Trenutno Pusicu pregledava 1365 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 23.01.2019 (23.01.2019) - Svi članci by MomLover6292

1. TUGA

 

Napokon je zazvonio telefon u koji sam buljila čitav dan. Veoma besna, prihvatila sam poziv i počela da se derem u slušalicu.

 

Maja: “Pa dobro da li si ti normalan!!! Ceo dan te zovem a ti me ignorišeš! Poslala sam ti pedeset poruka!” – vikala sam na brata usled svog pritiska koji sam osećala i koji se skupljao u meni proteklih meseci.

 

Marko: “Alooo… smiri se… uvo mi zvoni od tvoje dreke. Na fakultetu sam ceo dan, ne znam gde mi je glava, jurim profesore, predavanja, vežbe…”

 

Smirila sam se na trenutak i shvatila da nisam bila fer prema bratu. Zaista se trudio i znala sam da mu nije lako daleko od kuće. Moje frustracije su se skupljale i, nažalost, bez ikakvog razloga sam se tada istresla na njega.

 

Maja: “Dobro. Izvini… jebi ga. Uhhhh nije mi lako. Keva je potpuno skrenula… upala je u tešku depru.”

 

Marko: “Znam da je loše, bila je i dok sam bio kući ali izguraće nekako.”

 

Maja: “Ne Mare, ne razumeš. Svakim danom je sve gore. Znaš da je bila očajna, ali od kada si i ti otišao ona uopšte više ne razgovara sa mnom. Kao da ne želi da živi. Izvini ali… ja ne mogu sama sa njom. Jedva da išta i jede… Marko, bukvalno sam počela da je hranim na kašikicu.”

 

Marko: “Zar je toliko loše? Očigledno joj treba stručna pomoć, neki psihijatar nešto…”

 

Maja: “Kada god joj pomenem lekara samo se pokrije preko glave i počne da jeca i plače. Ne znam šta ću… moram sa nekim da pričam a… nemam sa kim… ti nisi tu, nikoga nema.” – suze su počele da mi se skupljaju i polako da klize niz moje obraze.

 

Marko: “Slušaj, ja mogu da dođem ako želiš?”

 

Maja: “Ne! Ne mogu to da tražim od tebe. Znam koliko ti je bitan fakultet, i… Samo kad bi se javljao redovno da barem razgovaramo, to bi mi mnogo značilo.”

 

Marko: “Nemoj da se lažemo, to neće ništa ni pomoći ni promeniti. Zamrznuću godinu, nije to ništa strašno. Nisam ja matorac kao ti, jedna godina gore-dole ništa mi neće značiti. Očigledno treba neko da ti pomogne sa njom.”

 

Koliko je samo moj brat bio dobar čovek! Iako mlađi od mene celih 7 godina neverovatno koliko je bio zlatan… koliko je bio empatičan.

 

Maja: “Dobićeš za ovo da sam matorac.”  - zajedno smo se na trenutak nasmejali. – “Braco, hvala što ćeš učiniti to za mene. Nemam reči. Ta koja se u tebe zaljubi će biti prava srećnica.” – najiskrenije sam to mislila.

 

Marko: “Hahahaha… ma da, evo ubiše se oko mene. Dogovorili smo se onda, sutra ću prvim busom doći kući, ljubim te i vidimo se. Poljubi majku za mene…”

 

Nakon ovog razgovora sam se napokon osećala bolje. Barem malo svetlosti je ušlo u moj trenutni mračan svet i nadala sam se da ćemo brat i ja zajedno uspeti mamu da vratimo u srećno stanje… u stanje pre nesreće koja nas je zadesila pre tačno 6 meseci.

 

Otišla sam do mame u sobu. Ležala je u krevetu, pokrivena do vrata i kao zombi buljila u televizor. Legla sam pored nje i poljubila je.

 

Maja: “Mama, Marko ti šalje poljubac i kaže da će doći sutra. Hoće da te vidi mama, jesi srećna?”

 

Nikakva reakcija. I dalje hladan i prazan pogled od kojeg sam se ježila.

 

Ovakvo njeno stanje nije nastalo preko noći. Tata je poginuo u avionskoj nesreći na službenom putovanju pre pola godine i od tada je tonula sve dublje i dublje. Bila je u početku prosto tužna kao i svi mi… ali je vremenom njena tuga počela da biva sve veća i veća. Bila je toliko vezana za njega da ju je prosto njegova smrt toliko pogodila da ni podrška njene porodice i familije nije bila dovoljna.

 

U međuvremenu je brat morao da ode na studije a ja sam ostala sama sa njom. Kao veb dizajner posao sam radila od kuće tako da je bilo logično da budem uz nju. Ipak plašila sam se da je ostavljam samu pa zbog toga nisam imala nikakav socijalni život. Postajala sam očajna i da Marko nije odlučio da mi pomogne, ne znam šta bi radila.

 

Gledala sam mamu tako neurednu i zapuštenu. Nekada nasmejana žena puna života i ljubavi, uvek sređena, našminkana, doterana… a sad, sve obrnuto.

 

Iako uveliko u zreloj životnoj dobi uvek je izgledala mlađe od svojih 55 godina, ali tada, u krevetu dok sam je posmatrala… činila mi se staricom.

 

Roditelji dugo nisu mogli da dobiju dete i tek sa 30 godina mama je zatrudnela. Nakon mog rođenja narednih 7 godina su se trudili da dobijem brata ili sestru, i tada je nekako nakon raznih pokušaja i terapija, rođen Marko. Bila sam presrećna što ću imati malog brata da ga čuvam, da se igram sa njim… Oduvek smo bili veoma bliski, bila sam mu sestra, najbolji prijatelj pa čak i dadilja dok je bio mali.

 

Maja: “Znaš mama, kada dođe Marko mogli smo malo do centra, da odemo na neku lepu večeru ili na piće… Šta kažeš?”

 

Nije odgovarala.

 

Njene smeđe oči su bile redovno okružene crvenilom od čestog plakanja.

 

Zagrlila sam je tako nepomičnu, poljubila je u čelo i odlučila da je vreme da je ostavim na miru.

 

Otišla sam u svoju sobu koja je bila između mamine i Markove.

 

Sela sam za računar i prijavila se na neku od društvenih mreža koje sam koristila. Listala sam razne slike i objave nasmejanih prijatelja i poželela da se vrati ono srećno vreme, ono vreme kada je mama isto tako bila radosna.

 

Razni drugari i poznanici su počeli da mi pišu, kao što to obično i biva neke poruke su bile i otvoreno perverzne, i to sam ranije znala da koristim i da ih napaljujem… ali ovaj put se nisam obazirala.

 

Nisam bila raspoložena za virtuelna flertovanja iako su mi neki od tih momaka zaista zapali za oko. Prosto, seksualni život u tom periodu nije postojao za mene, iako sam sa 25 godina bila već odavno zrela za ozbiljnu vezu, pa čak i za brak.

 

Mnoge moje prijateljice su imale i decu, a ja sam se borila sa drugim životnim pitanjima i problemima nadajući se napretku.

 

 

2. “ČISTOĆA JE POLA ZDRAVLJA”

 

Čim sam sutradan čula zvono na vratima poskočila sam od sreće i odmah otišla da dočekam svog brata. Otvorila sam vrata i ugledala ga sa sve koferom i još jednom torbom punom knjiga. Njegov dobro poznati osmeh me je ozario i bacila sam mu se u zagrljaj.

 

Marko: “Oohhhoo… izgleda da je neko radostan što me vidi.” – jedva je disao koliko sam ga stegla.

 

Maja: “Ne mogu da ti opišem koliko mi je drago što si tu. Dođi da te poljubim.” – izljubila sam ga po obrazima i odmah se zacrveneo.

 

Marko: “Doobro Maki, komišije će nas videti.”

 

Maja: “Ajde ajde, ne stidiš se valjda svoje “matore” sestre, ajde, poljubi i ti mene.” – namestila sam mu obraz, i nakon što je proverio da nikog nema u okolini brzo me poljubio.

 

Marko: “Eto, ajmo sad… voleo bih da uđem unutra ako nemaš ništa protiv.”

 

Maja: “Uhh ala ti je poljubac – ubilo se. Ajde, upadaj, soba ti je sređena da se raskomotiš pa da se javiš majci.”

 

Ušao je vidno srećan što je ponovo kući i otišao u sobu. Sipala sam nam po sok i pošla kod mame.

 

Maja: “Mamice, evo limunada za tebe. Znaš ko je stigao? Tvoj Marko. Došao je da te vidi mama.”

 

Očekivala sam barem neku reakciju, makar blagi osmeh… ali ništa.

 

U tom trenutku Marko je ušao ali je stao na vratima. Pokazao mi je prstom da mu priđem.

 

Marko: “Maki, ovo je mama?” – zbunjeno ju je gledao.

 

Maja: “Jeste. Vidiš kako se jadnica zapustila… ajde priđi i poljubi je. Biće joj sigurno drago.”

 

Marko: “Hoću naravno ali… kakav je ovo smrad?”

 

Maja: “Jooj ništa me ne pitaj! Provetravam stalno ali… neće da se kupa a ja sama ne mogu da je podignem i odvedem do kupatila. Ali dobro, barem obavlja nuždu sama… mada koliko malo jede i to je retkost.”

 

Brat je lagano prišao mami i nežno je poljubio u obraz. Nije reagovala ali sam po boji njenog lica, koje je pocrvenelo, primetila da joj je njegov dodir prijao.

 

Marko: “Mama, jel me čuješ? Mama, došao sam da ti pomognemo da nam ponovo budeš srećna. Znam da te je tatina smrt veoma pogodila ali život ide dalje. Moraš da budeš jaka… moraš zbog Maje i mene.”

 

Mama nije reagovala. Brat je brzo ustao sa kreveta i prišao mi.

 

Marko: “Za početak moramo je naterati da se okupa. Ovo je zaista nepodnošljivo. Jel se slažeš?”


Maja: “Apsolutno. Kako ćemo?”

 

Marko: “Odvešćemo je i smestiti u kadu. Ne izgleda mi da će hteti sama… moraćemo je mi okupati. Posle ćeš je ti presvući, bolje je pošto si ti devojka… prirodnije je nego da ja…”

 

Maja: “U redu. Ajde, ti za jedno rame ja ću za drugo i uspećemo.”

 

Podigli smo mamu koja je bila mrzovoljna ali nam ipak nije pravila probleme i uspeli smo da je uvedemo u kupatilo.

 

Maja: “Mama, moraš da se okupaš. Nije zdravo ovako. Hoćeš moći sama? Mamice, hoćeš sama da se okupaš?”

 

Nije odgovarala.

 

Marko: “Mama, jel želiš da mi to uradimo?”

 

Tužno je pogledala u pod i kao da je malo pokrila rukama grudi preko svoje spavaćice iz koje danima nije izlazila.

 

Maja: “Ne brini mama, nećemo te skinuti skroz ako se stidiš. Bićemo nežni i nema čega da se plašiš.”

 

Otkopčavala sam joj dugmiće bez njenog protivljenja. Brat ju je zagrljenu pridržavao dok sam je svlačila. Skinuvši joj spavaćicu ubacila sam je odmah u mašinu za veš.

 

Marko: “To ti je pametno. Trebamo i ostalu posteljinu sa njenog kreveta da operemo. Mama ako nije problem da uđeš u kadu i da sedneš.”

 

Zajedno smo je zaseli u našu veliku kružnu kadu i pustili lagani mlaki mlaz vode. Bila je u svom donjem vešu i činila se i dalje malo uplašenom ali ipak ne kao ranije.

 

Marko je počeo da prska vodom po maminom telu a ja sam pripremila šampon i sapun za tuširanje. Gledali smo mamino mokro telo kako dolazi sebi.

 

Kako je samo bila zgodna žena. Uvek tako vitka i ženstvena. Ceo život, šta god da je jela nije se gojila.

 

Za razliku od nje ja sam imala osećaj da šta god pojedem odmah mi se lepi. Doduše nije mi išlo ništa na stomak već u moje grudi, butine i dupe. Tako da sam, za razliku od maminih malecnih grudi i male čvrste guze, ja bila pozamašna u tim delovima.

 

Marko: “Seko, mislim da je mama…” – prišao je da mi šapne - …”malo je zarasla.”

 

I zaista, nije se mesecima brijala i oko njenih gaćica su jasno virile crne duge dlake, kao i ispod pazuha i na nogama.

 

Marko je sedeo na ivici kade pored mame tako da smo odlučili da joj on utrlja šampon po glavi a da ja sapunom očistim njeno telo.

 

I neko vreme je sve bilo u redu dok mama nije počela da se pomera… postajala je sve nemirnija kao da joj je bilo dosta. Brzo smo uzeli da joj isperemo šampon ali postajala je sve nervoznija i ubrzo je odeća i bratu i meni bila potpuno mokra od njenog nemirnog ponašanja i prskanja.

 

Maja: “Čekaj mama još samo malo… još samo dva minuta i gotova si.”

 

Marko: “Ajde Majo završavaj, dosta joj je.”

 

Maja: “Pa ne mogu jer… nisam je… nisam je oprala…. svugde.” – pogledala sam ga i pokazala sunđerom ka maminom međunožju.

 

Marko: “Možemo tamo sutra da je…”

 

Maja: “Daj braco… to je bitan deo, ne budi dete. Okreni glavu ako nećeš da gledaš i drži je malo čvršće.”

 

Marko ju je zagrlio i postavio joj glavu na svoje grudi, a ja sam natopila sunđer šamponom i zavukla ruku u mamine gaćice. Tada, na naše čuđenje, mama je prestala da se bacaka… potpuno se smirila.

 

Počela sam veoma nežno da joj perem ribicu kružeći prijatnim, mekanim sunđerom. Prala sam je tako neko vreme i kada sam podigla glavu videla sam da brat gleda u moje pokrete.

 

Maja: “Marko, okreni glavu! Reći ću ti kad završim.” – rekla sam tiho ali on još dobrih 10ak sekundi nije skrenuo pogled.

 

Marko: “Ups… izvini… samo, želeo sam da vidim zašto se smirila tako… odjednom.”

 

Okrenuo je ponovo glavu ali bi povremeno virkao. Ipak nisam htela da mu zamerim.

 

Maja: “Mamice, vidiš kako znaš biti dobra i mirna. Ajde sada malo se samo okreni da te operem i nazad.”

 

Uz malu maminu pomoć sam uspela da je pomerim na bok, opet sam joj gurnula ruku u gaćice i sunđerom sada prala njenu guzu.

 

Brat sada nije ni razmišljao da okrene glavu već je gledao svo vreme. Kada sam bila zadovoljna isprala sam je i bilo je najzad gotovo.

 

Dok je Marko sklonio njenu staru i postavio novu posteljinu ne krevetu u njenoj sobi, ja sam ostala u kupatila i odlučila da joj skinem mokar donji veš i presvučem je u suv i čist. Mamina pica, koju sam samo na trenutak pogledala, se nije mnogo ni videla od gustih dlaka. Ne znam zašto ali pomislila sam kako bi bilo lepo da je vidim, da je možda uporedim sa svojom. Da, naizgled glup razlog ali… nedostatak seksa me je činio znatiželjnijom nego inače. Obukla sam joj čistu pidžamu i pozvala brata da mi pomogne da je odvedemo u krevet.

 

Marko: “Pusti meni da je ušuškam i da joj osušim kosu, ti si dosta danas uradila za nju. Pogledaj je. Napokon liči na sebe.”

 

Maja: “Da, zaista… biće sve bolje sada kada si ti tu.”

 

 

 

3. NAGONI

 

Marko: “Hajde mama, reci aaa…” – hranio ju je sledeće jutro dok sam ja spremala sve što mi treba za brijanje. 

 

Mama i brat nisu znali za taj moj plan koji sam skovala noć pre. Bio je nezgodan, ali svakako neophodan.

 

Maja: “Marko, ajde dođi nešto do kupatila, trebaš mi.”

 

Našli smo se u kupatilu i tada je ugledao u kadi mali brijač, penu, peškire.

 

Marko: “Došlo vreme za brijanje, a? Taman ti to obavi dok ja nahranim mamu. Nego, reci, šta ti trebam?”

 

Maja: “Ovaj pribor nije za mene već za mamu.”

 

Marko: “Ahaa… e pa odlična ideja. Zaista je krajnje vreme. Samo, kako ćeš je naterati? Vidiš da neće ništa sama da uradi.”

 

Maja: “Neću je naterati, to je nemoguća misija…”

 

Pogledao me je zbunjeno i počešao se po glavi.

 

Marko: “Znači… ti ćeš je brijati?”

 

Maja: “Marko, znaš da ne mogu sama. Ako se ponovo onako bude pomerala mogu da je povredim.”

 

Marko: “Pa dobro… obrijaćeš joj noge, ništa strašno. Mogu da ti asistiram.”

 

Maja: “Ne samo noge. Video si da joj je dole… haos!”

 

Odmah je počeo da odmahuje i glavom i rukama.

 

Marko: “A ne, ne, ne… to ne. Brijanje one stvari… to ne.”

 

Maja: “Jooj ajde molim te budi odrastao makar na pet minuta. Nije ni čudo što te još uvek zovem - braco. Treba mi tvoja pomoć… pa i meni je malo neprijatno pa šta da radim.”

 

Marko: “Nije to isto. Ti si žensko. Vi žene to radite stalno. Plus obe imate iste… ženske delove.”

 

Maja: “Stvarno ne razumem u čemu je problem. Niko te ne tera da gledaš, samo da budeš prisutan i da pridržavaš mamu. Ništa više.”

 

Nije mu bilo drago ali je na kraju ipak prihvatio. Međutim, imala sam još jedno obaveštenje za njega.

 

Maja: “I treba da budemo samo u donjem vešu. Smočili smo odeću juče… još sada sa penom i dlakama...”

 

Marko: “Zapravo, mislim da si u pravu. Ne želim da peresm stvari svaki dan.”

 

Kako ne bih bila baš u donjem vešu, obukla sam svoj bikini, običan neki crveni koji zapravo nisam ni koristila. Bio je nešto veći kako bi dobro sakrio moje bujne grudi i veliku guzu, ne želeći baš da budem previše raskalašna pred bratom.

 

Svoju tamno crvenu dugu kosu sam vezala u rep i otišla u maminu sobu gde me je brat već čekao. Imao je na sebi bokserice koje su bile nešto uže i duže, do pola butine.

 

Nije imao mnogo dlaka po telu i mogla sam da se uverim u njegovu finu zategnutu figuru. Dugo ga nisam videla tako polu-golišavog i shvatila sam da je moj braco lepo porastao i razvio se. Blaga izbočina na boksericama mi je na kratko ukrala pogled, ali sam se pribrala i krenula mami da objašnjavam svoju ideju.

 

 Maja: “Mama, braco i ja smo odlučili da ti pomognemo da se obriješ. Jel je to u redu?”

 

Niakakva reakcija.

 

Marko: “Mama dovoljno je da samo klimneš glavom, molim te. Ne želimo ništa što TI ne želiš.”

 

Maja: “Mamice bićemo nežni kao i juče, ništa ne brini. Hoćeš nam dozvoliti da te obrijemo?”

 

I tada posle ko zna koliko vremena veoma stidljivo je potvrdno klimnula glavom. Nije i dalje bilo reči ali je za brata i mene ovo bio sjajan trenutak, i važan pomak u maminom “izlečenju.”

 

Marko je ovaj put seo pored mame i pridržavao je a ja sam sela između maminih blago raširenih nogu i počela da trljam penu, za početak, na njene noge.

 

Mama je naslonila glavu na svog sina i mirno sedela uživajući u mom nežnom dodiru. Brat je pratio moje pokrete brijačem i posmatrao kako mamine lepe i duge noge postaju sve belje i glatkije.

 

Maja: “Jaooj mama, vidi kako imaš lepe noge. Jel tako braco?”

 

Marko: “Zaista, mama ovako si mnogo lepša. Jel ti se sviđa… pogledaj.”

 

Otvorila je oči samo na trenutak, pogledala svoje glatke obrijane noge i ubrzo ponovo zažmurila. Mali osmeh se mogao videti na njenom licu.

 

Maja: “Ajde samo joj malo podigni ruku da joj sredim dlačice ispod miške.” – poslušao me je i veoma brzo sam joj obrijala pazuhe.

 

Marko: “Misliš da je sada vreme za…?” – bilo je vreme, pošto je mama bila obrijana svuda osim na svom intimnom delu.

 

Maja: “Mamice, trebala bi i da ti obrijem tvoju… khm khm… znaš, tvoju…”

 

Marko: “Macu?” – brat se ubacio ali nije bilo reakcije.

 

Maja: “Cicu?”

 

Ništa.

 

Marko: “Ribicu?”

 

I dalje muk.

 

Maja: “Picu?” – ostala sam bez ideje i odlučila se za ovaj, nešto bezobrazniji naziv.

 

Mama: “Mhmm…” – čuo se blagi uzdah, skoro kao kikot, ali je bilo teško razaznati pošto joj je lice bilo naslonjeno na brata.

 

Marko: “Šta ovo bi? Biće da je pica.”

 

Na ove njegove reči smo oboje počeli da se smejemo što sam ja iskoristila kao pravi momenat da skinem mamine gaćice.

 

Bratov smeh je naglo prestao i njegove oči su sada bile usmerene samo ka jednom mestu – maminoj pici!

 

Uzela sam male makazice i počela da skidam i seckam mamine guste dlake, i ubrzo su njene prelepe roze usnice počele da se pojavljuju.

 

Perifernim vidom sam primetila kako bratova izbočina postaje sve veća.

 

Uzela sam brijač i počela da brijem oko mamine pice… njena fina aroma je ispunila moje nozdrve.

 

Ponovo instinktivno, razdvojila sam malo mamine usne i zagledala se u vlažni kanalić, i tada je moj brat odjednom pružio ruku i zgrabio peškir u blizini.

 

Podigla sam glavu i videla kako je postavio peškir preko svog, očigledno, dignutog penisa.

 

Maja: “Evo još malo mama. Veoma sam blizu. Samo par minuta i biće gotovo, ali moram uzeti drugi brijač.”

 

Podigla sam se, uzela brijač i tada prišla bratovom uvetu.

 

Maja: “Šta će ti taj peškir? Kriješ nešto?”

 

Još je više stegao peškir u svom krilu i dao mi najgluplji mogući izgovor.

 

Marko: “Ma… ovaj… hladno malo ovde, i… Khm khm, jesi pri kraju?” – vratila sam se na svoje mesto i nastavila da je brijem.

 

Maja: “C c c c… zar na maminu… da ti se…” – pogledala sam ga i potpuno je bio crven!

 

Zezala sam ga ali sam ga naravno potpuno razumela. Mlad dečko, hormoni luduju… ispred njega u tom trenutku dve polu gole ženske koje briju pičkicu, i to prelepu zrelu pičkicu.

 

E sad, to što je jedna njegova starija sestra, a druga njegova rođena majka… to je već druga stvar. Ipak, nisam videla tu ništa loše, čak mi se to dopalo i pomalo me uzbudilo.

 

 

4. OLAKŠANJE

 

KUC, KUC

 

Pokucala sam na vrata bratove sobe sledeće jutro i zatekla ga na krevetu. Kuckao je nešto na mobilnom.

 

Maja: “Jesi spreman? Mama mi izgleda mnogo bolje jutros, čak mi se čini kao da jedva čeka kupanje. Rekla sam joj da idem po tebe i da ćemo obaviti to danas ranije pošto moram na kratko do drugarice.”

 

Marko: “Ok, evo samo da odgovorim na poruku, presvučem se i možemo.”

 

Legla sam pored njega na krevet i naslonila glavu na njegovo rame. Želela sam da vidim sa kim se dopisuje ali je brzo sklonio telefon.

 

Maja: “Devojka?”

 

Marko: “Ajde… znaš da nemam devojku.”

 

Prišla sam mu i pomazila ga po licu.

 

Maja: “Tako sladak dečko a nema curu. Sigurno onda neka, malo slobodnija… čisto za nešto na brzinu, a?”

 

Marko: “Odakle sad ova intimna pitanja? Ne, ne viđam se ni sa kim. A ti? Znam da su te uvek saletali sa svih strana.”

 

Maja: “Hahaha… da, baš će neko mene ovako… debeloguzu.”

 

Marko: “Ne lupaj majke ti, pola mojih ortaka je bilo zaljubljeno u tebe. I sad su, verovatno. I nisi… debeloguza.” – rekao je stidljivo.

 

Maja: “Paa… ako ti se moje dupe sviđa kao i mamina pica, onda…”

 

Marko: “E ovo sada nije fer! Uostalom, sama si kriva pošto si je onako… iznenada raširila i…”

 

Maja: “Hahaahah… ajde šta ti je, samo te zezam. Pa ne osuđujem te. I ja sam sama i… imam i ja nagone. A kamoli ti… 18 godina. Uhhh ja sam u tim godinama… Verovatno ga drkaš svaki dan?” – bila sam namerno bezobrazna i direktna.

 

Marko: “Kakva pitanja, stvarno. Znao sam da si perverzna ali… Sve u svemu, ne drkam na mamu, ako to pitaš.”

 

Maja: “A na mene… mislim na moju guzu, kada ti se već toliko dopada?” – nastavila sam u istom ritmu.

 

Ustao je iz kreveta i ozbiljno me pogledao.

 

Marko: “Dosta je… stvarno me stavljaš u neprijatan položaj. Ovo nisu razgovori koji treba da vode brat i sestra. Izađi molim te da se presvučem i dolazim da okupamo mamu.”

 

Nakon nekoliko minuta bili smo u već utvrđenim pozama u kupatilu i počeli smo da je kupamo. Brat je ovaj put bio nešto uključeniji i prao je mamina leđa i ravan stomak a ja sam se zadržala na njenim nogama.

 

Marko kao da je još uvek bio malo ljut i izbegavao je moje poglede.

 

Kada je mama počela kao i ranije da se pomera i negoduje odlučila sam da uzmem stvari u svoje ruke.

 

Maja: “Mama, molim te da se smiriš… još malo i gotovo.”

 

Nije prestajala i morala sam da je umirim jedinim poznatim načinom. Uzela sam sunđer u ruku, zavukla ga u mamine gaćice i u istoj sekundi mama je postala nepomična.

 

Dok sam je prala i mazila, drugom rukom sam uhvatila njene gaćice kao da ću ih skinuti i pogledala brata u oči.

 

Marko: “Ne Majo, nema potrebe.” – njegovo NE je zvučalo potpuno neuverljivo i ne iskreno.

 

Maja: “Mama, smetaju mi ove tvoje gaćice. Jel smem da ih skinem?”

 

Mama: “Mhmm…” – nismo čekali dugo na njen “pristanak.”

 

Povukla sam ih dole i skinula ih. Namerno sam ih stavila na bratovo koleno koje je bilo ispruženo i počela da sapunjam sunđerom maminu picu.

 

Brat je nepomično gledao maminu glatku pičku obavijenu sitnom sapunicom. Uzela sam tuš u ruku i isprala je posmatrajući usput kako mu kurac sve više raste. Osećala sam se veoma napaljeno i morala sam da idem dalje nadajući se da će mami, ali i bratu da se svidi.

 

Raširila sam mamine usnice i spustila svoj srednji prst na njen predivan, crvenkasti klitoris.

 

Mama: “Mmmm…” – to je bio dovoljan znak da nastavim.

 

Maja: “Jel je lepo mama? Opusti se… znam da ti treba ovakvo olakšanje.”

 

Trljala sam mamin klitoris sve jače i gledala brata koji praktično nije ni treptao.

 

Maja: “A peškir ništa?”

 

Trgnuo se i pogledao ka svom dignutom kurcu koji je podigao bokserice i mala vlažna tačkica je mogla da se vidi na njegovom vrhu.

 

U trenutku se zbunio i umesto peškira uzeo mamine gaćice i pokrio se, makar delimično, sa njima.

 

Maja: “Nemoj da se stidiš… pogledaj sad ovo.” – oblizala sam prst i, na mamino oduševljenje, zavukla ga u njenu vlažnu pičkicu.

 

Nežno sam je jebala ne prestajući da joj trljam klitoris. Marko je stiskao svoj kurac preko maminih i svojih gaća ali se nije usudio da krene da ga ozbiljno drka.

 

Mama je samo uzdisala pribijena uz svog sina i uživala u mojim pokretima.

 

Maja: “Tako mamice… svrši, to ti treba. Pogledaj kako si vlažna. Jel želiš da svršiš, reci mi.”

 

Nije bilo odgovora ali nije ni bio potreban. Sve je bilo jasno kao dan, posebno kada je počela da se uvija i da steže moj prst duboko u sebi.

 

Mama: “Mhmmm…. Aaaaahhh…” – veliki teret je pao sa njenih pleća.

 

Svršila je snažno i glasno. Bila je veoma vlažna i iskoristila sam te sokove da je još malo mazim po osetljivom klitorisu.

 

Maja: “Bravo mama. Bravo. Ajde braco, poljubi je i da je odvedem u sobu.”

 

Marko je prišao i poljubio majku u čelo. Podigli smo je i krenuli ka sobi.

 

Maja: “Stani… ti sačekaj ovde. Ja ću samo da je smestim i dolazim.”

 

Zbunjeno me je pogledao i odlučio da sedne na spuštenu wc šolju dok ne dođem.

 

Smestila sam mamu, obukla joj čist veš i spavaćicu. Krenula sam nazad u kupatilo ali me je uhvatila za ruku. Okrenula sam se ka njoj i pogledala je u oči. Bile su napokon ispunjene srećom! Poljubila sam je u obraz i pomazila po prelepom licu.

 

Maja: “Volim te mama!”

 

Marko: “Ti nisi normalna. Koliko si samo rizikovala. Kako si znala da se neće odupirati… da će joj se svideti?” – pitao me je kad sam se vratila u kupatilo.

 

Maja: “Pa znala sam još posle onog prvog kupanja. Osetila sam kako reaguje na moj dodir i znala sam da joj baš to treba. A tebi? Vidim po ovom tvom tvrdom drugaru da se i tebi svidelo. Čak si ga malo i stiskao.”

 

Marko: “Jesam, priznajem… bio je sjajan prizor seko.”

 

Maja: “Uhh… seko… zašto me češće tako ne zoveš? Baš… baš volim kada mi kažeš – SEKO!” – primakla sam mu se dok je sedeo i uhvatila ga za kurac preko tanke tkanine.

 

Tvrd i topao… nešto što nisam dugo osetila u svojim rukama.

 

Marko: “Uhhh seko… ne bi trebali…”

 

Maja: “Pa kako da te ostavim ovako… ovako napaljenog i tvrdog!?” – čučnula sam ispred njega i skinula mu bokserice.

 

Njegov nabrekli prijatelj je bio prošaran plavim venama i pri dnu obavijen tankim svilenkastim dlačicama.

 

Maja: “Braco… vidim da nisi više moj MALI brat. Dozvoli da te poljubim. Dozvoli da te osetim, poližem…”

 

Obuhvatila sam ga rukom, povukla kožicu i jače ga stisnula. Njegov glavić je postao tamno crven i počela sam da ga ližem kao sladoled. “Problem” je bio u tome što je to bio najslađi i najukusniji sladoled koji sam ikada stavila u usta i osetila na svom jeziku.

 

Marko: “Uhhh…” – počeo je da me mazi po kosi dok sam mu ja sisala i balavila po vrelom kurcu.

 

Marko: “Uhhh tvoje… tvoje grudi seko, jel mogu da ih vidim?”

 

Ne prestajući da mu pušim odvezala sam kupaći i moje ogromne mesnate sise su počele da klate.

 

Maja: “Šta je? Voliš moje sisetine? Ajde… svrši na njih… svrši da budu srećne.” – drkala sam mu sve jače i povremeno lupkala sa njegovim mokrim kurcem po mojim velikim bradavicama.

 

Marko: “Jooj kako su mekane… i tople… uhhh  namesti ih.”

 

Stavila sam kurac između njih, stisnula ih oko toplog organa i drkala mu sa njima dok nije počeo da svršava.

 

Sperma mog brata je udarala po mojoj bradi, vratu, sisama. Njen jak miris me je obuzeo i morala sam da ga stavim u usta tako musavog i da ga očistim.

 

Maja: “Mmmm… veoma si ukusan. Eto… kao i mami, znala sam da i tebi ovo treba. I rekla bih da sam ponovo bila u pravu.”

 

Marko: “O daaa… kakav osećaj…  jako mi je ovo trebalo… hvala seko.”

Nastavak priče

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 27 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Mama sin i komšinica.. Tuširao sam se rano ujutro ali ni jedno jutro nije bilo dovoljno rano za moju mamu. Uvek je ustajala u cik zore, kućom su se već širili mirisi pripremanja ručka, posebno kada je leto ovako vrelo, mama je uvek kuvanje obavila rano pre prve vrućine,
Prije 8 dana · Dodao: Starman
Bolje ja da je punim nego neko drugi... Vreo dan, ja sam kući, ujka je tada radeo u dijaspori, ujna je Radela u jednoj prodavnici i čuvala decu kući.
15.07.2019 · Dodao: IncestLjubav
Period sa početka bukvalno srednje škole kad je mama počela redovno da me tera na mirisanje njenih tabana i stopala u najlonkama što je kasnije postao ritual u našem domu.
14.07.2019 · Dodao: ivancha22
Incest mama i sin
10.07.2019 · Dodao: Starman
Kao i svakog klinca, poslali su me za letnji u selo. Skoro 3 meseca brale, smrt u najavi, ali nije ispalo tako. Najteze mi je padalo to sto sam bio u periodu kada sam mogao da izdrkam i na obican ujnin dekolte, kevina stopala u najlonkama, naguzenu tetku pored sudopere
05.07.2019 · Dodao: psiho12

Anketa
By Redd Prije 4h
By Coby007 Prije 7h

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories