Trenutno Pusicu pregledava 1894 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Grupni seks priče - 23.11.2017 (23.11.2017) - Svi članci by Pusica

Erotska priča, napaljeni bračni par pozvao me na seks u troje, živimo u malom mjestu, udaljeni od grada oko 15 km. Ja i žena imamo dobar brak, dvoje djece, oboje radimo, a seks nam je zadovoljavajući. Imamo svoju kuću, nije velika, ali zadovoljava naše potrebe. 

Nedaleke od nas u istoj ulici živi jedan bračni par naših godina, znači oko 35. Zvali su se Mirko i Nela. Nismo se nešto družili, pozdravljali smo se u prolazu i naši kontakti su se uglavnom završavali na tome. 

 

Jedne subote zazvonio je telefon, javila se moja žena i rekla da je za mene i da zove komšija Mirko. Javio sam se, a on se izvinjavao na smetnji pitajuči da li bih mogao navratiti do njih da pogledam njihov kompjuter koji se nešto pokvario. Ja sam inače radio u jednoj firmi kao mrežni administrator pa sam se prilično razumio u kompjutere. Rekao sam da nema problema i da ću navratiti. objasnio sam ženi o čemu se radi i krenuo do njihove kuće koja je bila udaljena 5-6 minuta pješačenja. 

Pozvonio sam i vrata je otvorio Mirko pozivajuči me unutra. Još jednom se izvinuo zbog smetnje i govoreći kako će platiti moje usluge. Rekao sam da to nije potrebno i da komšije treba da se pomažu i pitao gdje je kompjuter. Uveo me u spavaću sobu u čijem uglu je bio stol i kompjuter na njemu. Malo mi je bilo čudno zašto im je kompjuter u spavaćoj sobi, ali nisam previše razmišljao o tome. 

 

Upalio sam komp i počeo da tražim u čemu je problem. 

U sobu je ušla Nela i pitala me želim li kaficu, sok, ili nešto drugo. Bila je u kućnom ogrtaču koji se pripijao uz njeno zgodno tijelo. Bila je niska, kratke smeđe kose, čvrstih malih grudi i oble okrugle guze. Rekao sam da može samo čaša hladne vode. Ubrzo je donijela vodu i dok je spuštala na sto pored mene, malo se nagela naprijed i kroz blago otvoren ogrtač virnuo sam u njen zamamni dekolte. 

 

Rekla je da mi njih dvoje neće smetati i da če biti u dnevnom boravku. 

Nastavio sam da radim i ubrzo utvrdio da su pokupili neki virus koji im je zarazio komjuter. 

 

Uz sebe sam uvijek imao USB stick sa osnovnim alatima pa sam brzo riješio problem i očistio komjuter od virusa i vratio ga u normalu. 

Na desktopu je bio folder sa nazivom slike i znatiželja me nagnala da ga otvorim. 

U njemu su bile seksi slike mojih komšija i pojedinaćne i zajedničke. 

Tek tada sam na vrhu monitora primijetio web kameru okrenutu prema velikom bračnom krevetu. Shvatio sam da moje komšije vole cyber sex i da se vjerovatno dopisuju sa nekim preko skype-a dok se jebu. 

 

Razmišljajuči o tome začuo sam tiho stenjanje odnekud. Polako sam izašao na hodnik i krenuo prema šumovima koje sam čuo. 

Vrata dnevnog boravka su bila poluotvorena i omogućavala su pogled unutra. Mirko je nabijao Nelu otpozadi, a ona je zatvorenih očiju tiho stenjala i govorila da je jače nabije i da joj rasturi pičku. 

Gledajuči njih dvoje kurac je počeo da mi raste i ubrzo je postao ogroman i tvrd kao kamen. 

 

Polako sam, pazeći da budem tih, izvadio ga napolje i počeo da ga drkam gledajući njih dvoje kako se jebu 4-5 metara daleko od mene. U jednom momentu Nela je otvorila oči i ugledala me kako navlačim svoj kurac. Nije se zbunila niti reagovala, samo je gledala moju kurčinu dok je drugi kurac primala otpozadi u svoju pičku. 

Polako je okrenula glavu prema Mirku i rekla da imaju publiku. On je pogledao u mom pravcu ne prekidajući da jebe Nelu i rekao da ako hoću mogu da im se pridružim u sobi pitajući uživam li u pogledu. Kimnuo sam glavom i ušao u sobu, sjeo u fotelju nasuprot njih i nastavi da drkam svoj kurac gledajući njih dvoje. 

Nela je sve brže disala i vidio sam da svršava, a ubrzo je i Mirko zastenjao puneći njenu picu. 

 

Kako su oboje svršili opustili su se i sjeli na trosjed posmatrajuči mene kako i dalje drkam svoj nabrekli kurac. 

Nela je razmakla noge otkrivajuči svoju picu, iz koje se cijedila sperma, mom pogledu i počela da je lagano dira uvlačeći prste u nju. Mirko joj je predložio da pomogne i meni da svršim, što je ona spremno prihvatila. Ustala je i prišla do mene, uhvatila je moju kurčinu jednom rukom, raširila noge i nabila se na njega. Pička joj je bila vrela, jako mokra nakvašena spermom. Uhvatio sam je za guzove i nabijao na svoj kurac a ustima sam počeo da sisam njene tvrde bradavice koje su skakale ispred mojih očiju u ritmu njenog nabijanja na moj kurac. Osjetio sam da će svršiti pa sam ubrzao i zajedno smo došli do orgazma. I ja sam napunio njen pičić spermom, nakon čega je sišla sa njega i spustila se pored mojih nogu uzimajuči ga u usta. Pušila ga kao luda povremeno bacajući poglede prema Mirku koji nas je posmatrao i drkao svoj kurac koji je opet počeo rasti. Okrenula je guzu prema njemu pozivajući ga rukom, a i dalje je pušila moju još uvijek tvrdu batinu. 

 

Mirko joj je prišao i sjurio svoj kurac u njenu spermom napunjanu pičku. 

Nabijao ju je otpozadi jako istovremeno nabijajući njena usta na moj kurac. 

Nela se nalazila u sendviču između nas dvojice, primala je dva velika i tvrda kurca. Gledala me pravo u oči dok je pušila moju alatku i dok je Mirkov kurac razvaljivao njen pičić. To me napalilo pa sam osjetio da ću opet svršiti, a to je osjetila i Nela i počela još jače da stiska moj kurac svojim vrelim usnama gurajuči ga duboko u grlo. Svršio sam obilno puneći njena usta spermom i stenjući. 

To je Mirka potaklo da on pusti svoju spermu ponovo u Nelinu pičku dovodeći i nju do vrhunca. 

Progutala je moju spermu i svo troje smo se opustili izmoreni seksom. 

Ja sam se obukao kao i njih dvoje. 

Rekli su mi da uživaju u ovome i da odavno maštaju o tome da nekog iz blizine uvuku u njihove seksi igrice i da im je kvar kompjutera došao kao odlična prilika za to. 

Poslije ove avanture komjuter bi im se svako malo "kvario", a moje popravke su trajale i po dva sata pri čemu smo punili Nelinu pičku spermom i uživali seksu u troje.

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 18 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Akademija seksa, mlada madamoiselle Justine bila je problem. Tako je, barem, mislio njezin muž, stari vojvoda iz Nimesa. Kada je prve bračne noći položio Justine na krevet i razmakao njene nježne, blijede noge, s užasom je shvatio da ga se djevojka boji.
Prije 3 dana · Dodao: 3xman
Covek sam u svojim srednjim cetrdesetim godinama…Izgledam pristojno, drzim jednu radnju u svom mestu I delimicno sam zadovoljan covek. Ozenjen sam Lepom, rasnom crnkom, bujnog poprsja, jakih butina, velikog dupeta..devet godina mladjom… U svoje vreme bila je prava lepotica, no kako su godine prolazile u mojim ocima I njena lepota se menjala…
Prije 5 dana · Dodao: Pusica
Moja devojka voli kurac, imam 19 god a devojka 18. Zajedno smo preko godinu dana i za tih godinu dana pojebali smo se 1000 puta. U prvi mesecima veze samo mi je drkala i to u parkovima,skoli,kuci, odmah se videlo da voli kurac.
Prije 6 dana · Dodao: Pusica
Dobar seks u troje u Zadru. Sta radis za vikend, upita me prijatelj, ajde sa mnom do Zadra, ustvari malo mjesto pored, prijatelj mi otvara mali hotelcic, a ja mu imam zavrsiti jos par stvari, u subotu ce biti malo otvaranje samo za nas, imas nocenje, idemo u petak a vracamo se u nedjelju,
Prije 14 dana · Dodao: Pusica
Raskrečila je noge koje su joj visile dole. Zavukla je ruku u helanke. Jasno sam mogla da vidim kako je trlja. „Nina… Stvarno nisi normalna.“, prekorno sam joj rekla. Nije me slušala. Gledajući je šta radi, napalila sam se još više…
01.04.2018 · Dodao: Blondie

Anketa
By Pusica 05.04.2018
By Pusica 03.04.2018

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories