Trenutno Pusicu pregledava 1027 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Osobna iskustva - 09.01.2018 (09.01.2018) - Svi članci by Pusica

Živim u jednom manjem gradu na obali gdje je 80 posto muškaraca u pomorstvu, tj negdje su na brodu, a u onih preostalih 20 posto je tek 1 posto mlađih muških dok su ostali penzići. Srećom pa sam spadao u onih preostalih 1 posto. 

 

Sa 27 godina i bez braka na vidiku radio sam kao kućni majstor, dostavljač plina i uglavnom 'katica za sve' u mjestu gdje te svi znaju. Vikendima sam znao otići do većeg grada 30-ak kilometara uz zaljev, pa bi se malo istutnjao u nekomn klubu ili kafiću, našao neku za neki brzinski seks na parkingu ili kod nje u stanu i to bi bilo to. Nije da nisam imao prilika kod sebe u mjestu. Dapače, pogotovo bi me napastvovale milfače od 40 ili više godina koje bi svrbila pica za dobrim kurcem, pa bi me zivkale bez veze, kao trebalo bi popraviti veš mašinu ili slično, pa bi ih onda i jebao na toj veš mašini. Nije bilo lako ženama pomoraca, ali im je bio drag novac koji bi muževi donosili doma. 

 

Tako sam upoznao i Miu. Mladu mamu, mojih godina sa sinčićem od godine i pol, čiji je muž radio na jednom tankeru. Njega nije bilo po deset mjeseci doma, a dolazio bi po dva ili tri mjeseca, kako kada. Mia je bila zaljubljena u svog muža, ali nije mogla bez seksa, tako da sam tu ja uskočio. I taj seks sa njom mi nije nimalo teško padao, jer smo bili skoro vršnjaci, a i bila je vraški zgodna. Prvi put kad nam se 'desilo' me je zvala za dostavu plina. Imali su veliku kuću sa još većom okućnicom, netipično za primorske kuće i svu u zelenilu. Kako je bilo ljetno vrijeme bila je sa manje garderobe na sebi, pa sam mogao uživati u pogledu na njene velike sise. Čista četvorka sa naginjanjem pema petici, i uz velike i tvrde bradavice. Obla i ne baš velika guza bila je sputana uskim kratkim hlačicama iz kojih su se nastavljale preplanule noge jakih bedara i lijepih listova. Duga valovita kestenjasta kosa je upotpunjavanla dojam ljepote, a blistav osmijeh i duboke tamne oči su stavljali točku na i. Svidjela mi se i prvi put kad sam bio kod nje, pa sam ga čak par puta i drkao misleći na nju, ali nisam ništa pokušavao. Nekako sam čekao da ona nešto pokrene. I bogme je.. . 

 

Dovezao sam joj plin i sad sam završio sa postavljanjem boce, te me je upitala:

 

- Mario, jesi li za kavu? 

- Znaš da bi mi baš pasala iako je vruće kao u paklu.. -rekao sam obrisavši znoj sa čela maramicom dok se ona samo nasmiješila i saginjući se da iz ormarića uzme đezvu rekla. 

- Imam ja i hladnog pića u frižideru ako si za? -ja sam buljio u onu njenu naprčenu guzu i malo sam prečuo njenu ponudu, ali sam zato dobro čuo šta je dodatno rekla- Nadam se da ti se sviđa ono što vidiš? 

- Ha.. šta? Mislim, ovaj.. da.. mislim, sviđa mi se -zamuckivao sam crven kao rak kad ga se baci u kipuću vodu, a ona se samo smješkala. 

- No da, ali se sigurno pitaš šta je ispod tih hlačica i majice, ha? ! ? -rekla je to tako jebozovno da mi se kurac u hlačama počeo dizati. 

- Ovaaajjj.. pa da.. mislim, to je logično pitanje, zar ne? ! ? -sad sam kao malo pametovao, ali sam sam sebi bio glup, pa sam mislio da neće biti ništa od svega, ali me razuvjerila. 

- Samo je jedan način da to utvrdimo.. -rekla je i bacila pogled kroz prozor da vidi da li ima koga vani, a onda me povela do svoje sobe uz put zastavši da pogleda malog koji je spavao u svojoj sobi i onda me odvukla u svoju sobu. 

 

Počela mi je skidati majicu, a i ja njenu, pa su ubrzo one dvije lopte od sisa bile vani, a ona je grebla po mojim malo znojnim prsima. Prihvatio sam njene sise i počeo ih mijesiti dok je ona otkopčavala moje hlače, pa ih malo povukla na niže, te primila moj kurac preko bokserica i samo prostenjala:

 

- Uhhhhh.. šta to imaš ovdje.. mmm

 

Brzo je počela skidati bokserice, a onda se samo nasmiješila i oblizala usnice i klekla ispred mene. Počela mi je lagano drkati kurac i nakon toga lizati i pušiti, da bi uskoro svih 20 centimetara tvrdog mesa bilo spremno za njenu vrelu picu. Lizala ga je još malo, pa sam ju brzo podigao i bacio na krevet. Povukao sam joj one hlačice i tangice niz noge, te ugledao obrijanu picu koja je, a nakon što sam joj raširio noge, pa sam to i vidio, bila već poprilično mokra. Raširio sam joj skroz noge i sagnuo se, te joj zabio svoj vreli jezik u mokru picu. Mirisala je blago na mokraću i neku kremu, a sokovi su bili slankasti. Svejedno bila mi je najslađa koju sam lizao do sada. Stenjala je dosta glasno dok sam joj nosom trljao klit, a jezik gurao duboko u picu, a izgleda da je bila jebeno napaljena jer je ubrzo počela svršavati. Njeni sokovi su curili iz njene pice kao da je poplava u njoj. Oči su joj bile suzne, a ja nisam više htio čekati, pa sam se uspravio i namjestio kurac između njenih usmina i lagano ga gurnuo. Išlo je teže od očekivanog, jer je bila jako uska, više nego bi netko očekivao. Stenjala je dok sam se probijao svojim tvrdim i debelim kurcem kroz njenu usku picu, a kad sam ga napokon ugurao cijelog samo je duboko uzdahnula i prostenjala:

 

- Jebi me.. . mmm.. samo me jeeebiii.. 

 

I jebao sam ju i to žestoko. Krevet je škripao ispod nas, a ja sam se zabijao do jaja u njenu vrelu picu. U zadnji čas sam ga izvukao i svršio joj po trbuhu i brežuljku iznad pice. Nije mi dala predah, već me povukla na krevet, a ona se odmah namjestila na moj kurac i započelo je divlje jahanje na meni. Povremeno bih pokušao uhvatiti njene sise, ali su letile gore dolje i lijevo desno, kako se jako nabijala na mene, pa onda je ubrzo još jednom svršila i zalila mi jaja i donji dio trbuha svojim sokovima. Zastala je malo, pa sam iskoristio trenutak da ju zbacim sa sebe i naguzim. Ležala je glavom na krevetu, a guza je bila u zraku dok sam joj ga ja zabijao s guza u sad već malo raširenu picu. Klizio je bez problema duboko u nju, a ona je gužvala plahte ispod sebe dok sam ju držao za bokove. Dobrih dvadeset minuta mi je trebalo da ponovo svršim, a ovaj put po njenoj guzi. Razmazivao sam spermu između njenih polutki dok se ona gurala prema meni. Za rastanak mi je još dobro oblizala kurac i zaključila kako imam spermu dobrog ukusa. 

Nakon toga smo se sredili i morao sam ići. Od tada me zvala svaki drugi dan, a ja sam se rado odazivao pozivu. Počela je koristiti one pilule protiv začeća, pa je željela da joj svršavao u picu. Malo mi je to smetalo, jer nisam bio siguran kako djeluju te pilule, ali opet bilo mi je i drago što ju mogu dobro napuniti. 

Mjesec dana prije povratka njenog muža morao sam ju jebati u guzu i to nakon što bi ju lizanjem doveo do orgazma i nakon što bi ga ona meni popušila i ja joj svršio u usta, pa bi sve progutala. Bila je prva sa kojom sam imao analni seks...

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 13 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Subota je, probudila sam se, njega nije bilo pored mene. Ležala sam i mislila o protekloj noći, bila sam i tužna i vesela. Tješila sam se svojom željom da završim školu i odem živjeti sa Zlatkom. Rekla sam sama sebi, iz ovoga ne možeš nazad a sve radim da ostvarim svoj san.
Prije 8h · Dodao: Pusica
Od ovog dana pa nadalje shvatila sam da je pička ključ za sva vrata. U školi smo imali praksu, ja sam svake sedmice išla u jednu kancelariju i tamo provodila cijelo njihovo radno vrijeme. Nisu mi davali da radim nešto ozbiljno, većinom sam čistila sve police, ormare i stolove, pripremala njima kavu, išla im kupiti ako nešto trebaju i tako ništa važno.
Prije 9h · Dodao: Pusica
Story of Andrea: Bananu sam gurala u pičkicu, nakon udaje i prošle priče, u nastavku pročitajte što sam napravila kad mi je zafalio kurac. U školi nisam dobro znala, profesor da mi ne potvrdi slabu ocjenu ostavio mi je otvoreno da preko vikenda učim pa će me provjeriti u ponedjeljak. Poslije škole s prijateljicom sam zapalila cigaretu u parku i pošla doma malo zabrinuta zbog učenja.
Prije 9h · Dodao: Pusica
Kao što rekoh, nastavak seksa sa kumom i konačno skidanje nevinosti na guzi. Korana i ja se nismo dva tjedna praktički ni vadili iz kreveta, ili bolje rečeno, ja ga nisam vadio iz njene natečene pičke. Stvarno nisam znao da pička može tako oteći od svakodnevnog jebanja? U stvari i mene je kurac već bolio, a o jajima da ne pričam.
Prije 15h · Dodao: 3xman
Svadba: Seks sa vjenčanom kumom, svadba k'o svadba, parada kiča i poznata cura u belom.. da parafraziram Balaševićeve stihove. Samo što sam na ovoj bio kum, pa je bilo i nekih obaveza. Inače moji dobri prijatelji Alen i Ines su napokon ozakonili ono šta se očekivalo od malena.
Prije 15h · Dodao: 3xman

Anketa
By Pusica 05.04.2018
By Pusica 03.04.2018

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories