Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 18.09.2019 (18.09.2019) - Svi članci by blackbomb
Podgorica
Crna Gora

Sjedio sam na kauču i gledao TV obučen samo u boxerice,Ana je izašla iz kupatilo ogrnuta peskirom.Samo smo se pogledali. (Nastavak priče Moja blizankinja),

Ana je prošla pored mene i otišla u sobu.Nekoliko sati nije izlazila bilo je sve tiho,uplašio sam se da nije opet dobila temperaturu.Ustao sam i polako otskrinuo vrata i provirio nasloneci se na okvir vrata,ležala je i samo reče udji.Usao sam prišao krevetu upitah je kako je.Rece bolje ali čini mi se da imam opet temperaturu.posao sam za toplomjer i donio da provjerimo imala je blagu temperaturu 37,4.

Upitah je hoćeš li nešto,-ne nemogu hvala.Hoces da te izmasira-reče može jutros mi je bas prijalo.

Ispravila se i skinula majicu sise su joj bile ispred mene,primijetio sam da su joj se bradavice ukocile,a meni se istog sekunda digao.Kako sam se ustao i krenuo da pridjev iza ledja,samo se nasmijala očigledno da je primjetila da sam se napalio.Prisao sam iza nje i počeo je masirati ledja.Dok sam je masirao bio sam napaljeniji sve vise i u jednom trenutku sam prislonio moje usne na njenom vratu.Nije reagovala samo joj izusti uzdah.Poceo sam joj šarati po vratu a ruka ma je obgrlih i povrh sise joj stiskati Bile su joj tako tvde a bradavice ukocene.

 

Jednom rukom je poznatih po licu a druga je bila i dalje na njenim grudima.Malo joj zadnjeh glavu i sa vrata približavao se njenim usnama.Ljubio sam je po licu nos oko usne,oci su joj bile zatvorene nije reagovala.Nekoliko sam joj puta prešao preko usana i osjetih da popusta otvorila je malo usta i malo mojim jezikom joj prelazio dok ga nije primila i pocesmo  se strasno ljubiti.Spustio sam je na krevet i počeo je i dalje ljubiti silazio na vrat,ljubio joj grudi spuštao se niže do gaćica.Krenuo sam da ih skidam zadržao ka ih je rukom,reče nemoj nevina sam.Rekoh ne brini vjeruj mi,odmakla je ruku i povikom ih sa nje.Ugledah crni brežuljak ispred mene,spustim se i počeo joj ljubiti noge penjući se put gore,na pici je stavila ruku uzeh je i pomjeriti i opet joj rekoh vjeruj mi.Rasirih joj usmine i poceh je lizati osjetio sam kako je zadrhtala i nogama mi stiskala glavu i uzdisala.Osjetio sam kako se grcila i doživjela orgazam.

Nastavio sam penjući se gore ljubeći je po trbuhu sisama grickao joj bradavice usne.Oromjenili smo položaje sada sam ja ležao a ona je bila na meni,sada se ona spustala ljubila me po grudima povukla sorts i samo je iskočio ukrućeni kurac,nasmijala se i skinula ga potpuno prišla je kurcu i počela ga ljubiti uvuče ga malo u usta i zagrcnu se,osjetio sam da joj je bilo odvratno ali nisam mogao stati jer sam to jako želio.Stavio joj ruke na glavu i polako joj primicao stavila ga opet usta i već ovaj put počela pušiti.Osjecaj je bio predivan i meni je prvi put.Kada sam bio pri vrhuncu odgurnuo sam je i počeo strujati malo je strcnula i po njenom licu.Pogledali se i počeli se luđački smijati.Primakli smo usne jedno drugome i počeli se ljubiti.Rekla mi je bilo je prelijepo

-Rekoh moramo ovo ponoviti.....

 

Nastavak Moja blizankinja III

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 11 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se

Povezani sadržaj
Ova prica je istinita i samo jedna u nizu.. Zovem se Sasa imam 20god.zivim sa mamom. Otac je umro pre 2god.Od petnaeste godine palim se na mamu gajim jako lepa erotska osećanja prema njoj
Prije 2 dana · Dodao: moka123
Priča je nastavak priče Naplata-kockarskog-duga-II-dio.. Uveče su svi legli po Alekovom rasporedu, on i Mina u Minin i Viktorov bračni krevet, a Marijana i Vikotor u Marijanin krevet. Naređeno je da svi spavaju goli.
Prije 2 dana · Dodao: Glavonja
U tom trenutku zazvoni telefon.Ana mi doda tel reče mama.Zvala je da vidi da li joj je bolje rekoh dobro je,evo da je čuješ.Zavrsili su razgovor-upitah je Ocemo li na ručak-reče mrtva sam gladna al ne mogu ništa gadi mi se.
18.09.2019 · Dodao: blackbomb
Moje ime je Nikola imam 19g.Zivim sa ocem Markom koji drzi agenciju za nekretnine mamom Sanjom profesoricom biologije i sestrom blizankinjom Anom sa kojom sam veoma blizak i izmedju nas nema nikakvih tajni pricamo o svemu
18.09.2019 · Dodao: blackbomb
Nekim nemilim dogadjajima dok sam bio srednjoskolac,svoje skolovanje sam morao nastaviti kod tetke u Beogradu.Znao sam da me puno voli i da nikakvih problema nece biti sto je na kraju i bilo tako. Dosao sam u Mostar,sav tuzan jer moram da pocnem jedan dio zivota u drugom gradu.
18.09.2019 · Dodao: ukroceni
Anketa
By kokot71 Prije 11h

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories