Trenutno Pusicu pregledava 2308 napaljenih
Nas četiri u stanu neznaš tko koga * BISEX * - II dio
 

ClanoviPusa chatErotske price - Erotske ispovesti - Seks i porno pričeHot or NotDomaći pornićiSlikeSex oglasiAnketeSex IgriceForumBlogoviPorn

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Bisex priče - 29.01.2016 (29.01.2016) - Svi članci by pusica

Pogledao sam je onako raskrecenu sa rukom medu nogama i tog momenta mi se kurac ukrutio kao da je od kamena. Poceo sam da je žvalavim, dok je ona nastavila da ih gleda i lagano mazi svoju vlažnu pickicu. Drugom rukom je odvezala bademantil i ponudila mi sveoje grudi. Pogledao sam ih, nisu bile nešto velike ali za njenu gradu sasvim solidne velicine. Poceo sam da ih mesim i da ližem bradavice, malo jednu, malo drugu. Sandra je pocela da stenje i govori…

-To momci, ne obracajte pažnju na nas dvoje, samo napred, opustite se…
Morao sam da se okrenem i pogledam šta rade. Igor je stajao sa trenerkom svucenom do zemlje a Darko je usisavao njegovu nabreklu kurcinu, bukvalno do jaja. Igor je zatim uhvatio Darka za potiljak i lagano ga jebuckao u usta. Obojca su stenjali. Zatim me je Sandra gurnula u naslon dvoseda i pocela da mi otkopcava farmerke. Svukla mi je farmerke i bokserice a zatim i majcu. Bio sam go golcijat i što je najgore jedini u tom trenutku od svih. Jer Sandra je imala bademantil, doduše raskopcan, Darko je bio potpuno obucen a Igoru je trenerka još uvek bila oko gležnjeva.Kada sam to shvatio vec sam ponovo bio zavaljen u onaj dvosed i Sandra mi je nadrkavala vec nadiglu kitu.

-Darko, jedino još tebe nismo videli… Prokomentarisala je Sandra dok mi je i dalje lagano zavlacila kožicu do kraja i nazad. Glavic mi je vec bio vlažan od sopstvenih sokova. Pogledao sam u Darka koji je sa Igorovim kurcem u ustima pokušavao da svuce farmerke. Nekako je uspeo da ih svuce a da pritom ne prekida pušenje. Pogledao sam medu njegove noge i video oklembešenu kitu koja kao da se tek pocela dizati. Bio je skroz obrijan, ni jednu jedinu dlacicu nije imao na celom telu.

Sandra je ustala, uhvatila me za ruku i odvukla me do njih dvojice. Stao sam pored Igora, onako pogubljen dok je Sandra momentalno cucnula i uhvatila Darkovu poludignutu kitu svojom rukom.

-Ako nemaš ništa protiv… Upitala je Darka koji je samo klimnuo glavom da nema i nastavio da puši Igoru.

Zatim je Sandra legla na leda ispod Darka i momentalno strpala celu njegovu poludignutu karu u usta. Kakav prizor, nisam mogao da verujem. Stojim pored lika kome drugi lik socno dudla nabreklu karu, a ispod mene leži devojka koja balavi karu tom drugom…

Ne znam kako, ne znam zašto ali jednostavno sam klekao na pod i poceo da ližem Sandrinu picku. Pocela je da stenje dok joj se Darkova kita dizala u ustima. Odjednom, osetio sam dodire po svojoj bulji. Okrenuo sam se i video da se Igor malo savio i šara svojom rukom po mojoj bulji. Prvo me je mazio i lupkao po guzovima a zatim mi je prstima prelazio preko cmara. Dopalo mi se to. Kurac mi je pulsirao. Kao da je to znao odjednom me je zrabio za jaja. Onako natrcen nastavio sam da ližem Sandru. Neko vreme ostali smo tako, Darko je pušio Igoru, Sandra je pušila Darku a ja sam lizao Sandru dok je Igor nadrkavao moju kitu i milovao mi jaja i cmar.

Igor je prekinuo sve to, prišao Darku, pridigao ga i poceo da se ljubi sa njim. Dok su se ljubili, Sandra se pridigla na kolena i nastavila da puši Darku. Igor je zatim cucnuo pored Sandre i zajedno su poceli da puše Darku. Bukvalno su gurali jedno drugom Darkovu kitu u usta. Malo Sandra, malo Igor. Darko je stenjao i držao ih za glave. Sandra se okrenula prema meni i privukla me tako da sam stajao licem u lice sa Darkom. Igor se malo pomerio u stranu i nastavio da puši Darku. Sandra je pocela da puši meni. Gledao sam u njih dvoje kako puše i kurac mi se još više ukrutio. Odjednom, promenili su se, sada je Igor usisavao moju kitu a Sandra lizala Darkova jaja i nadrkavala mu kitu. Pogledao sam u Darka koji se nasmejao i rekao.

-Bolje puši od nje, zar ne?

-Ma dacu ja tebi… Odgovorila je Sandra i ošamarila ga po kiti.

Svi smo se nasmejali. Darko me je pogledao i krenuo da me poljubi. Odbio sam.

-Nema šanse, od toga nema ništa, sve može ali da poljubim muškarca, nikada! Bio sam odricit.

Nasmejali su se.

-Sve mogu da razumem, ali da se dva lika žvalave i drže za ruke to ne kapiram. Razumem seks ali veza dva muškarca to mi je nekako BLJAK. Pravdao sam se.

-Pa jesi li poljubio muškarca nekada? Upitao me je Igor.

-Ne, nisam nikada, niti bih to uradio. Pa pre bih popušio kurac nego što bih poljubio muškarca! Ponovo sam bio otresit.

Pogledali su se i za tili cas platio sam za to što sam rekao. Igor je ustao, stao pored Darka dok je Sandra povukla mene da cucnem pored nje. Dok sam shvatio šta se dešava ispred moga lica stajale su dve nabrekle kite. Sa moje leve strane ogromna Igorova kurcina sa pocrvenelim glavicem, obrijanih jaja sa gore prošišanim crnim dlacicama. Sa moje desne strane svetliji, možda malo manji ali deblji Darkov kurac, totalno obrijan, obrezan kao u pornicima, pulsirao je. Pogledao sam gore prema njihovim licima. Ljubili su se. Nisu ni obracali pažnju na mene. Pogledao sam u Sandru, sedela je na podu naslonjena ledima na dvosed raširenih nogu drkajuci picku pohotno me gledajuci i oblizujuci svoje usne.

Iako sam se pravio lud, znao sam šta ocekuje od mene. Dok sam prelamao u sebi da ili ne, osetio sam toplotu na levom obrazu i shvatio da mi Igor trlja kitu po licu. Odjednom osetio sam toplotu po svojim usnama. Video sam njegov glavic kako klizi po mojim usnama. Usta su mi se sama otvorila i njegov kurac je samo skliznuo u moja usta. Na jeziku sam osetio toplinu i slankast ukus. Mehanicki sam poceo jezikom da kolutam po njegovom glavicu, kao da se ljubim sa devojkom samo što je jezik zamenio neciji kurac i to ne baš mali, jer Igor je imao ogromnu palamaru. Tek mu je glavic bio u ustima i vec su ista bila puna. Pustio je svoju kitu i nastavio da se ljubi sa Darkom. Darko je nadrkavao svoju kitu. Iako neiskusan znao sam šta mi je ciniti. Poceo sam da sisam Igorovu karu. Prijalo mi je. Nije da nikda nisam pomsilio na ovako nešto ali bio sam ubeden da to nikada necu doživeti. Ali šta je tu je, uživeo sam se u svoju ulogu i uživao sam u njoj. Pogledao sam u Sandru, drkala je kao sumanuta. Nakon nekoliko trenutaka pocela je da svršava. Tresla se i stenjala ali pogled nije skidala sa Igorove kare koja prodire u moja neiskusna usta. Video sam da se jako pali na ove stvari, posebno ju je palila cinjenica da mi je ovo prvi put, prvi put da pušim kurac…

Ponovo je Igor prekinuo sve i odvukao Darka do Sandre. Pošto je Sandra vec sedela na podu, naslonjena ledima na dvosed, Igor je samo namestio Darka da se naguzi na isti tako da mu kita bude u pravcu Sandrinih usta. Sandra je odmah shvatila i pocela da puši Darku. Igor je za to vreme iz fioke izvadio kondom, otvorio ga i munjevito ga navukao na svoj kurac. Uzeo je neku kremu, namazao preko kondoma i krenuo kurcem da trlja po Darkovom cmaru. Darko je stenjao od uzbudenja. Prišao sam igoru i stao iza njega i preko njegovog ramena gledao kako mu kita lagano prodire u Darkov cmar. Voleo sam da gledam analni seks, nikada nisam karao devojku u bulju i to me je palilo. Iz ove perspektive bilo je svejedno što je u pitanju muška bulja, cmar je cmar, pomislio sam dok sam uživao u prizoru koji sam gledao. Vrlo brzo Igorova kara je nestala u Darkovom cmaru. Poceo je da ga kara lagano, Sandra je i dalje pušila Darku koji je stenjao glasno od zadovoljstva. Mahinalno, poceo sam da drkam svoju kitu, ne brzo vec lagano, hvatao sam Igorov ritam, kao da sam se pretvarao da ja karam Darka a ne on. Igor je to primetio i pustivši Darkov struk uhvatio mene za bulju i privukao me svojoj bulji. Moja kita pocela je da šara po njegovim jajima i cmaru. Kada me je namestio vratio je ruke na Darkov struk i nastavio da ga kara. Nisam se pomerao, namestio sam kurac tako da kada se Igor pomera napred nazad on klizi od njegovog cmara do njegovih nabreklih jaja. Zatim sam osetio Sandrinu ruku kako šara po mojim jajima i cmaru. Poceo sam i ja da stenjem. Vrlo brzo i Igor je poceo da ispušta krike i da glasno uzdiše. Sandra se prstom zadržala na mom cmaru, pocela je kružno da ga masira. Podilazili su me žmarci, mislio sam da cu svršiti i da cu poprskati Igorov i Darkov kurac i jaja. Kao da je to primetila, Sandra je ubrzano ustala i iz iste fioke kao i Igor malocas izvadila kondom. Otvorila ga je i mnogo brže nego što bih ja to sam ucinio navukla kondom na moju kitu. Uzela je istu onu kremu i namazala po mojoj kari. Pogledao sam u Igora i Darka, ubrzali su ritam i sada je Igor mnogo žustrije punio Darkovu bulju. Stenjali su obojica. Sandra me je privukla Igorovoj bulji i pocela da palaca mojom kitom po Igorovom cmaru, baš kao što je to malo cas Igor radio Darku. Mic po mic, osetio sam kako mi kita ulazi u Igorov uski cmar. Prvi put sam osetio kako je to jebati u bulju. Bio je tako uzak, tako topao. Stezao me je, osecao sam svaki obruc dok sam probijao njegov cmar. Ušao sam ceo i lagano poceo da ga izvlacim. Sandra me je sprecila držeci me za dupe.

-Pusti Igora da radi! Rekla je.

I shvatio sam. Igor je morao da odreduje ritam, jer kada on gurne Darku automatski moja kita izlazi iz njegove bulje a kada on izvadi kitu iz Darka isto tako se navlaci na moju karu. Laganim tempom držao je isti ritam. Sandra je uzela onu kremu namazala svoja dva prsta i cucnula iza mene. Prvo je lagano ugurala svoj prstenac u moj cmar, osetio sam bol ali to je bila ona slatka bol, zatim je ušao još jedan prst, zastenjao sam, što od bola što od užitka. Lagano me je karala sa svoja dva prsta dok se Igor nabadao na moju karu a svojom karom zadovoljavao Darka.

-Svršicu!!! Zacuo se Darko…

Brzim pokretima, Igor i Sandra su klekli dok je Darko ustajao i poceo da ga drka prema njihovim licima. Pogledao sam u svoj kurac i shvatio da mi nikada nije bio veci u životu, nisam mogao da ga prepoznam, bio je deblji i veci nego ikada. Pulsirao je u vazduhu i bukvalno me udarao glavicem u pupak. Poceo sam da drkam gledajuci njih troje. Nekoliko trenutaka je prošlo i Darko je poceo da prska po Igorovom i Sandrinom licu. Izbacio je bar 4 jaka mlaza i bar još 2 slaba. Sperma se cedila sa njihovih lica. Prstima su skupljali spermu sa lica i gurali u svoja usta. Zatim su poceli da se žvalave i da jezicima skupljaju spermu jedno drugom po ustima. Oboje su šarali rukama po Darkovoj pulsirajucoj kari.

Hteo sam da svršim i ja po njima, poceo sam da ubrzavam drkanje. Medutim Sandra je to primetila i brzo mi prišla i u uvo mi rekla:

-Nemoj da svršiš još, hocu da me jebeš!Zatim mi je skinula kondom i odvukla me do dvoseda. Gurnula me je na njega. Sela mi je u krilo i namestila se na moju kitu. Pocela je lagano da se nabada na mene, izvlacila ga je celog i tik što ne ispadne ponovo bi se nabila do kraja. Pogledao sam u Igora, koji je tog trenutka skocio na dvosed i ugurao mi svoju kitu u usta. Poceo sam pohotno da mu ga dudlam dok je Sandra ubrzavala. Uskoro Sandra je pocela da svršava, stenjala je i nabadala se na mene toliko da me je malo i zabolelo. Odjednom osetio sam vrelinu u svojim ustima, shvatio sam da mi Igor puni usta svojom spermom. Napunio mi je usta toliko da je pocelo da mi curi niz bradu, Sandra je ustala sa mene i pocela ludacki da mi puši, Darko joj se pridružio. Otvorio sam usta jer mi je bilo gadno da progutam spermu i jezikom sam izbacivao istu iz usta. Curela je po mojim grudima a iz Igorove kite štrcnula su još dva mlazcica po mom licu. Izcedio je još par kapi po mom jeziku, oblizivao sam se ali nisam mogao da progutam. Pogledao sam u Sandru i Darka. Sandra mi je gurnula svoja dva prsta u cmar i jebuckala me dok mi je Darko pušio ubrzano. Poceo sam da stenjem i sperma je pocela da mi kulja po Darkovim ustima, izvadio ga je i izleteo je još jedan jaci mlaz sperme po mom stomaku. Sandra je izvadila prste iz moje bulje što me je nateralo da se protresem od užitka i pocela jezikom da skuplja spermu sa mog stomaka, mešajuci je sa Igorovom koja je bila po mojim grudima. Zatim me je poljubila, osetio sam svoju i Igorovu spermu u ustima, sama ta cinjenica me je uzbuživala. Kurac mi je pulsirao. Igor i Darko su mi još malo pušili dok smo se Sandra i ja žvalavili. Onda je Igor prišao mom licu i krenuo da me poljubi.

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 16 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Ona je preslatka plavusica sa lepim grudima i jos lepsom guzom. Uvek je bila pozeljna od strane mojih drugara ali niko se nije smeo usuditi da nesto pokusa .Bilo je leto i svi smo zbog vrucine spavali razgoliceni. Ona i ja smo imali iskren odnos i vec smo pricali o tome da bismo oboje zeleli da se pomazimo sa nekim trecim.
01.02.2018 ·
Moglo bi se zastati pored njih i posmatrati ih kako se maze ili vode ljubav a znalo se desiti i da budete pozvani da se pridruzite ili da samo posmatrate i po zalji da drkate ili samo da posmatrate.
03.01.2018 ·
Moja najbolja drugarica je priredjivala zabavu povodom njegog rodjendana. Svake godine je to radila, pa tako i ove. Rodjendan je po obicaju slavila na njenoj vikendici na planini, ali ovaj put zbog nemogucnosti, bila je to kuca od njenog kolege sa posla. Naravno, pozvan sam i nisam mogao odbiti, jer mnogo mi je draga, dugo se druzimo, a i tu sam vidio priliku da upoznam nekog i da se dobro izjebem
29.12.2017 ·
Upoznavanjem domine sam tek shvatio sto želim i sto znaci dobar sex.. Bilo je to jednog običnog dana šetao sam gradom kao i uvijek poslijepodne, ugledao sam mladu atraktivnu plavušu kako sama sjedi na fontani u parku. Malo sam razmislio i odlučio zašto joj ne prići. Krenuo sam prema njoj sav uzbunjen, kad sam došao predstavio sam se i krenuo s upoznavanjem.
21.08.2017 ·
Bisex,seks u troje, erotske priče, zimska hladna noć, ja sam u stanu smaram se. Odlučio sam otići na čaj u obližnji kafić. Spremio sam se i krenuo. Ubrzo sam stigao, naručio čaj i sjeo. Bila je neka tekma na TV-u, gledao sam je i uživao uz čaj. U jednom trenutku nešto sam se zanio, a to je prekinuo nečiji glas.
31.07.2017 ·


Anketa
By Vatrena25 27.01.2018
By Vatrena25 27.01.2018

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories