Trenutno Pusicu pregledava 1215 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 14.08.2017 (14.08.2017) - Svi članci by Pusica

Incest priče, ovaj drugi dio je nastavak moje prethodne jebačine koja se desila sa mojom tetkom Martom kod nas kući u Zagrebu. Kako je bilo i planirano ja sam se sa mojom tetkom uputio kod njih u Split, na raspust gdje nas je čekao moj teča. Tokom putovanja tetka mi je rekla kako će ovaj ljetni raspust za mene biti nezaboravan i da će me ona naučiti mnoge stvari. Tako je i bilo.. . 

 

Kada smo stigli u Split tetak nas je dočekao na stanici i kolima smo otišli do njihove kuće. Već je bilo poprilično kasno a ja sam bio poprilično umoran, ne zbog vožnje koliko zbog vrućine. Rekao sam im da sam umoran i da bi trebo da idem spavati. Tetka mi je rekla da prvo se istuširam da se malo osvježim, ja sam pristao. Ona je rekla idi se ti samo istuširati, ja ću ti na kraju doniijeti ručnike. Ubrzo sam otišao pod tus, topla voda mi je jako prijala kada se na vratima pojavila moja tetka sa ručnicima. Stavila je prst na usta kao signal da ništa ne govorim i zaključala vrata. Odmah mi je brzinski stavila kurac u usta rekavši da nema puno vremena ali da nije mogla izdržati više bez moga kurca. Pušila ga je ludački zatezavši mu kožicu do vrha, nekoliko puta tako jako ga je drkala da me je zaboljelo. Nisam više mogao da izdžim istresao sam joj sve u usta. Pošto sam obilato svršio jedan dio je curio iz usta po licu, ona je uzela ručnik i sa njim obrisala spermu. Ustala je i poljubila me onako strastveno sa jezikom i rekla da se gledmo večeras kada zaspi teča. 

Ja sam ostao u kupatilu i dovršio svoje kupanje. Zatim sam otišao u sobu i legao na krevet čekajući da se tetka pojavi. Već je bilo kasno kada su se čula vrata kako se polako otvaraju. Na vratima se pojavila ona, ovaj put potpuno gola bez ičega. Sa vrata mi je rekla kako je došla da mi poželi laku noć. Jednim korakom već je bila došla do moga kreveta, legla na mene i rekla kako će ovo ljeto za nas dvoje biti ludo. 

Sjela mi je svojom pičkom na moju glavu i rekla mi da je ližem a ona uzela moj kurac u usta. Pušila ga je za čistu desetku, očas posla bio je tvrd kao kamen. Sada se okrenula i rekla mi da legnem, ja sam je poslušao. Sjela mi je na kurac i počela se nabadati. Nabadala se tako silovito da sam mislio da će mi se kurac slomiti u njenoj pici. Molio sam je da malo uspori ali ona za to nije marila samo je dzala tempo sklopila oči a svojim rukama mazila svoje velike sisetine. 

 

Ubrzo se njeno tijelo zgrčilo, znao sam da je svršila. Tada sam ja prešao u akciju, zbacio sam je sa sebe i okrenuo u pseći položaj. Gurnuo sam joj ga onako snažno do kraja na šta je ona jauknula i rekla da li to gospodin voli jako. Odgovrih joj kako će ona sad osjetiti kako jebe mladi pastuv i nastavih da je jebem još jače. Ona je spremno dočekivala svaki moj ubod dahtala je kao parna lokomotiva. Svojim rukama je raširaila svoju guzu kako bi joj mogao lakše da ulazim do kraja. Molila me je da ne prestajem da je jebem još jače. Sve me je to još više palilo i ja sam je punio svom snagom. Bio sam pri vrhuncu ali nisam želio još da svršim. Izvadio sam ga iz njene pice. Došla je do daha i rekla da je ovako nikada u životu niko nije jebao i da ću je od sada samo ja jebati i niko više. Ja sam joj odogorio da toga ima još i polegoa je na stranu. Naciljao sam kurcem njeno dupe koje sam prvi ja probušio. Polako sam ušao a onda počeo da je jebem onako jako kao i u picu. 

Nije mogla više da izdrži. Glavu je zarila u jastuk da je nebi tetak čuo u drugoj sobi. Ja sam je neumorno punio, ni sam ne znajući odakle mi tolika izdržljivost. Nedugo zatim podigla je glavu i rekla jebi me mali moj jebi svoju tetku do kraja mi ga stavi, hoću da ti ga osjetim cijelog. Tu sam poludio počeo sam još jače da je nabadam. Odmah sam svršio, napunio sam spermom dupe moje tetke. Izvadio sam kurac iz njenog dupeta koje se bilo rascvjetalo, sperma se slijevala niz dupe do pice pa na njene noge. Umorno je legla pored mene ljubeći me u obraz, govorila mi je kako sam pravi pastuv sa odličnim kurcem i kako će me ona još nekim trikovima naučiti. Ustala je i prinijela njene sise moje ustima rekavši da ih poljubim za laku noć. Uzeo sam njenu veliku bradavicu u usuta i vukao je kao malo dijete kada majka doji, prvo jednu pa onda drugu. Otišla je zatim u svoju sobu kod teče. 

 

Jutro je već uveliko bilo svanulo a ja se nisam htio ustajati jer sam se bio baš umorio od sinošnje jebačine sa tetkom. Čuo sam njen glas kako me doziva da ustanem na doručak. Sišao sam dolje u kuhinju. Tetak je bio otišao napolje a tetka je prala sudove. Pogledao sam prema njoj a ona kao prava kujcia zanosno je mješala kukaovima dok je prala sudje. Kurac mi se odmah podigao. Prišao sam joj odpozada zavrnuo haljinicu i zabio joj kurac u pičkicu. Bila je sva vlažna kao da je samo to čekala. Pognula je samo glavu naprijed i reka jebi me jako. Ja sam je počeo jebati. Jednu nogu sam joj zadigao na sudoperu da bi lakše ulazio. Okrenula se prema meni jednom rukom oko moga vrata se džala i gledala me pravo u oči. Svaki moj ubod je pratila sa uzdahom, što me je još više palilo.

Rekla je kako moram da požurim jer će se ubrzo tetak vratiti. Još nekoliko uboda i bio sam pri kraju, uzeo sam joj glavu i spustio je do moga kurca. Počela je da ga liže kao lizalicu, otvori usta naredih joj, ona kao prava kuljica bez riječi posluša a ja istresoh svu spermu tetkici u usta. Sve je progutala. Ustala je namjestila suknjicu i rekla mi da sjednem za sto da doruučkujem. 

 

Za stolom mi je priznala kako joj se ovo stvarno dopada i kako se boji da se ne veže za mene. Da voli mnogo moj kurac i da će da me jebe u svakoj prilici. Pitala me je da li imam ja nekih svojih neostvarenih želja u seksu. Odgovorih joj kako bi volio da nekada mi se desi da jebem dvije žene odjednom. Vidi ti njega odgovori ona meni, nasjmeši se i ustade od stola. 

Na kraju mi je rekla da će se potruditi da ispuni i tu moju želju ali o tome u drugom nastavku kako sam jebao tetkinu prijateljicu

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 13 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
 •  dalmos: 
   
  Javi tetkinu splitu da se javi
   
   14.08.2017 
  1 bod
   

Uclani se


Povezani sadržaj
Kratka, Erotska incest, FDOM priča o sestri i bratu koji su već prije igrali, ali te noći sestra preuzima kontrolu...
Prije 2 dana · Dodao: Bijelonausnama
Prica o mojoj majci, Uglavnom sam dane provodio na relaciji posao kuca,i treningu u aikido klubu. Nista posebno.Ono sto me je razdiralo je jedna opsesija koja je trajala dugo,tacnije od kako sam poceo da posmatram zene kao muskarac.
Prije 9 dana · Dodao: strobinger
Priča o meni i mome bratu , nikad ne reci da je nešto ne moguće , kad ne moguće postaje moguće.. Ja sam Iva, sasvim obična cura , studiram u jednom gradu pedesetak kilometara udaljeno od moga grada.
15.05.2019 · Dodao: eccc
Već izvjesno vrijeme primjetio sam da mama živi na prilično visokoj nozi. Imala je novca i nije bio problem da mi udjeli svako malo koliko god bi tražio. Ja nisam bio stalno zaposlen. Uglavnom sam nalazio povremene poslove preko studentskog servisa ili sam radio kod tetka.
03.05.2019 · Dodao: Pusica
Incest priče, Dobre jebačine sa ujkom, Bila sam lepa mlada devojka veoma lepo gradjena i zgodna. Jedino su mi sise bile veoma male . Pičkica mi je tada bila prekrivena svilenim crnim gustim dlačicama. Mali crni trokutić je veoma lepo izgledao.
03.05.2019 · Dodao: Pusica

Anketa

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories