Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Osobna iskustva - 29.03.2018 (29.03.2018) - Svi članci by Pusica

Napalio sam se na njenu seksi guzu, Na posao idem biciklom i svaki dan na povratku u kvartu u kojem živim naiđem na jednu ženu, koja obično u to doba, pločnikom uz cestu, šeta sa psom. U tom dijelu je običaj da se prolaznika pozdravi, bez obzira poznaješ li ga ili ne, tako bih i ja njoj rekao dobar dan, a i ona bi meni uzvratila, smirujući usput psa koji bi obično lajao na mene. Ono što mi je kod nje upalo u oko je da ima prilično veliku guzi, a hoda i pomalo kao patkica, onako na petama. Simpatična i ljubazna, negdje oko 40-tih. 

 

Nikada nisam pokušao uspostaviti neki kontakt, zastati pored nje i popričati. Jednog dana, međutim , doka sam vozio iza nje, imala je na sebi crne tajce i ispod su se nazirale čipkaste gaćice i to mi je bilo vrlo seksi, čak mogu reći da sam osjetio trnce u jajima. Uglavnom sve je više manje bilo isto dok jednog dana nisam na nju naletio na subotu, ja sam se vraćao iz grada i vozio sam neko vrijeme iza nje i psa čekajući pogodnu priliku da ih prijeđem. Vozio sam tako i gledao u njenu guzu, opet je imala tajce, ali sada su gaćice bile sa cvjetnim uzorkom. Ona je osjetila nešto iza sebe i okrenula se. Pozdravio sam, a ona je rekla da što se ne javim da se makne u stranu. Nemam pojma što mi je bilo, uglavnom rekao sam da mi se sviđa ono u što gledam i da sam htio još malo uživati u pogledu. U prvom trenutku očito nije shvatila poruku, ali joj je onda sinulo i zacrvenila se. Rekao sam joj da se ne mora crveniti, niti se nečega stiditi. Kako to mislite, pitala me. Nemam pojma zašto, bubnuo sam da mi ne zamjeri, ali da je stvarno dobar komad i da sam gledajući ju osjetio lagano uzbuđenje i da su me prošli trnci. I što sad, pitala je ona, a ja sam opet neustrašivo lupio da bi mogli popiti kavu u obližnjem kafiću. Nejn odgovor me je iznenadio i zaprepastio. 

 

A što ne bi onda kavu popili kod mene, rekla je, uz ogradu ako nemam ništa protiv. S obzirom na moje diotadašnje ponašanje, kako ne bih ispao papan prihvatio sam poziv. Prešli smo cestu, živjela je odmah u blizini, niti pedestak metara daleko od mjesta gdje smo razgovarali. U dvorištu sam ostavio bicikl i ušli smo u kuću. Psa je ostavila u hodniku i pozvala me u kuhinju, uz koju je bio i dnevni boravak, trosjed, stolić, dvije fotellje, TV, klasika. Sjeo sam uz kuhinjski stol. Kuhajući kavu pitala me što sam mislio kada sam rekao da je dobar komad? Digao sam se i stao njoj iza leđa, prislonio se uz nju i njenu guzu kako bi osjetila izbočinu u mojim hlačama i šapnuo joj na uho da to znači da ne bih imao ništa protiv i da bih se vrlo rado poseksao s njom. Osjetio sam kako se sva stresla. Opet sam rekao da se nadam da se stresla od izbuđenja, a ne od jeze. Nasmijala se, ugasila plin, okrenula prema meni i rekla, da ako je tako kava može pričekati, te da je upravo tog jutra razmišljala o tome kako se dugo nije seksala i kako bi joj jedan vrući seks dobro došao. Zagrlila me i poljubila u usta i razmičući moje usnice gurnula mi lagano vlažni jezik i dodirnula moj. Ljubili smo se i istovremeno je spustila ruku na moje međunožje. 

 

Da vidimo što tu ima, rekla je i počela mi raskopčavati hlače. Hormoni su mi poletjeli u glavu, oslobođeni kurac iz hlača pokazao se u svom svojem sjaju na svjetlu dana. Nemam diva u gaćama , međutim niti jedna se do sada nije žalila, pa nisam to očekivao niti od nje. Čučnula se i rekla –ma vidi ti ljepotana i ne čekajući počela ga je cuclati, lizati, oblizavati, sve što se već jezikom i ustima može, čupkajući mi usput jaja i dlačice na jajima. Držao sam ju za glavu i lagano još navlačio na sebe i odgurivao od sebe. Uživao sam, ali sam htio i ja biti aktivan i osjetiti njene draži i čari u svojim rukama, njene mirise u svom nosu i okuse u ustima. Osjetila je da bismo trebali krenuti u sljedeću fazu međusobnog općenja, ustala je i pomogla mi svući hlače do kraja, a ja sam svukao majcu. Počela se svlačiti, rekao sam joj da pusti mene da to radim. Raskopčao sam joj bluzu, grudnjak se raskapčao s prednje strane i njene bijele, velike grudi s tamnim, čvrtsim bradavicama i velikim kolobarima razlile su se u prostor i nisam mogao odoliti i ne zariti glavu između njih, grickao sam joj bradavice, malo jednu, malo drugu istovremeno sam joj svukao tajce, a zatim i gaćice i gurnuo je na trosjed. 

 

Kleknuo sam ispred nje, ona se oslanjala nogama na rub i njeno zamamno, mirišljavo međunožje mamilo me i pozivalo

- dođi, liži, uđi.

Imala je svilenkaste, svjetlo smeđe, prilično guste stidne dlačice iz kojih su izvirivale rumene usmine, lagano raširene kao cvjetne latice, pokazujući onaj čarobni otvor, koji me je pozivao da mu se posvetim. Zaronio sam u nju, jezikom sam joj lizao usmine, oblizivao klitoris, gurao ga u unutra u njenu pičkicu, gutao njene sokove, udisao čarobni miris vlažne i vrele pičke, ona je uzdisala, jecala, zabijala mi glavu u sebe, liži, liži, ne prekidaj, disanje joj je postajalo sve brže i ja sam svojim jezikom radio sve brže i brže dok na kraju nisam osjetio kako se trese, grči, cvili, izdiže guzu i nabija se na moj jezik, da bi na kraju osjetio kako grčevito svršava. 

 

Jebi me sada, zabi mi ga, nekako je rekla jecajući, a ja sam to jedva dočekao i onako klečeći, s njezinim nogama na svojim ramenima uvukao svoj nabrekli, kao kamen tvrdi , vlažne pičke željni kurac koji je samo glatko skliznuo u nju i prvo sam ga polako uvlačio i izvlačio kako bih joj što bolje osjetio pičku oko sebe, meso na meso, a zatim sve brže, nabijajući ga na kraju, dok je ona cvilila, jecala, uzdisala, a i zvukovi koje sam ja ispuštao bili su jako slični. Nisam se obazirao na bol u koljenima, jedino je bio važan moj kurac u njenoj pički, naša mokra, zagrijana, kurcem i pičkom u jedno povezana tijela u spontanoj životinjskoj strasti. Odjednom je rekla da stanem, okrenula se i oslonjena na koljena i ruke rekla mi je da ju jebem zguza, do kraja. Kleknuo sam na trosjed iza nje, primio je za guzove, lagano ih raširio i oslobodio prilaz ulasku u rajska vrata i gurno ga opet lagano unutra uživajući u prodiranju. Još je samo rekla da ne svršavam unutra. Nabijao sam ju na sebe, udarao sam do daske, gurao ga do jaja, jecanje, uzdisanje, cvičanje miješalo se s onim karakterističnim zvukom udaranja naših golih oznojenih tijela. 

 

Ona si je pomagala rukom masirajući si klitoris sve brže i brže, a ja sam mahnito guslao po njoj, životinjski ga zabijao u nju, ispuštali smo svakakve neartikulirane zvukove i na kraju sam osjetio da joj se bliži svršavanje, a i ja sam bio na izmaku snaga i kao u transu sam ga izvadio i u predivnom svršavanju u nekoliko jakih mlazova izbacio svu spermu iz jaja na njena leđa. Ona se grčeći i tresući se srušila na trbuh i ostala nepomično ležati. Samo je tiho cvilila i uzdisala i izustila

– kako je ovo bilo super.

Morao sam se složiti s njom. Bili je neponomljivo, ali tako je to sa svim premijerama. Reprize su dobre, ali premijera je premijera.

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 6 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se

Povezani sadržaj
Vrpoljila se na stolici gurajući mu sise pod nos i tada je skužila da joj se minica opasno zadigla i da je možda primijetio obrijanu pičku. Zaboravila je da je gaćice umjesto na sebe u zadnji čas tutnila u torbicu jer se sjetila koliko puta sam ju bezuspješno molio da kada izađemo bude bez gaća. Sada je to napravila za Ljubu. I nikada se do sada nije toliko jako obrijala.
Prije 2 dana · Dodao: hwcld
Sve manje sumnje, a sve više uvjerenja da će ga grliti, spojiti usne, ispreplesti jezike. Milovat će njeno tijelo, svilenu kožu. Stiskati će njene grudi i sisati one male bradavice.
Prije 2 dana · Dodao: hwcld
Samo mali dio našeg seksualnog života.Imam 26 godina, vrlo dobrog izgleda, 185cm visine, temnog tena. Ona je 24 godina, 175 cm. Svetlijeg tena, brineta. Veliki zadnik, sise ni male ni velike nego taman kako me najviše pale, zategnute. Vrlo ljepa i veoma jebopozovna. Uvjek napaljena i spremna dobrog seksa.
Prije 7 dana · Dodao: Hornycouple
Moj prvi sex sa Džanom ... Slučajno sam šetao Ilidžom i potajno se nadao da bi možda mogao da naletim na neku zgodnu djevojku s kojom bih ušao u sexualnu avanturu.
Prije 12 dana · Dodao: Seny80
Radio sam na ogromnom stranom kruzeru. Kruzer je prepun bogataša i seksiplinih djevojaka... Već nekoliko godina radim u casinu na jednom luksuznom kruzeru. Prošle godine je došlo nekoliko cura iz Brazila za moj stol.
09.10.2019 · Dodao: Tata136
Anketa
By Par7811 Jučer
By Djomla124 Prije 8 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories