Trenutno Pusicu pregledava 1532 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Osobna iskustva - 07.09.2017 (07.09.2017) - Svi članci by Pusica

Ja i Sara smo uživali odlazeći svako jutro u ribolov, a nakon što bi bacio parangal nastupalo je naše kupanje i vatreni seks. Još se nije privikla na to kad sam radio sa mamcima, ali se manje mrštila jer je znala da će ga poslije dobiti u svoju vrelu i mladu picu. 

 

Čak je išla toliko daleko da si je mazila picu zavaljena u moju stolicu potpuno gola i raširenih nogu dok bi ja stavljao mamce na parangal, a ona je gledala moj kurac kako se diže. 

 

I ja sam jedva čekao da završim sa poslom pa da joj ga zabijem do jaja u picu, a čim smo se više jebali to me više privlačilo da joj ga zabijem i u guzu. Znao sam da ga tamo još nikad nije dobila jer mi je to sama rekla. Mislim, bilo je nekih pokušaja, ali eto bezuspješno. Samo joj je neki idiot od njenih vršnjaka nanio bol i od onda nije htjela u guzu. Međutim ja nisam bio neki idiot, već njen stric ili tetak, kako joj je pasalo za izgovor, tako da je rekla da bi voljela probati. 

 

I tako smo jedan dan, nakon što dva dana nismo isplovili radi kiše ponovo bili na moru, a moja Ana koja se u međuvremenu vratila iz Šibenika i nakon što je prošla maturu, odbila Sarin poziv da ide sa nama, jer je to njoj bilo dosadno. Nama je bilo svejedno, pa smo se Sara i ja uputili na more. I sad je bila ista stvar, Sara se trlja, a ja upravo završavam sa mamcima, pa krečemo ka obali. Oboje smo goli u kabini, pa mi Sara lagano drka kurac, a ja držim ruku na kormilu, a drugom joj milujem guzu, kad mi se ona okrene i kaže:

 

- Budeš mi namazao guzu da ne izgori? -dok je to govorila pružila mi je ulje za sunčanje, tj njenu mješavinu maslinovog ulja i soka od limuna, pa sam samo rekao. 

- Nema problema, a da li treba nešto posebno namzati? 

- Aha.. -rekla je mazno, pa me poljubila i tiho rekla- rupicu.. . 

- Jel ovu? -rekao sam i lagano joj prstom počeo masirati šupak. 

- Daaaaa.. -rekla je veselo i počela mi brže drkati kurac, pa je sad stajao kao mjenjač u autu. 

 

Ubrzo smo pristali, pa sam privezao i usidrio brod, a ona se nagnula preko one stolice na kojoj sam joj ga prvi put zabio u picu. Nalio sam malo ulja na njenu guzu i počeo ga utrljavati i gurnuo joj jedan prst u nju, pa onda još jedan. Samo je uzdisala, a onda je ona rekla da joj dam malo ulja na ruku, pa je počela trljati njom moj kurac koji se sjajio kao lud. Kabinu je ispunio miris maslinova ulja i limuna, dok sam ju jebao u guzu da dva prsta. 

 

Ubrzo sam odlučio zamjeniti prste sa kurcem, pa sam odmaknuo njenu ruku sa kurca, stao iza nje i raširio joj malo guzove, te ga namjestio na ulaz u guzu. Lagano sam ga gurnuo, pljesnuo ju par puta po stražnjici i kad se opustila samo je kliznuo u nju. Zaurlala je kad je osjetila kako joj širim šupak, ali sad nije bilo povratka, pa sam ju počeo sve brže jebati, a jednom rukom sam primio njenu sisu i počeo ju mjesiti. Sad je njeno jaukanje prešlo u stenjanje i dahtanje, a kada sam ruku sa sise prebacio do pice i počeo ju trljati samo je zastenjala, pa zajecala i onda počela svršavati. Tresla se kao da joj je struja puštena u picu, i sve su joj noge bile mokre od sokova, a ja sam ju i dalje jebao sa nikad tvrđim kurcem, osim ono kad nam je bilo prvi puta. Ali, i ovo nam je bio prvi put, ali u guzu. 

 

Nije mi dugo trebalo i uskoro sam i ja počeo svršavati, te sam joj napunio guzu spermom, koje je bilo toliko da je izlazila van kad bi zabijao kurac u njen šupak. Napokon sam ga izvukao, a Sara je ostala nalonjena na stolac, sa raširenim šupkom iz kojeg se cijedila moja sperma, pa sam ju pogladio po guzi i tiho joj rekao:

 

- Hajde, idemo se malo kupati.. -pa sam ju poveo u vodu. 

 

Iza nje je ostao trag moje sperme koja je isplivala na površinu, a onda počela tonuti. Malo smo plivali, a onda otišli na obalu. Došla je do mene i sjela kraj mene na stijenu, pa me pogledala i tiho rekla:

 

- Malo me boli, ali onako.. ugodno i napaljujuće -zastala je i nastavila nakon što me je poljubila- Ali mislim da bi to bila opcija samo za dane kad dobijem menstruaciju, a i dalje bi da me jebeš u picu. 

- U redu kako ti hoćeš -kimnuo sam slažući se, pa je nastavila. 

- Ujedno bi volila da mi svršiš u picu, pošto sam počela piti pilule.. -tu me je gledala širom otvorenih očiju čekajući moju reakciju, a kad je vidjela moj smješak samo se veselo nasmijala i sagnula glavu u moje krilo i počela mi dizati kurac iz mrtvih svojim usnama i jezikom. 

Ja sam se izvalio na stijenu, a ona se zabavljala mojim kurcem, te je uskoro bio tvrd i spreman, a ona me odmah spremno opkoračila i nasjela se na njega. Ušao joj je odmah do kraja u picu što je kod nje izazvalo duboki uzdah zadovoljstva. Malo se je vrtila na njemu, a onda se počela žestoko nabijati dok sam joj ja mjesio sise. Odizala se tako visoko da sam mislio da će kurac ispasti iz njene pice, ali nije, jer se ubrzo nabijala do jaja. Narednih dvadesetak minuta za nad nije postojao nitko drugi, a onda se desilo da smo oboje doživjeli orgazam nekako istovremeno, ali je ona ipak bila koju sekundu brža od mene i sad sam se praznio u nju, dok su se njeni sokovi cijedili po mojim jajima. 

Ostali smo još neko vrijeme ležati na suncu, a onda se pokupili na brodicu i otišli pokupiti ulov, te do mog frenda u konobu i onda kući. 

 

Od tada sam jedva čekao ljeto i kad će ponovo doći, a i dan danas iako ima dečka, uvijek potraži kvalitetan kurac kod svoc tetka.

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 16 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Na putu sa faksa naletio sam na Danijelu, frendicu iz srednje i moju prešutnu simpatiju. Nisam nikada nešto pokušao s njom jer je tada imala dečka, a i bili smo si dobri, pa nisam to želio pokvarit. Kasnije sam se malo kajao zbog toga, ali se nisam previše zamarao, međutim, bila je to pička i pol, a sada se to još i bolje vidjelo
Prije 60 minuta · Dodao: 3xman
Vozio sam u jednom taksiju. Bila je subota vece, prosle godine. Povezao sam dve devojke iz grada, znao sam ih od ranije. Nesto su se meskale pozadi, dobacivale, ja sam kulirao, vozio, ophodio sam se kao i prema svima drugima. Dok na jednom nisam cuo kako ta Goca kaze ovoj drugoj da sam sladak.
Prije 22h · Dodao: Pusica
Najbitnije kad ideš nekome u svatove je ne ostati suha kurca. A za mene je bilo to još važnije jer sam već neko duže vrijeme solo. Na vlastitu odgovornost, da se razumijemo. Imao sam dvije duže veze iza sebe i jednostavno mi se nije više dalo prolaziti kroz fazu držanja za rukice, međusobnog gugutanja i još raznoraznih gadljivih stvari drugim osobama, a koje su i meni išle na živce.
Prije 2 dana · Dodao: 3xman
Nazvala sam prijateljicu a ona mi je rekla da večeras neće doći jer je bole usne, usta, prsa i medjunožje. Kroz smijeh mi je pričala kako je ujutro kad sam ja otišla moj muž na njoj bio satima, kako takav sex u životu nije imala a ta njegova kurčina je razvaljivala i njena usta i mačku. Nastavak priče Story of Andrea: Sex u prirodi.
Prije 2 dana · Dodao: Pusica
Još je bio dan, na Vidikovac je došao još jedan par, nije bilo šanse da se tu kresnemo, rekla sam mužu da idemo negdje u šumicu. Bilo mi je malo nezgodno hodati, štikla se zabadala u zemlju pa smo sjeli u auto i nakon malo muž se maknuo s puta.
Prije 3 dana · Dodao: Pusica

Anketa
By mare_20 Prije 6 dana
By Babyygurl Prije 8 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories