Trenutno Pusicu pregledava 1297 napaljenih
Nabijao sam se kao lud u punicu
 

ClanoviPusa chatErotske price - Erotske ispovesti - Seks i porno pričeHot or NotDomaći pornićiSlikeSex oglasiAnketeSex IgriceForumBlogoviPorn

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Matorke priče - 15.07.2017 (15.07.2017) - Svi članci by pusica

Erotske priče, jebati punicu, matorka, preljub, prije nekih mesec dana ja, moja žena i njezina majka gledali film.Malko smo se napili I nakon što sam stavio svoju ženu u krevet,otišao sam da još malo gledam tv jer mi se nije spavalo I iznenada dobio šansu da vidim prečupavu pizdu moje punice,ali I da joj opipam I premesim sise.Bila je skroz van sebe,odbijena od alkohola,I nakon što sam je ostavio u sobi sve o čemu SAM MOGAO DA RAZMIŠLJAM SLEDEĆIH NEKOLIKO NEDELJA BILO JE TO kako da uspem da dođem do nove šanse s njezinom čupavicom.Hteo sam da ulazim kurcem u pizdu ženine majke,malo po malo,da uživam.

Suzana,moja punica,živela je s nama I to je bilo super,a u isto vreme tražila je I nekakav posao za sebe.Mojoj ženi Klari I meni nije smetalo društvo,I svo vreme smo imali na vreme večeru I zajedno smo jeli,ali,nikako nisam uspevao danas svo troje u isto vreme okupim ispred tv ekrana.

Nažalost,hodao sam po kući sa poludignutim kurcem ceo mesec misleći na Suzanino bujno I obdareno meko poprsje.Bile su  dosta veće od Klarinih,pomalo su visile,zbog veličine,ali,iako je to bila žena na sredini 50ih godina,I dalje je izgledala lepo I pristojno.Nikako nisam mogao da prestanem da mislim na njezinu čupavu,mesnatu pičku I na njezine slinave usmine,I zamišljao sam kako mi se pruža šanse da je imam.I,najgora moguća stvar se desila,našla je posao  na drugom kraju grada I iznajmila stan bliže svom novom poslu.

Pomagali smo joj da spakuje u kutije stvari koje je imala u našoj kući,dok sam ja kao nesoašen mislio o tome kako da ih ponovo napijem.Selila se u subotu,tako das am rezervisao mesto u lepom restoranu I kupio neki ženskasti film da gledamo na tv kad dođemo kući.

Tokom večer svo troje smo mešali pića,a ja sam naručio još I flašu vina.Ja sam uvek pio polagano I brinuo se da moje dame popiju veliki deo svega.KAda smo došli kući,rekao sam da želim da se presvučem,nadajući se da će obe moje dame želeti da se takođe presvuku u spavaćice.

Nakon što sam obukao šorc I neku majicu,otišao sam I napravi onam po dodatna pića.Bilo je tu pola boce žeste neke,ali,veći deo potrošio sam na njihova pića.

Pokrenuo sam film,I Klara se popela uz stepenice.osila je malu spavaćicu I izgledala je super.Mogao sam joj videti guzove kada bi se sagnula,I pomislio sam,jebote,kako mi je dobra žena.Tada je I njezina majka došla u sobu u identičnoj spavaćici.Punica je pomalo posrtala,pala na kauč I sela kraj mene I smešila mi se.

Krenuo sam po piča,ali sam stao dovoljno daleko da ona mora da se istegne I pogne da dohvati.Kada je uradila to,mogao sam da vidim početak njezine spavaćice.Imala je malene bretele na ramenima I mogao sam da vidim vrh njezinih oreola.Bradavice su joj vidljivo bole tanki material I moj kurac je bio u sedmom nebu.Trudio sam se da ne buljim,ali,ko bi tome odoleo,iako je ta žena po nekim možda kriterijima već baba.

KAda su se svi smestili,prosuo sam piče po sebi I izvinio im se rekavši da nema više žeste I da je ostalo vino koje ću otvoriti.Moja žena je sada bila samnom u kuhinji I kikotala se poput devojčice.Kada sam posegnuo za bocom ona me poljubila u vrat,stavila mi ruku među noge I stisnula mi kurac.

“Jeboteee,tebi sa baš izgleda sviđa ova spavaćica,je li,”promrmljala je nekako.

“Možeš se kladiti u to,želeo bih sada da ti pocepam pičku,nasred kuće ali moramo provesti ovo veče s tvojom majkom prvo.”

Tako da smo krenuli prema kauču,sa tri čaše I flašom vina.Stvarno sam požurivao Suzanu da završi sa žestom kako bi joj mogao nasuti vina.Na negde oko sat vremena fila obe moje žene su hrkale.Klara se nagnula na mene,a Suzana je bila nagnuta u desno.Rekao sam joj,”Suzana,treba mi malo mesta,”I pomerio joj nogu I pogledao uz spavaćicu.Na moje iznenađenje uopšte nije imal gaće na sebi.Sa tom rozom,I oskudnom spavaćicom na sebi pomislio sam da će se makar upristojiti I navući gaće neke.


Pizda joj je ovog puta bila doterana.Ne ništa poput tanke piste,kao što moja Klara ima,ali bio je to dosta podšišan crni trougao.I dalje se videlo das u joj dlake tamno crne,I mogao sam joj videti usmine,onako malo na svetlu od filma.Klara mi je hrkala u uvo,tak oda sam znao da imam vremena za dobar pogled.Nastavljao sam pričati Suzani I trljati joj nogu.

Nije se ni malo pomerila,tako da sam je trljao sve gore do pičke. Zaista sam želeo da joj omirišem pičku,tako da sam  ženu namesti na rub kreveta I nagnuo se ponovo nazad nad Suzanu.Pogledao sam je u oči I video das u zatvorene,približio se udahnuo mirise iz međunožja.Bilo je to jebeno neopisiv osećaj.Pizda moje punice pravo meni pod nosom.Pokušao sam da se oduprem,ali morao sam da je liznem.Dunuo sam joj na usmine a zatim postavio jezik na stranu njezine pičke.Pičkine usmine su se momentalno otvorile poput sveta.Bile su svetlo roza boje I velike.Čuo sam je kako hrče,tako das am se usdui I pošteno je liznuo,od same rupe njezinog šupka,pa sve do vrha gde je klitoris.Pomerila se malo,zastenjala,I zatim malo zahrkala od čega sam se presekao.

Nagnuo sam se I Klara je rekla, “Šta se desilo u filmu ljubavi?”
Brzo sam se uspravio I namestio Suzaninu spavaćicu u isto vreme.Rekao sam joj da je film sranje I das am spreman za spavanje.Zvučala je totalno van sebe,mortus pijana,ali nekako je pričala.

Ustao sam se I uzeo je za ruku I tada je ona primetila koliki šator ja imam u gaćama.Pogledala me je sa zločestim osmehom I stavila ruku na moj kurac.Pomerila se napred I stavila usta na njega.,preko mog šorca.JA sam poegnuo rukom prema njezinim čvrstim sisama I počeo joj uvrtati bradavice.Nasmejala se I pogledala kraj nas I videla majku kako spava do nas.

“Jebotee,zaboravila sam na mamu.Moramo je smestiti u krevet.” Kalra se teturala sa kreveta  I rekal mi da podignem majku nejnu I da je odnesem u krevet,dok je ona uzela pokrivač I otišla.
Podigao sam Suzanu I moj kurac je I dalje bio čvrsto dignut I ubadao ju je u kuk – stvarno čudan osećaj.


Kada sam stigao do spavaće sobe puničine Klara nas je tu već čekala.Položio sam joj majku pažljivo na leđa I ustao.

“Bože mili,vidi,ispala joj je sisa,”Kalara se nasmešila.Bila je toliko odvaljena da je to  bilo smešno.Nasmijao sam se I rekao,stavro jeste nemoj buljiti toliko.

“Znaš,to mi je mama.Videla sam njezine sise puno puta.Ona stvarno,ali baš stvarno ima krupne bradavice.Kada sam bila mala često sam želela da ih dotaknem,baš zato jer su bile toliko dugačke,ali nikada mi to nije dozvoljavala.

“Pa,mislim d ate neće sada zaustavljati,vidiš da je pijana.”

“ma daj bre,to je pogrešno,”Nasmijala se Klara,ali onda je posegnulola rukom I uhvatila je za sisu.Stiskala ju je malo,I onda ju je povukla za bradavicu,koja je narasla još više. “Nemogu ni dan danas da verujem koliko su joj dugačke I debele bradavice,”promrmljala je moja žena,njezina ćerka,pogledaj samo,reče mi ona.

“U pravu si,kakav je osećaj,reci mi?”

“Da baš,ako da ne znaš kakve su bradavice na dodir,”reče žena.

“PA znam,ali ne ovoliko debele I dugačeke,ogromne su,a I pripadaju ženi koja te je donela na svet za mene,ljubavi moja,za mene,pa mi zato I jesu tako fascinantne,kao ti,”lagao sam malko.

Klara je gledala u mene nekoliko sekundi,pa zatim u mamu. “Ajde onda,znaš da želiš,opipaj I ti,”napokon je rekla uz moj mali poticaj u tom smeru.

Nagnuo sam se nad punicu,I umesto da joj popiam bradavicu,nastavio sam napred I  stavio sam svoje usne na nju.Bila je tako dugačka,jednostavno jedinstveno. Kada sam počeo da je sisam,Suzana je počela stenjati I migoljiti se.Žena me je lupila blago po leđima I rekla mi da prestanem.

“De,jebote,samo sam uradio što si mi rekla.”

“Pa nisam ti rekla da je sisaš,možeš sisati moje bradavice,ne njene.”

“U redu,rekaoh joj,I okrenuo sam se I zgrabio Klarine sise  I tada počeo sisati bradavicu kroz spavaćicu.
Umesto da se naljuti poegnula za kurcem.Kada je stigla do njega osetila je kako je tvrd kao kamen,I rekla,”Je li? Jesi li ti to uzbuđen zbog mene ili zbog moje mame?”

“Ljubavi,nemaš pojma koliko je napaljujuće biti s tobom,ali,isto toliko je uzbudljivo vatačiti se pred tvojom mamom,pa čak I ako je ona u dubokom snu.”
Kalra se zadovoljila s mojim objašnjenjem I ja sam se spustio dole,na kolena, I stavio moju glavu među njezine noge,I počeo obrašivati njezinu pičku.Bila je već debelo vlažna I počeo sam joj sisati usmine I gurati joj jezik u pizdu.

“Bože dragi kako ovo prija.U pravu si dušo,to što mi radiš pred mamom je stvarno perverzno.”
Pogledao sam I njezine oči su bile zakovane za njezinu majku.Kada sam pogledao Suzanu,primetio sam da joj je spavaćica podignuta I primetio sam da joj je pička ponovo vidljiva.

”Klara moja,ti si jedinstvena žena,I ja obožavam tvoju skro glatku pizdu.Pogledaj, lepša je nego pizda tvoje mame.”

Video sam kako Klarine oči idu prema dole po maminom telu I zatim rekla,”uhhh,uhhh,to je nešto što se ne viđa baš svaki dan.”

“PA I ne baš,to je nekako bolesno.Pretpostavljam da nije ni blizu ukusna kao tvoja slatka pičkica.”
 
“Tako je dragi,”reče Klara, “ali,pogledaj joj usmine,ogromne su,kao njezine bradavice.”

Pogledao sam I složio se sa Klarom,koja se naginjala preko mog rramena da bolje pogleda.

“U pravu si Klara,”rekoh I ja.i posegnuo sam rukom prema Suzaninoj pički I gurnuo joj blago usmine prstom.I,ponovo su se samoe otvorile poput najlepšeg ceta I mogao sam da vidim koliko je mokra moja punica.


“Ej,ostavi pičku moje mame na miru.”

“Samo sam se pitao kakva je,stara je,matora,zgužvana I sažvakane,I nije lepa poput tvoje pičke lepa moja.”

“Valjda.Da li sve žene imaju isti okus dole?”

“Pa,ne mogu ni pretpostaviti kakvog ukusa je Suzana,”lagao sam. “De da vidim.”
Klara me pljusnula ponovo,ali ja sam rekao,”ma daaaaj,samo ovaj put,vidiš da spava.Ja joj neću reći da si joj ti mesila sise.”
“Molim?!”

“Ma zezam se bre,daj mi samo da je nabrzinu liznem,”rekoh ženi I bez čekanja na odgovor pomerio sam Klaru na krevet I kada je sela,pomerio sam glavu na Suzaninu pičku I liznuo je.

Klara je buljila u mene,ali ja sam samo raširio njezine noge isto I počeo lizati ženi pičku.Stavila je ruke na moju glavu dok sam joj lizao pičku.Počela se bacakati kada sam joj stavio prst u pičku I doživela lep orgazam.

“Eto,vidiš,tvoja pička je puno ukusnija nego Suzanina,”lagao sam ženu,ponovo.
Kalra je zastenjala I ja sam tada rekao,”Klara,pička tvoje mame je žestokog ukusa,malo gorčeg I nije tako slatkasta kao tvoja,”

Klara je pogledala gore I ja sam pomerio galvu nazad na Suzaninu pičku I počeo joj je lizati kao luđak.Ovog puta me Klara nije sprečila.Sedela je kraj nea dok sam ja cuclao I sisao debele I obešene punačke I sažvakane usmine moje punice,I stavio sam joj ruku na svoja leđa.Drugu ruku moja Klara je stavila sebi među noge I počela si trljati pičku dok sam ja bukvalno I doslovno usiavao pilku njezine majke ali njezine usmine u svoja usta.Pomerio sam se na kolena,bolje se namestio I stavio prst punici u pičku.Bila je toliko tesna da nisam mogao da verujem.

Kalra je stenjala I bacakala se  dok je jahala na svojoj ruci,dok sam joj svojom rukom tražio ali I pogodio Suzaninu G tačku I ona se tada počela bacakati na krevetu.Suzana je stavila svoju ruku na moju glavu,ali veoma nespretno.Bila je van sebe,ali išla je prema orgazmu.

Čim je ona svršila,Kalra je zastenjala glasno baš I srušila se na krevet.Pogledao sam je I uopšte se nije pomerala.Seo sam na kolena I pokušavajući doći do daha.Bila je nesvesti izgleda.


Pogledao sam Suzanu,I ona je isto imala pogled zadovoljene žene na licu,ali skoro da je hrkala.Nisam mogao verovati.Svukao sam šorci naslonio se nad Suzanu I pomerio kurac prema njezinoj pizdi.

Njezine sise su bile blizu moga lica,I ja sam izvukao jednu sisu iz njezine spavaćice,stavio si tamnu I dugu bradavicu u usta I počeo je cuclati.Tek što sam je počeo cuclati moj kurac je svojevoljno pronašao ulaz u njezinu pizdu,I delimično upao u nju.Bilo je klizavo I vruće,ali jako tesno.Tesniju pičku je imala od ćerke.

Sisao sam puničinu bradavicu I silovito joj se nabio u pičku.Mogao sam osetiti sebe kako se spremam da svršim,tako das am usporio I ponovo pogledao Klaru.Spavala je čvrsto.

Spustio sam dole ruku I mesio Suzaninu pičku I ona se vlažila sve brže,tada bi uzeo ruku I stavio je na Kalrina usta,razmazujući sokove majčine pičke njezinoj ćeri po ustima I licu,I po usnama.Klara je instinktivno otvorila usta I počela mi sisati prst.TADA sam se pomerio malo,stavio ruku ženi među noge,počeo joj trljazti pičku I zatim Klarine sokove razmmazao njezinoj majci po ustima u licu,I usnama.

Suzana nije počela da mi sisa prst,ali sam joj ipak rastrljao pičke njezine ćeri po usnama I stavio joj prst u usta i gurkao joj jezik prstom u ustima.Tada sam se nagnuo nad Suzanu I šapnuo joj;

“Izvini Suzana za ono što sam rekao u vezi tvoje pičke,nije ti ružna,matora I sažvakana,prelepa je,prelepog je ukusa I voleo bih ti je lizati,jebati te I sver što uz to ide do kraja života,ali morao sam nekako da dobijem I Klarin pristanak da te probam.Prelepa si,prelepog okusa su ti slinavi pičkasti sokovi,sise,sve na tebi je prelepo,prelepo te je jebati,ovako tesnu pičku nisam nikada jebao,HVALA TI!”

Pogledao sam ponovo u Klaru I iako je spavala,njezina ruka je bila na njezinoj pički I lagano ju je trljala I sisanje moga prsta bilo je previše.

Nabijao sam se kao lud u punicu I nejzino telo je treslo krevet pod nama troma.Osetio sam kako mi se kurac steže.Jaja su mi se stegla takođe ija sam svršio duboko u Suzaninu pičku.Suzana se počela bacakati podamnom I skoro mi odgrizla vrh kažiprsta.Doživela je snažan orgazam,ali,kunem se da se nije budila,barem se nadam,mada,sad I da se probudi baš mi se jebe živo I za to.

 Ležao se nekoliko minuta na punici I zatim izvadio kurac iz puničine pizde,obrisao ga o njezin ostatak stidnih dlaka nad pičkom I vratio ga nazad u šorc.

Nagnuo sam se nad nju I šapnuo joj ponovo; “Suzana,super ti je pička,kao I sise,ma sve na tebi je super,I jedva čekam priliku da te jebem ponovo,samo se nadam da ćeš jednom biti svesna,budna I da ćeš I ti želeti moj kurac I jahati kao prava žena na njemu,nadam se Suzana,I hvala ti na ovome!”

Sklonio sam se malo u stranu,I video Kalri kako mirno spava,ali moj kurac se ponovo digao I to skoro odmah. Pomerio sam Klaru bliže svojoj majci,namestio je majci u zagrljaj I Suzaninu sisu Klari u usta koja je momentalno počela da cucla,kao mala.I aztim sam je počeo jebati.Gledao sam u Suzanu.Bio mi je krut I spreman ponovo da svrši,jer prizor predamnom je bio neverovatan.Klara je cuclaja desnu majčinu bradavicu,a ja sam uzeo levu bradavicu I počeo cuclati dok sam joj jebao ćerku I zatim skoro  odmah svršio duboko unutar Klarine vruće pizde.Ovog puta Klara se nije ni pomerila.Bila je totalno oduzeta od alkohola.

Nakon nekoliko minuta predaha očistio sam Klaru I odneo je u našu sobu.Otišao sam nazad I pokrio Suzanu I potrudio se da je donekle čista,mada se baš I nisam trudio.

Sledeće jutro sam duže spavao I osećao sam se neverovatno odlično da je to bilo za neverovati.Klara nikada nije rekla ni reči o prethodnoj noći osim što je rekla da je mala neke neverovatno seksualne snove.
Suzana me je čudno gledala I namigivala mi,ali ko zna,možda je I ona mislila da je I sama sanjala neke vlažne I seksualne snove.Nadam se samo da neće nijedna da mi proveri telefon I pogleda slike na kojima ćerka sisa majci sise,pa zatIm u kojima ćerka liže majci pičku dok je neko jebe odozada,bile su samo neke od slika u kojima sam slikao ženu I njezinu majku dok sam ih jebao.Morao sam imati materijala za drkanje dok ponovo ne dođem u priliku da ih tako izjebem.

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 27 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Ovako ovo je istinita prica koju sam odlucio podjelit ovdje. Prvi sex sam imao sa svojom kumom koja je tad imala 35 godina. Prije toga sexa sam 2-3 godine kao klinac navlacio svoj kurac svaki put kad bi dosla ona kod nas u goste,cesto sam mastao i drkao na njezinu mmmm guzuu i bokove koji su bili malo širi ,doslo je do toga da sam poceo po skrivecki slikati mobitelom
Prije 7h ·
Biti samostalna, neudana, ambiciozna žena u kasnim tridesetima zaista ima svojih čari. No, naravno, postoji i druga strana priče, ona u kojoj vlada tišina u stanu; dosadna kišovita jutra, iritantan zvuk televizije koja pokušava ispuniti prazninu. Ladice natrpane svim mogućim erotskim pomagalima kao da skupljaju prašinu jer sam odavno shvatila da nikakva plastika ili guma ne može zamijeniti pravo, toplo, žilavo ljudsko meso.
Prije 2 dana ·
Bilo je to jako toplo ljeto i moja cura Marijana i ja smo pozvani od strane njezine ujne na manje "ljetovanje" od nekoliko dana. Iako sam ja imao 21 a ona 22 godine to je već bila jako ozbiljna veza od 4 godine, srednjoškolska ljubav i jako aktivna veza u isto vrijeme. Kao studenti smo živili u istom udaljenom gradu, svatko je imao stan koji je rentao i jebali smo se neprestano.
Prije 2 dana ·
Napokon sam se formalno rastavila. Imam 44g, redovito idem na yogu i drzim do svog tijela, sto se i primjeti. Inace nisam visoka, tek nekih 160cm, duga crna kosa, sise cvrste cetvorke i guza malo poveca..Prica pocinje sredinom ljeta, uzela sam godisnji i otisla do stare frendice koja zivi na moru, da proslavimo moju rastavu..
Prije 5 dana ·
Snijeg je prekrio Bihać,minus je vladao danima i u gradu su se mogli samo sresti rijetki prolaznici i oni koji koju su morali van iz toplog doma.Sjedio sam satima za računarom u toploj sobi i surfao.Posjećivao sam razne sajtove,čisto da ubijem dosadu.“Kako bi bilo fino sada se pomaziti sa nekom strastvenom“ i kliknuo na jedan erotski sajt.
Prije 6 dana ·


Anketa
By eod249 Prije 4h
By Vatrena25 27.01.2018

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories