Trenutno Pusicu pregledava 1668 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Swingerske priče - 05.06.2018 (05.06.2018) - Svi članci by Pusica

Ovo je nastavak priče Napaljivanje sa ženom - IV dio. Vratismo se kod komšije kad će ova moja, dragi trkni do radnje da popjiemo nešto, nestalo nam piva juče.

Važi srećo idem odmah.
Ma ne treba – kaže komšija.
Ne žuri komšija, vikend je – reče žena.

Podjoh ja kobajagi po pivo ali samo do podruma jer imam punu gajbu piva i brzo se vratih, a ona nije čekala ni sekundu odmah se bacila na njega i pita ga – kako je bilo komšija.

Ti si luda znaš, da je provalio ubio bi nas.
Pa nije moj muž monstrum smeje se ona, možda bi nam udario 25 po dupetu i toliko .
Da, baš.
Nego manje priče, gde smo ono stali ja i ti, hajde skidaj se.
El si luda vratiće se komšija?
I dok se snadje ona mu svuče trenerke i uhvati ga za kurac.
Vauuu, baš imaš dobar kurac.

Prodrka ga nekoliko puta stavi ga u usta i poče da puši kao da joj je to zadnje u životu.Brzo komšijin kurac naraste u njenim ustima, odgurnu ga, on onako unazad sede na stolicu, i reče mu – jebi me.


Opkorači ga namestivši kurac na sam otvor pičke i nabi se do kraja koliko je jaka uz jak vrisak. Ostade tako neko vreme i poče žestoko da se nabija.
Sve to sam ja slušao iza zatvorenih vrata i izvukavši ga napolje počeh da drkam.Pa gde si dosad bio komšija, baš je dobroo, ahhh A komšija zbunjen ne zna šta ga je snašlo i u strahu da se ja ne vratim grči se na stolici. Poče silovito da meša i kaže – ovo moj muž najviše voli, samo da vidi na kakvom kurcu sad mešam.

Znala je da slušam i namerno je provocirala kučka.

Uh i ja volim, samo nastavi dobra si.
El mogu da budem profesionalka reci.
Uhhh, da.
Šta da, kaži mi lepo, komšika ti si najveća kurvrtina na svetu
Pogleda je kroz obrve i reče – komšika ti si najveća kurvetina na svetu i sad ću da te ubijem od kurca.
Uhvati je preko struka i poče da je nasadjuje jako na kitu.
Ona poče da vrišti – toooo, toooo, jebi kurvu, jebiiii.
Kučko videćeš ti svoga boga .
Da, da vidim ga, ti si moj bog, moj jebač, moj kuronja, samo da moj muž vidi kolki kurac mogu da primim pao bi odmah u depresiju.
Kad ču muž komšija se seti mene i reče – brže vratiće ti se muž.
Sada će tvoja kurvica da svrši ne boj se, i poče da vrti kao luda.
Toooo, osećam ga na materici, jebi me, jebi, jebi, dere se. Da se nisi usudio da preikineš pa makar i moj muž dosao – el si čuo.

Uhvati ga rukom za donju vilicu podiže mu glavu da je pogleda u oči i ponovi – el si čuo.
El si luda pobiće nas.
Ćuti bre i jebi jer ću te ja ubiti ako staneš, joooooj.
Znao sam da je to znak za mene, strpam kurac u pantalone i banem na vratima.
Šta je bre ovo viknuh.

Komšija uplašen pokuša da odgurne moju ženu i ustane ali se ona uhvati za stolicu i nabi se do kraja uz uzdah.
Komšija poče da muca – ja, ja, nisam
Šta bre nisi, nisi mi jebo ženu jel, a ova moja se vragolasto smeška.
Ja, ja, komšija, ne zna šta će pa zena prekide tu paradu i poče ona da se izvinjava – izvini muže ja sam kriva ne diraj njega, ubi mene ali pre toga dodji da ti pokažem zašto sam ovo uradila.


Na trenutak sidje sa njegovog kurca uze ga u ruku i reče – vidiš, ja zinuh kad videh koliki je a ona to iskoristi nabi mi jezik u usta i počesmo da se ljubimo dok ona opet nasede na njega. Ti mi stalno pričaš da sam kurvica dok me jebeš, pa kad sam vidla koliki kurac ima komšija odmah sam znala da ga moram probati, da vidim dal će mi stati, da budem prava kurvica, da ispunim tvoja očekivanja. Sve to priča ispred mojih usta gledajući me u oči i zažvali me ponovo.
Molim te dozvoli mi da završim pa posle radi sa mnom šta hoćeš, možeš i da me ubiješ i uhvati me za kurac. Opa i ti si napaljen, pa normalno kad sam ga dosad drkao mislim se, ali pošto je ovo predstava za komšiju sad ja počeh da mucam, pa ne znam, ovo, ono. Ma šta ne znaš i poljubi me ponovo pa poče da meša na komšijinom kurcu. Gledaj mužiću šta radi tvoja voljena pa mi kaži ako treba da popravim tehniku.


Kurvo – rekoh.
Nasmeja se i reče – jesam, kurva sam i volim to .


Komšija ne može da veruje šta se dogadja samo uplašeno gleda. Skinem pantalone do kolena i počnem da drkam, ona me uhvati za ruku, isprepletasmo prste i reče poljubi svoju kurvicu i drži je za ručicu kako si oduvek želeo.

A ti komšija šta si se stego, jebi me vidiš da se to svidja ovom mom.
Ajde srećo reci mu da me jebe, reci mu da rasturi tvoju kurvicu, hajde zamoli ga .

Po prvi put nam se pogledi sa komšijom spojiše i ja rekoh – navali komšija .

Ali se brecnu ova moja, ne tako, lepo zamoli čoveka da ti izjebe vernu i voljenu ženicu kad je već ti ne jebeš. Ajde – viknu !

Komšija molim te izjebi ovu drolju od moje žene.
Hoćeš li sad napokon krenuti da me jebeš, kad te čovek lepo moli.
Hoću kroz zube procedi komšija i opusti se da može komotno da ga jaše.
Šta hoću, kazi lepo – hoću droljo, kako me muž zove i ajde već jednom razvali mi tu droljastu pičku, napravi kurvetinu od mene.
Komšija pogleda prvo mene pa nju i reče – sad ćeš videti droljetino, uhvati je za struk i nabi je do kraja.
Aaah – vrisnu.
Tooo, jebi me i poče žestoko da se nabada na ogromnu kitu stišćući mene za ruku.
Poljubi me – reče mi.

Dok je ljubih ona mi priča – vidiš srećo o ovome smo maštali, zar ne? Dok me neko drugi guzi sa ovolikim kurcem ti da me držiš za ručicu, ljubiš i da ga moliš da izjebe i da rasturi tvoju vernu ženicu. Mašta nam se ostvarila, gledaj koliki je, kaži mu da me jače jebe.
Komšija čuo si razvali ovu droljetinu od moje žene da ne može da hoda posle.
Hoću komšo, napraviću je da ti bude prava kurvica, samo ti reci šta želiš.
Vidiš kako uživa, samo je jebi.
Prelepa ti je ženica u svakom pogledu, nisam ni slutio da ću je jebati a sve ove godine razmišljam o njoj i kako da joj ga uvalim,
El mogu još nekad da jebem.
Pa naravno el vidiš da kučketina ne može bez kurca.
Uhhh hvala ti komšo, napraviću ja od nje najveću droljetinu u kraju.

Ona sve to sluša, meša i topi se od miline kako joj tepamo.
Čak možemo i da zaradimo na njoj ako hoćeš. Ima toliko klinaca u kraju koji žele da isprazne jaja u neku ovako lepu tetu.
Kad čuh komšijine perverzije počeh silovito da natežem otečeni kurac od drkanja
Vraćaj kurac u gaće reče mi žena, i ne smeš da ga dirneš dok ne završi komšija, el ti jasno. Pogledah je i sjednom rukom navukoh pantalone a za drugu me ona stišće jače i reče – ajde moli komšiju da razjebe tvoju nevinu ženicu, da od nje napravi rasnu kučku i da je oplodi, hajde.

Kad to ču komsija iz inata poče da je trpa a ova moja samo vrišti i priča mi – moli ga, molii ga da ti napuni ženicu, moli ga da ti je napumpa i napravi ti dete kad si ti šonja i seca mi ruku otkinuće je.

Pogledavši je kako je pala u trans i trese se na kurcu, ja počeh da svršavam u gaće i u tom trenutku je stisoh jako za ruku.
Pogleda me i poče da se smeje. Ajde sada moli, sada sam ja na redu. Kad je videh tako srećnu počeh da molim.

Komšija molim te napuni mi ženicu, napuni tu slatku droljicu od moje žene, pričam sve vreme gledajući njene grimase kako se smejulji i topi od miline. Nisi ni znao kakvu kurvetinu imaš u komšiluku, samo je jebi i puni .
I sutra kad se probudiš pozovi me da ti dovedem ovu drolju da možeš da isprazniš jaja, puni je stalno i napravi joj dete.

Sva ova priča je za obadvoje bila previše tako da su u momentu svršili i to tako što komšija poče da urliče i svom snagom je nabi na kurac do kraja, mislim da joj je u matericu ušao, a ona poče da vrišti kao luda, zagrli ga jako i počeše obadvoje da se tresu.

Kad se smiriše žena otvori oči i zažvali komšiju tako sočno po prvi put tokom cele jebačine, a meni u tom trenutku skoči kurac kao lud od tog prizora,
Okrenu se prema meni, pogleda u predelu medjunožja, nasmeja se i isto me tako poljubi i skinu mi pantalone do kolena.
Sedi sada ti – reče mi i gurnu na stolicu opkoračivši me sede mi na kurac. Toliko je bila raširena da nisam ništa osećao, još lepljiva od komšijine sperme, moj kurac samo skliznu u prazno. Vide ona tu moju reakciju i smešeći se poče da vrti dupeom da i ja nešto osetim a komšiju uhvati za kurac dovuče ga do sebe i strpa ga u usta oblizujući tako prljav kurac od sperme skidajući jezikom svaku kap koja je ostala na njemu, a onda se okrenu prema meni i poče tako strasno da me ljubi, kao nikada do sada jezikom duboko u moje grlo i mešajući dupetom kao luda.
Nisam mogao više i taman htedoh da ispraznim jaja u njoj kad ona skoči uhvati ga rukom i poče drkati. Sperma poče da pršti na sve strane a ona me gleda u oči i reče – el si normalan, za malo da svršiš u mene, el znaš da ne koristim zaštitu.
Sva srećna, ozarena, pogleda nas smeškajući se i otrča u kupatilo.
Komšija diže trenerke i reče – komšija hvala na gostoprimstvu sad bih morao da krenem, čekaće me na ručku.
Komšo a pivce.


Neka, sutra ćemo kod mene, nasmeja se i izadje na vratima.

Autor: don.mickele

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 23 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
 •  Bismarck91: 
   
  Uh sunce ti.... Jarane ovo je odlicno. Pisi jos. Svaka vam cast.
   
   29.07.2018 
  0 bodova
   
 •  dalmos: 
   
  Lipo li je imat ovakav par u susjedstvu
   
   06.06.2018 
  0 bodova
   

Uclani se


Povezani sadržaj
Nastavak priče Porno komedija 1. dio.. Trudio sam se da ga dignem, a i Marija mi je pomagala u tome. Baš se svojski trudila, Drkala mi ga je i lizala jaja. Okrenuo sam se i vidio Milovana kako se sazada nabija u pičku moje žene dok je ona pribijena glavom uz dušek. Od toga mi je kurac momentalno skočio. Lupio je Mariju po nosu. Sreća pa nije velik, inače bi je boljelo.
16.04.2019 · Dodao: Glavonja
Poslije pet godina zajedničkog života, normalno je bilo da dođe do zasićenja u Sandrinom i mom sexualnom životu. Sex nam je spao na dva – tri puta mjesečno, a to onako rutinski. Imao sam par izleta sa drugim ženama, ali ni to me nije zadovoljilo a želio sam da se nešto desi. I desilo se…
15.04.2019 · Dodao: Pusica
Žena i ja smo u braku 7 godina. Meni je seks dobar. Dva puta nedeljno je sasvim dovoljno, posebno ako imaš malu djecu pa često ni to ne uspijemo ispoštovati. E sad, izgleda da ženi nije dovoljno, pošto mi je predložila nešt neočekivano, da probamo sving.
14.04.2019 · Dodao: Glavonja
Tog sam dana bio na putu. Naravno, nakon završenog posla, bilo je izuzetno dosadno. Kiša je padala, nije mi se izlazilo iz sobe i rešio sam da se malo opustim. Pozvala me je devojka negde posle podne i sva uzbuđena rekla „Ljubavi, jel može Miloš da prespava kod nas, to jest mene (hahahah) večeras, pliz , pliz“.
12.04.2019 · Dodao: najboljeprice69
Običan ne radni dan provodim kući odmarajući, šalje mi prijatelj poruku, kojeg poznajem od davno, da li sam za jednu partiju bilijar. Odgovaram mu da sam danas veoma lijen i da svrati kod mene da popijemo kafu.
10.03.2019 · Dodao: NoviStrasti

Anketa
By bboy1994 Prije 6 dana
By Snazni69 Prije 8 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories