Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Gang bang priče - 31.10.2016 (31.10.2016) - Svi članci by sidarta
Šabac , Krapina
Krapinsko-Zagorska, Hrvatska

 Mokra Je momci, Izjebimo Je - VI dio

 

Nakon što smo se pomirili Sanja  je sjedila za stolom čvrsto pripijena uz mene povremeno me držeći za kurac kao da se boji da će ga izgubiti. Maja nas je gledala zagonetno se smiješeći.

- „Što je Majo, ne fali ti kurac? Nisam primijetila da si se jebala večeras?“- bila je znatiželjna Sanja.

- „Ne brini se draga za mene, dobila sam ja danas puno više no što ti možeš i zamisliti“ – odbrusila joj je Maja. „Što ti misliš dragi? Ja mislim da je nervozna i ljuta jer je večeras nitko nije htio niti pogledati a kamoli jebati“- Sanji i dalje nije bilo jasno zašto joj je Maja tako arogantno i ironično odbrusila.

- „Pusti je draga, vidiš da Maja ima posla. Dečki su nakon silno uzbudljive i naporne večeri ožednjeli i zanima ih samo piće, a ona ih mora poslužiti jer joj je to posao. Ali ako mogu primijetiti tvoje su prijateljice totalno rasturene, vidim da jedva sjede. Očito nisu imale pojma što će im se večeras ovdje  desiti“- provocirao sam Sanju. „Da dragi, pričala sam im o tome, ali mi nisu vjerovale, zato sam ih i dovela ovdje da se same uvjere. Zar nisam dobro napravila dragi?“- upitno me pogledala Sanja. „Naravno da jesi ljubavi, barem što se nas dvoje tiče. Opet se volimo, zar ne draga?- upitno sam je pogledao, na što se ona još jače stisnula uz mene i rekla: “Oprosti mi ljubavi, ali i sam znaš da si onu večer kad smo ovdje prvi puta došli nisam mogla pomoći, branila sam se i borila kao lavica, a i ti si me pokušao zaštiti, ali dečke ništa nije moglo zaustaviti. Zar nije bilo bolje da sam im se predala, jer da nisam bili bi me sigurno silovali i ozlijedili, a i tebe bi bili premlatili. Znam da si me osuđivao i da si to sve teško podnio, ali nismo imali drugi izbor. Slažeš se?“ „Suglasan sam s tobom ljubavi“ odgovorio sam nakon kraćeg oklijevanja. „Nadam se da je sada sve to iza nas i da ćemo se opet voljeti kao prije, zar ne ljubavi?“ ustvrdila je Sanja gledajuće me u oči. „Nitko sretniji od mene draga. Želim vjerovati u našu ljubav.“ - kratko sam odgovorio.

U međuvremenu su nam se pridružile Tihana i Verica koje su još uvijek bile uzbuđene i pod dojmom svega što su doživjele, pune elana i energije. „Hoćete li cure nešto popiti?- upitao sam.  Pozvao sam Maju i ne čekajući njihov odgovor  naručio sam im kave i litru vode imajući u vidu da još večeras moraju biti u Zagrebu. „Majo ti ćeš  se voziti s mužem? Nas dvije onda vozimo za vama? – pitala je Verica Maju koja je smiješeći se potvrdno kimnula glavom. Čim su cure popile kavu krenuli smo na put. Sanja je ubrzo zaspala, a u mojoj glavi su se rojile različite misli. Pred očima mi se vrtio film kako  golobradi  mladić velikoga kurca gladi Sanjino bedro i kako mu ruka klizi prema njezinoj uspaljenoj pički. Iz glave mi nije izlazio niti insert u kojem vidim kako Sanja pohotno puši Žigolu kurac i kako guta njegovu spermu očajnički tražeći da joj svoj golemi kurac zabije u pičku. Iako sam mogao prihvatiti njezinu ispriku da prvi puta nije moglo biti drugačije, sada je dečki nisu prisiljavali na seks, već su je prema dogovoru izbjegavali, a ona je zbog toga bila silno razočarana. Toliko je htjela osjetiti kurac da bi učinila sve što bi oni od nje tražili do trenutka dok nije shvatila da sam i ja tamo. Tada sam joj i ja bio dobar. Ta me je činjenica boljela i zato nisam vjerovao da me Sanja doista iskreno voli. Mislim da je bila silno razočarana što su se dečki posvetili samo Tihani i Verici, a nju su ignorirali. Bila je luda od te spoznaje i od ljubomore. Samo zato je sva uspaljena i luda od želje za kurcem  prihvatila mene, a bila bi prihvatila i bilo kojeg od mladića za drugim stolom koji su prema scenariju morali samo „gledati i učiti“.  Što sam više o tome razmišljao to sam bio uvjereniji da sam u pravu. Zato sam počeo planirati slijedeći scenarij u kojem ću se uvjeriti koliko je Sanja doista večeras bila iskrena i da li me istinski voli.

I tako su prolazili dani u kojima smo oboje glumili da se volimo i da je naš brak savršen. Sve je naoko bilo kao i prije, iako smo oboje bili svjesni da ništa više nije isto. Mjesec dana nakon zajedničkog izleta u seosku birtiju, posjetile su nas Tihana i Verica. Nakon ručka ja sam se ispričao zbog nekih poslovnih obaveze i ostavio žensko društvo da se zabavlja. Ostavio sam vrata jedva odškrinuta kako bih mogao prisluškivati o čemu  one pričaju. Osim konvencionalnih i svakodnevnih tričarija one su vrlo brzo, kao što sam i pretpostavio, počele šaputati o svemu što se dogodilo u seoskoj krčmi. Verica je govorila da se još uvijek nije oporavila i da povremeno sanja da ju Žigolo jebe i da to doživljava toliko plastično kao da se to doista i događa. Tihana je rekla da je pod velikim dojmom svega što je doživjela i da se noću budi i čuje glas Žigola kako govori: „Tko jednom proba moj kurac nikad ga ne zaboravlja“. Na to je Sanja pogledavši prema vratima da se uvjeri da je slučajno ja ne bih čuo još tiše rekla da joj još uvijek nije jasno zašto je Žigolo zadnji puta nije htio jebati, a osjećala je neutaživu žeđ za njegovim kurcem i dala bi sve da ju Žigolo još jednom jebe. Na to joj je Verica odgovorila da je Žigolo rekao da mu njezina uska i duga pička najviše odgovara i da je vjerojatno u tome bio problem. „Ma daj Verice, kaj si ti umišljaš? Mene je Žigolo jebao gotovo sat vremena, puno dulje nego tebe.“- naljutila se je Sanja. „Cure tiše, kaj vam je, hoćete da nas netko čuje? Niste valjda izgubile razum zbog tih seljaka? Ima i drugih jebača. Nisu oni jedini. Ne budemo se valjda nas tri posvađale zbog njih?“ – smirivala je situaciju Tihana. Na nju se nadovezala Sanja „Imam ideju. Nećemo se svađati. Idemo provjeriti tko je u pravu. Predlažem da u najvećoj tajnosti ponovo odemo do krčme. Imam konobaričin broj mobitela  pa ću sve s njom dogovoriti. Jedino tako možemo doznati koju od nas Žigolo želi najviše.  Suglasne?“ „Naravno da jesmo“- gotovo u glas su odgovorile Tihana i Verica. Tako sam se uvjerio da su moje slutnje bile opravdane. Nazvao sam Maju i objasnio joj njihov plan. Zamolio sam ju da mi javi kada će one doći u krčmu.

Nisam trebao dugo čekati. Već treći dan me nazvala Maja i rekla da je dogovor pao za slijedeći petak na večer kada one i obično zajedno izlaze van pa ništa ne bi trebalo biti sumnjivo. Nakon toga sam rekao Sanji da slijedeći vikend idem na službeni put. Ona je napravila tužno lice, tobože joj to teško pada jer smo premalo zajedno, a u stvari joj je to savršeno odgovaralo. Ali ja sam već bio smislio pakleni plan koji je će ih sve iznenaditi.

U mojoj bolnici je radila Patricija izuzetno lijepa i atraktivna crnokosa žena srednje velikih i čvrstih grudiju, skladnog stasa, elegantna hoda i neodoljiva šarma nabijenog seksipilom koja se je uvijek znala šaliti da bi jednom htjela probati grupni seks, jer da joj je seks s mužem postao dosadan i nezanimljiv. Pozvao sam ju na kavu i pitao: „ Patricija ti bi stvarno htjela probati grupni seks ili se samo šališ ili samo maštaš o tome?“ Kako je baš otpila gutljaj kave skoro se zagrcnula od iznenađenja. „Kaj je tebi? Jesi li ti poludio? Udana sam žena. Zar ti ja ličim na kurvu?“ Obično žene tako reagiraju i  njezina me reakcija nije nimalo iznenadila te sam odlučio nastaviti s provokacijama. „Ma daj znaš i sama da seks nakon nekog vremena postane rutina. Jednom se živi. Poznajem tipa koji mašta o ženi kao što si ti i koji bi sve dao za jedan seks s tobom. I moja žena je imala seks s njim, a nakon toga noćima sanja da se njim jebe. Tip ima kurac od oko 30 cm u erekciji. Izgleda kao klas kukuruza. Što kažeš?“ Zabezeknuto me je gledala, ne vjerujući svojim ušima da to čuje od mene. Krv joj je navrla u lice, počela se je igrati svojom gustom dugom crnom kosom, gladiti se po vratu i oblizivati usne. Bio je to siguran znak da sam na pravom putu da je nagovorim. „Što radiš u petak? Idem na službeni put, hoćeš li ići sa mnom?“- iznenadio sam je ne dajući joj vremena za razmišljanje. „Vraćamo se na večer isti dan tako da ti muž ne brine gdje si. Krećemo u 10 sati. Važi?“ „Dogovoreno“ – odgovorila je tiho. A ja sam dodao: „Držim te za riječ“.

Opet sam nazvao Maju i objasnio da dolazim u petak s jednom  jako zgodnom crnkom i zamolio sam je da ponovi pripremi dečke koji se trebaju zabavljati samo s njom, a tri naše prijateljice koje će također doći s istim ciljem ne smiju jebati. To se naročito odnosi na Žigola. Patricija je njegov tip i može ju jebati do mile volje. A Sanju i ostale može samo provocirati, ali ništa više od toga. Maja je prihvatila igru. Znao sam da će odraditi sve po dogovoru.

Patricija je u petak došla na vrijeme, obukla je odjeću koja je više otkrivala nego skrivala. Imala je crvene štikle i crvenu mini suknju koja je isticala njezina nabijena bedra i guzu, samostojeće svilene crne čarape, a uz tijelo je obukla pripijenu crnu košulju preko koje su se nazirale bradavice njezinih čvrstih dojki. Kad je momci ugledaju podivljat će od požude za njom. „Patricija jako si zgodna, prava ljepotica“- rekao sam joj smiješeći se. Moji komplimenti su joj jako godili. Trudila se je sakriti nervozu i uzbuđenje zbog neizvjesnosti koja je bila pred nama. Sjela je do mene, mini suknja joj se povukla gotovo do međunožja te je čvrsto stisnula noge da joj se ne bi vidjele gaćice. Minica je bila toliko kratka da sam vidio ornamente na gornjim dijelovima samostojećih čarapa koje su ukrašavale njezina seksipilna bedra. Priznajem da me je pogled na nju jako uzbudio i da mi je kurac nabrekao u gaćicama. Znao sam da moram ostati miran kako bi ostvario svoj plan te sam se posvetio vožnji.

 

Oko tri sata smo stigli do poznate seoske krčme. Objasnio sam joj da uvijek kad idem tim putem stanem kod te krčme jer je konobarica moja prijateljica te svratim da je pozdravim. Kad smo ušli u krčmu Patricija je primijetila da je to grozna seoska krčma ne krijući razočaranje što zalazim na takva mjesta. Ubrzo se je pojavila Maja koja je nosila crnu minicu i bijelu košulju koja je isticala njezine atribute. Poljubili smo se kao stari prijatelji. Predstavio sam joj Patriciju. Maja je bila opčinjena njezinom ljepotom. Namignuo sam joj da nas malo zadrži, na što mi se je Maja obratila:“Sigurno ste gladni, baš pripremam jelo koje ti ne možeš odbiti“. „Ako je tako onda ćemo sjesti i sačekati, a do tada ćemo popiti po jedan Jagermaister“. Lagano smo pijuckali i opušteno čavrljali. Nije trebalo dugo čekati do dolaska mojih starih poznanika na čelu sa Žigolom. Čim su ušli krenuli su prema našem stolu srdačno me pozdravljajući. Predstavio sam im Patriciju koju su gutali očima. Odmah su sjeli oko nas okružujući Patriciju. Žigolo je sjeo s njezine desne strane, a golobradi  mladić kojemu je krv navrla u glavu kad  je ugledao jedva pokriveno međunožje lijepe Patricije sjeo je do nje sa lijeve strane. Ostali su sjeli preko puta stola. Pozvao sam Maju i naručio pivo za moje stare prijatelje što su oni s oduševljenjem prihvatili. Patricija se je počela meškoljiti jer su se Žigolo i golobradi sve više približavali njezinim bedrima koja su već lagano dodirivali svojim nogama. Mojem iskusnom oku nije promaklo dizanje velikoga kurca u nogavici golobradog mladića koji je sjedio tik do Patricije. Golobradi je netremice buljio prema njezinu međunožju, što je Patricija osjetila i počela se nervozno meškoljiti. Žigolo je kao i uvijek bio miran, ali nije trebalo dugo čekati da krene u akciju. „Patricija imaš jako dobre noge, a i sise su ti savršene“ – rekao je blago se smiješeći.  „Hvala, ali ne mislite li da ste pretjerali?“- kratko je odgovorila Patricija. „Nisam Patricija pretjerao, ti si rasna žena koju ću danas žestoko jebati“- odgovorio je mrtvo hladno Žigolo. „I ja ću te jebati“- dodao je golobradi mladić čiji se je nabrekli je kurac jasno vidio u nogavici. Patricija je bila preneražena. Nije mogla vjerovati da to čuje. „Kuda si ti to mene doveo? Što je ovim ljudima, oni nisu normalni. Molim te da odmah krenemo odavde“- obratila mi se Patricija oštrim glasom. Pokušavala je ustati i krenuti, ali u trenutku kad se je počela dizati, golobradi mladić joj je  gurnuo ruku prema međunožju što ju je dodatno prenerazilo te je sjela i lijevom rukom odgurnula mladićevu ruku. „Sram te bilo, zar si poludio? Ti si obični balavac. Što ti pada na pamet? “ vikala je uzbuđena Patricija na mladića. „Nije poludio, on te samo želi jebati Patricija kao i ja. Što je u tome loše? Kad probaš moj kurac nikad ga nećeš zaboraviti. Opet ćeš ga tražiti. Sve koje su ga do sada probale, platile bi da ga opet dobiju. Ne pizdi, prepusti se nama pravim jebačima“ rekao je Žigolo i pogladio ju po bedru, a golobradi ju je odmah počeo gladiti po drugom bedru. Patricija je bila uznemirena i preneražena te se je pokušala rukama zaštiti od napasnika koji su postajali sve agresivniji. „Dalje ruke od mene, jeste li poludjeli? Ja sam pristojna žena, nisam kurva.“ – pokušavala ih je bezuspješno smiriti Patricija. Dečki se nisu dali smesti i s obje su ruke krenuli prema Patriciji koja se je branila kao lavica pokušavajući se otarasiti napasnika. Ali oni su nezaustavljivo svojim slobodnim rukama klizili po njezinim bedrima prema već vlažnoj pički. Nestrpljivi golobradi mladić je povukao crvenu mini suknju prema njezinu trbuhu te je već počeo prstima gladiti njezinu pičku. Patricija se je počela trzati na svaki dodir i pokušavala se grčevito izvući iz njihova zagrljaja, ali oni nisu odustajali. Ubrzo su joj prstima ušli ispod gaćica i počeli  je dirati po velikim usminama i klitorisu što je slabilo njezin otpor. Žigolo je jednim trzajem  potrgao njezine  gaćice, gurnuo je prste u pičku, pomirisao i povikao: „Mokra je momci, izjebimo je“. Svi su odmah skočili na noge i Patricija je u tili čas stajala pred njima potpuno gola. Golobradi mladić se je prvi svukao i njegov golemi kurac je stajao čvrsto i bio tvrd kao kamen. Kad je to Patricija vidjela, ustuknula je i kriknula: „ Ne, ne, to nije moguće. To nije pravi kurac. To ne može biti. Ostavite me na miru. Kud si me to doveo? Idemo iz ove barake.“- vikala je Patricija obrativši se meni. Tad je ugledala kako joj prilazi Žigolo s još većim ukrućenim kurcem, pokušala se okrenuti i pobjeći, ali momci su je okružili i počeli dodirivati sve njezine erogene zone. Digli su je i položili leđima na stol. Obrijani joj je već lizao dojke, crnokosi ju je ljubio u usta, golobradi ju je mlatio kurcem po trbuhu, a Žigolo joj je ušao između nogu i trljao klitoris polako približavajući svoj golemi kurac ulazu u njezinu pičku. Patricija se je pokušavala osloboditi, grčila se i poput zmije nastojala izmigoljiti sve do trenutka dok joj Žigolo nije zabio kurac svom snagom duboko do kraja pičke. Kriknula je od bola i naglo se smirila jer je bila ukliještena golemim kurcem u sebi. Žigolo ga je mirno držao duboko u njoj držeći je za bedra koja je svom snagom privlačio prema sebi s njezinim nogama na ramenima i tako omogućavao kurcu da postupno prodire u vruću i mokru pičku sve dublje i dublje. Polako ga je izvlačio iz nje pa ga opet svom silinom zabijao u nju. Za to vrijeme je golobradi  mladić došao do njezine glave koja je visjela uz rub stola, začepio joj je nos i kad je otvorila usta ugurao joj je svoj kurac duboko u grlo. Čulo se samo mljackanje njihovih kurčeva u pički i u grlu. Obrijani i crnokosi su drkali svoje kurčeve, udarili njima po njezinim sisama. Patricija se je smirila i počela je polako uživati. Žigolo je to osjetio te ju je počeo jebati nešto brže, izvlačio je skoro cijele kurac iz pičke i opet ga je svom snagom zabijao u nju, a Patricija je mumljala od užitka jer zbog golemog kurca u ustima nije mogla vikati. Mladić ju je sustavno jebao u usta, ubadajući je duboko u grlo, radio je to sve brže i brže da bi se ubrzo počeo tresti i u salvama svršavati u njezinim ustima, a ona je bila prisiljena progutati svu njegovu spermu. Za to vrijeme Žigolo je nastavio jebati Patriciju svom žestinom koja je sada jedva suvislo mrmljala: „Jebi me Žigolo, jebi me, daj jebi me, nemoj stati, jebi me jače, jače, još me jebi“. To je još više uzbudilo Žigola koji ju je nabadao još jače i brže. Uskoro se je Patricija počela grčiti i tresti u neviđenom orgazmu koji je u valovima  tresao njezino tijelo. Žigolo je osjetio grčenje njezine vaginalne muskulature koja je masirala njegov ogromni kurac iz kojeg  je u snažnom orgazmu počela štrcati njegova vruća sperma koja je ispunjavala njezinu uspaljenu pičku. Kad je Žigolo izvukao svoj kurac, golobradi mladić je to jedva dočekao i snažnim i brzim ubodima svoga ogromnog kurca je nastavio jebati Patriciju koja je ubrzo doživjela još jedan snažan orgazam koji je još više napalio mladića te je i on još jednom snažno svršio puneći njezinu pičku vrućem spermom. Kad je mladić izvadio kurac iz nje je istjecala sperma na pod krčme.

U tom trenu otvorila su se vrata krčme u koju su u minicama i štiklama ulazile Sanja, Tihana i Verica. U prvi mah nisu shvatile što se u krčmi događa, ali su vidjele golog  Žigola kako mlati kurcem po licu crne  žene koja je halapljivo lizala ostatke sperme s njegova glavića te ga je počela uvlačiti u usta i duboko u grlo. One nisu mogle vjerovati svojim očima. Kad ih je ugledao Žigolo ih je pozvao da se pridruže zabavi, ako što za njih bude ostalo.“Zakasnile ste cure, jebali smo Patriciju i sad moramo odmarati. Dođi Sanja, pomogni Patriciji da mi ga do kraja popuši. Ali se prije toga skini do gola.“   Sanji nije trebala dva puta reći, u tili čas je bila gola, kleknula je do Žigola i pokušala Patriciji uzeti njegov  kurac iz usta. Žigolo joj je dirao i gnječio dojke, a Sanja je odmah zastenjala pokušavajući se dočepati kurca kojeg Patricija nije ispuštala iz svojih usta. Patricija se je spustila sa stola, te nastavila pušiti ogromni kurac. Dvije su se žene borile za kurac, što je Žigola još jednom snažno uzbudilo. Naredio je Sanji i Patriciji da legnu na stol i rašire noge, te im je svezao marame oko očiju da ne vide što se događa. Prvo je prišao Sanji iz čije je pičke tekao bistri sok očekujući njegov ubod, kurcem ju je udarao po pički i po bedrima i trbuhu dok je Sanja drhtala od uzbuđenja. Nakon toga je prišao Patriciji i uradio isto. Patricija se je još jače tresla od uzbuđenja  te joj je Žigolo još jednom snažno zabio kurac u pičku zbog čega je Patricija snažno kriknula od iznenađenja. Sanja je naglo ustala i skinula povez s očiju, a kad je vidjela da Žigolo opet jebe Patriciju, prislonila je glavu na njezin trbuh pokušavajući jezikom doći do njegova kurca što joj nije uspijevalo zbog brzih i snažnih uboda Žigola. Tada se je cijelim tijelom bacila na Patriciju koju je ljubila u usta ne bi li isprovocirala Žigola ga i nju ubode. Sanja je bila luda od želje za kurcem i nije birala sredstva da do njega i dođe. Žigolo je to osjetio, te ju je udarao kurcem po sisama, bradavicama, trbuhu, po pički, radio joj je sve što je Sanju izluđivalo, ali joj kurac u pičku nije gurnuo. „Koliko novaca ti trebam dati da me konačno dobro jebeš?“ - pitala je Sanja Žigola. „Nemaš Sanjice toliko novaca da bih te sada jebao, možda neki drugi put. Danas si zakasnila. Patricija je iscrpila svu moju snagu.“- bio je neumoljiv Žigolo. „Prokleta kurva, od kud si se ti pojavila baš danas kad smo nas tri došle iz Zagreba? Odakle si Patricija?“- upitala je Sanja Patriciju. „Iz Zagreba sam. Ne brini za mene, ja sam svoje dobila, a ti se potrudi ako si tako napaljena“ – odbrusila joj je Patricija. Žigolo se slatko nasmijao i šeretski pogledao ustreptalu i nervoznu Sanju koja se ubrzano oblačila. Tihana i Verica nisu mogle vjerovati svojim očima da im se to događa, sjele su, pozvale Maju i naručile piće. Shvatile su da će se u Zagreb vratiti neobavljena posla.

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 30 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se

Povezani sadržaj
Vec je kasno popodne,subota.Umoran od poslova po vinogradu,zakljucao sam vikendicu i krenuo kuci,iako sam sam jer je zena otisla kod svojih na dva dana.Do glavnog puta moram proci nekoliko kilometara kroz sumu sljuncanim putem
02.09.2019 · Dodao: ukroceni
Dok me nabijao na odebelu batinu i grizao mi vrat, gnjecio grudi, u velikom ogledalu na zidu sam gledala kako se misici njegove cvrste guze i nogu grce pri svakom pokretu. Uspaljivalo me to do bola. Zabivsi se u mene, obgrlio me rukama i okrenuo nas. Sada je on bio na ledjima, a ja na njemu. Rasirila sam noge kako bih mogla bolje vidjeti.
18.04.2019 · Dodao: Pusica
Obzirom da se u poslednjih nekoliko godina kod nas svasta doselilo kao i svugdje na ovim prostorima u gradovima je vladao pravi metez nije se vise znalo ni ko pije ni ko placa. Kultura zivljenja se svela na minimum ali sta se tu moze svako ima svoje.igrom slucaja u mom komsiluku dva sprata iznad mene doselili su se studenti
28.02.2019 · Dodao: HotBod
Opet se jedno vruce julsko ljeto pretvorilo u jos jedno u nizu mojih vrucih neobicnih iskustava, podsjecanja radi u posljednje vrijeme sam bila na meti malo nevjerovatno ali istinito,mladih i napaljenih vrsnjaka mojega sina da budem iskrena sve to mi se katkad i dopadalo jer sam se uistinu sa njima osjecala mnogo mladjom.
28.02.2019 · Dodao: HotBod
Ja nikad nisam bila taj tip cure, ali nekako me je uvijek palila pomisao na sex sa strancem, ili sex sa dva-tri momka..Vjerovatno se to zove redaljka.. sama ta rijec me tako napali. Sigurna sam da svaka od nas, ma kakva bila u stvarnosti, ima tako neke prljave fantazije koje nikad ne bi ni sebi priznale. Ja ih sad priznajem..
02.01.2019 · Dodao: CuraZaSex
Anketa
By kokot71 Prije 2 dana
By Avanture321 Prije 3 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories