Trenutno Pusicu pregledava 883 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 03.06.2018 (03.06.2018) - Svi članci by Bato-007

Sledećih nekoliko nedelja proticale su u učenju, učenju i još učenja za Ivana. (nastavak od mamine greške 15) Jedino dobro što je proizlazilo iz svega je to što je majka nastavlila da mu noću dolazi u sobu. Ipak nije poklela i nije dozvoljavala da se jebu; drkala mu je svako nekoliko večeri. Pravdala je to kako nije zdravo da mladi dečko skuplja toliko sperme u sebi, a znala je koliko voli kurac i koliko obožava ukus sperme.

Kada je Ivan položio završnui ispit, položio ga je s peticom. Bio je vidno zadovoljan i više ego spreman da nastavi jebačinu sa majkom. Obećala mu je da može raditi sa njom šta god poželi i dobro je znao šta je to.

I mira je bila oduševljena kao i Ivan.Nije bila sigurna da će uskraćivanje mu svoje pičke uspeti i brinula se da se stanje ne pogorša. A sada, bilo je očigledno da je bila u pravu. Naučila je dobru lekciju: uskraćivanje seksa je dobar alat za kontrolu malde osobe. Ostaviće si to za ubuduće.

„I, šta želiš sada od mene?“ upitala je.

„Znaš onu malu kratku haljinicu i bluzuz koju si nosila ono veče… veče kad sam te video sa Stankom…znaš, onu koju si obukla za mene kakda smo doli kući sa izlaska za Valentinovo?“

Mira se nasmijala. „DA.“ Dobro je znala na šta sin misli.

„Pa, hoću da to obučeš za mene sada. Takođe želim da ispleteš pletenice u kosi kao tada za Stanka.“

„Dobro, mogu to:“

„Zatim želim da te u tome izvedem negde na večeru.“

Mirino lice je pocrvenelo u šoku. „Ivane, pa ne mogu takva napolje.“

„Sama si rekla da ćeš uraditi sve štotražim. Uostalom, neću tražiti da nosiš najlonke.“

„Da…ali…“

„Nema ali, obećala si.“

„Ali mogli bi sresti ljude koje poznajemo, šta bi rekli da me vide takvu i to sa sinom na večeri, pa da to dođe do Branka?“

„Ne brini, otići ćemo daleko odavde…možda u neku piceriju, ništa preskupo.“

„Ali biću polugola tada, bluza je providna.“

„Daću ti da prebaciš neku majicu preko nje, ali gaćice nećeš nositi.“

Mira je uzdahnula i pogledala u sina. „U redu,“ rekla je rezignirano, shvatajući da nema smisla da se prepire.

„Slušaj, što ne bi sačekali i zašli u nedelju naveče. Tvoj otac treba da ide na avion. Treba da ide u Dubrovnik na nekoliko dana. Tada će doći nekoliko dana kući, i onda će imati nedeljne letove van grada zbog posla. Dolaziti će kući samo za vikend… do kraja leta.“

Veliki osmeh se pojavio na Ivanovom licu. To je bilo savršeno. Biće sa mamom nasamo skoro celo leto, neće je s kurca skidati uopšte, samo kad je otac tu. „Super. Biće to divno leto.“ Poljubio je mamu i stegao je jače uz sebe. „Volim te Mama, ljubavi moja.“

„I ja tebe volim sine.“

„E, da Mama, da li si rekla tati da si trud…trudna?“

„Nisam, reći ću mu uskoro.“

Mira je sišla dole, gde ju je u predsoblju čekao sin. Imala je jako kratku suknjicu na sebi, belu prozirnu bluzu i visoke štikle. Na glavi joj je kosa bila upletena u dve pletenice na kraju kojih je imala roze trakice. Nije izgledala kao da ima 16 godina, ali nije izgledala ni kao da ima 39 godina. Na usnama je imala jarko crveni karmin a na očima plavo senilo. Pogledala je u sinovo uzbuđeno lice i upitala ga, “ Da li si siguran u vezi ovoga Ivane?“

„Obećanje je obećanje.“ Ivanj je majku odmerio od glave do pete i uzbuđenje ga je protreslo. Suknjica je jedva prekrivala vrh njenih butina, a bluza nije ništa činila da sakrije gole masivne sise koje su se klatile slobodno kad bi hodala. BVila je to toliko seksi i privlačna žena da bi bilo greh ne jebati je kad god se za to ukeže prilika, ne zadovoljavati je u svim prilikama, jer to je žena koja je sada na vrhuncu i ima neprestanu želju za kurčinom, kojeg i dobija…. mogla bi da posrami svaku curu u školi što se izgleda tiče.

„Sačekaj samo da uzmem džemper onda.“ Nedugo zatim Mira se vratila sa džemperom koji se kopča s prednje strane.

„Otkopčaj dugmad,“ reče Ivan.

Mira je krenula da se buni, ali je otkopčala dugmad. Bar je džemper mogao da sakrije od pogleda većinu njenih stvarno pozamašnih sisa. Ali ipak, ljudi verovatno neće tu ni gledati. Suknjica joj je bila toliko kratka da je jedva prekrivala guzove. Činjenica da ne nosi gaćice samo je pogoršavala stvar. Ako bi se samo malo sagnula, odmah bi joj se videli guzovi.

Ivan je otpratio majku do auta, koji je bio parkiran u garaži za promenu, jer nije hteo da mu komšije vide golu majku kako sa sinom izlazi obučena kao 16-ogodišnja drolja.

Čim su ušli u auto, Ivan se nagnuo i poljubio majku. Razmaknuo je otvoren džemper i uvrnuo joj bradavicu, koja je počela da raste i da bode kroz tanki materijal bluze.

Bolje da krenemo odmah odavde, inače ću da te izjebem odmah sada i ovde.“

„To bi bilo sasvim u redu,“ reče Mira očekujući kurac.

Kada su bili na glavnoj cesti, Ivan je spustio ruku na majčinu golu butinu.

Malena suknjica joj se tada podigla do vrha butina, skoro otkrivajući vlažno međunožje, niz koje je već curila lagano tečnost. „Mama, obožavam tvoje noge.“

Kretao se gore dole po njenoj butini.

„Hvala ti sine,“ reče Mira nervozno. Bila je to dosta konzervativna žena, i dok su ona i Stanko radili tako neke rizične stvari, nekako je to bilo drugačije od ovoga šta je radila sada SA ROĐENIM SINOM. Ovo sada je bilo njeno dete, i neko je mogao da ih vidi zajedno. Nije mogla da sakrije činjenicu da je ona dosta starija žena od njega. Svi će pomisliti da je ona neka kurva koju je pokupio na ulici. Odjednom je zadrhtala na tu pomisao.

Ivan je video da majka drhti i rekao, „Osveta je kučka.“

Kada su stigli u piceriju, Ivan je otvorio vrata mami. Kada je izlazila van, nije bilo šanse da prekrije svoje međunožje iz kojeg je curilo….suknjica joj je bila skoro do struka.

Ivan se nasmešio na maminu zbunjenost i uveo je u restoran, tj piceriju.

„Može li stol u ćošku,“ reče Ivan mladoj konobarici.

Mlada devojka nije mogla da prikrije svoje čuđenje kada je videla mladog muškarca sa vidljivo starijom ženom… obučenom kao kuvetina.

Kada su seli u ćešak, Ivan se okrenio i zažvalio mamu kao neki klinac. Kada se odmaknuo, rekao je, „Skini džemper sada, dovoljno je mračno ovde.“

„Ivane,“ Bunila se Mira, ali nije videla milosti u sinovim očima.

Skinula je džemper i stavila ga kraj njih, gde ga je mogla brzo staviti na sebe ako bi zatrebalo. Odjednom se osetila toliko izloženo, ali svo vreme je vlažila i curilo joj je niz noge. Malena suknjica sada joj je bila do struka i bila je sigurna da joj sada konobarica može videti pičku. Bluza skoro da ništa nije ni prekrivala, naglašavajući samo njene pozamašne sisetine i tamno velike oreole smeđih bradvica. Dobra stvar je bila ta što su bili u ćošku zaštićeni sa tri strane.

„Da li ti je hladno?“ pitao je Ivan.

„Nije, zašto?“

„Bradavice su ti narasle i otvrdnule,“ reče Ivan sa osmehom, znajući da je prenapaljena sada, ali ne želi priznati. A ispod nje se stvarala lokva njenih sokova u kojim je sedila.

Miri su se oči suzile. Ako je ovo što on želi, igraću njegovu igru, pomislila je Mira. Kada je konobarica donela njihova pića, Mira, umesto da se nagne napre, nagnula se nazad, zavalivši se tako u stolicu. Tako da se njena bluza zada zategnula preko njenih golih sisa, pružajući joj ih na uvid u svoj svojoj veličin, a stvarno su bile velike, imala je s čim da se pohvali i bila je svesna toga. Raširila je malo noge, pokazujući svoju vlažnu,ali sveže obrijanu pičku toj ženi na uvid.

Ivan je iznenađeno pogledao majku. Zatim je pogledao u konobaricu i video koliko je širom otvorila oči, na golotinju žene ispred sebe. Polako je lice počelo da mu crveni.

Dok je konobarica uzimala naruždbu, nije oči skidala sa Mire. Pogledala bi joj brzo sise, a zatim bi pogled spustila na vlažnu pičku, pri tome kao da je sllinila, jer se oblizivala. Konobarica je završila sa uzimanjem narudžbe koju je morala da briše nekoliko puta, jer je grešila,i sa jednim brzim pogledom koji je odlutao među noge te starije žene, Ivanove mame, požurila je nazad.

Mira se nagnula prema sinu i šapnula mu, „Ovo me tako jako napaljuje, probaj.“ Sa tim rečima podigla je sinu ruku i stavila je među svoje butine, na svoju već uveliko mokru pičku.

„MAMAAA,“ uzdahnuo je Ivan kada je osetio njenu vlažnu i sada već skroz otkrivenu pičku.

Zatim je posegnula rukom prema njegovom međunožju. „Mmmmm vidim da i tebe ovo pali.“ Poljubila ga je, nabijajući mu svoj jezik u njegova usta.

Ivan ju je odgurnuo blago. Najednom stvari su se okrenule.

Mira se nasmijala…ovo će da bude zabavno.

Do kraja večeri, i na Ivanovo razočarenje, MIra je glumila drolju. Vešala se na njega kao kurva, praveći dobru predstavu za konobaricu. Nekoliko puta, širila je noge, suknjica joj se dizala do struka kada bi konobarica prilazila stolu. ZAčudo, činilo se da je mlada cura dosta uslužna prema njima i veoma pažljiva. Nekoliko puta je dolazila za stol da pita da li trebaju nešto. Mira je morala da se nasmeši tada, jer joj se činilo da vidi požudu u očima te mlade tinejdžerke. Kada bi se devojka vrtaila za šank, Mira je mogla da vidi kako nešto šapuće svojim prijateljima, jer su često pogledavali u njenm pravcu. Mira bi tada širila više noge ostavljajući ih otvorene, kao bi momci napasali oči na njenoj balavoj pički koja je nekontrolisano vlažila i curila, bila je sva mokra dole. Svi muški konobari su prolazili nekoliko puta kraj stola, Mira bi redovno širila im noge.

Kada su završili sa večerom, Ivan je bio više nego spreman da izvede mamu iz picerije. Dobio je više nego što je tražio. „Ovo je baš bilo zabavno,“ rekla je Mira dok su izlazili iz restorana. Za to vreme dok su plaćali račun njoj je suknja bila na kukovima, tako da su joj guzovi, ali i i mokra pička bili skroz izloženi pogledu osoblja. Pravila se kao da ništa ne primećuje dok je Ivan plaćao račun. Sise su joj bile vidljive skroz a tamne bradavice su se odlično videle na svetlu kod šanka.

„Sine jesi li gotov?“ pitala je Mira namerno dok je Ivan plaćao račun. Na te reči osoblje se zbunjeno pogledalo u neverici, kao da su se stvarno pitali da li mu je ova žena stvarno majka ili samo glume.

Svo to vreme niz noge su joj curili sokovi iz pičke.

Malo se uplašila da ne bi oni mladići izašli iz restorana i izjebali je na parkingu a sina pretukli, ali nisu, sve je ispalo ok.

Predobro je odigrala ulogu drolje. „Stvarno mi je bilo super,“ reče Mira iskreno dok su ulazili u auto. Jednom kada se navikla na toliku izloženost svog tela, pružila je svima dobru predstavu. Pička joj je bila jako mokra. „A sada, šta ćemo raditi kad dođemo kući?“

„Bila si zločesta cura večeras mama. Mislim da ćeš trebati dobiti po guzi preko kolena.“

„OOO, stavrno,“ reče Mira iznenađeno. Njena već ionako natečena pička je zatreperila.

Kada su stigli kući, u sigurnost iza zatvorenih vrata garaže, Ivan je privukao maminu glaviu i snažno je poljubio. Kada se odmaknuo, šapnuo joj je, „“Bila si takva kurvetina noćas mama.“

„Mislila sam da je to ono što si želeo,“ rekla je sa osmehom na licu. Noge su joj bile lepljive, jer joj se vlastita svršotina lepila po nogama.

„Možda i jesam,“ odgovorio je sin i posegnuo za njenim masivnim sisama, koje su pomalo i visile od težine jer nije imala grudnjak. Poljubio ju je ponovo i krenuo da joj otkopčava ionako providnu bluzu. „Skini je.“

Mira je skinula bluzu, ostajući tako polugola dok je sedela u autu. Ivan je sagnuo glavu i počeo da cucla jednu sisu a onda i drugu. Kada se malo odmaknuo, rekao je čvrstim glasom. „Ulazi sada u kuću mlada damo.“

„Da tata,“ reče Mira popnašajući glas mlade devojčice.

Ivan je pratio majku kroz garažu do kuhinje. Uzeo ju je za ruku i doveo do jedne stolice na koju je seo. „Nagni mi se preko kolena.“

Mira je uzdahnula i srce je počelo da joj brže kuca dok je stajala polugola pred sinom.

„Požuri. Sad ću ja da ti zagrijem dupe malo mlada damo. A onda ću da te izjebem u šupak.“

„Ajojjj Bože moj,“ reče Mira tužno spuštajući pogled prema dole dok je glumila devojčicu koja je pogrešila nešto i koju će otac da kazni pljeskajući je po guzi preko kolena.

Kako joj je naredio tako je u radila, naguzila mu se u krilo preko kolena dok su joj sise slobodna visile s druge strane, skoro do poda, bolelo ju je, jer su dosta velike i teške, i privlačila je dosta pogleda s njima, iako ponekad to nije želela. Ivanu je ruka zadrhtala dok je dizao maminu malenu suknjicu kako bi joj otkrio mekane guzove.

Divio se tim brdima mesa. Svaki guz je bio beo, ta belina se sužavala, i vodila bi prema blagu koje je skrivala među nogama. Ivana ie uzbuđivala ta belina majčinih guzova koja je ostajala posle sunčanja u kostimima za kupanje koje je nosila a koji su bili dosta konzervativni i dosta toga sakrivali, jer, ipak je ona bila udana žena sa odraslim sinom i mužem, i nije mogla ići u javnost sa nekim oskudnim i malim kupaćim kostimima na bazene i sunčanje, i ponekad u solarije.

A dobro je znala da joj to sina uzbuđeuje jako.

„Sada mlada damo, moraćeš da platiš za svoje kurvanjsko ponašanje.“ Sa tim rečima Ivan je podigao ruku i pljesnuo je po dupetu golom.

„Auuuhh“Uzdahnula je Mira. Kako bilo, žiganje koje je udarac izazvao poslao je talas zadovoljstva kroz njeno telo.

Ivan je nastavio da je udara po guzovima ponovo i ponovo, ostavljajući crveni otisak na njenim belim guzovima. Kurac mu je već bio očvrsnuo i pulsirao mu je u gaćama. Počeo je da ju pljeska sve jače i jače.

„Žao mi je Tata,“ plakala je Mira dok su udarci pljuštali jedan za drugim.

Ivan je počeo duboko da diše gledajući kako belo dupe njegove mame iz belog prelazi u roza boju, pa zatim u crvenu. Ali nastavila je da vlaži.

Mira se vrpoljila u njegovom krilu, bila je napaljena jako. Nikada nije mislila da će je udaranje po dupetu toliko napaliti, a još više nije se nadala da će se stvari preokrenuti i da će je rođeni sin lupati polugoku po golim guzovima a da će ona vlažiti u napaljenosti.

Pokreti i stenjanja njegove majke koje je bilo glasno, nateralo je Ivana da je pljeska duže nego što je mislio. Sama je bila kriva jer je uživala u tome. Već se izgubio u brojanju koliko brzo ju je udarao. Kad ga je ruka zabolela, prestao je, pretpostavljajući da je možda i mamu povredio. Stvarno nije želeo da je povredi jer ju je jako voleo. Stvarno je uživao u trenutcima kada je vidi nabijenu na svoj kurac kako uživa i stenje, dok se jebe kao da sutra ne postoji. kao da joj se jebe živo za to da li će je muž čuti kada se jebu dok je on kući ili ne, bitno joj je samo to da svši i da sinov kurac ima u sebi, sve ostalo je manje bitno.

Ipak, nije protestvovala previše. Mira je nastavila da se meškolji na sinovom krilu i kad su udarci prestali, kao da je želela još.

„To je sve,“ rekao je sin zadihano. Trljao je rukom majčine guzove osećavši toplinu koju je izazvao udarcima. Zavukao je prst između njenih guzova krećući polako prema pički.

„Aaa, je li mama, napalila si se? reče sin kad je osetio koliko joj je mokra pizda. „Moja mala kurvetina mora da voli kada dobije po guzi, zar ne?“

„Daaaaa!“ „VOlimmmmm!“

Ivan je zavukao majci prst u mokru pičku i polako ga izvukao išavšii unazad, sve dok nije oseti malenu rupicu između guzova, njen šupak.

„Pa, pretpostavljam da ćemo onda morati da vidimo koliko mama voli prst u šupku, a zatim i kurčinu svoga sina rođenog.“

Mira je uzdahnula duboko na ove njegove reči, oboje ih je palilo kada bi naglašavali u kakvom su krvnom srodstvu dok bi se jebali.

„AAAAAAA jojjjj,“ zastenjala je Mira glasno kada je osetila prst na svom šupku.

Osetila je kako ga Ivan laano gura unutra.

Ivan nikada ranije nije nikome stavljao prst u šupak. Marija, njegova bivša cura mu to nikada nije dozvoljavala. Svide mu se osećaj mamine uske malene rupice koja se steže oko njegovog prsta. Mogao je osetiti zidove šupka kako se stežu pokušavajući da mu istisnu prst napolje. Polako je pojačao pritisak sve dok nije bio skroz u njoj.

„O Bože moj, Ivane“ stenjala je Mira, vrpoljeći se u sinovom krilu.

„Jako si uska mama. Mislim da ćemo morati da ga malo raširimo ako misliš da ti svoj poveći kurac stavim unutra.

„Aaaaa joooj, mili bože, sin mi šupak razvali“ stenjala je Mira.

„Samo tako Mama, otvori se za mene,“ reče Ivan uzbuđeno. Sada su mu oba prsta ušla skroz. Jebao ju je prstima u šupak, napred nazad, sve dok prsti nisu lagano ulazili. „U redu,“ rekao je rekavši majci da siđe s krila.

Stala je uspravno ispred sina i rukama masirala svoje guzove koji su pomalo pekli od udaraca.

„ŽAo mi je Tata,“ rekla je. „Neću više biti kurva.“

„Da, baš nećeš. Klekni na kolena i svuci mi hlače,“ naređivao je Ivan majci.

„Tata, hoćeš li me naterati da ti pušim kurac.“

„DA. Sada ćeš mi pušiti kurac i spremiti ga za svoj šupak. Kada bude tvrd i čvrst, odvešću te gore u sobu, i nabiti ti ga duboko u šupak.“

„Ajoooj Tata,“ uzdahnula je Mama uživljavajući se u ulogu, gde će je kao devojčicu izjebati otac jer se ponašala kao kurvetina.

Brzo se spustila na kolena i otkopčala mu hlače. Kurac mu je već bio čvrst i tvrd.

„Ali pazi, budi pažljiva, pazi kako mi pušiš. Ne želim da ti svršim u usta. Hoću da sačuvam svaku kap sperme za tvoj slatku šupčić.“

Mira je uzdahnula ponovo i počela da puši sinu kurac.

Spustio se niže niz stolicu sa raširenim nogama, gledajući svoju seksi i privlačnu majku kako mu puši, dok su joj sise letele na sve stzrane jer je stvarno dobro pušila. Zatim ju je uhvatio za pletenice privlačeći joj glavu na kurac. Kada je osetio da ne može izdržati više, odmaknuo joj je usta, još uvek je držeči za pletenice.

Nagnuo se i poljubio je. „Sada nosi to svoje dupe gore.“

Ivan je pratio majku iz kuhinje, gledajući je kako se njiše dok je hodala u visokim štiklama ispred njega. Njegov kurac, koji je bio van gaća, klatio se dok je hodao iza nje, iz njega je kapalo pomalo. Kada se mama penjala uz stepenice, zastao je kako bi uživao u pogledu ispod njene kratke suknjice, videvši donje obrise njenih belih guzova. Guzovi su joj još uvek bili pomalo crveni, zapitajući se za trenutak da li je ipak otišao predaleko sa udarcima. Ali ipak, Mama se nije žalila, drolja, ipak je uživala u svemu, pomislio je.

Kada su došli do spavaće sobe njegove majke i oca, Ivan je gurnuo mamu unutra. Na krevetu su bile roze plahte svilene. „Popni se na krevet, naguzi mi se.“

Mira se sagnula da skine štikle.

„Ostavi štikle na sebi i naguzi se na krevetu.“

Mira se popela na krevet i namestila se na ruke i noge.

Ivan se skinuo što je brže mogao i popeo se na krevet iza nje.

Podigao je njenu suknju prema gore, otkrivajući joj tako guzove.

Drhtavim rukama došao je do njenih guzova. Osetio je mekoću njene kože pod svojim prstima. Polako joj je rastvorio guzove otkrivajući joj malenu rupicu. Sagnuo se i poljubio joj rupicu šupka prvo. Mogao je da oseti kako joj malena rupica pulsira pod jezikom dok je polagano ulazio u otvor.

„Ajoooj sine moj,“ stenjala je Mira puštajući mu jezik dublje u svoj šupak. POčela je da uvija kukovima. Kada je Ivan osetio da joj se rupica opustila, pomaknuo se nazad. Uzeo je kurac u ruku i dotaknuo glavićem otvor nenog šupka. „Da li si spremna kurvetino mala? Da li si spremna za moju kurčinu?“

„DA, Da, jebi me. Stavi ga unutra. Nabij mi ga u šupak Tata.“

„Rastvori guzove za mene,“ zaustio je Ivan, posežući za maminim rukama, stavljajući ih na njene guzove.

Uzdahnula je i rastvorila guzove širom.

Ivan je pritisnuo svoj debeli glavić na mamin otvor i krenuo unutra.

„AAAAAA jojjjjj!“ Vrisnula je Mira, dok s+je stavrno veliki kurac njenog sina ulazio u njen šupak, nejn muž nije imao ni blizu ovoliki kurac, bio je negde oko 12 cm koji zbog bolesti nije ni koristio, a za to vreme je njegov sin sa svojih 19 cm, ali i dosta debljim kucem zamenio ulogu njenog muža u održavanju njene pičke i njenih potreba kao žene, nije nikada sanjala da će se ovo desiti ali sad je i njen šupak došao na red.

Kada je glavić samo ušao u nju, Ivan je zastao malo. Duboko je uzdahnuo boreći se protiv osećaja da bi mogao da svrši. Brojao je do 20, držeći samo glavić u maminoj guzici. Zatim je polako počeo da ulazi dublje. Mogao je da oseti kako se zidovi njenog šupka stežu k+oko njegovog kurca.

„Daj još..još malo…nastavi, daj dublje,“ vrištala je MirA, dok je glasno stenjala i vikala šireći kolena više, spuštajući se dole sa grudima, izbacjući tako svoje dupe sinu, zabijajući su glavu u jastuk dok je rukama i dalje držala guzove raširene kako bi je sin mogao jebati.

Ivan ju je pratio u stopu, ulazeći sve dublje. Gledajući kako i poslednji centimetri nestaju u majčinom šupku. Glatki zidovi njenog otvora milovali su mu kurac kao da je u nekom baršunu, obavijajući ga toplotom. Zastao je kada je dotakao zidove njene pičke. Brojao je do 10 ovog puta, razmišljajući o sportu, klađenje, serijama, o svemu, samo kako bi skrenuo misli sa svršavanja.

Mira je sada stenjala sve jače i nerzgovetnije, želeći od njega da se kreće, da joj ga zabija, jako i duboko.

Mrdala je kukovima gore dole, pokušavajući da si ga sam dublje nabije.

Jedva je dolazila do daha. Zatim ga je Ivan polako izvukao napolje sve dok opet samo glavić nije ostao u njoj. Zatim je opet zastao, mučivši tako sebe, koliko i nju. Zatim joj je zabio odjednom, skroz do kraja u jednom pokretu.

„Ajooooooooojj!“ vrisnuli su oboje. Ivan ga je ponovo izvukao i ponovo nabio skroz. Nabijao ga je polako, napred nazad, sve dok nije ustalio ritam. Nabio bi joj ga skroz a majka bi se nabila na njega, tako da ga je u tom slučaju skroz do jaja imala u sebi.

Mira je posegnula dole rkom među noge, dok nije našla klitoris. „OOOO BOŽEEEEEEEEEEEE!!!“ stenjala je, dok joj je u glavi odzvanjalo kao vatromet. Telo je počelo da joj se trese dok ju je razarao stvarno jak orgazam.

Ivan je osetio snagu njenog orgazma dok je bio duboko u njenom šupku.Kontrakcije su bile toliko jake da nije mogao sprečiti svoj orgazam. „BOže moj, Mama, svršavam jeboteeeeee!!!!“

„Daaaaaa, jojjjjjjjjj!!!“

Vrisnula je Mira tada.

Ivan je osetio kako mu sperma kao re+aketa izleće iz kurca i sipa dubioko u mamina creva. Svako izbacivanje sperme iz glavića, pratilo je stezanje maminog šupka. Kao da ga ju muzla svojim šupkom…muzla kao crevo usisivača, sve dok nije sve što je imao položio duboko u nju.

Mira se svalila na stomak, jer su joj kolena klecala, sa Ivanom koji se svalio na nju.

Ležao je na njoj, hvatajući dah, sve dok mu se kurac nije smanjio i bio istisnut iz te uske malene rupice. Legao je kraj mame i zagrlio je u naručje.

„Ovo je stvarno bilo neverovatno Mama. Jesam li te prejako udarao?“

„Nisi ljubavi moja, ja to obožavam. Boli u početku, ali zatim šalje talas za talasom užitka u moju pizdurinu sine. Mira SE MAZILA U SINOVOM NARUČJU i smeškala. Možeš da me udaraš po dupetu kad god to poželiš. Volim te ljubavi.“

„I ja tebe volim mama. I, znaš šta još?“ Nije joj dao da završi pre nego što je rekao, „Uopšte mi nije žao što si trudna.“

Mira se nasmijala opet i odgovorila, „Moram da ti priznam da sam ispočetka bila uznemirena i ljuta i poželela da nisam trudna, više nisam uznemirena. Suviše me uzbuđuje i napaljuje mogućnost da je dete možda tvoje, a sa obzirom na to koliko si sperme nasuo u mene, mogla bi biti i sigurna u to.“

„I ja isto to mislim. Ovo će stvarno biti prelepo ljeto.“

„Ivane, znaš šta, ima da me guziš bez obzira na trudnoću, u trudnoći ću trebati kurca više nego ikada, ima da mi napraviš još nekoliko onih farmerica u kojima mi je pička slobodna, ali ovaj put proseci ih tako da mi se i guzovi vide slobodno, a to ćeš uraditi i sa trudničkim farmericama kad ih budem nosila. Želim da me slobodno jebeš kad god to neko od nas dvoje poželi, a da ne moram da se skidam, imam dosta tunika koje ću nositi do pola butina, tak da ni tvoj otAC NEĆE ZNATI KOLIKO SAM PERVERZNA I ŠTA I KAKVE HLAČE NOSIM, to ćeš znati samo ti jer ću gledati da budem nataknuta na tvoj kurac što više, jer ne želim da drkaš sam , a i sam znaš koliko spermu volim, a pogotovo kad mi niz butine curi.“

„Navukao si me na svoj kurac, i sada ne želim biti bez njega, kad nema tvog oca kod kuće, ključ će biti u bravi stalno, kako ne bi mogao ranije doći i zateći nas, a ti ćeš spavati u našem bračnom krevtu, jer tu i treba da spava otac moga deteta, a za to vreme ćeš taj kurac držati nabijen duboko u mene, e sada, da li u pičku ili šupak, odaberi sam.“

Ivan je slušao majčina uputstva koja su se ticala njihovog daljeg života, i mogao je samo da se složi sa njima, jer drugačije nije ni želeo, jer ko može poželeti veće sreće nego da ima tako seksi i privlačnu majku koju jebe non stop i koja je zavisna od njegovog kurca, a pre svega nosi njegovo dete. S tim mislima njegov kurac je počeo da se mrda, ali više stvarno nije imao snage, zaspao je u njenom naručju kao mala beba, sa bradavicom u ustima….

Posle nekoliko sati sna probudio ih je telefonski poziv. Bila je to Mirina prijateljica ginekologinja Laura.Mira se prva probudila i podigla slušalicu.

„Draga moja, imam sretnu vest za tebe i sina, da te samo obavestim da je dete njegovo 100%, imaćete zdravog sina, želim vam sve najbolje i da ga odgajate u zdravlju i veselju pa i da se još koji put vidimo i popričamo zajedno o svemu,“ reče Laura poželevši im sve najbolje.

„Hvala ti puno ti hvala,“ uzvratila je Mira, „naravno da ćemo se naći, pa možeš i ti svratiti do nas, samo ja ću ti reći kada jer moram prvo mužu saopštiti vesti i reći mu da je dete njegovo iako nije, ali zato sam i imala seks sa njim.“

Mira je probudila sina i rekla mu sretnu vest, to ga je jako obradovalo.Primetila je da mu se kurac digao na tu vest, iskoristila je to što je strgla pokrivač sa sina, stavila njegov glavić na svoj otvor šupka koji je već pulsirao kada je osetio glavić Ivanov.

„AAAAA joooooj mila majko, što je ovo dobrooooo,“ vrisnula je Mira polako spuštajući guzove niz sinov kurac. Prvo se spuštala i odizala polako a zatim je ubrzala dok je svo vreme glasno stenjala i uzdisala. Ivan je stavio svoje ruke na njene kukove i polako je i sa nabijao na kurac, napaljen do ludila što jebe trudnicu i to još svoju rođenu majku.

Mira je počela brzo da se nabija dok su joj sise letele naokolo, s vremena na vreme Ivan ih je pokušavao držati i mesiti pomalo, ali mu je to teško uspevalo jer se Mira nabijala na njegov kurac i tako mu otežavala.

U tom trenutku ponovo je zazvonio telefon, koji je bio kraj njih. Nećkali su da se jave ili ne, ali na zaslonu telefona koji je imao identifikator bilo je Brankovo ime. Mira je stala sa nabijanjem, ne vadeći kurac iz šupka, samo je povremeno i dalje nastavila da uvija kukovima ne vadeći ga iz sebe. Previše joj je godilo da bi to uradila. Mira tada reče, „Moram se javiti Ivane, bojim se da ti se ocu nešto nije desilo, znaš i sam kakvo mu je zdravstveno stanje.“

„Zdravo ljubavi, kako si?“, reče Mira Mužu vrteći guzovima na sinovom kurcu koji nije padao nego je bio još čvršći znajući da mu je otac na liniji. „Evo dobro sam, a ti i Ivan, kako ste vi, da li vam treba išta, jesi li ti to zadihana nešto?“, upita je muž.

„Ma da, jesam malo, spremala sam kuhinju pa nisam odmah čula telefon pa sam dotrčala do njega,“ reče ona, još uvek uvijajući dupetom sa sinovim kurcem u šupku.

Ivan joj je za to vreme mesio sise, i to jako ih je stiskao, gnječio, cuclao joj tiho bradavice, sisao ih, znajući da će tu još malo biti i mleka, pa je želeo da to mleko deli sa bratom tj sa svojim sinom.. Nikada mu nije bilo dosta majčinih sisa, zato je često tražio od nje da ga doji iako nije imala mleka.

Mira je još malo pričala sa mužem, a onda se pozdravila sa njim i prekinula vezu. Nastavila je sada da se nabija, ali je odjednom stala, klonula na sina, i osetila je kako joj telo podrhtava. „Jeboteeeee, svršilaaaa sammmm, volim tvoj kurac, ljubavi moja mala,“ vikala je Mira svršavajućina sinovom kurcu. Oboje ih je palilo to da se podsećaju u kakvom su odnosu i šta su jedno drugom, pa su takve reči i koristili. Ali i Ivan je osetio podrhtavanje majčinog tela i ni sam nije mogao da izdrži. „Svršiću Mamaaaaaa,“ reče Ivan tada.

„Svrši milo moje, svrši duboko u mamu,“ reče Mira, sva mokra od znoja.

Tako je i bilo, svršio joj je duboko u utrobu, duboko u njena creva, ali ostatak se slivao niz njegov kurac iz maminog šupka. Oboje su tako ležali, ona na njemu, a on se nije mogao pomeriti jer ga je uvek očaravao pogled gole majke nasađene na njegov debeli kurac kako pokušava doći do daha…

 

 

Ta žena sada jednostavno nije mogla bez kurca i to je jasno i pokazivala. Non stop ga palivši sa farmericama koje joj je sin napravio, a preko kojih nije nosila nikakve majice, sin joj je obrezao malo više sada i iz njih su ispali i njeni beli guzovi, kao i pička,a samo kada bi neko naišao u goste na kafu ili slično oblačila je dužu tuniku preko njih skrivajući golotinju ispod njih. Uživala je u ovom modelu koji je perverzni sin osmislio i napravio za svoju željnu kurca majku…… mamine greske 17

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 7 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Priča je nastavak priče: Naplata kockarskog duga.. Alek je naredio Mini da se obuče i skuva mu kafu. Za to vrijeme se prabcio u dnevni boravak dok su Marijana i Viktor ostali u sobi. Znao je Alek šta radi. Znao je koliko će to biti neprijatan momenat. Uživao je da ih tako muči.
Jučer · Dodao: Glavonja
Evo jedne zanimljive pričice o tome šta kocka može da uradi jednoj porodici..Viktor i Mina su u braku već 18 godina. On ima 42 i vodi svoj mali kafić u centru. Visok je, malo premršav, ima malo dužu kosu bez ijedne sijede i urednu bradu. Mina ima 39 i radi kao vatrogasac.
Prije 3 dana · Dodao: Glavonja
Seka me počela privlačiti još kad je napunila svojih 12 godina, napredna je bila. Za njene godine tad sise su joj bile više nego prosječne. Često sam drkao zamišljajući je kako mi guta spermu.
Prije 8 dana · Dodao: ukroceni
Leto je bilo vrelo. Pasja zega. Ivana je ustala iz kreveta, znojava i nekako umorna kao da nije ni spavala. Otisla je u kupatilo i stala ispod tusa. Okrepile su je prve kapljice vode koje su se sa njene duge crne kose cedile niz njeno preplanulo cvrsto telo
Prije 8 dana · Dodao: ukroceni
Tad sam ima 20 godina a moja sestra od tetke 26 god.Jos uvek nije udata,ali je jako seksi,crnka duge kose,sise 4 malo vecih guzova nizeg rasta.bilo je to pre 4 godine,ostao sam sam kuci a posto je ona tu blizu mene pozvao sam je kod mene na kafu,nije proslo dugo dosla je moja seka.
02.09.2019 · Dodao: ukroceni

Anketa
By Lovetoplay Prije 2 dana
By Misko93 Prije 8 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories