno!“

 

Tata je kurac primakao Ivaninim ustima, i do pola ugurao. Na samo jedan dodir njenog jezika, počeo je da svršava, puneći ćerkina usta toplom lepljivom spermom!

 

Ivana je uživala. Tatine bele tečnosti je bilo puno, ali nije dozvolila ni jedna kap da ispadne iz njenih pohotnih usta. Kada je završio, Ivana se malo igrala sa spermom želeći da potpuno oseti ukus... Bila je oduševljena. Onda se okrenula ka mami, i spojivši usne sa njom počela je da prebacuje deo sperme u mamina napaljena usta. Obe su halapljivo sve progutale, i nastavile da se oblizuju jezicima istražujući jedna drugu.

U ordinaciji je ubrzo zavladao muk. Zvuci seksa zamenjeni su tišinom i laganim dubokim disanjem. Mama tata i ćerka su ležali iscrpljeni, mokri od znoja i svojih sokova. Bili su potpuno smireni, ispunjeni ljubavlju i spokojom.

 

 

 

KRAJ

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 34 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
 •  sgarapic: 
   
  Bilo bi dobro da bude nastavak
   
   05.12.2018 
  2 bodova
   

Uclani se


Povezani sadržaj
Moja strina imala je u to vrijeme 32 godine ,manje sise,veliku seksi guzu,ja sam u to vrijeme imao 16 godina i ne bas prevelik ali krut 14cm alat.Živim u istom dvoru sa stricem i strinom.Stric je bio na poslovnom putu.Ovo mi je bio prvi sex
Jučer · Dodao: ledo_jebac
Prvi zraci sunca probijali su se u sobu, još uvek pospan ležao sam na krevetu a misli su počele da se gomilaju. Razmišljao sam o odnosu sa mamom i o svemu što se dešavalo (Nastavak doživljaja mame i sina),znao sam da bi nas ceo svet osudio kada bi saznali šta se između nas dešava
Prije 3 dana · Dodao: Starman
Zovem se Lea imam 18 god… Prvi put sam spavala sa ocem! Bilo je nezaboravno iskustvo! Bio je to jedan obican dan…Tata se vratio sa posla,a mama je bila na poslovnom putu. Ja sam pisala neki domaci,a onda je tata upao u sobu...
Prije 13 dana · Dodao: Pusica
Mama i sin na vikendu, Približavao se još jedan vikend, bilo je leto i razmišljao sam šta naš grad ima da ponudi a da nisu samo izlasci i dobro hlorisan bazen
30.03.2019 · Dodao: Starman
Živeo sam sa mamom u malom gradu u garsonjeri u vrlo skromnim uslovima. Oca nisam ni viđao jer nas je napustio još dok sam bio beba. Imali smo jednu sobu koja je bila i dnevna i spavaća, sa jednim krevetom.
28.03.2019 · Dodao: napaljeni_kosta

Anketa
By Mica21 Prije 13 dana
By Versaljin 08.04.2019

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories