Trenutno Pusicu pregledava 1411 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Matorke priče - 29.11.2017 (29.11.2017) - Svi članci by pusica

Nastavak erotske priče: Mamu od cure doveo sam do vrhunca, Slijedeči dan me anina mama izbjegavala i bilo joj je neugodno. Samo mi je rekla da je dolje sve boli. Par dana gotovo da i nismo komunicirali. Bližio se dan povratka na ratište i Ana i ja smo odlučili jebati se do iznemoglosti cijelu noć. Popio sam bravogru kako bi bio spreman. Naravno tu većer smo doslovno orgijali. Predložila je da tiho pustimo pornić i „slijedimo“ upute“. Neću sada opisivati naše divlje jebanje u svim pozama. Oko 3 sata je Ana zaspala i otišao san na wc. Nisam mogao vjerovati – anina mama je pred vratima cijelo vrijeme slušala naše jebanje i stenjanje i čekala je hoću li izači. Kad je čula da izlazim iz sobe pobjegla je u wc. Dočekala me tamo i skočila na mene. Odmaknuo sam je i pitao kaj bi bilo da je Ana ušla u wc umjesto mene, a ona je odgovorila da je ona morala „piškiti“. Inzistirao sam da nemamo vremena, ali je bila uporna i rekla samo malo na brzinu da opet osjetim muško prije nego odeš. Doslovno sam joj digao onu spavačicu i divljački skinuo gače. Posjeo sam je na vešmašinu i grubo joj raširio noge. Istog trena sam joj jezikom počeo kružiti usminama i polako ulaziti u pičkicu koja se počela vlažiti. Ovaj puta je i sama počela vrtjeti bokovima i uz glasno disanje i stenjanje se nabijala na moj jezik. Čim sam prešao na klitoris – počela se tresti i njeni sokovi su mi u tren prekrili lice. Jedva sam je obuzdao zabacivši joj noge preko mojih ramena i držeči ju za guzu dok sam joj grickao klitoris. Stenjala je igrčila se gotovo u transu. Preplašio sam se da Ana nije čula njen gotovo životinjski urlik kada je svršila. Zapljusnuo me mlaz njenih sokova, dok je sva zgrčena i dalje nogama stiskala moju glavu. Nisam se mogao pomaknuti više od minute i jezik mi je i dalje „kopao“ po njenoj pičkici dok se grčila i tresla. Nikada do tada nisam doživio da žena tolko zgrči usmiine da jedva jezikom ulazim u pičku. Kad se smirila rekao sam da je dosta jer Ana se može probuditi. Rekla je da najmlađeg sina nočas nema kod kuće i da će čekati u njegovoj sobi, jer pijani Ivo spava, a njoj treba kurac. 

Vratio sam se u sobu, Ana je spavala, a meni kurac tvrd od bravogre, a anina mama me i počela „paliti“. Iskrao sam se iz sobe i otišao do sobe njenog sina koja je bila na kraju hodnika. Jedva me dočekala i istog trena sam skinuo bokserice i uz komentar“ tražila si, sad ćeš dobiti“ prinio kurac njenim ustima. Počela mi je lizati kurac, ali sam joj ga grubo cjeloga nabio u usta. Nabijao sam ga i povremeno zastajkivao s cijelim kurcem u njenim ustima. Oči su joj bile pune suza i lice crveno. Kad sam ga izvadio kroz kašalj je rekla kako sam je skoro ugušio ali joj je pička sva mokra od uzbuđenja. Dodatno me uzbudilo kako žena takvog puritanskog odgoja počinje prostačiti. Još par minuta sam ju jebao u usta i svršio. Iz usta joj se sperma cijedila po licu i po sisama. Baciuo sam je na krevet i opet joj počeo lizati pičku. Butine su joj bile sve ljepljive oid sokova i dok sam joj lizao pičkicu zabio sam joj palac i njime kružio duboko po pički. Stenjala je ko luda i opet se počela grčiti. Lizao sam je dok nije preobilno svršila. Nisam čekao ni sekunde i odmah sam joj digao noge. Zbog njenog neiskustva je bilo malo problema jer je dizala i guzu s kreveta, pa sam joj rukama noge pritisnuo prema njenom tijelu. Stavio sam joj glavić u prevlažnu pičku i pokušavala se nabiti na njega, ali sam se poigrava s njom neko vrijeme. Bez polakog prodiranja sam se životinjski zabio u njenu preusku pičkicu dok je zaurlala od bola. Stao sam osluškujuči nije li tko čuo i nastavio je jebati. Buduči da sam joj svršio u usta, sad sam je jebao desetak minuta bez straha da ću odmah svršitii. Stenjala je od bola ali govorila da ne stajem i da ju jebem i dalje tako. Toliko me palila njena vulgarnost da mi je kurac bio pretvrd i u najboljem izdanju. Sama se primila za onako izdignute noge dok sam joj ja malo podigao guzu tako da sam je nabijao do jaja. Izluđivao me miris našeg znoja pomiješan s njenim sokovima i njeno stenjanje. Njena uska pičkica mi je toliko stiskala kurac da kada je počela svršavati jedva sam ga nabijao. Osjetio sam da ću svršiti i opet joj primio noge te ih pritisnuo uz njeno tijelo. Pokušala se micati dok sam ja uživajuči u njenoj nemoči zabijao svoju kurčinu u tu preslatku pičku. Počeo sam svršavati i zabio se do jaja u nju dok se još tresla od orgazma. Prekrasan, neponovljivo osječaj. Kurac mi doslovno pliva u njenoj vručoj pički punoj sokova pomiješanih sa spremom dok me njene usmine toliko stežu da mi doslovno cijede i zadnje kapi sperme iz kurca.

Imao sam puno partnerica, ali rijetko mi se događalo da mi se od svršavanja zamrači pred očima i gotovo izgubim svijest. Tek kad sam „došao k sebi“ sam vidjeo da je lice prekrila jastukom da netko ne čuje njene životinjske krikove. S kurcem još uvijek u njoj sam se legao na nju i počeo ju strasno ljubiti dok su me bradavice na njenim malim sisicama doslovno ubadale po prsima. Nakon par minuta kad se pribrala, samo je rekla „hvala ti“.

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 13 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Oženio sam se mlad,21 godinu sam imao.Zanimljivo je to da je moja tašta 15 godina starija od mene.Nikada je nisam posmatrao kao tetka Micu,ili kevu,isključivo sam na nju gledao kao na dobru ženu,što je i bila.Kratka plava kosa,sise četvorka,dupe i noge kao rad vajara,a pri tom uvek deholtirana i sa podubokim šlicevima na suknjama,tako da je sevalo na sve strane.
Prije 4 dana ·
Redaljka na prijateljevoj mami, zvali smo ga Žika mada mu je pravo ime bilo Željko. Nadimak Žika nastao je od prezimena koje neću spominjati ali vi možete pretpostaviti kako je glasilo, i još glasi. Davno je to bilo ali sjećanja na te dane još traju i uvijek me iznova napale.
Prije 6 dana ·
Seks sa profesoricom iz matematike, vrelo ljeto i narod je već uveliko se kupao a ja sam morao ići na dopunsku nastavu iz matematike. Nisam volio matematiku nikako ali sam bio primoran da idem na dopunsku da slučajno nebi ponavljao razred. Kao i sve moje vršnjake mene su interesovale žene koje su bilo malo starije. Mnogo puta sam znao sresti neku lijepu milfaru utegnutu u laganu letnju odeću a onda jedva čekam da dodjem kući i izdrkam ga jako.
Prije 6 dana ·
Gospodza Dana ili Danica kako su je zvali bila je straija zena koja je vec zagazila uveliko u pedesetu ali se drzala i te kako dobro. Izgled gospodze Dane je plijenio poglede i muskaraca kao i zena a izgledala je stvarno kao prava dama.Svijetloplava kosa ukrasavala je ovalno ali veoma lijepo lice sa krupnim svijetlo plavim ocima fino oblikovanim i socnim usnama
Prije 10 dana ·
Bila sam sa mladi studentom i dobro me zadovoljio. Došli su prilično hladni dani. Nisam neki vozač, a morala sam krenuti na put. Autom bi putovala duplo duže, tako da sam odlučila da krenem busom.
Prije 11 dana ·

Anketa
By FilipFiki19 Prije 3 dana
By starimacak1 27.02.2018

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories