Trenutno Pusicu pregledava 1103 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotika & Sex  Ljubav,seks i problemi - 26.03.2018 (26.03.2018) - Svi članci by Pusica

Moj dečko nikad nije svršio sa mnom i ja sam ga ostavila, jedna djevojka morala je ostaviti dečka jer se nije mogao suočiti sa svojim problemom. Ovo je njezina ispovijest,

 

"Kad sam počela izlaziti s Paulom, brzo sam pala. Bio je pametan, smiješan i drag i zbilja sam vidjela potencijal za nešto više. Prvu noć kad smo bili intimni, popili smo nekoliko pića pa mi je sve malo u magli. Paul je puno vremena potrošio na predigru i pobrinuo se da budem zadovoljena. Pretpostavila sam da je i njemu bilo dobro.

Drugi put više sam pratila. Ponovo, bio je pun pažnje. Dugo me ljubio, lizao i grickao mi dijelove tijela. Svršila sam tri puta. No nakon što sam svršila treći put, no je samo stao - iako sam bila poprilično sigurna da nije dostigao vrhunac.

Prvo sam preispitivala sebe. Možda je samo šutio o tome? Ali dogodilo se opet. I opet. Do vremena kad smo se redovito seksali, Paul nikad nije doživio orgazam. Samo bi stao kad bi pomislio da je meni dosta.

Jesam li ja kriva? Osjećaj je bio čudan. Jesam li dovoljno atraktivna? Pali li ga nešto što ne radim? Nisam se mogla riješiti ideje da nešto jako ne valja, no bila sam uplašena saznati što. Naposljetku, nakon što je to trajalo nekoliko mjeseci, znala sam da moram nešto reći.

Poslala sam mu poruku, u kojoj sam napisala da sam zabrinuta jer mislim da ne uživa u seksu sa mnom te ga pitala što nije u redu. Nije mi odgovarao dva dana - najdulja dva dana u mom životu. Naposljetku, Paul me nazvao i predložio da se nađemo. Bio je spreman za razgovor. 'Znam da ti izgleda čudno, seks i to', rekao mi je. Umm, da. 'Otkako sam prekinuo s bivšom, ne mogu svršiti. Ne znam zašto', rekao mi je, izbjegavajući kontakt očima. 'Čak ni sam?', pitala sam ga. Klimnuo je glavom: 'Ni ne pokušavam više', rekao je.

Nisam htjela pitati sljedeće pitanje, no nisam ga mogla zaobići. 'Imaš li još osjećaje prema njoj', izustila sam. Izdahnuo je i čini se kao da je to trajalo čitavu vječnost. 'Ne. Ne znam. Ne tako. Nećemo ponovo biti skupa. Ni da je zadnja žena na zemlji', rekao je te nastavio. 'Bilo je nešto u načinu na koji je razgovarala sa mnom u javnosti. Uživala je spuštajući i ponižavajući me. I dopustio sam da to traje puno dulje nego što sam trebao. Ne znam kako da sad vrati...'

 

Koji kurac?

Bilo mi ga je žao, no bila sam i ljuta. Kako je mogao biti sa mnom toliko dugo, pretvarajući se da ne postoji problem. 'Jesi li spreman potražiti pomoć?', pitala sam ga. 'Ne znam je li došlo do toga', odgovorio je dodavši da mu samo treba još vremena.

Iz ove perspektive jasno mi je da sam trebala prepoznati njegovu nespremnost da se suoči s vlastitim problemima, no čestitala sam sama sebi na hrabrosti da o tome s njim pričam pa smo još neko vrijeme nastavili.

I nije mala stvar da je Paul bio izvrstan ljubavnik. Nije bilo ničega što ne bi napravio da me zadovolji - i trošio je puno vremena samo na to. Znam da bi većina žena ovo mogla vidjeti kao savršeni scenarij, a jednom bih možda i ja pomislila slično. Neko vrijeme bila sam usredotočena na to da budem zahvalna na onome što imam-

 

Nisam mogla tako živjeti

Naša veza trajala je još mjesec dana, no seks je postajao sve čudniji. Koliko god pokušavala, jednostavno nisam mogla izbjeći osjećaj razočaranja. Hoće li ovaj put napokon svršiti sa mnom? No, neće. Nikad nije svršio sa mnom, pa sam odlučila da ne mogu tako živjeti.

Kad sam prekinula s njim, navela sam i druge razloge, koji nisu krivi. No moram priznati da je njegova nevoljkost da uživa u seksu bila presudna. Bilo je to prije šest mjeseci. Vidjela sam ga s novom djevojkom, i razmišljam o tome je li potražio pomoć. Pitam se ima li ona više sreće nego sam imala ja? Ima li nešto što ja nisam imala ili je samo spremnija na kompromis? Vjerojatno nikad neću saznati."

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 5 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Znam da nije ni mjesto ni vrijeme da ti se ovako obracam, al eto ocito jednostavno nemam hrabrosti da ti se opet izravno javim Ja nebi bila ja kad bi sve samo tako pustila..
08.07.2019 · Dodao: Leptir555
Postoje brojni pozitivni učinci redovite masturbacije - ne samo da je ta navika dobra za vaše samopouzdanje, sreću i općenito zadovoljstvo, nego bi vam mogla i poboljšati seks s partnerom.
30.03.2019 · Dodao: Pusica
Pitala sam one koji puše i one kojima se puši u Beogradu da meditiraju na temu idealnog pušenja kako god im se učini prigodno.
20.10.2018 · Dodao: virtualnakurvica
Ne postoji devojka na svetu koja ne voli da se ljubi, ja recimo obozavam i mogla bih da se ljubim 24h dnevno, ali samo sa muskarcima koji mi se svidjaju. Nekada se desi da je neki frajer zgodan , ali ne bas i lep, pristanem na seks , ali u tim situacijama izbegavam da se ljubim, jednostavno meni je ljubljenje nesto posebno i to ne mogu da radim sa svakim muskarcem.
03.06.2018 · Dodao: Balawaklinka
Postoji veliki broj muskaraca koji se na handjob loze vise nego na bilo sta drugo. Postavlja se pitanje , zasto bi neko zeleo da mu devojka izdrka , umesto da mu ga popusi, ili da je izjebe. Razlozi su mnogobrojni, mozda se nalazite na mestu gde nije moguce nista drugo, mozda je on tvoj drug ,
29.05.2018 · Dodao: Balawaklinka

Anketa
By Lovetoplay Prije 3 dana
By Misko93 Prije 10 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories