Trenutno Pusicu pregledava 1447 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 02.02.2019 (02.02.2019) - Svi članci by MomLover6292

4. PRIZNANJE

 

Jutro je odavno stiglo a ja sam još uvek bila u krevetu. Da nisu praznici bili u toku mama bi uveliko vikala kako smo lenjivice uspavane, ali u ovom slučaju nije htela da nas budi. Rastezala sam se po krevetu i lagano otvarala oči.

 

Nevena je sedela na svom krevetu i gledala pravo u mene. Bila je naravno gola, sa prekrštenim nogama i tabletom u ruci.

 

Mila: “Koliko dugo buljiš u mene? Znaš, pomalo je jezivo da gledaš nekoga dok spava.”

 

Nevena: “Ja sam jeziva? Pa ne znam ko je ovde koga gledao!” – namrštila se i pokazala mi tablet koji je držala.

 

Joj Bože! Videla me je… sigurno me je uhvatila u u onom kratkom trenutku u toku noći.

 

Mila: “Ne razumem šta pričaš. Kakvo gledanje, šta…?” – pokušavala sam da se izvučem ali laganje nije nešto u čemu sam bila vešta.

 

Nevena: “Stvarno? Igraćeš na tu kartu? Pa ti ne bi mogla da me slažeš sve i da se trudiš najviše što možeš. Ali neću da ulazim u to… želim samo da znam zašto?” – ustala je iz svog i sela pored mene na moj krevet.

 

Mila: “Zašto šta?”

 

Nevena: “Zašto me nisi prekinula ili nešto? Zašto si ćutala i gledala?”

 

Spustila sam pogled i nisam rekla ni reč. Postidela sam se i Nevena je to prepoznala.

 

Nevena: “Jel ti se svidelo ili si samo bila radoznala? Mislim, možda se ti ne igraš sa sobom pa ti je bilo zanimljivo?”

 

Mila: “Seko, zaista nećemo voditi ovakav razgovor. To su moje privatne stvari.”

 

Nevena: “Pa i ti si narušila moju privatnost sinoć!”

 

Mila: “Molim? Pa to uopšte nije isto. Masturb… dirala si se preda mnom u zajedničkoj sobi!”

 

Nevena: “Ahaaa… znači i ti se diraš, samo ne u sobi. Dakle, nije radoznalost! Čekaj, znači da ti se svidelo?” – oči su joj se zacaklile u iščekivanju mog odgovora.

 

Naravno da nisam odgovorila, već samo skoro za trenutak zaplakala. Ništa novo za emotivnu i povučenu devojku kao ja.

 

Sestra je stavila svoj dlan na moj obraz i nežno me mazila.

 

Nevena: “Dobro, ne moraš ništa da kažeš. Razumem.  Mislim, i ja sam zatečena, nisam znala ni da ti se sviđa da gledaš devojke dok… iskreno nisam ni znala da masturbiraš, očigledno to dobro kriješ.”

 

Njen dodir me je opustio i ohrabrio. Malo sam se oslobodila i odlučila da podelim sa sestrom par intimnijih stvari.

 

Mila: “Nije da se dobro krijem nego… prosto ne radim to često kao ti, i nikada u sobi.”

 

Nevena: “Znači sinoć nije bio prvi put da si me videla? Voajeru jedan bezobrazni!” – nasmejala se i štipnula me za obraz. – “Samo, nemoj da misliš da ću sada promeniti svoje navike, i dalje ću biti golišava a ti ćeš se morati navići.”

 

Mila: “Znači ne ljutiš se što sam te malo… gledala?”

 

Nevena: “Ljutila sam se na početku, ali ne želim da mi kriješ te stvari. Neću više masturbirati u sobi i poštovaću tvoju privatnost. Sestra si mi i dovoljno što mi gledaš ribicu ceo dan, ne moram još i da je diram pred tobom. Osim ako ti to želiš, a sestrice?” – zezala me je i smejeći se dodirnula je svoje sisice.

 

Mila: “Hahahaha… e ti si stvarno luda. Ali, hvala ti što me razumeš… ja nemam iskustva kao ti u svemu tome. Samo, molim te mami nemoj ništa spominjati. Ipak sam ja još uvek dosta zbunjena i…”

 

Nevena: “Kontam… tražiš se. Tako je i meni bilo kada sam shvatila da me možda ipak interesuju žene, devojke… mamice… sestrice.” – opet me je zezala.

 

Mila: “Eee dobro, dosta si me zadirkivala. Stvarno ću početi da plačem od sramote. Ajmo na doručak!” – ustale smo i krenule ka kuhinji.

 

*

 

Nakon ovog našeg razgovora osećala sam se mnogo opuštenije.

 

Dan je tekao u dobroj atmosferi i druženju. Ponekada bi moji pogledi odlazili ka sestrinim zabranjenim delovima tela ali više nisam bila toliko uplašena da ću biti uhvaćena.

 

Sestra je sigurno tu i tamo primetila moje poglede ali nije se obazirala niti protestvovala.

 

Upijala sam njeno telo koliko sam mogla i zadržavala te slike u glavi. Požuda je postajala sve jača i odlučila sam to veče da se opustim u toploj kupki.

 

Zaključala sam vrata, smestila se u toplu vodu i zatvorila oči. Sestrino nago telo bi se tada pojavilo u mojim prljavim fantazijama. Znala sam da ću svršiti misleći na nju i nisam se osećala loše zbog toga.

 

Raširila sam noge i polako počela prstom da kružim oko svog klitorisa. Nisu moja maštanja imala neku previše bezobraznu i perverznu konotaciju. Prosto sam zamišljala svoju sestru kako šetka gola, kako se blago guzi i pozira.

 

Gledala bi me svojim prelepim očima i mesila svoje grudi stiskajući male bradavice. Bilo je tako lako zamišljati je jer ne samo što sam je ceo dan gledala golu, već je bila ista kao ja.

 

Nije mi trebalo dugo da osetim taj prelepi osećaj svršavanja i vrelinu među nogama. Ono zbog čega sam drkala svoju picu uvek u kupatilu nije samo zato da bih imala svoju privatnost, već i zbog samog čina svršavanja.

 

Naime, u tom trenutku bi bukvalno prskala svojim sokovima, ponekada u veoma velikim količinama i jakim mlazovima. Naučila sam vremenom i da zadržim svoje tečnosti makar delimično ali orgazam tada ne bi bio zadovoljavajuć i potpun.

 

Čitala sam da ženski ejakulat može potencijalno biti veliki fetiš i da je mnogima veoma ukusan. Ali ja se nisam usuđivala da ga probam… čak ni da licnem svoje prljave sokove. Moji bi orgazmi bili veoma snažni i uvek veoma mokri zbog čega su kada, ili kupatilo uopšte, bili logičan izbor za moje seksualne seanse samozadovoljavanja.

 

Kada sam sve obavila, osušila sam kosu, obukla pidžamu i uputila se ka sobi. Na moje čuđenje sestra je već spavala iako nije bilo baš toliko kasno. Prišla sam joj i poljubila je tako da su mi usne jedva dodirnule njen mekani obraz. Ušuškala sam se i zaspala.

 

*

 

U toku noći sam otvorila oči. Probudila me je bol u desnoj ruci i ubrzo sam shvatila da je potpuno utrnula. Ležala sam na njoj i neprijatno bockanje je počelo da me obuzima.

 

Okrenula sam se na drugu stranu i tada videla sestrin krevet koji je bio prazan. Ustala sam, provirila kroz vrata i videla da svetlo u kupatilu ne gori. Vratila sam se u krevet i pomislila kako se iskrala iz kuće da bi se videla sa nekom drugaricom… ili možda nekom novom devojkom. Ne bi joj bio prvi put.

 

Međutim, u jednom trenutku sam začula korake ispred sobe. Zatvorila sam oči ali ne skroz već sam blago virkala što u mračnoj sobi ne bi moglo da se primeti. Nevena je veoma tiho i na vrhovima prstiju ušla u sobu. Bila je gola, zadihana i činilo mi se da male kapljice znoja mogu da se vide na njenom čelu.

 

Gde li je bila? Šta je radila? Sve ovo je bilo veoma čudno, ali nisam mogla da ulazim u dublje analize. Bila sam umorna i želela sam da nastavim da spavam.

 

 

5. NJAM NJAM

 

Probudila sam se i prvo što sam ugledala bila je sestrina blago dlakava i veoma crvena pičkica!!! Da, to nije prizor koji vidite svaki dan ali bi svakako mogla da se naviknem na njega.

 

Sestra je tiho hrkala i bila je potpuno otkrivena sa raširenim nogama, a mali medo koji sam joj poklonila je ležao pored nje. Sisice su joj se podizale i spuštale usled dubokog disanja.  Gledala sam je i divila se njenoj lepoti. Koliko ću dugo izdržati a da se ne poigram sa sobom? Znala sam koliki je rizik, znala sam koliko je pogrešno… znala sam da će me mokra posteljina odati, ali sam se nadala da ako budem brza mogla bih da se izvučem bez da budem primećena.

 

Brzo ali tiho sam skinula donji deo pidžame i svoje pamučne gaćice, raširila svoje noge i dalje pokrivene za svaki slučaj i počela da razmazujem pljuvačku natopljenim prstima po pici.

 

Pogled mi je kružio po goloj sestri. Išao bi od njenih malenih usana, preko opuštenih crvenih bradavica, ravnog stomaka, njene vrele ribice… Dok sam gnjavila klitoris, drugom rukom sam lagano ugurala prst u svoj topao kanalić. Ranije bih masturbirala par puta mesečno, a sada sam bila blizu drugog svršavanja za nekih 10ak sati.

 

Sve je bilo savršeno dok tik pred savršen jutarnji orgazam moja sestra nije odlučila da se probudi. Pogledala me je i sve joj je odmah bilo jasno.

 

Pokušala sam u panici da se sredim i smirim ali bilo je kasno.

 

Nevena: “Ne mogu da verujem! Licemeru jedan napaljeni!”

 

Mila: “Nevena… nije kao što se čini!” – pokrila sam dlanovima lice.

 

Nevena: “Pa ako ću iskreno, znaš kako mi se čini? Čini mi se da sam te prekinula… čini mi se da nisi svršila još uvek.” – ustala je i sela ispred mene na krevet.

 

Mila: “Molim?” – bila sam zbunjena na njenu reakciju.

 

Nevena: “Gledala si me ono veče dok masturbiram, čak si se i sama mazila dok si me gledala. Sad hoću i ja malo šou. Sada ima ja tebe da gledam dok svršavaš!”

 

Otkrila me je i moja vlažna napaljena pica je posle mnogo godina ponovo bila pred sestrinim očima.

 

Nevena: “Znala sam! Potpuno su nam iste! Prelepe! Pogledaj!” – raširila je svoju pičkicu i pokazala mi ju je.

 

Da, sličnost je bila neverovatna. Gotovo da je jedina razlika bila u tome što su dlačice oko moje ribice imale nešto svetliju nijansu crveno-narandžaste boje.

 

Nevena: “Čekam. Možeš da nastaviš prljavice jedna. Da te vidim.”

 

Mila: “Nemoj seko, molim te. Pice su nam iste na izgled, ali… i nisu baš skroz. Ne bih da…” – odmah me je zaustavila.

 

Nevena: “Znači tako? Dobro, pomislila sam da ti se sviđam i da želiš da svršiš ali… izgleda da sam pogrešila. Mada možda bi te moj dodir predomislio.” – prišla je rukom ka mojoj pici i pomazila moj klitoris.

 

Problem je bio što sam bila veoma blizu a njen dodir je bio potpuno napaljujuć. Ipak bila je praktično tik ispred mene i znala sam da bih je isprskala kada bi svršila. Odlučila sam da odglumim.

 

Mila: “Aaahhhh... uhhhh... baš sam svršila jako... uhhh.“

 

Nevena je sklonila ruku sa mog srećnog mesta i gledala me sa polu ljutim izrazom lica.

 

Nevena: “Mila? Jel ti to mene zajebavaš? Samo sam te dotakla. Ovo je bio najgori pokušaj glume u istoriji. Veruj mi bila sam sa neiskusnim smotanim devojkama i imala sam svojih pet minuta glume… znam da prepoznam lažljivicu. Sad se opusti i dozvoli sebi da svršiš!” – ponovo me je počela maziti ali sada mnogo ozbiljnije i jače.

 

Mila: “Ne Nevena… uhhh ne razumeš!” – bilo je kasno.

 

Njen dodir je bio previše za mene! Moje ne je naravno značilo DA… želela sam još dugo da me mazi i trlja ali je orgazam preovladao. Pokušala sam da se suzdržim koliko sam mogla ali ipak nije bilo pomoći, i jedan mlaz mojih toplih sokova je prosto izleto iz mene.

 

Nevena je stala pokušavajući da shvati šta se upravo desilo. Na njenom stomaku i grudima se slivala moja tečnost.

 

Nevena: “Da li si me ti to upravo isprskala?”

 

Mila: “Izvini seko… pokušavala sam da ti objasnim ali…” – osećala sam se loše ali je Nevenin osmeh otkrivao još jednu njenu prljavu tajnu.

 

Nevena: “Moja sestra prska! Moja rođena sestra jebeno PRSKA!? Pa da li si ti svesna koliko dugo želim da budem sa devojkom koja ovo može? Tražim je 100 godina! Ne, ovo moram opet da vidim, i nemoj slučajno da zadržiš ni jednu kap u sebu, želim sve.”

 

Nisam uspela ni da se oporavim a njene ruke su već bile na meni. Ovaj put je gurnula i prst u moju pičku i počela da me tuca sa njim. Očigledno je imala dosta iskustva... stiskala je baš gde treba… gde volim.

 

Mila: “Aaahhh… jesi normalna, uhhh… eksplodiraću seko…” – vrištala sam osećajući njen prst duboko u sebi.

 

Nevena: “Ajde ajde… svrši na mene, molim te…!”

 

Uzbuđenje usled sestrine želje da svršim na nju me je obuzelo. Izvadila je prst iz mene kada je osetila koliko je stiskam i namestila se čekajući vreo talas.

 

Rukama sam gužvala posteljinu na krevetu i uz glasan uzdah počela da svršavam.

 

Oči su mi bile zatvorene i ne znam koliku sam tačno količinu tečnosti isprskala ali sam jasno osetila tri velika mlaza kako su izašla iz mene.

 

Orgazam se polako stišavao. Otvorila sam oči i prvo pogledala ka svojoj pičkici koja je bila potpuno mokra zajedno sa posteljinom ispod nje.

 

Podigla sam pogled i ugledala sestru. Skamenjeno je sedela, ruke blago ispružene ispred tela i nepomične. Kosa joj je bila praktično potpuno mokra, a sa vrhova kose, sa ivice brade kao i sa sada ukrućenih bradavica, kapljala je moja topla bezbojna tečnost.

 

Nevena: “Ovo… je bilo… jebeno… BRU-TAL-NO!!!”

 

I dalje nepomična primetila je kako joj se i na ivici nosa skupljaju male kapljice i padaju sa njega. Ispružila je svoj jezik što je više mogla i par kapi je palo na njegov vrh. Unela ih je sa jezikom u usta i počela da mljacka osećajući ukus mog sočnog nektara. Pravila je grimase kao da pokušava da potpuno razazna ukus, i ubrzo mi je njen osmeh dao odgovor da joj se sviđa.

 

Mila: “Jesi ti to upravo probala moje… sokove iz…?” – bila sam začuđena ali i uzbuđena.

 

Nevena: “Ovo je nešto najfinije i najslađe na svetu, a ti znaš koliko volim slatko.”

 

Mila: “Zar je tako fino?”

 

Nevena: “Šta? Nisi nikada probala? Pa moraš odmah to da ispraviš seko. Preukusna si!” – prstom je pokupila tečnost koja je i dalje bila na i oko moje pice i primakla mi ga.

 

Gledala sam je u oči a potom i na prst koji je bio potpuno mokar. Prišla sam i veoma malo otvorila usta. Njen prst je ušao i počela sam jezikom da skidam svoje sokove sa njega.

 

Mila: “Mmmm…!”

 

Nevena: “Jesam ti rekla! Ne mogu da verujem da nisi do sada probala. Uhhh ni sama ne znaš šta propuštaš!”

 

Izvadila je prst iz mojih usta, stavila ga u svoja i potpuno ga oblizala. Jebozovno me je gledala i da sam se tada samo malo dotakla ponovo bih svršila!

 

Krenula je polako ka meni i usne su nam se našle praktično na par centimetara.

 

Sara: “Devojkee… jeste dobro? Kakva je to galama tamo!” – vikala je iz kuhinje.

 

Nevena: “Mislim da je vreme da se sredim. Zamisli da me mama vidi ovako mokru, šta bi žena pomislila.”  - poljubila mi je usne na blic i izašla iz sobe.

 

 

6. TAJNA 2 – TAJNA NOĆI

 

Nevena: “Mama, dovoljno sam jela, jel mogu da idem. Ranije bih legla.” – rekla je dok smo sedeli i večerali.

 

Sara: “Već? Možeš dušo, naravno, samo mi je čudno da ideš ovako rano.”

 

Nevena: “Pa volim da se dobro naspavam. Ljubim te mama.” – poljubila je mamu i mene i otišla u sobu.

 

Sara: “Jesi primetila da ti sestra ranije leže nego obično? Nije da mi smeta, bolje nego da luta sa onim njenim drugaricama, ali ipak je čudno, zar ne?”

 

Mila: “Da mama, i ja sam to primetila. Ko zna šta se mota po toj njenoj ludoj glavi.”

 

Znala sam da nešto ne valja. Oni njeni izlasci u pola noći su mi bili sumnjivi i odlučila sam da ću otkriti o čemu se radi. Popila sam kaficu pre nego sam otišla u krevet kako bih ostala što duže budna. Pokrila sam se i zatvorila oči nadajući se da će Nevena ustati kao i noć pre.

 

I zaista. Oko 1 ujutru ustala je iz kreveta. San me je polako savladavao ali srećom nisam zaspala. Izašla je iz sobe bez odeće. Nisam htela odmah da krenem za njom misleći da možda samo ide do toaleta ili po čašu vode.

 

Čekala sam 15ak minuta i tada odlučila da je pronađem. Kupatilo je bilo prazno, kao i dnevna soba. Pomislila sam da jedino može još biti u onoj sobi koju koristimo samo za neke stvari i sitnice, polako sam ušla ali je bila prazna.

 

Ostala je još samo mamina soba, ali šta bi radila tamo? Ipak, odlučila sam da pogledam. Vrata nisu bila potpuno zatvorena tako da sam ih samo malo odgurnula i provirila unutra. Imala sam šta da vidim!

 

Nevena je sedela na podu pored maminog kreveta. Jednom rukom se pridržavala za ivicu kreveta a druga joj je bila zauzeta trljajući klitoris i nabijajući povremeno prste u pičku. Mama je spavala… ležala je na stomaku, bila je otkrivena i imala je na sebi samo običan beli donji veš.

 

Kako bi se mama u snu pomerila tako bi i Nevena prestala sa masturbiranjem i malo spustila glavu za slučaj da se mama probudi. Kada bi se uverila da se samo pomerila u snu, Nevena bi ponovo nastavila da se mazi. Prišla je u jednom trenutku glavom veoma blizu mamine pozamašne guze i kao da je htela da je oseti, pomazi, poljubi.

 

Nevena: “Mamice, mamicee… uhhh…” – njene tihe reči su me zatekle i slučajno sam laktom zakačila vrata.

 

Nevena me je čula i okrenula se ka meni. Brzo je ustala, uhvatila me je čvrsto za ruku i odvukla u sobu. Zatvorila je vrata i pogledala me ljutito.

 

Nevena: “Zašto ne spavaš?? Trebala si odavno da hrčeš a ne da me špjuniraš!”

 

Mila: “Videla sam da te nema neko vreme i samo sam… htela sam da vidim gde si.”

 

Shvatila je tada da sam samo bila znatiželjna i da nisam mislila ništa loše. Promenila je izraz lica kada je videla da se držim za ruku koju mi je stisnula. Uhvatila me je ovaj put veoma nežno i poljubila me u ruku.

 

Nevena: “Izvini… evo poljubila sam i sad će da prođe. I odmah da ti odgovorim – DA, tvoja sestra je perverznjakinja koja drka na mamu! Gledam je dok spava i svršavam na nju.

 

Ti imaš tajne, ja ih imam… svi ih imamo. Jebi ga… šta da kažem. Razumeću ako misliš da sam malo… poremećena.”

 

Svakako nije bila srećna što sam je uhvatila, ali sam se opet iznenadila i oduševila njenom iskrenošću.

 

Mila: “Kao prvo ja sam ta koja je gledala tebe dok si spavala, i pod broj dva ne mislim da si poremećena. Ali ipak, moraš mi objasniti… pališ se na mamu? ”

 

Nevena: “Ne traje to toliko dugo. Tek od kada sam počela da se šetkam ovako golišava primetila sam da me ponekad pogleda, znaš? Ne kao ti, ti si oduvek volela da me gledaš.”

 

Mila: “Nisaaam…” – odmahivala sam glavom ali nije vredelo.

 

Nevena: “Lažljivice jedna. Skidam tvoje oči sa svoje guze stalno.” – okrenula se i naguzila se lagano.

 

I zaista sam počela da buljim u njene savršene guzove.

 

Nevena: “Eto vidiš! Ne možeš a da se bar malo ne zagledaš.”

 

Mila: “Pa kad si gola i tako… eeejjj ovo nije bila tema, vrati se na mamu. Počela je da te gleda? Nisam primetila.”

 

Nevena: “Pa to samo kad smo same. I naravno veoma je diskretna ali ja dobro poznajem te poglede.”

 

Mila: “Seko nemoguće, pa to nam je mama! Verovatno samo malo zagleda ali ništa više od toga. Mislim, zgodna si i još plus uvek gola!”

 

Nevena: “Pazi, moguće je i to. Ali problem je što sam i ja nju počela da gledam drugačije. Evo obrati pažnju sutra, pogledaj je malo bolje i videćeš. Mama je predobra pička.”

 

Mila: “Heeej! Lakše malo sa tim ružnim rečima! Ona nas je rodila.”

 

Nevena se samo nasmejala i zlokobno me pogledala.

 

Nevena: “Uhh izvini… izvini što nam je mamica brutalna pičketina!” – počela je da se smeje.

 

Mila: “E znala sam da si perverzna, ali stvarno… Odakle ti da ona uopšte voli devojke?”

 

Nevena: “Jooj razmisli malo – tata je otišao pre skoro 15 godina, a ona od tada nije imala ni jednu vezu. Eeejjj 15 godina onakva riba da ne nađe nikoga. Plus svi prijatelji su joj žene i to često mlađe od nje. A znamo i to da - iver ne pada daleko od klade!” – aludirala je na našu privlačnost prema ženama.

 

Mila: “Bogami, vidim da si dugo povezivala kockice. Ipak, ne znam…”

 

Nevena: “Veruj mi, sutra se malo bolje zagledaj i videćeš.”

 

Ove reči su mi odjekivale u glavi. Nije dovoljno što sestru gledam na ne dozvoljen način, ali još i mamu?

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 13 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Mama sin i komšinica.. Tuširao sam se rano ujutro ali ni jedno jutro nije bilo dovoljno rano za moju mamu. Uvek je ustajala u cik zore, kućom su se već širili mirisi pripremanja ručka, posebno kada je leto ovako vrelo, mama je uvek kuvanje obavila rano pre prve vrućine,
Prije 8 dana · Dodao: Starman
Bolje ja da je punim nego neko drugi... Vreo dan, ja sam kući, ujka je tada radeo u dijaspori, ujna je Radela u jednoj prodavnici i čuvala decu kući.
15.07.2019 · Dodao: IncestLjubav
Period sa početka bukvalno srednje škole kad je mama počela redovno da me tera na mirisanje njenih tabana i stopala u najlonkama što je kasnije postao ritual u našem domu.
14.07.2019 · Dodao: ivancha22
Incest mama i sin
10.07.2019 · Dodao: Starman
Kao i svakog klinca, poslali su me za letnji u selo. Skoro 3 meseca brale, smrt u najavi, ali nije ispalo tako. Najteze mi je padalo to sto sam bio u periodu kada sam mogao da izdrkam i na obican ujnin dekolte, kevina stopala u najlonkama, naguzenu tetku pored sudopere
05.07.2019 · Dodao: psiho12

Anketa
By Redd Prije 4h
By Coby007 Prije 6h

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories