Trenutno Pusicu pregledava 1508 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Klasične priče - 02.10.2018 (02.10.2018) - Svi članci by Shadowh86

Upoznao sam neku zensku u kaficu i nakon par pica smo otisli kod nje na "kavu" gdje smo naravno nastavili piti. I pocele su svakakve teme ukljucujuci i sex i ja onako iz zajebancije rekao da me zanima kako pusi kurac i ona me pogleda, spusti se na koljena i rekla mi je zasto ti nebi pokazala.

Otkopcala mi je hlace polako primila ga u ruke i pocela drkati i lizati od jaja prema vrhu. Polako je lizala vrh dok me gledala u oci i progutala ga cijelog polako. Nije se ni zagrcnula niti ista. samo je nastavila ga cijelog gutati i primila me za jaja i pocela ih mjesiti. odmaknula se drkala mi a i pitala kako ti se svidja? dok se smjesila. Nasmjesio sam se i ja njoj i rekao da jos nisam siguran i da mora nastaviti. nasmijala se i pocela ga brzo pusiti, kao da ga je jedva cekala u ustima. Poceo sam uzdisati koliko je dobro bilo. Nesto je jos radila sa jezikom sto nisam mogao odmah dokuciti ali je bilo jebeno dobro dok joj napokon nisam svrsio u usta. Primila je svu spermu u usta  ustala je sa tim u ustima pogledala prema meni i otvorila usta da pokaze da je jos unutra i progutala  i ponovno otvorila usta. 

 

Nasmijala se i rekla mi je da obozava spermu u ustima. Reko sam joj da ima jos ako zeli kasnije. Skocila mi je u krilo skinula majcu i rekla je da zeli sada jos. Pocela se trljati od mene da mi kurac ostane dignut i pricala mi je da zeli da ju izjebem na sve nacine i da zeli da ju jos nahranim spermom. 

dirao sam ju po sisama, skinuo grudnjak i poceo ljubiti sise i lizati po bradavicama, lagano je uzviknula od uzitka. ruke su mi isle prema dolje prema njezinoj guzici. Ustao sam se i stavio ju ispred sebe skinuo hlace dok je stajala i poceo lizati. jedva je stajala i nabijala mi se na lice od uzitka. Bila je vlaznija od slapova niagre. Polegao sam ju na pod i turnuo ga u nju. Rekla mi je da ju jebem najjace sto mogu sto sam i napravio. Turao sam joj ga sto sam jace mogao dok je  klizio u nju lako. U jednom trenu me odmaknula od sebe i ostao sam malo zbunjen ali dosla jei pocela ga pusiti. Mala obozava kurac ocito, pomislio sam. Pusila ga je jako brzo i onda je sjela na njega i jahala me jako brzo i silovito. Pocela je sve jace stenjati dok nije zadnji put jako se nabila i vrisnula od svrsavanja, ali nije stala vec je lagano zavrsila i gledala me i rekla je da zeli da joj opet svrsim u ustima.

Sve je jace skakala po njemu i bio sam sve blize tome da svrsim i maknuo sam ju od sebe ustao se i ona mi ga je na nastavila jako pusiti i dirati me po jajima. Opet ga je cijelog pusila jako brzo i odmaknuo ju malo i gledao sam kako mi sperma strca u njena usta i malo po licu. Nasmijala se i gledala me dok je gutala i sve sa lica si prstom lagano stavila u usta, a onda mi je zakraj isisala sve sta je mogla iz njega i sve je progutala.

Od uzitka sam samo legao na pod i pomislio kako je jebeno dobro bilo. ona je legla na mene i rekla je da mogu svratiti kada god hocu ako ju zelim opet nahraniti

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 8 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Moja komšika se razvela pre šest ili sedam godina,ali to i nije tako bitno.Posle razvoda vratila se da živi kod majke,tj. u mom komšiluku.Mi smo se poznavali još kao deca jer smo živeli kuća do kuće.Pre nego što se udala,Dragana i ja smo često provodili vreme zajedno i družili se.
Prije 2 dana · Dodao: hade999
Jeste Nela starija od mene ( čitavu godinu!), jesu njoj sisice počele da rastu i ima lepu šumicu iznad pice, ali sam ja ipak preduzimljivija kad treba nešto novo probati, a posebno kad je u pitanju “ono”.
Prije 6 dana · Dodao: Bato-007
Marija i ja nismo imale nikakvih pitanja, baka nije davala nikakve odgovore, a svi smo razmišljali šta li ono drugo misli da se tada desilo.Od seoskog vašara i slučaja “Crni Đorđe” prošlo je već sedam dana. Marija i ja nismo imale nikakvih pitanja, baka nije davala nikakve odgovore
Prije 6 dana · Dodao: Bato-007
Bilo je oko 11 uvece, ja i suprug smo se vracali kuci. Tada sam odlucila da uradim nesto sto sam vec dugo zelela
Prije 8 dana · Dodao: Bela1
Moja komšika se razvela pre šest ili sedam godina, ali to i nije tako bitno. Posle razvoda vratila se da živi kod majke, tj. u mom komšiluku. Mi smo se poznavali još kao deca jer smo živeli kuća do kuće.
Prije 8 dana · Dodao: Blondie

Anketa
By Jebac10 Prije 4 dana
By antonio1990 Prije 9 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories