Trenutno Pusicu pregledava 1207 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 03.06.2018 (03.06.2018) - Svi članci by Bato-007

Ivan je bio dosta tih dok su izlazili sa parkinga iza doktoričine kancelarije. Nije mogao da veruje da je majka podelila njihovu tajnu samo tako. S jedne strane razumeo je da je trebala nekoga kome se može poveriti. Ali opet, s druge strane, bilo je to previše rizično.

Nastavak od mamine greške 14

„Morala sam joj reći Ivane, morala sam,“ reče Mira.

„Znam. Pretpostavljam da je to muška stvar. Mi ipak volimo zadržati stvari za sebe…i sami da se pobrinemo za sve. Pretpostavljam da je tako najbolje.

„Ona nam može jako pomoći. Verovatno ti ne bih smela ovo reći, ali ona živi sa svojim bratom.“

Ivan je slegao ramenima i rekao, „Pa šta onda“.

„Mislim na to da živi sa rođenim bratom. Imaju troje dece zajedno.“

Auto je krenuo levo desno jer je Ivan naglo pogledao svoju majku, neverujući u ono šta čuje.

„Oni…oni…oni su kao mi?“

Mira se nasmijala. „Da. Zato sam ti i rekla da nam ona može pomoći. I ona samo prolazi kroz to.“

„Da li su oni venčani?“

„Nešto tako otprilike,“ rekla je Mira dok se naginjala i uzela Ivana za ruku. „“Oni se aravno ne smeju venčati, ali zato svejedno žive zajedno kao muž i žena.“

„Vauu, bote kamen,“ reče Ivan trudeći se da ne psuje pred majkom.

„Svet je čudno mesto. Idemo negde da pojedemo nešto i da proslavimo tvoju prolaznu ocenu. Toliko sam ponosna na tebe, neznaš ni sam koliko.“

Stali su u jednom restoranu i večerali. Mira je odbila vino i uzela vodu umesto toga. Znala je da nije dobro piti alkohol u trudnoći. Dok su išli prema kući, Mira reče, „Ivane, zar nije ono mesto na koje klinci idu tu u blizini?“

„Misliš na plažu?“

„Da.“

„U pravu si, to je nekoliko kilometara odavde,“ reče Ivan, gledajući majku u očekivanju daljeg.

„Pa što onda ne bi otišli tamo na par minuta. Tvoj otac će biti kući tek kasno naveče.“

Sada je na Ivanovom licu praktično osmeh bio od uva do uva dok je skretao sa glavne ceste i uputio se prema plaži.

Sunce je zalazilo dok su skretali na prašnjavi put koji je vodio kroz šumu do plaže. Kad su stigli na plažu sunce je bilo na zalasku, narandžaste boje. Nije bilo automobila u blizini jer je bio radni dan, a ne vikend.

Njih dvoje su izašli iz auta i odšetali do jednog velikog kamena koji je bio malko iznad vode.

Sunce je polako zalazilo iza horizonta, stvarajući odsjaj na vodi.

„Tako je prelepo ovde,“ reče Mira.

„Mama, klinci ovde ne dolaze zbog okoline.“

„Znam,“ reče Mira, primaknuvši se Ivanu.

Ivan je uzdahnuo duboko dok je stavljao ruku na majčinu glavu i pritiskajući tako njene usne na svoje.

Poljubac je polagano prerastao u strastveno žvaljenje i Ivan je ubaci majci jzik u usta. Bez razmišljanja, Ivan je ruku stavio na majčinu sisu.Stisnuo joj je sisu pre nego što je ruku zavukao ispod njene bluze.

Izvukao joj je bluzu iz suknje.

Ruka mu je krenula na gore sve dok nije došao do grudnjakom prekrivene dojke. Sa sada već iskusnim prstima, zavukao je ruku u grudnjak i potražio njenu sada već očvrsnulu bradavicu. Kako se poljubac nastavljao, Ivanova ruka je skliznula dole, sve dok nije završila na njenim guzovima.

Mira se vrpoljila dok je osećala kako joj sin mesi guzove. Odmaknula se i rekla, „Samo da znaš da si još uvek u kazni.“

„Ma daj mama, pa izluđuješ me s tom kaznom više.“

„Samo još nekoliko nedelja i možeš da me imaš kako god poželiš.“

„Ne verujem da ću da preživim dotad.“

„Mislim da hoćeš. Hajdemo nakratko na zadnje sedište u auto.“

Ivan je pogledao Miru zbunjeno.

„Ipak si ti u kazni, a ne ja.“

„Šta ti sad pa to znači?“

„Hajde,“pokreni se, reče mu majka, uzimajući ga za ruku i vodeći ga prema autu i zadnjem sedištu.

Ivan ju je pratio do zadnjeg sedišta gde su nastavili da se ljube.

Unutrašnjos auta ubrzo je bila preplavljena uzdasima uzbuđenja.

„Skini mi gaćice,“ šapnula mu je mama, podižući suknju do iznad kukova.

Ivan je požurio da posluša, zavlačeći ruke pod njenu suknju i skidajući joj crvene gaćice. Pogledom je preletio preko njenog međunožja i video koliko je mokro, i pitao se kako je stigla toliko da se navlaži tako brzo. Stavio je gaćice između dva prednja sedišta i okrenuo se majci.

Mira se pomakla u jedan kraj sedišta i širom mu otvorila svoje butine.

„Poliži mi pizdu,“ šapnula je napaljeno. Sa uzdahom Ivan se spustio na pod i kleknuo među mamine noge.

Požurio je rukama prema njenom međunožju i rastvorio joj pičku. Iz nje je kapalo koliko je napaljena bila.

Mira je zgrabila sina za glavu nabijajući je tako u svoju pičku, ne dozvoljavavši mu da je zeza. Pregled kod Laure ju je toliko napalio toliko da uopšte nije trebala predigru.

„Aaaaaaa, jebote život, o Bože moj mili, liži me sineeeeee!“ Stenjala je glasno Mira čim su joj sinove usne dotakle otekle usmine.

Činilo joj se kao da su meseci protekli od zadnjeg puta kad joj je sin bio među butinama. Bilo je kao da je na nebu sada. Stenjala je i uzdisala toliko glasno kao da se prvi put jebe sa sinom, svaki put joj je bio poseban, i to joj je trebalo, to je želela.

kako je Ivan uvlačio jezik sve dublje u maminu već oteklu pizdu, pitao se kako je ovo kazna. Sa oduševljenjem je krenuo da je liže, da joj cucla i sisa usmine.

Sisao joj je unutarnje usmine i uvlačio ih u svoja usta, a u poadini je čuo majku kako stenje, bila je to muzika za njegove uši. Podigao joj je noge što je više mogao i pomaknuo ih unazad, kako bi dobio što više i čistiji pristup njenoj polsirajućoj pički. Jezikom je išao koliko god je mogao dublje, tražeći taj bazen slatkog soka koji je toliko voleo.

„Ivane, Ivane, Ivaneeee,“ stenjala je Mira jako glasno, grabeći njegovu glavu i nabijajući je dublje u svoje međunožje, kao da je želela da mu nabije glavu u svoju pičku, koliko je van sebe bila. Kad je osetila da je jezikom ušao dublje, podizala bi kukove, da bi se i sama dodatno nabijala ne njegov jezik. „Liži meeee, Ivaneeee,“ zastenjala je ovaj put još glasnije kada je jezikom došao do njenog šupka. Počela je da kukovima mrda gore dole kako bi njegov jezik ušao što dublje i u njenu drugu rupu.

Ivan je nemilosrdno zadirkivao mamu. Lizao joj je šupčić koji je pulsirao dugo vremena pre nego što bi prešao nazad na otekle usmine. Sisao joj je usmine uvlačeći ih u usta, nežno ih grickajući pri tome.

Cuclao joj je usmine u ustima celo vreme, a da je svo vreme izbegavao klitoris.

„Sisaj mi klitoris sine, sisaj majci klitoris, molim te,“ preklinjala je Mira.

Kao odgovor na majčino preklinjanje Ivan je odmaknuo usta sa njenih usmina i krenuo da joj ljubi butine. Znao je da ne voli da je se zadirkuje, ali želeo je da i ona oseti kako je to kad ona isto radi njemu, zadirkuje ga, a neda mu pičke.

„Bože moj, Ivane, molim te“ preklinjala je Mira ponovo.

Napokon je otvorio usta i uhvatio klitoris u njih.

„Aaaaa, jeboteeeeeeeeee,“ vrisnula je Mira, omotavši noge oko njegovog vrata dok ju je na sam dodir njegovih usana na klitoris potresao snažan orgazam.

Zatrzala je kukovima, a celo telo joj je zadrhtalo. Kao da je vatromet eksplodirao u njenoj glavi. Toliko joj je to trebalo, puno vremena je prošlo od kada je zadnji put osetila kao da se zemlja zatresla. Sva frustracija i nervoza koja se skupila u njoj nestala je sada. Na vrhuncu svršavanja, pritisnula je Ivanovu glavu na svoje međunožje toliko jako da je jedva mogao da diše. Njene butine stiskale su mu glavu i popuštale dok je ona nastavlja skoro da vrišti od sreće koliko je jako svršavala i bacaka se. Toliko joj jetrebao sin, toliko su joj nedostajali orgazmi koje joj je zadavao da je mislila da će da poludi bez njih. Odjednom je lavina sokova krenula iz njene pičke prema Ivanovim ustima.

Ivan je bio zaprepašten količinom sokova koje ja mamina pička ispuštala, povukao bi glavu unazada, ali nije moga, mama ga je toliko jako stisnula butinama da nije bilo šanse da izvuče glavu odatle, mada ustvari nije ni hteo.

Progutao je njene sokove u nekoliko gutljaja, osetivši kako mu kurac pulsira, pitajuće se odakle sad ovoliko tečnosti iz mame. Bila je slatkasta tečnost, kao što je to i njegova majka bila. Bilo je toliko tečnosti dok je svršila da je mislio da će se udaviti. Ono što nije mogao progutati iscurilo je sa krajeva njegovih usta niz bradu, i na sedište ispod njega.

Mira se skoro onesvetila koliko je jako bio ovaj orgazam, ali to joj je trebalo. Snaga i dužina ovog orgazma bila je veća i duža nego što je pamtila dosad. Znala je da je nešto drugačije, ali bila je previše obuzeta uživanjem i previše napaljena da bi se bavila time.

Prošlo je neko vreme kad je stisak maminih butina popustio i kada su se noge otvorila, puštajući mu glavu van njenog međunožja. Kad se izvukao, seo je na sedište do nje i osećao je kako mu još uvek njeni sokovi kaplju iz usta.

„Vau,“ rekao je, gledajući u svoju golu i iscrpljenu majku. Uzeo je njene gaćice koje su bile iza njega i obrisao si lice.

Mira je uzdahnula i pogledala sina sramežljivo. „Ne znam šta se ovde desilo,“ rekla je. „Ali bilo je neverovatno.“ Pogledala je njegovo vlažno i mokro lice i dodala, „Izvini pile moje, skoro sam te udavila.“

„Nema problema mama,imaš pičku za medalju, lizaću ti je kad god poželiš,“ rekao je Ivan i seo kraj nje. „Obožavam tvoje sokove mama, želim ih piti zauvek, koliko god možeš, daj mi ih.“

„Poljubi me,“ reče Mira, privlačeći svoja vlažna usta njegovim.

„MMmmmm, slatkasto,“ zakikotala se Mira. Zatim je rekla, „Pa, mislim da je bolje da krenemo kući.“

„Mamaaaaa, ne možeš me ostaviti u ovom stanju,“ bunio se Ivan.

„To bi bilo zlo od mene, jel da?“ upita Mira.

„Da, bilo bi.“

„U redu, spusti hlače dole.“

Ivan je požurio da posluša. Kada je seo ispred nje, polugol, njegova majka je uzela svoje natopljene gaćice i omotala ih oko sinovog pulsirajućeg kurca.

„Još uvek si kažnjen. Ali pretpostavljam da malo drkanje neće škoditi…jer si dobio prolaznu ocenu na testu.“

Ivan je hteo više od toga, ali je bio previše napaljen da bi se bunio. Zavalio se u sedište i gledao kako mu rođena majka drka kurac, dok su joj se sise klatile pri tome. Gledao joj je u oči dok je svilenkasti materijal klizio po njegovom kurcu. Vlažnost koju je pokupio sa njenog međunožja kojojm su bile natopljene olakšala je da lakše klize.

Mira je držala kurac jednom rukom, a drkala mu drugom. Gledajuć kako sperma počinje da mu prekriva glavić. Brza njenih pokreta pojačavala se.

„O moj Bože, mamaaaaaaa,“ zastenjao je Ivan jer je bio blizu svršavanja.

Mira je usporila pokrete rukom, izazivajući ga. Bio je njen red da mu uzvrati. Stsinula je rukom koren njegovog kurca i iskoristila gaćice kako bi kružila po glaviću. Svilenkasti materijal je učinio da sin zadrhti, ali nije bio dovoljan da bi svršio.

„Molim te mama,“ sada je Ivan preklinjao. Sa Smeškom Mira je prekrila njegov kurac sa onim delom gaćica koje idu na njenu pičku i počela mu brže drkati.

„Aaaaaaa,“ uzdisao je glasno Ivan, jer je osećao kako njegova sperma kreće napolje od dna kurca prema glaviću. Izletila je napolje i razlila se po njenim gaćicama.

„To mili moj, samo napred, svrši za svoju majku,“ Mira je uzdisala dok je gledala spermu kako izlazi. Mogla je osetiti vrelu spermu kako puni i natapa njene gaćice.

kada je i zadnja kap izašla iz njegovog kurca, zavalila se u sedište kraj njega i podigla gaćice u vis. „Dobro, i šta sada da ja radim sa njima?“ Sa zločestim smeškom navukla je tako mokre gaćice pune sperme i skroz mokre i natopljene na sebe. Potapšala se po pičkici kako bi bolje osetila spermu na svom golom i oteklom međunožju. i nasmešila se sinu.

Ivan je uzdahnuo na prizor majke koja na sebi ima gaćice pune sperme, i to ne bilo koga, nego vrele i guste sperme svog rođenog sina, na to se njegov kurac koji je već opadao samo trznuo…

Mira je stvarno bila perverzna žena, ali i njen sin Ivan takođe, tako da uopšte nije se dvoumila da će se jebati čim položi i taj ispit… mamine greške 16

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 9 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Priča je nastavak priče: Naplata kockarskog duga.. Alek je naredio Mini da se obuče i skuva mu kafu. Za to vrijeme se prabcio u dnevni boravak dok su Marijana i Viktor ostali u sobi. Znao je Alek šta radi. Znao je koliko će to biti neprijatan momenat. Uživao je da ih tako muči.
Jučer · Dodao: Glavonja
Evo jedne zanimljive pričice o tome šta kocka može da uradi jednoj porodici..Viktor i Mina su u braku već 18 godina. On ima 42 i vodi svoj mali kafić u centru. Visok je, malo premršav, ima malo dužu kosu bez ijedne sijede i urednu bradu. Mina ima 39 i radi kao vatrogasac.
Prije 3 dana · Dodao: Glavonja
Seka me počela privlačiti još kad je napunila svojih 12 godina, napredna je bila. Za njene godine tad sise su joj bile više nego prosječne. Često sam drkao zamišljajući je kako mi guta spermu.
Prije 8 dana · Dodao: ukroceni
Leto je bilo vrelo. Pasja zega. Ivana je ustala iz kreveta, znojava i nekako umorna kao da nije ni spavala. Otisla je u kupatilo i stala ispod tusa. Okrepile su je prve kapljice vode koje su se sa njene duge crne kose cedile niz njeno preplanulo cvrsto telo
Prije 8 dana · Dodao: ukroceni
Tad sam ima 20 godina a moja sestra od tetke 26 god.Jos uvek nije udata,ali je jako seksi,crnka duge kose,sise 4 malo vecih guzova nizeg rasta.bilo je to pre 4 godine,ostao sam sam kuci a posto je ona tu blizu mene pozvao sam je kod mene na kafu,nije proslo dugo dosla je moja seka.
02.09.2019 · Dodao: ukroceni

Anketa
By Lovetoplay Prije 2 dana
By Misko93 Prije 8 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories