Trenutno Pusicu pregledava 1528 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Grupni seks priče - 29.08.2017 (29.08.2017) - Svi članci by Pusica

Nastavak priče sa Marijom strinom od cure.. . 

Put do Zagreba je dobro prošao, još smo jednom stali putem ako znate na što mislim. 

Prošlo je tjedan dana oboje smo se već vratili doma, kad sam čuo mobitel kako mi zvoni i bilo je to ona Marija i rekla je"Ivane tvoja kurvica želi da je isprašiš možeš li doći do mene, sama sam i napaljena". 

Nije mi trebalo dvaput reći, odmah sam se pokrenuo i otišao do nje. 

Ušao sam, čekala me u dojnjem sexy rublju. Otkopčala mi je hlače i počela mi je pušiti kurac. Nabijao sam je na kurac koliko god sam mogao. 

- "Tako ti je velik Ivane mmmmmmm ovaj put molim te da mi svršiš u guzu, jel hoćeš jebaču moj? " zamolila me. To me samo još više napalilo, nastavio sam ga nabijati njoj u usta, zatim sam je digao na stol i počeo je jebavati na stolu.. . 

- "Točno mi je ovo trebalo, razjebi meeeee, aaaaaaah stenjala je.. . daj mi ga toooo daj ga svojoj kurvici.. . "bio sam skoro na vrhuncu kad odjednom začula su se vrata. 

- "Ufff jebotee" skoro zajedno smo izgovorili. Sto stvari mi je prošlo u sekudni kroz glavu tko bi mogao biti. 

Izašla je Nada majka od cure i bila je jako iznenađena prizorom kako tucam Mariju i kako je nabijam na svoj kurac. 

- "Marija, Ivane šta to radite pa nemogu vjerovati vlastitim očima" izustila je Nada. 

Mi smo ostali bez teksta najprije, zatim smo je ubijeđivali da nikom ne kaže. 

- "Imate li išta protiv da vam se pridružim? uvijek me je zanimalo Ivane kakav to alat držiš u gaćama. Često sam te zamišljala. Vidim da si jako obdaren" zatim je rekla. 

 

Pogledao sam Mariju klimnula je glavom kao da nema ništa protiv. U sebi sam mislio pa ovo je jackpot.. . 

Klekna je na koljena i počela mi pušiti čak bolje od Marije, tako dobro kao da ima iskustva 100 godina.

- "Mogu li i ja biti tvoja kurvica kao Marija"zapitala je Nada. 

- "Naravno da hoćeš, sad ste obe moje kurve i odsad se ponašate i oblačite kako ja kažem, samo ćete se sa mnom jebati jel jasno" lupivši im po šamar zagalamio sam. 

Odgovorila je da može, prebacili smo se na krevet u sobi. Jebao sam Nadu u dogystyle rekao sam Mariji da dođe ispred nje i da joj liže pičku dok je jebem. 

- "Ahhhhhhh to Ivane nabij mi ga tooooooo jebeš li tako moju ćerku.. toooo pa oona je prava sretnica" stenjala je i govorila. 

Pleskao sam je po guzi bila je tako crvena, zamijenili su zatim položaj pa sam Mariju tucao dok je ona lizala Nadi pičku. 

Nada je priznala da je maštala da joj ga nabijam i da je znala da bi jebo da bi me ranije zvala. Čak je rekla da je osjećala da se nešto desilo između mene i Marije jer otkad se vratila iz Zagreba bila je puno raspoloženija. 

Izmjenili smo par poza tad sam shvatio da sam pri kraju da moram svršiti. 

Rekao sam Mariji "Okreni guzu da ću svšiti u nju a ti Nado ti ćeš dobit u guzu drugi put"

Jako se osmijehnula i okrenila je guzu ubacio sam joj ga u šupak te se istresao u nju. Izvadio sam ga Nada ga je odmah primila u ruku i oblizala kao da joj je zadnje na svijetu. 

Otišao sam se istuširati, rekao da moram obaviti nešto i da me čekaju u nekoj kurvanjskoj odjeći. Marija je kupila neke stvarčice u Zagrebu dok je bila te je podijelila sa Nadom dok sam bio van. Nazvao sam i rekao da dolazim za 5 minuta. 

Koji prizor me dočekao, obe su obukle mini suknje koje su jedva guzicu pokrivale, ispod samostojeće crne najlonke i visoke štikle a gore neka prozirna majica kroz koju su se mogle vidjeti velike grudi. A mogu reći da su se imale čime pohvaliti. 

Izgledale su kao prave ulične kurve koje su se samo radi mene obukle. 

Digao mi se u sekundi, što su one odmah primjetile i zadale se na pušenje. 

Pušili su mi kurac tako usklađeno tako dobro da sam mislio da ću odmah svršiti. 

- "Ovaj put ćete dobiti samo u guzu kurve moje" govorio sam. 

Nisu imale ništa protiv

- "Sve za tebe ćemo uradit, ti moraš biti zadovoljen, tvoje kurve će se pobrinuti, slažeš li se Nado? ""rekla je Marija

Nada je klimnula glavom te su se obe naguzile.. . 

Tako sam ih guzio da su im suze na oči polazile, stenjale su i vrišćale od uzbuđenja. Bio sam pri kraju i kao što sam Nadi rekao sve istresao u njen šupak. 

Svi smo bili tako iscrpljeni, zalegli smo malo i dogovorili novi sastanak. 

Ne mogu vjerovati koje sam sreće i sa osmijehom izašao iz stana.

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 18 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Krenula sam s fakulteta doma, sretna što sam napokon položila jedan od težih ispita, no, usprkos zadovoljstvu, počela me hvatati sjeta i tmurno raspoloženje. Zadnjih mjesec dana sam slabo izlazila i samo se jednom usputno poseksala, kod frendice na rođendanu.
Prije 10 dana · Dodao: Pusica
HOTELSKE SOBARICE: Želim osjetiti tu tvoju tvrdu batinu duboko u svojoj vreloj mačkici, gotovo svake godine „nekako s proljeća“, kako to lijepo kaže stari lisac Kemal, krv proključa u mojim venama, hormoni mi podivljaju, a glava mi se napuni kojekakvim nečistim mislima, pa upadnem u trans i, kao hipnotiziran, sletim par dana na našu predivnu obalu,
Prije 13 dana · Dodao: 3xman
Hotel gde se iznajmljuju studenti za sex, uh naporan dan na poslu . Gužva . Pacijenti nervozni, svi bi da prođu odjednom. Još kad je prošao prijem , neka žena starija sa rajfom na pola šiški mi tražila rezultat u 12 sati, a izdavanje rezultata je posle 14 h . A na uputu ne piše hitno. Al je bila naporna.
10.05.2018 · Dodao: Pusica
Prva prica, prva od nekoliko do sada... Sa Teom je sve pocelo nekako usputno i potajno jer smo oboje imali vec nekoga.. Iako strasno zanimljivi, recimo da cemo te detalje jednostavno preskociti te preci na ovo vrijedno spomena. U velikoj vecini prica koje smo do sad procitali, svi pomalo pretjeruju sa kojekakvim epitetima, oblinama i dimenzijama..
04.05.2018 · Dodao: 33-25
Posle događaja iz kafane, Gagi me nije zvao čitavih nedelju dana. A onda je usledio telefonski poziv… – Hej mala , treba š mi večeras – Ok – Dođi u klub večeras , ima jedan poslić za tebe…
28.04.2018 · Dodao: Balawaklinka

Anketa
By mare_20 Prije 6 dana
By Babyygurl Prije 8 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories