Trenutno Pusicu pregledava 1404 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Matorke priče - 24.11.2017 (24.11.2017) - Svi članci by pusica

Erotska priča, mamina prijateljica, nakon završenog faksa u inozemstvu vratio sam se nazad kući kako bi vidio roditelje. Već sam bio pola tjedna kod mojih roditelja kada je jedan dan došla mamina prijateljica iz drugog grada. Pošto se nisu dugo vidjele ona je ostala da prespavao kod nas par noći. Tako da smo jedan dan ostali samo ona i ja jer su moji roditelji trebali brzo otići na selo u vezi vikendice. Tako sam sjedio na kauču i gledao televiziju a ona je došla i sjela pokraj mene. Bila je u kratkom svilenom ogrtaču. Nakon nekoliko trenutaka je počela me pitati jeli mi je dobro vani, kako život i take bezvezne stvari. 

 

A zatim me je rekla " jeli te mogu pitati ne što u povjerenju" a ja sam odgovorio da može.

Zatim se približila k meni i umiljatim glasom me pitala " Jeli sam ja za tebe zgodna žena".

Malo sam se iznenadio pitanjem ali sam je odgovorio iskreno da je jedna od najljepših žena koje sam imao priliku vidjeti. Ona se samo nasmijala i počela mi pričati kako onda ne razumije zašto nije još nikoga našla i kako bi joj jako prijavi neki muškarac da je zadovolji, a zatim mi je sa prstom lagano išla po ruci a zatim i po prsima. " Ti si baš odrastao od zadnjeg puta, sad si pravi muškarac" šaptala  mi je na uho. " Mogao bi ti biti taj koji bi me seksualno zadovoljiti" dok je to govorila spustila je ruku i uhvatila me za kurac. " Ne boj se.. . 

 

I ti ćeš uživati, vjeruj mi" a onda ni je otkopčala šlic i skinula mi hlače, i zatim ga je uhvatila i počela da ga liže. Nakon što mi ga je dobro popušila skinula se i skočila mi u krilo a ja sam joj ga stavio u vlažnu pičku. Tako se nabadala na moj kurac nekoliko minuta a zatim sam je bacio na kauč, raširio noge i počeo da joj ližem klitoris a ona je samo mlatarala nogama i skričala. Kad sam joj jako dobro navlažio klitoris stavio sam ga nazad i nastavio da je jebem a ona da stenje. Tako dok smo se jebali čulo smo kako netko otvara vrata od kuće, a to su bili moji roditelji. Pošto nismo znali što ćemo, brzo smo otrćali u moju sobu.

- " Hej.. . Jeli ima koga kući" pitala je moja majka.

Nisam odgovarao pa je ponovila par puta, a zatim smo čuli kako opet se zatvaraju vrata i opet pale auto i odlaze nekud.

" Ovo je bilo blizu" rekla je ona i skočila na mene i stavila si kurac nazad u pičku i počela da skače po meni, a i sise skupa sa njom. Uhvati sam je za dupe a ona mi je rekla da je udarim da to voli, tako da sam je počeo udarati po dupetu a ona svaki put kad sam je pljusnio je lagano vrisnula. 

Tako sam joj turao kurac sve do jaja a ona je toliko vrištala da je cijela kuća orila. Uhvatio sam je nakon toga ya bradavice, privukao k sebi i počeo da joj ljubim sise i da joj ližem bradavice koje su stršile naprijed. Zatim me je pitala jeli hoću da mi svrši po licu da bi to voljela, a ja sam samo klimnuo glavom da može, zatim se okrenula i sjela mi na lice i počela da mi se trlja od usne. Nakon nekoliko trenutaka je završila po meni a ja sam bio sav mokar, zatim se spustila i počela da mi ga ponovo puši. Nakon nekoliko minuta sam trebao i ja da svršim i pitao sam je gdje bi htjela a ona mi je rekla da ne brinem za to, nego da samo uživam. Svršio sam joj u usta, tako da su joj usta bila puna moje sperme. Nakon što je ispljunila i obrisala usta legla je pokraj mene i sa jednom rukom mi išla po glaviću i rekla mi je kako jako dugo je nije tako dobro netko zadovoljio i kako bi to definitivno trebali ponovit prvom prilikom a ja sam joj samo stavio prst u vlažnu pičku i počeo je prstenjačit.

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 26 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Oženio sam se mlad,21 godinu sam imao.Zanimljivo je to da je moja tašta 15 godina starija od mene.Nikada je nisam posmatrao kao tetka Micu,ili kevu,isključivo sam na nju gledao kao na dobru ženu,što je i bila.Kratka plava kosa,sise četvorka,dupe i noge kao rad vajara,a pri tom uvek deholtirana i sa podubokim šlicevima na suknjama,tako da je sevalo na sve strane.
Prije 4 dana ·
Redaljka na prijateljevoj mami, zvali smo ga Žika mada mu je pravo ime bilo Željko. Nadimak Žika nastao je od prezimena koje neću spominjati ali vi možete pretpostaviti kako je glasilo, i još glasi. Davno je to bilo ali sjećanja na te dane još traju i uvijek me iznova napale.
Prije 6 dana ·
Seks sa profesoricom iz matematike, vrelo ljeto i narod je već uveliko se kupao a ja sam morao ići na dopunsku nastavu iz matematike. Nisam volio matematiku nikako ali sam bio primoran da idem na dopunsku da slučajno nebi ponavljao razred. Kao i sve moje vršnjake mene su interesovale žene koje su bilo malo starije. Mnogo puta sam znao sresti neku lijepu milfaru utegnutu u laganu letnju odeću a onda jedva čekam da dodjem kući i izdrkam ga jako.
Prije 6 dana ·
Gospodza Dana ili Danica kako su je zvali bila je straija zena koja je vec zagazila uveliko u pedesetu ali se drzala i te kako dobro. Izgled gospodze Dane je plijenio poglede i muskaraca kao i zena a izgledala je stvarno kao prava dama.Svijetloplava kosa ukrasavala je ovalno ali veoma lijepo lice sa krupnim svijetlo plavim ocima fino oblikovanim i socnim usnama
Prije 10 dana ·
Bila sam sa mladi studentom i dobro me zadovoljio. Došli su prilično hladni dani. Nisam neki vozač, a morala sam krenuti na put. Autom bi putovala duplo duže, tako da sam odlučila da krenem busom.
Prije 11 dana ·

Anketa
By FilipFiki19 Prije 3 dana
By starimacak1 27.02.2018

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories