Trenutno Pusicu pregledava 1412 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 02.02.2019 (02.02.2019) - Svi članci by MomLover6292

1. NAPOKON 18

 

To jutro sam imala prelep san. Milioni kratkih, sitnih poljubaca je završavalo na mome licu. Po mirisu i nežnosti znala sam da je u pitanju ženska osoba ali joj nisam videla lice. Poljupci su dodirivali moje čelo, obraze, nosić, moje osetljive uši… neki su čak završili i blizu mojih usana.

 

Što sam se više približavala budnom stanju to su se poljupci činili sve stvarnijim.

Probudila sam se.

Poljupci nisu prestajali.

Osećala sam toplotu nečijeg tela koja me je grejala. Nečije nežne ruke preko mog stomaka i noge obgrljene oko mog donjeg dela tela.

 

Nevena: “CMOK CMOK CMOK… ajde Mila, probudi see… CMOK CMOK CMOK…!”

 

Trebalo mi je par trenutaka da shvatim da moja sestra Nevena pokušava da me probudi ne prestajući da me ljubaka po licu.

 

Mila: “Mhmm… Nevena, šta ti je? Vidiš da spavam?” – promuklo sam rekla, ali njeni poljupci nisu prestajali.

 

Nevena: “Heeejjjj… CMOK CMOK… spavalicee… SREĆAAAN ROĐENDAAAN!!!” – još me je čvršće zagrlila, tako da sam umalo ostala bez daha.

 

Da, na dan 26-og decembra pre tačno 18 godina smo došle na svet. Činjenica da smo konačno punoletne nije za mene bilo nešto previše značajno, ali za moju sestru je to očigledno bilo i više nego bitno!

 

Mila: “Da seko… srećan rođendan. A sada ako nije problem da prestaneš da me balaviš. Mislila sam još malo da odspavam. Koliko je uopšte sati?”

 

Nevena: “Parti-brejkerko! Zar ti ne shvataš šta ovo znači? Eeeejjj 18 godina! Napokon možemo da ostajemo do kasno na žurkama bez da mama smara, možemo da cirkamo bez da brinemo da li ćemo se osećati na alkohol… i što je najbitnije mogu napokon da se otarasim ove glupe odeće!”

 

Za razliku od sestre ja nisam išla često na žurke, niti sam nešto posebno pila, ponekada vino… ali ovo za odeću je bilo razumljivo znajući da je Nevena potpuni nudista! Ipak, nikada do tada nije gola šetala po kući, imala je uvek makar donji veš na sebi.

 

Mila: “Nevena? Nemoj samo da mi kažeš da si upravo sada gola.” – bile smo pokrivene, a ja sam na sebi imala pidžamu tako da nisam mogla da znam da li je sestra gola priljubljena uz mene.

 

Nevena: “Božee, pa naravno da sam gola.” – brzo nas je otkrila i njeno golo telo je sada bilo pred mojim očima.

 

Srce mi je odmah malo preskočilo i sigurno sam u tih par sekundi prestala i da dišem. Ipak, nisam smela duže da je zagledam i stavila sam ruku preko očiju.

 

Mila: “Nevena, reći ću te mami! MAMAAA….!” – počela sam da se derem i mama je ubrzo utrčala u sobu.

 

Sara: “Mila, šta je bilo? Jesi dobro?”

 

Mila: “Mama, Nevena je gola!” – sestra uopšte nije paničila, niti je pokušala da se pokrije.

 

Sara: “Jaooj Mila, tako si se proderala da sam mislila da ti nije dobro. Da, gola je, znam…”

 

Ništa mi nije bilo jasno i zahtevala sam objašnjenje.

 

Nevena: “Ja i mama smo se dogovorile i pošto sam sada punoletna mogu da budem gola.” – rekla je ponosno i isplezila mi se.

 

Sara: “Slušaj Mila, znam da je čudno ali to je njena odluka i ja je poštujem. Naravno, bezobraznica ne sme da se šetka gola nigde sem u svojoj kući, i samo onda kada nemamo goste. Doduše, nagovorila me je lako, obećala mi je masažu jednom nedeljno.”

 

Mila: “Uvauu mama, prodala si se za jednu masažu!” – mama je odmahnula rukom i izašla iz sobe.

 

Nevena: “Ajde šta se foliraš, pa mi smo praktično iste, biće kao da gledaš sebe golu… ajde, pokaži mi svoju ribicu da uporedimo.” – krenula je ka mojoj pidžami da me skine ali sam se izborila i ustala iz kreveta.

 

Mila: “E stvarno si luda. Ne dam ti da vidiš moju… videla si je kad smo bile male i to ti je dosta.” – krenula sam ka kupatilu da se umijem i malo smirim.

 

 

2. TAJNA 1

 

Stajala sam pred ogledalom u kupatilu i razmišljala o svemu. Razlog moje nervoze nije bio u tome što će sestrino lepo golo telo šetkati po kući, nego u tome što ne znam kako ja da se izborim a da je ne pogledam tamo gde ne bi trebalo.

 

Od kada znam za sebe osećam prema sestri određenu privlačnost. Ne, bar ne do tog trenutka, u seksualnom smislu koliko u nekoj duhovnoj vezi koju imamo. Čitala sam da je takva privrženost normalna kod blizanaca i zaista smo bile veoma povezane.

 

Ta njena otvorenost i iskrenost me je oduševljavala. Nije krila da voli devojke, ne stidi se svog tela i seksualnosti. Neretko bih u toku noći otvorila oči i videla je kako pokrivena pod jorganom mazi svoju ribicu, kako ju je zvala, gledajući razne lezbo scene na svom tabletu.

 

Valjda me je ta različitost između nas dve najviše privlačila. Ja sam uvek bila štreber, povučena, slabo sam se družila sa drugima… Moje naočare i proteza na zubima, sa kosom uvek vezanom u rep, striktnim oblačenjem… ličila sam na neku malu naučnicu i maminu dobru curicu.

 

Izašla sam iz kupatila i krenula ka dnevnoj sobi odakle je dopirala rođendanska pesma.

 

Sara, Nevena: “Danas nam je divan dan, divan dan, divan daaan….” – pevale su sa sve rođendanskim kartonskim kapicama na glavi.

 

Mama je bila obučena za posao u svojoj “bankarskoj” odeći - suknji, štiklama i bluzi. A Nevena… bila je potpuno gola!

 

Nas dve smo bile jednojajčani blizanaci. Potpuno identične od glave do pete. Crvena kosa dugačka do pola leđa, potpuno beli ten kao mleko, blage smeđe pegice pri vrhu obraza i oko nosa, niske građe sa vitkim telom. Grudi malecne ali savršene sa rozim malim bradavicama, guza čvrsta malena, a ribica… uhhh preslatka, crvenkastih usnica i sa malim riđim dlačicama pri vrhu.

 

Mama je držala tortu na kojoj je bilo 18 svećica.

 

Sara: “…ajde Mila, priđi pa da zaželite želju zajedno.” – prišla sam sestri koja mi je stavila malu kapicu i poljubila me u obraz.

 

Par trenutaka smo samo gledale u tortu i zamišljale želju, zatim smo se pogledale međusobno, klimnule glavom jedna drugoj i ugasile sve svećice u jednom dahu.

 

Sara: “Bravooo… Jao ljubi vas mama CMOK CMOK. Nažalost moram još danas na posao, pa sam od sutra na godišnjem. Vas dve uživajte, imate hrane, pića… i ostavite mi koje parče torte.”

 

Nevena: “Naravno mamice… ljubimo te i vidimo se večeras.”

 

Mila: “Šta kažeš na neki film. Neki novogodišnji možemo… uz tortu naravno.”

 

Nevena: “Čitaš mi misli. Ajde, pusti neki i smesti se na krevet, eto mene samo da nam isečem torte.”

 

Pustila sam film i ušuškala se pod jorgan. Nevena je ubrzo stigla do mene i dala mi moje parče. Golišava, uvukla se pored mene i počele smo da mljackamo slatku čokoladnu tortu dok je film počinjao.

 

Zagledala sam se u moju sestru dok je uživala u zalogajima. Primetila je da je gledam i pogledala me je začuđeno, sva musava od torte. Bila je preslatka.

 

Nevena: “Šta je bilo? Znaš kako volim slatko, zato glasno mljackam.”

 

Mila: “Hahahaha… nije to, nego… Ništa, samo… volim te seko.” – zagrlila sam je i poljubila je u obraz.

 

Nevena: “Dobrooo… čudakinjo… volim i ja tebe.”

 

 

3. SJAJAN PRIZOR

 

Sara: “Devojkee… jeste spremne? Volela bih da ranije krenemo jer će biti gužva.” – govorila je sledeće jutro na vratima sestrine i moje sobe.

 

Nevena: “Mama ajde idite samo ti i Mila, ja bih ostala da završim oko jelke i ukrasa ako nemaš ništa protiv?”

 

Sara: “Što? Zar ti se ne sviđa jelka?”

 

Nevena: “Iskreno – odvratna je! Mila očigledno nema baš stila.”

 

Sara: “Nevenaaa…! Kako možeš tako, sestra ti se baš trudila.” – odgovorila je pomalo ljutito.

 

Mila: “Neka je mama. Ako zna lepše da je ukrasi neka se igra.” – ustala sam iz kreveta i presvukla se u toplu odeću pošto je napolju napadao sneg.

 

Volela sam novogodišnji šoping. Smejale bi se, pile toplu čokoladu u našem omiljenom kafiću i naravno kupovale brdo poklona.

 

Sara: “Hoćeš da kupimo Neveni nešto? Šta bi volela, šta misliš?”

 

Mila: “Pa znam da joj odeća više ne treba.” – nasmejale smo se ispijajući topli napitak.

 

Odlučile smo da joj kupimo razna mirisna ulja kako bi masaže koje je obećala mami bile lakše i udobnije. Usput i neku šminku koju voli, neke igračkice plišane koje je obožavala, iako nije htela da prizna ali sam znala da ih nije prerasla. Naravno, svratile smo i u “slatku kuću” pošto Nevena obožava slatko, prosto šta god da joj date ako ima makar malo čokolade ona će sa uživanjem sve pojesti.

 

*

 

Vratile smo se kući puni raznih kesa u rukama. Ušle smo tiho u dnevni boravak i kese su mi tada ispale iz ruku. Razlog je bio prizor koji sam ugledala. Nevena je ležala na podu pored jelke i sređivala ukrase i lampice. Bila je na stomaku a noge su joj bile potpuno razmaknute. Zbijeni beli guzovi su čvrsto sakrivali njenu malu zadnju rupicu, ali joj je ribica bila veoma vidljiva. Usnice su joj bile blago razmaknute i njen crveni ulaz u slatki kanalić se pomalo nazirao.

 

Sara: “Slušaj Nevena, znam da sam rekla da možeš biti gola, ali zaista malo manira ne bi bilo na odmet. Mislim, potpuno si se tu… raskrečila.” – govorila je stojeći pored mene.

 

Na moje razočarenje skupila je noge.

 

Nevena: “Izvinii mamaa… nisam vas čula da ste ušle.”

 

Sara: “Ajde onda, diži to dupence i pomozi nam sa ovim stvarima.”

 

Nevena je ustala i odmah primetila plišanog medu kako viri iz kese.

 

Nevena: “Bože seko, kome ste kupili ovu… smešnu igračku.”

 

Mila: “Ne sviđa ti se? Mislila sam da ti je poklonim za Novu… ali ako je ne želiš…?”

 

Izvadila ga je iz kese i malo ga pipkala osećajući njegovu mekanost.

 

Nevena: “Pa, mislim… i nije loš. Zadržaću ga. Nije da se ja igram sa igračkama i to… ali… poklonu se ne gleda u zube. Hvala.” – poljubila me je i pomalo veselim korakom otišla sa medom u sobu.

 

*

 

Kao po običaju to veče smo mama i ja same pravile večeru pošto kuhinja nije bilo Nevenino omiljeno mesto. Kada smo završile, servirale smo sto i pozvale je da dođe u kuhinju.

 

Nevena: “Mmmmm… ovo fino miriše.” – došla je do stola i umesto na svoje mesto sela je meni u krilo.

 

Sara: “Nevena, nemoj sestri da smetaš. Sedi tu pored.” – pokazala je na prazno mesto.

 

Nevena: “Mamaaa, samo želim da zajedno ručkamo. A njoj ni ne smeta. Jel tako seko?”

 

Naravno da mi nije smetalo da moja preslatka gola sestra sedi u mome krilu! Ali nisam smela tako oduševljeno da priznam.

 

Mila: “Ne smeta mi… mislim, nisi teška tako da…” – mucala sam osećajući njenu toplu guzu na sred moje pice.

 

Delila nas je samo tanka tkanina mog šorca i pamučnih gaćica.

 

Nevena: “Eto vidiš mama. Ajde sad, reci aaa…” – otvorila sam usta i sestra mi je svojim rukama ubacila u usta malo piletine. – “Ajde sad ti meni.” – ponašala se kao neka mala devojčica.

 

Ne mogu reći da mi je setra bila ne zrela, čak štaviše zanimala se i za dosta ozbiljne stvari i čitala ponekad velike pisce i priznata dela, ali volela je tako nekada da se glupira što meni naravno nije smetalo. To je bio deo njene ličnosti, i samo ju je činilo slađom.

 

Moje ruke su bile mnogo nesigurnije ali sam uspela nekako da joj prinesem parče mesa. Lujka kakva je bila, namerno me je malo gricnula za prst.

 

Mila: “Auuč… polako, odgrišćeš mi prste.” – mama i Nevena su se smejale na glas.

 

Bilo je to zaista prelepo veče. Večera sa dve osobe koje najviše volim i cenim. Bio je to savršen početak praznika.

 

Nažalost to veče sam se zanela dozvoljavajući sestri da me hrani pa sam pojela malo više nego što treba i stomak mi je brujao… nije mi davao sna. Okretala sam se po krevetu tražeći udoban položaj. Našla sam u jednom trenutku da mi najviše prija ležanje na boku, okrenuta na desno tačno prema krevetu moje sestre.

 

U kući je bila pored mamine sobe, dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, još dve sobe, praktično za svakoga po jedna, ali smo Nevena i ja navikle da delimo istu još od malena. Osećale smo se tako najprirodnije i opuštenije.

 

I tada, u gluvo doba noći mala svetlost je počela da dopire sa sestrinog kreveta. Virila joj je samo glava iznad pokrivača i shvatila sam da je upalila svoj tablet. Znala sam da to može da znači samo jednu stvar – pornići.

 

Čim sam videla komešanje ispod njenog jorgana zaboravila sam na neprijatnost u stomaku. Bilo je jasno da se mazi iako nisam mogla dobro da razaznam šta se tačno dešava pošto je izvor svetlosti bio veoma slab.

 

Počela je ubrzano da diše i povremeno sam mogla da čujem neku reč, ali veoma tiho. Želela sam da se dotaknem, ali ovako plašljiva i nesigurna u sebe nisam se usudila. Ribica mi je vlažila i osetila sam onaj dobro poznati osećaj sličan svrabu, nema sumnje da sam gorela od želje da makar na trenutak osetim svoje prste na nežnom klitorisu.

 

Gubeći kontrolu usled sestrinog sve napaljenijeg i glasnijeg stenjanja, zatvorila sam oči na trenutak i rešila da ću samo malo da se pomazim… samo da me želja mine. Spustila sam sporo ruku u gaćice i pre nego sam se dotakla otvorila sam oči. Na moje zaprepašćenje Nevena je tada odlučila da se okrene, verovatno da se uveri da spavam.

 

Oči su nam se možda u deliću sekunde srele, ali nisam bila sigurna. Brzo sam zažmurila i pravila se da duboko spavam. Bila sam veoma nervozna i dugo sam tako glumila sve dok nisam shvatila da se malo svetlo ugasilo.

 

Trebalo mi je dosta vremena da se smirim, i najzad sam utonula u san.

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 19 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Mama sin i komšinica.. Tuširao sam se rano ujutro ali ni jedno jutro nije bilo dovoljno rano za moju mamu. Uvek je ustajala u cik zore, kućom su se već širili mirisi pripremanja ručka, posebno kada je leto ovako vrelo, mama je uvek kuvanje obavila rano pre prve vrućine,
Prije 8 dana · Dodao: Starman
Bolje ja da je punim nego neko drugi... Vreo dan, ja sam kući, ujka je tada radeo u dijaspori, ujna je Radela u jednoj prodavnici i čuvala decu kući.
15.07.2019 · Dodao: IncestLjubav
Period sa početka bukvalno srednje škole kad je mama počela redovno da me tera na mirisanje njenih tabana i stopala u najlonkama što je kasnije postao ritual u našem domu.
14.07.2019 · Dodao: ivancha22
Incest mama i sin
10.07.2019 · Dodao: Starman
Kao i svakog klinca, poslali su me za letnji u selo. Skoro 3 meseca brale, smrt u najavi, ali nije ispalo tako. Najteze mi je padalo to sto sam bio u periodu kada sam mogao da izdrkam i na obican ujnin dekolte, kevina stopala u najlonkama, naguzenu tetku pored sudopere
05.07.2019 · Dodao: psiho12

Anketa
By Redd Prije 3h
By Coby007 Prije 6h

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories