Trenutno Pusicu pregledava 1277 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Klasične priče - 13.12.2018 (13.12.2018) - Svi članci by Bato-007

Jeste Nela starija od mene ( čitavu godinu!), jesu njoj sisice počele da rastu i ima lepu šumicu iznad pice, ali sam ja ipak preduzimljivija kad treba nešto novo probati, a posebno kad je u pitanju “ono”.

- Bako moram nešto da te pitam. – počeh hrabro neskidajući pogled sa krastavca koji je ona, raspukle pičketine još uvek držala u ruci – Hoćeš li ti nas dve da naučiš kako da nam bude još lepše!

Baka se osmehnu.

- Šta to srećo bakina?

- Pa mislim to, kako da se mazimo, ljubimo, kako da …Znaš već, kao ono ti i Crni Đorđe.

- Uh cure bakine osetile vruće međ nogama pa poletele. Još ste vi male, ima vremena.

- Nismo male!- pobuni se Nela – Mi smo sve videle šta ti radiš i nešto smo probale. Lepo nam je ali ti to bolje radiš I kad te gledamo više uživaš nego nas dve, više se treseš,više uzdišeš. Sigurno zato što ti je lepo!

Vidim da od prazne priče neće biti ništa pa priđoh baki I zagrlih je.

- Hajde bakice nauči nas!

Nela priskoči sa druge strane pa I ona zagrli baku .ponavljale smo ko prava deca “hajde, hajde” I baka se odobrovolji.

- Dobro, za početak trk svi u kupatilo!

Odjurismo sve tri u kupatilo. Baka se prva poče skidati. Ispod šarene tanke bluzice ispadoše dve velike sisetine ogromnih tamnih bradavica, a ispod suknje gusta crna šumetina u kojoj se jasno video pičani rascep. Baka je imala velike ,okrugle, bele guzove, prilično čvrste nasađene na krupne butine. Ne obazirući se na nas ona uđe u kadu, odvrnu vodu i poče da se temeljito sapunja i pere, od vrata pa naniže. Brzo skidoh sve sa sebe i stadoh uz kadu. Nela uradi isto. Dok se baka sapunjala i lagano spirala počesmo da joj pomažemo u pranju. Trljale smo joj stomak, leđa, butine. Mlaka voda se slivala sa nje, niz naše ruke i tela. Lagano joj protrljah jednu sisu. Baka se strese, a bradavica joj se ukruti. Bez razmišljanja je strpah u usta u počeh kotrljati između zuba lizuckajući joj hrapavi vrh.

- Ooh, pile moje- prostenja baka i okrete se tako da joj Nela može uzeti u usta drugu bradavicu, što ona i uradi.

Stajale smo ispred bake i dudlale joj krute bradavice.

- Uđite u kadu!

Sada smo sve tri bile u kadi. Baka nas prvo dobro pokvasi mlakom vodom pa nas dobro nasapunja i opra.

- Hajde sad idemo svi u sobu, na krevet!- naređivala je baka i mi je poslušasmo. Bakin krevet je bio onaj starinski, bračni, velikih zastranjača, ogromnog dušeka. Ona leže u sredinu a nas dve svaka sa po jedne strane. Odmah sam nastavila da joj mazim levu sisu i da joj sisam bradavicu. Nela je to isto radila sa desnom.

- Još malo i vama će porasti lepe sisice. Momci vole sise. Vole da ih diraju, stežu. Pustite da vam to rade. Kad vam se ukrute bradavice znači da vam telo reaguje, da se bude sokovi.Ahh! Dajte im da ih stegnu, dajte im bradavice, tako, da sisaju, da ih grickaju, ahhh. Tako Maro, tako kao ti meni. Ohh, Nela, sunce bakino, polako je liži, samo vrhom jezika, tako, tako. Sad je stavi celu u usta, sisaj.Ohh!

Radile smo pažljivo sve kako je ona govorila. Baka je podrhtavala, uvijala se, mrsila nam kose, privlačila glave sebi.

- Onda ih pustite da vam maze telo i stomak. Tako, da vas ljube po telu. Onda će vam uplesti prste u vaše čupice…

Spustih ruku na bakinu šumu kovrdža. Bila je gusta , ali su joj dlake bile meke. Osetih i Nelini šaku pored svoje. Onda ih poklopu bakina topla šaka.

- Ah, ovde pile, polako daj prstić. I ti Nela…

- Bako kako si mokra i glatka. Jesi li gotova?

- Ne srećo! Tek počinje. Kada ti je lepo pička počne da vlaži, da se topi , da luči sokove kako bi dobro podmazala prolaz za glavonju koji treba da uđe u nju da je prodžara, napuni, razradi, izjebe…

- Misliš…

- Mislim srećo na kurac. Na ono što je najlepše kod svakog momka. Na palamar sav u žilama, glavat, sa lepom rupom na sred te glavice u koju kad možeš zabodi svoj jezik, poliži ga slobodno, stavi ga u usta, do grla.

Pod prstima napipah klitoris. Baš je bio povelik, tako da ga zakotrljah između palca i kažiprsta. Baka jeknu.

- Ooohh, to mi lizni, slobodno Maro. Kao malopre bradavicu. Ohh kako je to lepo!!

Uzeh njen klitori zubićima. Šuma kovrdža mi je bila pod nosom a mokra pička na bradi. Imala je lep miris i ukus, sluzava, vruća. Coktala sam upijajući njene sokove. Baka savi noge u kolenima, izbaci kukove i malo ih podiže. Sad mi je njena pičketina bila tačno ispred lica. Lizala sam je celu kao sladoled od dole na gore, draškala joj jezikom klitoris. Baka je mešala i nabijala mi glavu u sebe.

- Ahh srećo moja gurni mi jezik u pičku, još, ahh, tako, tako. Oh, kako palacaš tim jezičkom kao zmija. – stenjala je baka i sama se nabijajući na moj jezik.- Hajde ti Nela

- Pomerih se i Nela zauze moje mesto, Klimala je glavom kao besna. Baka se uvijala, stiskala svojim šakama sise, roptala i najzad prosikta

- Ahhh, da nam je jedan kurac sad. Oh kako ga želim u sebi. Videćete, kad vam se pizda ovako raskvasi onda je samo kurac može smiriti. Polako ga umočite na sam ulaz da mu osetite glavu, da ona krene unutra, da raširi kanalčić,da ga pička stisne. Ohh, onda on klizne dublje, apička ga zaokruži i ravnomerno počne da stiska, da mu oseti debljinu. Ohhh, dublje, još dublje da uže, do kraja i još da ga ima . Ohhh, napred, nazad. Kurac treba da ulazi i izlazi, brzo , brže, a pička da ga prima, guta, lomi, da kruži oko njega…

Setila sam se krastavca i otrčah u kuhinju po njega. Prinesoh ga bakinoj pički, pomerih Nelinu glavu i polako gurnuh unutra. Baka vrisnu.

- Ahh, evo ga!!

Vratih ga nazad, paopet, ali malo dublje.

- Daj mi ga srećo, napuni me!!

Izvadih ga pa opet ugurah, sada veđ do pola. Bakin stomak je igrao kao živ. Npge je raširila kukovima muljala i pocupkivala. Počeh da brzo guram i vadim krastavac ali samo do pola. Baka je dahtala.

- Još, još. Jebi me zlato moje. Dublje! Napuni mi pičku.

Gurnuh krastavac najviše što sam mogla. Sada sam ga nabijala i vadila toliko brzo i jako da me je ruka počela boleti.

- Evo sad ću, sad ću. Sad ću svršiti!!

I baka se zgrči, steže butine i tresući se celim telo svrši.

Izvadih krastavac i dadoh joj da ga poliže što ona jedva dočeka.

- E sad ću ja vama pokazati kako se liže!

Baka postavi mene i Nelu jednu pored druge i poče da nam liže pičiće, malo moj malo Nelin. Imala je veli, vlažan jezik. Osećala sam ga na svom klitiću, pa mi je blago razrgtao usmine i nežno džarkao rupicu. Mešala sam dupencetom na svaki udar bakinog jezika. Talas lepote koji mi je grčio telom poče da buja.

- Daj i meni krastavac bako! – zacvileh u želji da mi nešto popuni pičkicu koja se maksimalno otvarala.

- Ne sređo, veliki je za tebe! – čula sam baku kako mi tepa – Evo ti jezik!

Osetih ga kako mi uđe dva tri santimetra u picu, ona ga poče stiskati i svrših jecajući!! Baka nastavi da obrađuje Nelu. Mala kurvica joj zgrabi glavu sa obe ruke i poče nabijati u sebe.

- Još bako, još mi ga daj. Oooh, osećam ga u sebi, kako je mokar i debeo. Jebi me bako jezikom, Oh,oh, oooh, kako me puni

Tresla se, dahtala, uvijala ali nikako da svrši. Priđoh joj do lica i počeh da je ljubim. Gurala sma joj jezik guboko u usta kao da joj guram kurac u grlo. Krkljala je i sisala ga.

- Svrši seko, svrši.-šaputala sam joj u uho

- Neću još, neću!! Oh kako uživam, kako mi je lepo!! Daj bako gurni ga opet u moju picu. Tooo!- najzad vrisnu i svrši

Umorne legosmo jedna pored druge. Baka uze još sluzav krastavac i njime nam je draškala stomake, bradavice, spuštala ga između nogu, malo njime vrtela izmedju naših otečenih usmina.

- Sutra će vam doći Perica, ujakov sin. Ostaje celu nedelju kod nas. Vaše je da ga ubedite da vam pokaže kurac. Možda ga i probate!!- najzad reče baka

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 10 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Već je lipanj i polako se bliži kraj predavanja. Ostala su mi tri ispita za jesen i jedan idućeg tjedna, ali ne brine me to previše, znam da ću ih već srediti. Danas imam predavanja do pet, a nakon toga se nalazim s kolegama da dogovorimo sve aktivnosti za team building u petak. Zbog nastavka i teme teksta neću navoditi o kojoj udruzi se radi, ali pripremamo neke zanimljive stvari za nadolazeću akademsku godinu.
Prije 8 dana · Dodao: Blondie
Vožnja je opuštena, uživam u krajoliku, radio svira. Lijepo je vrijeme, nebo je čisto i plavo..Nisam bila daleko,ostalo mi je još nekih pedesetak kilometara. U mislima sam već planirala kako provesti ostatak popodneva i večer, da bih odjednom shvatila da se nešto događa s autom, motor se guši, auto gubi snagu i motor se ugasio. Uspjela sam ga parkirati uz rub ceste....
25.06.2019 · Dodao: Paganini
Žena sam od najstarijeg zanata na svijetu i iznenadio me poziv iz staračko doma.Ni slutila nisam kako će mi biti,a bilo je.....
25.06.2019 · Dodao: Paganini
Pero je držao sve fotografije u kutiji. Naravno, pokazao mi ih je s ponosom. Uostalom, bio sam jedan od dva glavna glumca. Dakako da se nisam mogao uspoređivati s drugom glavnom glumicom, njegovom suprugom Martinom, ali je ono što smo pokazali, a Pero snimio bilo vrlo lijepo i uzbuđuće, baš onako za raspaljivanje.
06.06.2019 · Dodao: Blondie
Pero i ja se nismo poznavali. Slučajno smo se sreli na pivu u lokalnoj pivnici u kojoj sam bio stalni gost. Pero se nedavno sa suprugom doselio u susjedstvo. Na trećem susretu, uvijek u petak navečer, polako smo shvatili da imamo određene zajedničke hobije i da nas zanimaju slična područja. Rado smo se zezali, smijali, bili uspješni u svom poslu i oboje smo bili u braku s takozvanim milficama, lijepim, atraktivnim ženama u četrdesetim godinama.
06.06.2019 · Dodao: Blondie

Anketa
By Redd Prije 3h
By Coby007 Prije 5h

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories