Trenutno Pusicu pregledava 1635 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Osobna iskustva - 16.05.2018 (Prije 11 dana) - Svi članci by Pusica

Sa Adrianom sam se spetljao na festivalu piva, pošto je bila vlasnica jednog od kafića koji su tamo imali štand, pa smo se pri povratku u grad pojebali u mom autu na autobusnoj stanici. Drugi dan nisam došao kod nje u kafić, već tek nakon dva dana jer sam imao nekih poslovnih obaveza, a i ona je bila zauzeta, pa joj je odgovaralo. 

 

Našli smo se kod nje u kafiću oko 20 sati. Bila je gužva, jer je ipak ljeto, pa je terasa bila krcata. Sjeo sam za jedan stol, a ona se pojavila nakon petnaestak minuta kad me je skužila vani. Već sam pijuckao piće, pa mi je rekla da bi mogao ući unutra. Odbio sam jer je bila baš ugodna večer, pa si je i ona otišla na šank po piće i došla za moj stol. Pričali smo o zadnja dva dana, kao i o sebi, stvari koje nismo rekli prije, ali uz česte prekide, jer su je zivkali unutra. Uz povremene prekide došla je i prošla ponoć u njenom društvu, pa se i kafić zatvorio, a nas dvoje smo otišli pješke do nekog fast fooda i uzeli hamburgere. Jer, ako već smrdimo na luk, najbolje da oboje zaudaramo. Uz smijeh i zezanciju smo šetali po gradu, zagrljeni, barem zadnjih pola sata, te polako išli prema mom stanu. Živim sam već dvije godine, u unajmljenom stanu, jer je moja deviza bila, kad već zarađujem dovoljno mogao bi se maknuti i od starci. Ušli smo k meni i uz vrele poljupce i zagrljaje ubrzo smo bili potpuno goli, a moj macan je već stajao spreman za boj. Povukla me je na krevet i bacila se na mene. Ubrzo je moj ponos bio u njenim ustima dok su njene velike sise milovale moje butine. Nisam htio biti pasivni promatrač, pa sam ju povukao gore, da mi okrene guzu i da joj mogu lizati picu. 

 

Pristala je i brzo se okrenula, pa sam sad prvi put vidio njenu picu izbliza. Imala je veće usmine i bila je jako sočna, a da ne pričam kako je mirisala fanstično. Lizao sam ju kao da nisam lizao već godinama. U biti, nisam već dugo lizao jednu tako dobru picu i fino obrijanu. Stenjala je i mumljala sa mojim kurcem u ustima dok sam joj ja lizao i grickao usmine, uguravao jezik u rupicu, a ona grebla noktima po mojim jajima. To je bilo previše za moj ne baš izjebani kurac, pa sam uskoro počeo šibati mlazeve sperme u njena usta. Malo se iznenadila i zagrcnula, pa su dva mlaza završila na njenoj bradi i licu, a onda je uspjela uhvatiti ostatak i s guštom progutati. Nastavila mi je drkati i lizati kurac, pa mi je opet stajao spreman. Ja sam u međuvremenu nastavio sa njenim lizanjem i uskoro ju doveo do orgazma, te mi je zalila lice svojim sokovima iako sam pokušavao lizati i pokupiti sve, ali eto. Zatim se polako uspravila i skinula sa mene, a ja sam si obrisao lice, pa sam ja nju polegao i odmah se zavukao između njenih raširenih nogu. Nisam joj ga odmah stavio, već sam ju upitao:

 

- Hoćeš pričekati da stavim kondom? 

- Neee.. nema potrebe, ja sam si stavila zaštitu i uzela pilulu.. -rekla je sa smiješkom, pa me poljubila, a ja sam zavukao ruku između naša dva vruča tijela i polako kurcem prošao po njenoj pici, da bi ga onda polako ugurao u nju. 

 

Lagano je zastenjala kad sam ušao, a onda sam se oslonio na ruke i počeo ju polako jebati. Dugim i sporim pokretima sam ga skoro vadio van, da bi ga onda polako gurnuo do kraja. Osjetio sam njene nokte na svojim leđima i tiho je prošaptala:

 

- Nemoj me provocirati, već me jebi.. 

 

Samo sam ju poljubio i počeo joj ga sve brže zabijati, a ona je lagano zadigla noge kako bih joj ga zabio čim dublje. Stenjali smo i dahtali, krevet je škripao ispod nas, a znoj se cijedio sa naših tijela, ali smo bili u zanosu jebanja. Nakon nekih desetak minuta zabijanja u klasičnoj pozi okrenuo sam ju na trbuh i zagurao jastuk ispod njenih kukova kako bi joj odigao guzu u zrak, a onda razmaknuo noge i zabio joj ga do jaja u picu. Zastenjala je glasno dok je noktima grebla po mojoj plahti, a ja joj ga zabijao kao lud u picu. Pljuskala je njena glatka guza po mojim preponama dok sam se zabijao u nju, a ona se sve više grčila dok napokon opet nije svršila. Ja sam nastavio sa jebanjem i zabijanjem u njenu picu dok i ja nisam očeo svršavati i puniti njenu picu svojom spermom. Čim sam ispucao i zadnji mlaz sperme samo sam se izvalio preko nje i ljubio joj još ne vadeći svoj kurac iz nje, ali je ionako sam brzo ispao ostavljajući tragove naših sokova po njenoj savršenoj guzi. 

 

Ležali smo malo i ljubili se, a ja sam joj nježno milovao sise koje su se još brzo, ali sve sporije dizale i spuštale. Bradavice su se malo opustile, ali su još bile tvrde. Meni se kurac opet počeo buditi, pa sam krenuo sa rukom među njene noge i počeo joj milovati klit. Spremno je raširila noge, te smo se sada ljubili dok sam joj ja milovao klit i picu, a bradavice se na sisama opet ukrutile. Onda sam se podigao na lakat i sa njenih usana krenuo na niže do njenih sisa i sad sam ljubio njih dok sam prstima bušio njenu picu. Raširila je ruke i noge u stilu 'Jebi me, radi sa mnom šta hoćeš', pa sam nastavio sa trljanjem njene pice i grickanjem bradavica. Taman sam razmišljao kako da se prebacim između njenih nogu, kad me iznenadila i gurnula na krevet, a ona se popela na mene i odmah se namjestila na moj tvrdi kurac. Polako se vrtila na meni i trljala povremeno naprijed nazad, pa sam mogao osjetiti njenu pubićnu kost na korijenu svog kurca. Nije posustajala, čak mi je uzela ruke i stavila ih na svoje sise da ih mijesim, a ona je lagano iz kružnih pokreta prešla u nabijanje na mene. Narednih dvadesetak minuta nismo znali za nikoga, a naša vruča i znojna tijela su bila jedno, a dahtanje je bilo sve ubrzanije, da bi u skoro istom trenutku doživjeli klimaks i svršili, ja puneći njenu picu, a ona zalijevajući moja jaja. Nakon toga samo je pala preko mene i ja sam ju privukao u zagrljaj, te smo uz lagano ljubljenje i zaspali. 

Od te večeri smo nekako postali nerazdvojni, a onda me ona predstavila svojim starcima, te ja nju svojima i praktički je stvar bila riješena. Sad joj pomažem oko završetka faksa, u pauzama kad se ne jebemo, naravno ili kad nije u kafiću. Više ne marimo za zaštitu, jer smo si rekli, ako bude biti će i potpuno uživamo jedno u drugome.

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 11 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Seks sa frizerkom u njenom frizerskom salonu, Duvao je neki vetar ceo dan i bio je pun mesec…Uvek kad je pun mesec zestoko sam napaljen.. Ceo dan sam okretao neke devojke sa mobilnog telefona smisljao kako da se ispraznim ali dzaba…Spema mi je jako udarila u glavu. Konacno sam odlucio da odem na sisanje i pranje kose pa da se kasnije tako sredjen uputim u neki kafic.
Prije 5h · Dodao: Pusica
Nisam odmah nazvao Ivonu, već tek nakon par dana (Na svadbi maloj iz dalmacije punio sam usta i pičku). Opravdanje poslom i zauzetošću nekim stvarima me je nekako izvuklo. Ona je pak bila studentica na trećoj godini prava, te je imala sve vrijeme ovog svijeta pred sobom.
Prije 3 dana · Dodao: Blondie
Na putu sa faksa naletio sam na Danijelu, frendicu iz srednje i moju prešutnu simpatiju. Nisam nikada nešto pokušao s njom jer je tada imala dečka, a i bili smo si dobri, pa nisam to želio pokvarit. Kasnije sam se malo kajao zbog toga, ali se nisam previše zamarao, međutim, bila je to pička i pol, a sada se to još i bolje vidjelo
Prije 3 dana · Dodao: 3xman
Vozio sam u jednom taksiju. Bila je subota vece, prosle godine. Povezao sam dve devojke iz grada, znao sam ih od ranije. Nesto su se meskale pozadi, dobacivale, ja sam kulirao, vozio, ophodio sam se kao i prema svima drugima. Dok na jednom nisam cuo kako ta Goca kaze ovoj drugoj da sam sladak.
Prije 4 dana · Dodao: Pusica
Najbitnije kad ideš nekome u svatove je ne ostati suha kurca. A za mene je bilo to još važnije jer sam već neko duže vrijeme solo. Na vlastitu odgovornost, da se razumijemo. Imao sam dvije duže veze iza sebe i jednostavno mi se nije više dalo prolaziti kroz fazu držanja za rukice, međusobnog gugutanja i još raznoraznih gadljivih stvari drugim osobama, a koje su i meni išle na živce.
Prije 5 dana · Dodao: 3xman

Anketa
By Jeton Jučer
By mare_20 Prije 9 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories