Trenutno Pusicu pregledava 1830 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Osobna iskustva - 15.04.2018 (15.04.2018) - Svi članci by Pusica

Milfici sam punio picku, planinarim, redovno, ponekad sa familijom, ali najčešće sam. Često sa psom odem prošetati do obližnje planinske kuće. U vrijeme jeseni i zime je skoro prazna, pogotovo kad su kišni dani, ali meni je tada nekako najljepše. Mir i tišina uz šum kiše na kabanici i po lišću, a pas sav blatnjav trčkara okolo. Njemu vrijeme ne smeta, baš kao i meni. 

 

U toj planinskoj kući zadnje dvije godine radi Andreja. Žena ranih četrdesetih, bujnih opuštenih sisa, široke guze i još šireg osmjeha. Inače je rodom sa mora, a tamo su joj muž i sin, a ona je ovdje. Kaže mi da se preporodila ovdje. Prvenstveno zbog svježeg zraka, a vlaga joj nije smetala, iako joj se kosa znala nakovrčati zbog nje, ali to joj je bilo zabavno. Znao sam da su neki lokalci dolazili češće kod nje nego prije, ali je ona sve uvijek držala nekako na distanci. Bila je vesela, ali svaki neprimjereni potez prema njoj, tj hvatanje za guzu ili slično rezultiralo bi zvučnim šamarom na lice dotičnog. Malo pomalo su se naučili i izbjegavali su takvo ponašanje, a to je vodilo tome da su manje dolazili. Njoj osobno nije smetalo, jer si je uvijek mogla zaraditi za život. Uzgred, svaki vikend je bilo krcato, pa su joj lokalci bili manje bitni. Ja sam isto tako često znao navratiti ovdje, a sa Andrejom bih uvijek vodio interesantan razgovor. Ona je jako inteligentna žena i zna jako puno toga o čemu se sa njom može razgovarati, pa čak i o sportu. A kako sam otkrio njenu strastvenu stranu? E pa do toga je jako puno razgovora trebalo proći. 

Bio je utorak, kišan, dosadan i ja sam nakon posla i ručka uzeo psa, a nitko od mojih nije bio raspoložen za šetnju, pa smo nas dvojica otišli do planinske kuće. Ljubimac mi se izdivljao po blatu i mokroj šumi, pa je sad ležao uz stol i dremuckao dok smo Andreja i ja sjedili jedno pored drugoga i uobičajeno razgovarali. Osjećao sam miris njenog šampona za kosu, jer je baš završavala sušenje kose kad sam stigao. Usput mi je pogled padao na one njene bujne grudi. Imala je neku tanku crnu majicu sa velikim dekolteom i vidjelo se dosta toga, a na moje iznenađenje nije nosila grudnjak, već samo nekakvu potkošulju tankih naramenica, pa su joj se i bradavice ocrtavale. Osjetio sam neku napetost u svom međunožju, ali nisam nikako htio napraviti išta sam. Svako toliko bi u razgovoru odmicala dugu kosu boje meda sa ramena i vrata, a mene bi zasuo njen miris. Sve teže sam skrivao kurac koji je napinjao hlače, a onda se ona digla i otišla do šanka, a ja sam gledao njenu stražnjicu utegnutu u uskim trapericama. Sama pomisao kako bi joj ga lijepo volio zavuć između tih širokih guzova napinjala mi je kurac do bola. Uto se ona vratila do stola noseći nam tanjur sa narezanim špekom i sirom, te košaru sa kruhom:

 

- Da ne ogladnimo.. -rekla je sa širokim osmijehom. 

- Od čega? pitao sam nekako blesavo, na što se nasmijala. 

- Od ovoga.. -rekla je i stavila mi ruku u krilo, te mi lagano pomazila kurac. 

- Andreja.. što.. -tiho sam promucao, a ona se sagnula i uvalila mi jezik u usta. 

 

Ljubili smo se neko vrijeme dok mi je usrdno masirala kurac preko hlača koji je sad već prijetio eksplozijom. Zatim se odmakla, ustala i otišla zatvoriti vrata, pa se vratila do stola, te povukla majicu na gore i otkrila svoje velike sise. Imala je svijetle kolobare sa tvrdim i velikim bradavicama. Instiktivno sam ju primio oko struka i privukao bliže k sebi, pa se jedna moja noga našla između njenih, a ja sam se prihvatio ljubljenja, sisanja i lizanja njenih sisa, te masiranja istih. Ona je dotle svojom nogom pritiskala moj napeti kurac i lagano ga trljala. Ja sam spustio ruku sa njenih sisa i krenuo između njenih nogu. Samo je lagano uzdahnula i počela si otkopčavati traperice, a ja sam joj pomogao i uskoro su bile oko gležnjeva, skupa sa bijelim pamučnim gaćicama. Na moje iznenađenje imala je obrijanu pičku. Nisam to očekivao, ali mi je bilo drago. Posjeo sam ju na stol i raširio joj noge, te se bacio na lizanje njene pičke koja se već bila orosila sokovima. Fino je mirisala i lizao sam ju sa guštom. Stenjala je i uzdisala dok sam joj zabijao jezik u pičku, a kad sam joj počeo cuclati i grickati klit samo je vrisnula i svršila. Nije jako špricala, ali je fino curilo iz nje, pa joj je sad sav šupčić bio mokar od sokova. Nisam se nimalo dvoumio, već sam joj ga oblizao. Samo je uzdahnula, a onda me počela požurivati da joj ga stavim. 

Brzo sam se riješio hlača i gaća koje sam samo spustio ispod koljena i majicu samo zadigao, a onda joj polako ugurao svojih dvadesetak centimetara tvrdog i slinavog kurca. Nije baš bila razrađena, a poslije sam saznao da već par mjeseci, točnije pet, nije dobila kurca, jer joj je muž pomorac, a nije baš bila tako luda da prihvati svakog jebača koji se nudio. Kako sam ulazio tako je sve glasnije uzdisala, a uskoro je cijeli ušao i onda sam uhvatio ritem, te joj ga počeo zabijati. Stenjala je dok sam joj ja držao noge raširene, a moj kurac nestajao u njenoj obrijanoj pički. Jebao sam ju zdušno zabijajuči joj ga jako nekih desetak minuta dok nisam osjetio da mi dolazi. Htio sam ga izvaditi, ali mi nije dala, jer je rekla da obožava osjetiti kada joj se šprica sperma u pičku. Tako sam nastavio i nakon par uboda počeo se prazniti u nju. Stisla me nogama oko vrata dok sam ja zabijao kurac čim dublje u nju, a njeno lice je odavalo ekstazu. Ostali smo još malo tako, a onda se spustila sa stola, pa se ponudila da mi pažljivo prvo usnama i jezikom očisti kurac, a onda i vlažnom maramicom dok je ona sebi sama pičku očistila. 

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 11 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Nakon sexa u sauni otišli smo do sobe da odmorimo. Zaspali smo jer nas je iscrpio sex na visokoj temperaturi.Nisam siguran koliko smo spavali ali znam da me probudio jako ugodan osjećaj.Osjetio sam neku vlažnost po kurcu i jako lijep osjećaj.Otvorio sam oči i ugledao Selenu potpuno golu kako mi ga puši dok spavam.
Prije 7 dana · Dodao: Seny80
Danima smo bili sami u kancelariji i , hoćeš-nećeš, svašta ti pada na pamet i mic po mic kreneš, probaš i onda eksplozija
Prije 7 dana · Dodao: Paganini
U tvrtku je došla na radno mjesto vezano uz kontrolu kvalitete iz tvrtke slične branše. Između 45 i 50 godina, skladno građena, nikako premršava. Cice prije male nego srednje, guza u redu, malo ispupčena, ne previše, trbuh ravan, noge ništa posebno, vidio sam u životu i ljepših.
Prije 9 dana · Dodao: Samoja990
Broj 14
Prije 9 dana · Dodao: volim69
Poslije jabačine u bazenu (Sa Selenom na Jahorini 2 dio) ja i Selena smo otišli do sobe. Istuširali se. Malo odmorili i sinula nam je jedna ideja.
Prije 13 dana · Dodao: Seny80

Anketa
By Hot_tatica 13.08.2018
By Try_me 08.08.2018

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories