Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Grupni seks priče - 29.03.2018 (29.03.2018) - Svi članci by Pusica

Kako su lepa stopala imale, obe. Tačno na pola puta pogleda prema televizoru. Prvo Magdalenina dva, kraća ali šira, dobila su širinu od dugogodišnjeg stajanja nad pacijentima… preko članaka koji su pogled vodili, nažalost, samo do ispod kolena. A onda, samo par santimetara dalje od njih… Kristinina. Kreacija Boga ili prirode… sve jedno, baš kao malo pre pomenuti pogled, na pola puta… do savršenstva. Sa kožom tako gletkom i mekom da bi hiljade leptira rado povila svoja krila da je od sunca zaštite. Prstiće, meke kao zrele trešnje, sa petom spajao je most. E tu je koža bila najlepša. Za dodoir… i za poljubac. Preko mosta i pete pogled je bezobrazno vodio niz celu nogu… prvo do listova koji, pogotovo na visokim tankim štiklama, znaju da pomute razum većini muškaraca koji se nadju u blizini, a bogami, ne retko… i nekoj devojci. Od kolena pa sve do gaćica, prostirala se butina idealnih proporcija u odnosu na ostatak tela. A guzom, koja se u ovom trenutku nije mogla videti, činila je savršen sklad u toku hoda, pa i nekih drugih stvari.


Često mi se desilo, u toku trajanja filma da mi sa pogledom odlutaju i misli, koje su vodile bitku estetike, erotičnosti i uživanja u trenutku sa scenama tvrdog sexa, svršavanja i vrelih, znaojavih, ispreplitanih tela. U oba slučaja bi mi se digao tako jako da sam želeo istog momenta da ga izvadim i izdrkam po njima. Elem, na sebi sam imao samo mali šorc, i svako moje pomeranje iz tog polu ležećeg položaja moglo je odati, ne baš tako časne namere. Ništa ne bi bilo strašno, da Kristina… moja devojka, nije Magdalenina ćerka.


Kako od nje nisam skrivao poglede… već samo od mame, a i bila je upućena (poprilično detaljno) u moje fantazije, brzo je primetila šta se dešava. Na sve to je počela i da provocira, da se uvija… da me bezobrazno gleda i dodiruje… dok je za sve to vreme Magdalena pomno pratila šta se dešava na TV-u. Testosteron i adrenalin su mi se popeli do kritičnog nivoa, i sada sam se već trudio da ne gledam i ne mislim o tome… dok je moja đavolica nastavila sve više i više da provocira. Da sam mogao, otišao bih u kupatilo da ga izdrkam, da se smirim… međutim, erekcija mi nije dala tu mogućnost.
Trudio sam se i da zadremam na tom krevetu, ne bi li skrenuo misli, ali bi situacija bila verovatno još gora… jer snovi često idealizuju stvarnost do te mere, da bih verovatno počeo da pričam u snu i glasno svršio, koliko sam bio napaljen. Onda iznenada začuh Magdalenin glas…

- jel ti to mene gledaš malo nepristojno, zete? Umesto da se ohladim, bez razmišljanja izgovorih:

- imam neke sexualne fantazje vezane za Vas i Tinu i upravo ih proživljavam, što se verovatno da videti po mom šorcu… a onda kao Alan Shor u seriji Boston Legal, smireno natavih kao sopstveni advokat odbrane… što ne bi trebalo da Vas puno zabrinjava, jer bih ovo što sam rekao svrstao medju čudne… ali i dalje komplimente… i smatram da sa vaših pedeset godina izgledate savršeno, čak i pored više nego duplo mladje ćerke, koja je složićete se samnom - božanstvena. Kristinin se prvobitni osmeh pretvorio u čuđenje novonastaloj situaciji, sa iščekivanjem šta će se dalje desiti… prosto nisam mogao da verujem šta sam upravo rekao… dok je njena mama, sa nekim čudnim pogledom i jo čudnijim skrivenim smeškom izgovorila:

- pa valjda… hvala na komplimentu. Kada je videla da joj se mama nije uvredila, Tina je pitala:

- a kakve fantazije imaš? Kristina!?

- Brecnu se Magdalena (kao).

- Šta? Pa samo pitam. Što nam ne bi rekao…

Magdalena se okrenu prema meni i značajno me pogleda… nisam siguran šta je trebao da znači taj pogled, da li i ja da je prekorim, ili da počnem da pričam. Odlučih se za zanimljiviju opciju… iako mi je bilo malo neprijatno.

Rekoh: zamišljao sam kako stojim i drkam iznad vas dok vam ne svršim po stopalima.

- Samo to? Reče Tina.

- Pa još svašta… ali…

- pa pričaj nam, svidja mi se.

- Pa bezbroj varijacija u kojima mi drkate, pušite… kako vas jebem… svršavanja… vaša, moja.

- Hoću detalje nemoj da nam vrdaš, reče. Zete… baš si se ukrutio, dodala je Lena.

- Pokaži nam ga, ako smeš, kroz osmeh izusti Tina.

Ova je opet pogleda ali ovaj put bez prekora već više sa znatiželjom. Povukao sam šorc i gaće malo na dole, a on kao da je tražio vazduha izlete napolje. Obe su se nasmejale i jedna od njih, ne sećam se koja izusti: šta čekaš, drkaj da vidimo. Uzeh ga u desnu ruku, a levom sam držao šorc i polako stiskao jaja. Počeo sam da ga navlačim, ne verujući šta se dešava, a moj provokator poče da se uvija, da dodiruje Madalenino stopalo svojim i polako je spuštala majcu pokazujući mi svoje, savršeno izvajane grudi. Onda je jednom rukom počela da spušta maminu haljinu, do trenutka gde sam mogao da vidim brus. Ova je počela da se nećka, a ja sam drkao kao napaljeni manijak. Reče, da ga oraspoložimo malo, pokaži mu sike. Mada su više bile sise, velike i idalje savršeno čvrste. Magdalena otkopča prva tri dugmeta i spusti brus. Za malo se ne onesvestih, da li zato što mi se sva krv sjurila dole ili od prizora, još nisam ni došao sebi a Tina je već razmakla gaćice i počela da se mazi. Dodji bliže rekla je. Popeo sam se na krevet i stao izmedju njih dve. Kurac mi je bio na nekih ttridesetak santimetara od usana obe. Tina je nastavila da se mazi a Lena je počela da dodiruje svoje grudi i ubrzano da diše… pri samu pomisao na ovu scenu, ranije sam svršavao u trenutku, ali sada sam imao tremu!!! Bio mi je tvrd kao kamen ali nisam mogao da svršim… a tako sam želeo da ih iznenada isprskam po licima. U trenutku kada mi je to prošlo kroz glavu Tina me uhvati desnom rukom i poče da mi drka dok se levom mazila, sad već žestoko. Uhvati ga za jaja prozbori, a njena mama kao omadjijana poče da ih mazi i stiska… Sad su im se ruke vec preplitale preko jaja i kurca, on je pulsirao kao pred eksploziju i Magda se prva primiče i ovlaš me poljubi po glaviću a zatim ga liznu. Kristina se nasmeja i pokupi svojim jezikom malu kaplicu sa vrha glavića. Prestala je da drka,i sebi i meni i uze maminu glavu i polako je prinese meni i poče da je nabija. Pušila mi je tako slatko dok joj nije izvadila iz usta i nabila sebi… skoro do kraja. Drugi put kada ga je nabila ušao je ceo i počeh da je jebem u grlo na očigled majke. Izvadih ga i strasno je poljubih a ona reče…

- a mamu? Nemoj da je zapostavimo.

Tada se okrenuh ka Magdaleni. Ovlaš smo se dodirnuli usnama… dok jezici nisu našli put jedan do drugog i počeli sa se prepliću. Za to vreme Tina mi je naizmenično sisala glavić i lizala jaja. Pridigao sam se i prislonio im glave jednu uz drugu. Levom sam držao mamu a desnom ćerku i naizmenično im gurao kurac u usta. Sada je i Magdalena razmakla gaćice i počela da se dodiruje dole. Obe su stenjale čekajući svoj red.

- Hoću da vas jebem, skinite se – rekao sam zapovednički,

a Lena prozbori, vidi ti njega što naređuje. Moraćeš da nas lepo zamoliš reče Kristina, već smo ti dovoljno učinile.

- Pa šta treba da uradim.

- Skinućemo se a ti ćeš da nas ližeš, ako budeš bio dobar, možda dobiješ još nešto.

Magdalena je imala tanku letnji haljinu koja je brzo skliznula čim su se bratele razmakle. Ispod je bio crni brus, koji je pridržavao velike grudi, i neke crne gaćice, od čipke i pamuka. Tina je imala samo gaćice i majcu koje su u trenutku bile na podu.

- Prvo mene, rekla je… dok se ne uhodaš.

Znao sam kako voli da je ližem… prvo lagano i nežno oko klitorisa pa polako na dole ka ulazu…a onda jezikom sto dublje i jače. Ona me je držala za glavu i nabijala dole ne bih li ušao što dublje. Onda me držeći za kosuprebaci izmedju nogu njene mame i odmah mi zabi glavu duboko. Davala mi je naredbe šta da radim i kako da je ližem. Imale su sličan ukus. A onda reče, hoću da mi ližeš guzu. Okrenula se na sve četiri, izdigla dupence u vis i ja sam zario jezik izmedju… polako se počela uvijati i tresti kada sam joj zavukao dva prsta izmedju usmina dok joj je mama širila guzove ne bih li joj što bolje lizao guzu. Očigledno je da sam prstima pronašao pravo mesto, jer je počela sve brže da diše i glasnije da stenje. Nisam hteo još da svrši… pridigao sam se, rekao Magdi da ga oliže i kleknuo iza Tine. Namestio sam ga na ulaz i gurnuo glavić, izvadio ga napolje i gurnuo ga celog. Vrisnula je i počela i sam da se nabija, uhvatio sam je za bokove i žestoko počeo da je jebem. Njena mama, gledajući celu scenu… koja joj se očigledno svidela, kleknu pored, namesti se u identičnu dogy pozu čekajući svoj red. Kako se naguzila, pica joj je sevnula i odmah samjoj prišao s leđa i polako ugurao glavić… santimetar po santimetar je ulazio i izlazio ne bih li je što bolje razradio. Kao i stopala, pica joj je bila šira i kraća od ćerkine. Nisam mogao do kraja da udjem u nju, mada joj nije smetalo da se zabijam koliko god može da stane. Malo sam se nagnuo preko nje, uhvatio je za grudi i počeo da je jebem u ritmu u kojem mi se učinilo da joj najviše odgovara… usledila su grčenja i počela je da vrišti ne obazirući se na komšije.

Svršila je i reče: stani… stani! Moram malo da odmorim.

Sela je na krevet na kojema sam ja sedeo na početku i zapalila cigaru. Već sam bio u Tini i počeo da joj mazim guzu jednim prstom koji je polako klizio na unutra. Za njim je put našao i drugi… nije mogla da izdrži… to joj je bila slaba tačka.

- Svršavam, prostenjala je i povukla mi ruku, da je izvadim iz guze. Par sekundi samjoj dao da se odmori, ali moza ku kojem je bila,nije mi dala mira. Namestio sam glavić na ulaz u vrelu guzu, i malo gurnuo napred. Magdalena je prišla da bolje vidi, i pitala… i u guzu će te?

- Ako budete dobri i Vas ću.

Već sam bio u Tini, dok mi je Lena mesila jaja a ja njoj sise. Naravno, nije trebalo da puno da joj ćerka svrši. Prostrla se po krevetu, dolazeći do daha. Otišao sam u kupatilo da operem „Mićka“… i vratio se nazad. Dosta ste odmarali, lezite na ledja. Raširila je noge i ja sam se našao preko nje. Dok su nam se grudi trljale, ljubili smo se ga kurac joj je neprestano ulazio i izlazio. U ovoj pozi mogao je da udje do kraja. Pridigao sam se na kolena i izdigao joj noge ne bih li joj ljubio i lizao tabane. Kada je to videla, Tina podignu svoje. Stoplala su im bila ispreplitana, čas sam ih ljubio, grickao, čas lizao, a mamine sise su skakale pod svakim mojim naletom. Ta scena me je dotukla. Ustao sam i počeo da drkam, a kapi sperme su se razlile po rtopalima, neke su im pale na grudi a neke na lice. Tina jezikom pokupi kapi sperme sa grudi svoje mame (da sam mogao, odmah bih još jednom svršio na tu scenu). I ostasmo da ležimo tako, mokri znojavi i ulepljeni.
Odjednom začuo se presak… u celoj situaciji pokušah da skočim da shvatim šta se dešava. Prasak je dopirao sa TV-a. DODJAVOLA!!! Pomislih, smo što ne viknuh. San… Sanjao sam, zadremao sam na krevetu a njih dve su i dalje gledale onaj film. Kurac mi je bio dignut i dalje. Brzo skočih i zaputih se u wc. Pitaše me nešto usput ali sam se pravio da ne čujem, ne bih li morao da se okrenem.


Dok sam u kupatilu dolazio sebi, viknuh: da li mogu da se istuširam. Naravno, rekoše u glas. Ušao sam u tuš kabinu, pustio vodu i krenuo da se opuštam. Slike iz sna, ne dadoše mi mira i počeh da drkam… šta drugo. Čuo sam otvaranje vrata. Tina reče, donela sam ti peškir, i razmače zavesu. Kada je videla šta radim bez i jedne reči je klekla ispred i strpala ga usta, jednom rukom je drkala a drugom mi stiskala jaja. Hoću tvoju spermu, mumlala je dok joj je kurac bio u ustima. Naravno… posle svega što proživeh te noći, nije morala dva puta da mi kaže. Izvadio sam joj ga iz usta, navukao par puta i počeo da prskam. Većina je završila u njenim ustima, malo po licu i par kapi na majčici koju je imala. Progutala je sve, što retko radi i pokušala da obriše ono sa majce. Nije mogla da skine fleku skroz.
Šta si sanjao, videla sam da si „napet“, i nasmejala se. Čitaćeš sutra na netu, poslaću ti adresu na kojoj da pogledaš, uzvratih sa sličnim osmehom.U međuvremenu sam se obrisao i zajedno smo izašli iz kupatila držeći se za ruke. Njena mama nas je samo značajno pogledala, i nas i fleku, sa smeškom nastavivši da gleda televizor.

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 23 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se

Povezani sadržaj
Nakon preporuke kurve za obdarenim muskarcem dolazim na threesome u svoj stan.Moje iskustvo sa cuckold maštarijama me polako pocelo izluđivati i nisam mogao da tijekom svakog drkanja ili seksa nepomislim na to
18.09.2019 · Dodao: milfhunter021
Posle polucasvnog odmora i predaha uz crno vino, Milica me za to vreme mazila nije htjela da odustane od mene tako lako, lizala mi je kurac, lizala jaja stavljala ih usta, jedno pa drugo jaje, ja sam po kurcu posipao vina sto je ona halapljivo lizala i gutala mi omeksali kurac usta, svaki njen liz mi je jezio kozu, Maja je trazila od Pedje da je jebe u dupe.
05.09.2019 · Dodao: ukroceni
Ovo se desilo pre neku godinu, tada sam imao 25 godina. Imao sa drugaricu koja je tada imala 25 godina, koja je tada raskinula sa svojim verenikom, ne bih da joj spominjem ime. Vratila se svojoj kući.
05.09.2019 · Dodao: ukroceni
Seks na plaži sa dvije napaljene ženske. Na plaži šetam i okolo gledam, ispred vidim dvi cure kako se slikaju, izbacivaju guzu i sise naravno u prvi plan da se vidi. Došao sam do njih i pitao ih , mogu li se i ja sa njima uslikati.
22.08.2019 · Dodao: HotBod
Gordana je drugarica moje najbolje ortakinje sa faksa. Naših je godina, tačnije 3 godine je mladja od mene zato što sam ja kasnije krenuo na faks. I ona i Vesna, moja ortakinja sa faksa su poprilično zgodne devojke, nižeg rasta, tako maksimum su visoke 162-3cm, klasične spinerke. :)
17.08.2019 · Dodao: Feeder
Anketa
By Par7811 Jučer
By Djomla124 Prije 8 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories