Trenutno Pusicu pregledava 1119 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 22.01.2018 (22.01.2018) - Svi članci by Pusica

Sara je jedna od tajni koje slatko čuvam..Počelo je požudno,klinački,davno da bi se evo održavalo do 2010 kada se udala. Ja sam 79god a ona 83..dodjem joj brat od rodjenog strica.Počelo je da varniči u leto 2001e,ja 22ona 18god.

Došli su nam u goste preko leta na mesec dana,da braća renoviraju dedin salaš..Lako sam je uklopio u drustvo,pogotovo sa “drugaricama”..mada njeno je bilo da bira hoće li sa nekim od mojih drugara,da izadje,bioskop,šetnjica..većina i sada baš kao i ja, kada se podsetim ,izdrkamo na moju seku. 175cm56kg,plavušica sa pramenovima,krupnih grudi,tvrde istrenirane guze..odbojkašica..vitkog struka,bunijih butina, Kao beogradsko dete moj predlog da odemo kolima u mrak i poduvamo lepe travice,prihvatila je u skoku tek da malo napusti novo,pripito društvance.. Valda iz navike,odvezem se -nas do tihog napuštenog ogromnög parkinga za kamijone,mrak ,cvrčci i tišina dva auta u daljini..Dok spremam dzok,snimam je krišom..jbt sestra mi je dobraa. Tek zavaljenih sedišta,bez muzike,otvorenih prozora duvamó u tišini.. Prošaputala mi je da joj je jako prijatno i mnogo drago što ima brata kao sto sam joj ja….tišinu uz tiho udisanje dima,poremeti ritmična škripa amortizera kola parkiranih na 25m od nas…u navratima škripa se pojača pa smanji. ..podelićemo sveps u lim pa palimo,to nam je bio plan.. Stidljivo u šapat složili smo se da je lepo devojci u kolima..postalo je toplo,nabrekli kurac sam laktom podupirao..Spustio sam dlan na njenu ruku da je pomazim,sestra mi je ,super smo ali se perijodično srećemo,gledam je i pogled joj je jasan..Ljubimo se sočno,prijatno a potpuno,ruku mi pod majicu uvlači po laktu je nešto udari..uzdah,otkopčava me ,grabi me za jaja..

Glavu joj pridržavam i nabadam na kurac..lagano da što dublje ga proguta..mmm kako ja uzdišem tako i ona prigušeno stenje. Podižem joj glavicu,ljubim je strasno..kosu je vezala u repić da joj nesmeta,po koji slepljeni pramen joj sa obraza odlepljujem.Želim te Saro,gledam te tako poželjnu pa se po kući praznim sam..dobra si zenska,vidiš kako se diže na tebe..u mene mozeš imati poverenje i šta god da ti treba sestrice tu sam. Oblizivala mi je usne,sisala jezik ,kroz prezadovoljni osmeh odobravanja mojih reči.Drkam ga lagano,vise jaja guzvam i istežem,pohotno je gledam dok se na sedištu svlači..navlačim kondom..Liskam joj vrat,ljubim je..grudi joj sisam,masiram…poklapam joj ribicu dlanom,upirem i kružnim pokretima joj mazim,za čas prsti su mi sluzavi..ližem ih..mmm kako joj lepo ribica miriše. Za tren je bila izvaljena na zadnjem sedištu sa mojim jezikom u njoj..Srkao sam sokove posle neočekivano orgazma.. Pulsirajući kurac nisam mogaoviše da obuzdam,pridigao sam se i klečući usku joj ribicu popunih..

- UHH,OHH..UHH,OHH to je bio naš ritam,kolena su joj meni na ramenima..ubadam ga skamenjenog,vektorski da se oseti potpuno..stresla se jako,stresla se i nastavi da se trza..grebala mi je guzove koliko me je privlačíla u sebe.Nastavljam sporije ali dublje..Ohh,tako mi je lepoo..uh,kako mi prijas..ohh,ohh svršila je još dva puta ,nisam ga vadio,tek u ritmu ga nabijao još koji mm.dublje u nju ..jaja mi šljapkaju o vrelu ribicu..sva sreća što su mi peskiri za bazen bili u autu.. Obrisala nas je..zapalićemo cigaru,zategnuti se pa nazad u grad..Svratio sam do pumpe Sara ode do kupatila da se plahne ,umije,da izgleda ok. Vraćamo se u društvo,provaljeni da smo duvali travke..Uz nekoliko tekila sam se malo povratio u stvarnost,kako ja tako i Sara uz moju drugaricu Maju se tankirala ..

Maju sam trošio i poznavao dosta vremena,školska iz srednje., da već predpostavljam koja je tema izmdju njih dve. Na trenutak mi Sara pridje,pogled joj je srećan zbog nas..Boki skote slatki,bridim i dalje..da me momak tako nekada uzme pod svoje udala bih se…pijem večeras ,osvežićeš me kasnije ,greota krupnih jaja da se ne olakšaju..Prekínuo sam je i dodao joj na uvce nadamse da je svesna reprize..da bih je opet navukaó bez razmišljanja…Presekla me pogledom,Boki ti reci kada voziš na onaj lepi parking Za 1 5 min smo opet bili na starom mestu..prostrani parking se kako noć ide sve više koristi bilo je barem 7 kola oko nas na 30m..Spustio sam svoje sedište spustio se malo i zalegao,tražio da me prekorači i spusti na jezik..sokovi nailaze,umiva me koliko joj ide,uska ,mlada sveža ribica a svršava kao pohotna matorka.Nisam izdržao vise ,zgrabih je za struk povlačim joj telo unazad..lice joj je bilo naslonjeno na zadnje sediše,klečala je..za guzu je čvrsto držim ,nameštam je samo treba da se spusti,zajaše..Skliznuo je lako do pola..uhh dobro mlado žensko..čestim jačim prodórima…prodirem do svog maximuma..17debljih cm…

Sara je izludela kako sam je svukao sa kurca da odloži orgazam..mešala je nasedajući na tvrd,nameren širi kurac.Izvijala se svako malo,grudi sam joj mesio,masirao ,usisavao.. Zatresla se na kratko,iznenadjena kako su to talasi orgazma..Štepao sam je umerenö.pa brže..Stresa se sve češće..Izvija u nazad,zavrištala je od strasti nekoliko puta..Sa kurcem u sebi,resetovana leži na meni,koza nam se slepila…svlači se sa njega ,rukom ga nastavlja oštriti..skida pocepani kondom sa njega,to nikada neću moći objasniti..Oblizuje ga kao kuvani kukuruz,liže,sisa..sa oba dlana drka.. Prihvatila ga je lepo u usta,mlazevi vruće sperme su bili obilni,te je vrcalo koliko sam špricao.. tri nedelje sam upoznavao Sarino telo..

Autor: SheandI

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 25 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Ovo je bio klasičan početak obožavanja maminih stopala , krenulo je kad sam bio tinejdžer stalno se izuvala blizu mene i davala mi do znanja da joj najlonke uvek smrde na prstima i da moram da se naviknem na taj miris ako želim da živim sa njom. Tako je i bilo.....
Jučer · Dodao: ivancha22
Kratka, Erotska incest, FDOM priča o sestri i bratu koji su već prije igrali, ali te noći sestra preuzima kontrolu...
Prije 9 dana · Dodao: Bijelonausnama
Prica o mojoj majci, Uglavnom sam dane provodio na relaciji posao kuca,i treningu u aikido klubu. Nista posebno.Ono sto me je razdiralo je jedna opsesija koja je trajala dugo,tacnije od kako sam poceo da posmatram zene kao muskarac.
10.06.2019 · Dodao: strobinger
Priča o meni i mome bratu , nikad ne reci da je nešto ne moguće , kad ne moguće postaje moguće.. Ja sam Iva, sasvim obična cura , studiram u jednom gradu pedesetak kilometara udaljeno od moga grada.
15.05.2019 · Dodao: eccc
Već izvjesno vrijeme primjetio sam da mama živi na prilično visokoj nozi. Imala je novca i nije bio problem da mi udjeli svako malo koliko god bi tražio. Ja nisam bio stalno zaposlen. Uglavnom sam nalazio povremene poslove preko studentskog servisa ili sam radio kod tetka.
03.05.2019 · Dodao: Pusica

Anketa
By Izdrzljiv69 Prije 8 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories