Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 07.09.2018 (07.09.2018) - Svi članci by CrvenaCura

Polazak u vojsku predstavlja prekretnicu u životu svakog mladog muškarca. Dvadesetogodišnji Alfred se nalazio upravo na tom životnom kolosijeku. Njegova mlađa sestra Magdalina željela je da mu priušti iznenađenje prije nego što ode iz njenog života na ko zna koliko mjeseci, ili godina.

 

Pošto su roditelji otišli na neodložni službeni put, brat i sestra su te noći legli zajedno u krevet. Noć je bila topla i tiha, ali u djevojčinim ušima je još uvijek odzvanjala muzika sa žurke povodom ispraćaja.

 

Ležeći oslonjena na desni bok, Magdalina je iza sebe osjećala bratovljevo prisustvo. Savršenu tišinu prekinula je pjesma pijanih mladića koji su se vraćali kući. Možda će neko od njih uskoro nositi uniformu, pomisli ona.

 

Okrenula se i ugledala opruženu ruku na jastuku. Nježno je dodirnula zapešće ruke i spustila poljubac na njega. Opijena mirisom, gledala je u svog usnulog brata.

 

"Alfrede", šapnula je. Nije se pomjerio.

 

U taj mah, u misli joj dođe jedno sjećanje i ona se, kao oparena, odmaknu od brata. Trznula se tako jako, da je maltene završila na podu.

 

Toplo ljetno veče poput ovog, kada je sa bratom vozila rolere po gradu. Pošto je bila početnica, imala je tremu. Istina, inače je bila pomalo nespretna a i zbunjena. Nakon što se malo zanijela i ubrzala pokrete, pala je i razbila koljeno. 

 

Brat joj je pritrčao u pomoć, prekorio je što nije bila pažljiva, a zatim joj nježno previo ranu. Da je Alfred znao da njegova mlađa sestra ima blagih neuroloških smetnji, sigurno ne bi povisio glas na nju.

 

Magdalinu je bilo stid da to prizna svojoj majci, pa je slagala da ju je brat gurnuo. A on? On ju je samo pogledao.

 

Još jedno sjećanje nadođe kao bujica rijeke, ovaj put iz gimnazijskih dana. Jedan neotesan dečko ju je na silu pokušao poljubiti u školskom toaletu. Odgurnula ga je i ošamarila, a on je nasrnuo na nju. Pomislila je da je to kraj, da će biti silovana. Počela je vrištati i tjerati ga od sebe, na što se ovaj razbijesnio. Jednom rukom je uhvatio za vrat, a drugu zavukao u njen dekolte.

 

Srećom, u blizini se našao Alfred, koji je čim je čuo sestrine krike, dojurio kao munja. Srce joj je lupalo kao čekić dok je Alfred tukao, zapravo prebijao tog napasnika koji se drznuo da dotakne njegovu malu sestru.

 

Mislila je da će ga ubiti, ali u zadnjem trenutku se predomislio pošto je rekla: "Dosta, Al, mislim da je naučio lekciju."

 

I pored tog nemilog događaja, ostala je netaknuta, čedna, čista poput prvog snijega.

 

U znak zahvalnosti, djevojka je bratu poklonila prelijepu crvenu harmoniku. Neobičan dar, zar ne? Tako je mislio i Alfred, i isprva je čak tiho negodovao. Međutim, čim su njegovi prsti pali na bijele i crne dirke, znao je da počinje nešto veliko. U tom času, rodila se muzika.

 

Magdalina je od tada stalno slušala Alfreda kako svira taj muzički instrument. Ona sama je pjevala u horu (alt - duboki ženski glas), tako da za sebe nije mogla poreći da je muzikalna. Uživala je u akordima harmonike koju je svirao njen brat, njen vitez i spasilac.

 

Inače, ni Magdalina ni Alfred nisi bili čisti Amerikanci. Naime, njihovo porijeklo je sezalo u jednu daleku zemlju, čak preko okeana. Ta zemlja se zvala Jugoslavija, a u njoj je istorijski časovnik sporo ali neumoljivo otkucavao tih osamdesetih godina dvadesetog vijeka. Spremalo se nešto užasno: posijani su plamenovi koji će za desetak godina buknuti u požar kakav nije viđen još od kraja Drugog svjetskog rata.

 

Na sreću, tinejdžeri su barem na neko vrijeme bili sigurni u Americi, ili tačnije u jednoj maloj sobi u potkrovlju zgrade. Svijet je odvajkada bio okrutan, a mala Magdalina se krila iza svog zaštitnika. Voljela ga je više nego što riječi mogu opisati. Voljela ga je čak i kada bi se posvađali, pa čak i kada bi brat, krijući od roditelja, listao erotske časopise a njoj naredio da ćuti.

 

Čak i kada bi im u posjetu došla ružnjikava Rubi, Alova djevojka. Jednom je Magdalina čula uzdahe iz sobe svog starijeg brata. Otvorivši vrata, zatekla ga je u strastvenom klinču sa Rubi. Malo je reći da je bila preneražena.

 

I tada se desilo nešto strašno. Naime, Magdalina je dobila napad histerije i počela nekontrolisano da vrišti i proklinje gošću. Katkad bi sklopljenim pesnicama lupala po vratima sobe, nakon čega bi ćutala. I ćutala. I ćutala.

 

Sa svakim otkucajem klatna na zidnom satu i sa svakim uzdahom iz bratovljeve sobe, Magdalina je osjećala kako u njoj raste odbojnost prema toj djevojci. 

 

Jedne večeri, dok je gledala neku zabavnu emisiju na TV-u, neko je naglo otvorio vrata i upao u stan. Magdalina je imala fobiju od iznenadne buke, a kada je vidjela ko je došao, jedva je ostala pri sebi.

 

"To sam ja", rekla je Rubi. "Došla sam kod Alfreda. Večeras je trebalo da se kresnemo u njegovoj sobi, ali izgleda da će tamo doći moleri. Prema tome, očekujem da nam ustupiš svoju sobu."

 

"Neću. Odlazi", odgovori Magdalina.

 

"Ti se to inatiš?", pecnu je Rubi.

 

"Odlazi!", vrisnu ova kao oparena. "Gubi se odavdje!"

 

Amerikanka se naceri: "Ne idem ja nigdje. Večeras se jebem s tvojim bratom i kraj priče."

 

Na te riječi, Magdalina je doslovno podivljala. Bilo je jezivo. Izgledala je toliko zastrašujuće, da Rubi nije imala drugog izbora, sem da napusti stan. Od tada Rubi više nije smjela prići njihovoj zgradi.

 

Kad su flešbekovi napokon zamrli, mlada djevojka se podigla sa poda i na koljenima dopuzala do ivice kreveta u kom je spavao njen stariji brat. Nečujno, poput udava koji se prikrada svom plijenu.

 

U mraku je posmatrala njegove krupne smeđe lokne. Imao je dugu kovrdžavu kosu, no to nije bilo neobično za američku omladinu osamdesetih godina. I sama Magdalina je imala dugu kovrdžavu kosu boje meda; a ako su njene oči bile boje zemlje, Alfredove oči su bile zelene poput trave; on se nastavljao na nju, pustio je korijene duboko u njenome srcu.

 

U uglu sobe, kao dijamant u noći, sijala je crvena harmonika.

 

Magdalina je osjećala svaki dio svog tijela dok se uspinjala na krevet. Gledala je u njega netremice. Iz daljine bi ga prepoznala po načinu disanja. Osjećala je kako mu se grudni koš napinje dok hrče.

 

"Alfrede", šapnu sestra.

 

Nije se pomakao; spavao je. Magdalina je znala da je umoran nakon ispraćaja i da ga ne bi trebala buditi, ali nešto je bilo jače od nje.

 

Zagledala mu se u sklopljene oči. Koliko puta su je te zelene oči pratile i pogledom opominjale kada bi napravila neki nestašluk. Pa ipak, ona je znala da uvijek može računati na ljubav i podršku od strane starijeg brata.

 

Bilo je hladno. Magdalina se popela na krevet i pridružila Alfredu. U mraku niko nije mogao znati da ona leži u njegovom krevetu. Tačnije, skoro niko.

 

Naime, sa zidova su ih posmatrali superheroji iz stripova i mlade sterlete na posterima na koje je Alfred krišom masturbirao. Magdalini to nije bilo pravo, ali nije ga cinkarila roditeljima čak ni kada je u sobu unosio cigarete i alkoholna pića. Ipak je bio tinejdžer.

 

A ona je u sobi razapela lastiš za noge od stolice i stola. Psihomotorika joj nažalost nije bila jača strana, ali zato je u sebi imala bujnu maštu i voljela je da sluša muziku - uglavnom popularnu. Alfred je pak bio ljubitelj rokenrol muzike.

 

Međutim, Magdalina je, na svoje iznenađenje, primijetila da je počeo pjevati narodnjake. Nekad okorjeli roker postao je folker. Za sve je bila kriva ta harmonika koju je dobio na dar od svoje sestre.

 

Smiješila se dok se prisjećala njihovih dječjih igara. Kako je vrijeme prohujalo! Sada je Magdalina bila jedna mlada žena; nedavno je napunila osamnaest godina, a Alfred je sa svojih dvadeset godina već stasao za vojsku.

 

Uskoro će morati skratiti tu bujnu kosu. Možda ga baš zbog duge kose sutra neće primiti u vojsku? Da ga barem ne prime; onda bi ponovo bio samo njen.

 

Alfred. To ime je bilo urezano u Magdalininom srcu. Voljela ga je svom dušom, ali došlo je vrijeme da mu to pokaže na još jedan način - svojim tijelom.

 

Nadvila se nad njim, uzdahnula te pritisnula nježan poljubac na njegove usne. On se blago promeškoljio, ali još uvijek je spavao.

 

"Brate, probudi se", razlijegao se šapat u tmini.

 

Mladić je otvorio oči i pred sobom ugledao lice svoje sestrice. "Magdalina, otkud ti ovdje? Zašto ne spavaš?", pitao je u bunilu.

 

Ona se tiho nasmija i poljubi ga u obraz, u nos, u čelo, a zatim u usne. Bio je to najprije sladak i nježan, a potom strastven poljubac. Djevojka je gorila u vatri.

 

"Šta to radiš?", upita brat a sestra reče: "Želim da ti priredim iznenađenje pred polazak u vojsku."

 

Zatim se spustila ispod pokrivača i nježnim pokretom ruke oslobodila i razgolitila njegovu muškost.

 

"O, moj bože", uzdahnu mladić. Tome se nije nadao ni u najluđim snovima.

 

Sestra je počela nježno masturbirati njegov penis, povlačeći kožicu preko glavića. U podsvijesti je znala da je to pogrešno, ali jednostavno se nije mogla oduprijeti. Nikada prije u ruci nije držala muški ud, a sada je stajao u njenoj šaci, prelijep i ukrućen. U njemu je strujala ista krv kao i u njoj, i mlada žena je osjećala kako je ta ista krv opija i navodi na grijeh. Milovala je njegove testise i prelazila preko međice. Dalje se nije smjela usuditi.

 

Alfred je mislio da je umro i da je otišao u raj. Predavši se instinktu, počeo je lagano njihati karlicom naprijed-nazad, u želji da pomogne svojoj sestri da ga bolje zadovolji. Kao da odjednom više ništa nije bilo važno, upravo kao da je sav svijet iščezao dok se brat grčio od slasti pod rukom svoje mlađe sestre.

 

Magdalina je osjetila kako se u njoj budi neki čudan, dotad nepoznat instinkt. Skriven duboko u podsvijesti, izronio je u mraku bratove sobe. U njoj se probudila uspavana zvijer i gubila se u naletu strasti. Drkala je svom rođenom bratu, dok je on snažno stiskao njenu desnu dojku.

 

To je bilo previše za nju. Objema rukama je obujmila bratov ud i zarežala kao zvijer: "Brate, svrši, Alfrede, želim tvoje sjeme, daj mi ga!", buncala je ophrvana požudom.

 

"Magdalina, ubiću te kad dođem iz vojske!", gnjevno viknu mladić. "Aaaaah!", prolomio se pomaman krik. Brat je prosuo sjeme u šaku svoje sestre, a ona je izvukla ruku ispod jorgana i polizala je pred njegovim očima, kao neka razvratnica.

 

Alfred je bio šokiran sestrinim postupkom, premda još uvijek pod dejstvom hormona dopamina, serotonina i oksitocina, koji su se oslobodili nakon ove vrele i zabranjene igre.

 

"Zašto si to učinila?", upita on, a Magdalina zatrepta okicama i reče: "Zato što te volim. Ti si moj veliki brat i sutra polaziš u vojsku. Nadam se da ti se dopalo iznenađenje koji sam ti priredila", a zatim se vragolasto nasmija.

 

Nakon kraćeg razmišljanja, zagledao se u sestrino lice i rekao: "Znaš li šta želim nakon ovoga?"

 

"Ne znam. Šta želiš, brate?", nevino upita djevojka.

 

"Želim da te razdjevičim. Ali, ne sada."

 

Magdalina se strese od iznenađenja, čuđenja i jeze, a brat joj se unese u lice. "Sačekaj me dok se vratim iz vojske."

 

Zatim ju je poljubio snažno, kao da ga godinama mori užasna glad; glad za njom, njegovom rođenom sestrom. Na njegovo iznenađenje, ona je prihvatila poljubac, stenjući i topeći se od perverznog užitka.

 

Pošto su se konačno razdvojili, Magdalina je šapnula: "Brate, moram ti nešto reći."

 

On klimnu glavom, a ona će snebljivo: "Nisam ovo dosad nikome rekla, ali nadam se da ćeš me razumijeti."

 

"Naravno, samo reci", ohrabri je Alfred.

 

"Vidiš, brate, ja... ja imam autizam."

 

Na časak se zaledio. Kroz glavu mu prođoše slike iz djetinjstva. Najednom je sve djelovalo mnogo jasnije - sestrina povučenost i nemir, zbunjenost, ponekad neusklađeni pokreti te povremeni, no zastrašujući izlivi bijesa, nakon kojih bi ćutala kao riba...

 

 "O, sestrice moja", nježno je zagrli i poljubi u čelo. Konačno je shvatio.

 

Zaspala je u njegovom naručju, srećna i spokojna, kao malo dijete. Naslonivši glavu na njegova prsa, čula je otkucaje njegovog od sutra vojničkog srca.

 

Utom se vrata otvoriše. To je bila njihova majka, koja se vratila s puta. Zatekla je sina i kćerku kako leže u postelji, zagrljeni. Nasmiješila se i tiho zatvorila vrata.

 

Te noći Magdalina je usnila da se ljulja na ljuljašci na igralištu ispred gimnazije. Njezina kovrdžava kosa boje meda lelujala je na blagom povjetarcu, a na glavi je imala ljubičastu traku.

 

Odjednom, pred njom se stvorio Alfred. "Hej, moram da idem", rekao je. "Dugo se nećemo vidjeti, ali uvijek ćeš biti moja najdraža seka."

 

Zatim je pritisnuo poljubac na njene usne, tako sladak i nježan, da djevojka zamalo nije izgubila svijest. Ošamućena, jednom rukom ga je zagrlila oko vrata dok je drugom prelazila po njegovom tijelu i milovala njegova prsa, stomak i međunožje, na što je on tiho uzdisao.

 

Spustila se na koljena pred njim i otkopčala mu farmerke, te dodirnula izbočinu na njegovim gaćama. Drhtavim prstima oslobodila je prelijepi falus. Mazila je glavić a potom ga dodirnula usnama.

 

Alfred je zajecao i čim je sestra strpala njegov glavić u svoja usta, zavukao je prste u njenu kosu i, uz urlik, prolio obilnu količinu sjemene tečnosti.

 

"Alfrede, daj mi sperme, daj je svojoj maloj sestri, daj mi je, oooh!", jecala je poput davljenika.

 

Ponovo je bila na sedmom nebu, uzbuđena kao da je i sama doživjela orgazam. U magnovenju se zavalila na leđa i zavukla ruku u gaćice, trljajući svoj nabrekli klitoris. Zatim se uspravila, svukla majicu i otkopčala grudnjak, pa se počela dirati po grudima.

 

Njene nadošle, pune dojke sa nabreklim tamnoružičastim bradavicama, bile su pomalo neproporcionalne u odnosu na njen uzrast. Bila je nešto nižeg rasta, ali u malim bočicama se krije otrov.

 

Gledajući je kako se igra sama sa sobom, Alfred to više nije mogao podnijeti. "Jebemti!" U rastrojstvu, duboko je udahnuo i, na sestrino zaprepaštenje, počeo prazniti svoj mjehur.

 

Magdalina je zinula od šoka, tako da ju je mlaz zlatne tečnosti zapljusnuo po licu, pa skliznuo niz vrat. Djevojka je nijemo zurila, uz pokoji treptaj, dok su joj se niz poluotvorena usta cijedile pljuvačka, sperma i mokraća.

 

Zatim je podigla glavu poput kobre i svom bratu uputila jeziv pogled, strijeljajući ga svojim krupnim očima boje čokolade.

 

"Hoću još!"

 

Nije mogla da vjeruje vlastitim riječima. Zgađena samom sobom, a u isti mah savladana požudom, Magdalina je bila na ivici orgazma. Zavukla je ruku među noge i počela furiozno trljati svoje mokro i baršunasto međunožje.

 

Utom je opazila da su joj prsti krvavi; od silnog uzbuđenja dobila je menstruaciju. Kontrakcije materice su je dovele do ivice bezdana. Nije bilo povratka nazad. Klitoris joj je počeo pulsirati, a tijelo se grčiti.

 

Uhvatila je bratov mokri penis i strpala ga među svoje dojke. "Alfrede, tako te prokleto volim!", jecala je vodnjikavih očiju.

 

"Nemoj stati!", stenjao je brat dok je sestra snažno trljala njegov penis između svojih oblih dojki, nalik bijelim dinjama. "Preklinjem te, Magdalina. Nemoj. Jebeno. Stati!"

 

"Aaaaaah!!", odjeknu gromoglasan urlik od zapadne ka istočnoj obali Sjedinjenih Američkih Dražava, preko Atlantika, pa sve do jedne evropske zemlje koja se uglibila između Jadranskog mora i Đerdapske klisure.

 

Da li je to bio san ili java? Ko zna.

 

Sljedećeg jutra sestra je ispratila brata na željezničku stanicu. Dok mu je mahala, suze su joj grunule iz očiju i potekle niz obraze. Ko zna kada će se vratiti njen vojnik - možda za nekoliko mjeseci, pola godine, nekoliko godina?

 

Nije važno. Ona će ga čekati, spremna da mu poda svoju nevinost, i da bude njegova kučka.

 

Prednastavak priče "U potrazi za obećanom zemljom". 

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 7 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
 •  MaminSin: 
   
  Ocekujem nastavak,kad se brat vratio iz vojske.
   
   17.06.2019 
  0 bodova
   
 •  maleni1717: 
   
  samo nastavi
   
   25.04.2019 
  1 bod
   

Uclani se

Povezani sadržaj
Ova prica je istinita i samo jedna u nizu.. Zovem se Sasa imam 20god.zivim sa mamom. Otac je umro pre 2god.Od petnaeste godine palim se na mamu gajim jako lepa erotska osećanja prema njoj
Prije 12 dana · Dodao: moka123
Priča je nastavak priče Naplata-kockarskog-duga-II-dio.. Uveče su svi legli po Alekovom rasporedu, on i Mina u Minin i Viktorov bračni krevet, a Marijana i Vikotor u Marijanin krevet. Naređeno je da svi spavaju goli.
Prije 12 dana · Dodao: Glavonja
U tom trenutku zazvoni telefon.Ana mi doda tel reče mama.Zvala je da vidi da li joj je bolje rekoh dobro je,evo da je čuješ.Zavrsili su razgovor-upitah je Ocemo li na ručak-reče mrtva sam gladna al ne mogu ništa gadi mi se.
18.09.2019 · Dodao: blackbomb
Sjedio sam na kauču i gledao TV obučen samo u boxerice,Ana je izašla iz kupatilo ogrnuta peskirom.Samo smo se pogledali. (Nastavak priče Moja blizankinja),
18.09.2019 · Dodao: blackbomb
Moje ime je Nikola imam 19g.Zivim sa ocem Markom koji drzi agenciju za nekretnine mamom Sanjom profesoricom biologije i sestrom blizankinjom Anom sa kojom sam veoma blizak i izmedju nas nema nikakvih tajni pricamo o svemu
18.09.2019 · Dodao: blackbomb
Anketa
By Par7811 Jučer
By Djomla124 Prije 8 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories