Trenutno Pusicu pregledava 1762 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Osobna iskustva - 29.09.2017 (29.09.2017) - Svi članci by Pusica

Erotska priča - Neočekivani seks sa doktoricom.. Subota 21 maj, sa dva drugara Milanom i Đoletom izlazim u grad. Milan govori da će sa nama biti i njena sestra sa nekim drugaricama. Ulazimo u klub, stvarno velika gužva, prilazimo ka našem rezerviranom stolu, naručujemo pića i lagano počinje ludnica. Nakon nekih sat vremena, stižu za naš sto Milanova sestra Sara sa drugaricama. Jedna od drugarica je i doktorica Ana, koja radi u našem Domu zdravlja. One su starije od nas nekih 7-8 godina, sve su trideset već prešle, ali brutalne ribe u najboljim godinama. Ana je stala do mene, znali smo se iz viđenja, pozdravila se i počeli smo lagano plesati. 

 

Već je prošla ponoć odavno a mi smo već bili pod dobrom dozom alkohola, a sa Anom sam imao sve prisnije plesanje, čak i neke zagrljaje. Kako je vreme prolazilo sve sam više buljio u nju i njeno telo, lagano sam bio i napaljen, bila je u kratkoj crnoj haljini, guza čista desetka, duge noge, glatke i zgodne, grudi jaka trojka, imala je onako poveći dekolte, grudi samo što nisu ispale iz njih, isticala ih je u prvom planu. Dom smo se grlili prelazila je tjelom i preko mojih prsa ruku, i smješila se pomalo, ja sam je u jednom momentu pitao, šta je bilo, što se smješkaš, a ona mi je odgovorila sviđa mi se kako si građen, vidi se da ne propuštaš teretanu. Tako je i bilo, vodio sam računa o svom tjelu, i to je bio jedan od velikih aduta koji su palili kod žena. Ja sam joj pomalo šaputao, pa i ti si dobra, goriš večeras, mm a je li, govorila je, da se nisi malo napalio, upitala je? A ko ne bi realno, full si odgovorio sam. I tako posle lude noći i velike količine pića krenuli smo kući. 

 

Djevojke su već dobro bile pijane, mi muškarci tu i tamo. Izašli i krenuli da se dogovaramo tko će gdje kući i tko koga da povezem. Evo ja ću Anu, ako želi. E može naravno odgovorila je, ajmo odmah. I tako seli smo u auto i krenuli prema njenoj kući, bila je udaljena nekih 20 minuta vožnje, međutim u jednom momentu ona je rekla stani negdje stani muka mi je, ja sam nastavio par metara i skrenuo u jedan sokak desno. Izašla je iz auta i pregela kao da hoće da povrati, ja sam prišao da joj pomognem, i dok se ona natezala da povrati ja sam je pridržavao, ali malo po malo ruke su sa stomaka i leđa počele šetati, do guze i grudi, Nije obraćala pažnju pa sam ja sve više i više hvatao. 

 

Onda se ona uspravila i rekla ne mogu povratiti vozi me ajde, seli smo u auto i da krenemo,

ona je rekla ali si me ispipao dobro, trebao si ići izdrkati.

Ostao sam malo u čudu, ali onako pripit rekao hoćeš li mi ga ti možda?

- Mm mmm to ne bi bilo loše, ali samo ustima odgovorila je.

U sekundi sam svukao hlače sa sebe, i bokserice, i izvukao poludignutu kurčinu. Odmah je prišla i počela oblizivati, malo po malo uzeo sam je za glavu i počeo žestoko nabijati na penis. Gušila se i pjenila, a ja sam nabijao sve brže i brže dok me nije počela udarati po noži da stanem da dođe do zraka. Izašao sam iz auta i prišao do nje sa strane suvozača. Hajde naguzi se rekao sam, i počeo navlačiti kondom na kitu, ona se namjestila i lagano sam počeo ulaziti. Uzeo sam je za kukove i počeo hvatati brutalan tempo, a ona je vrištala mumljajući...

- aaa aa kakoo jebešš malii nevjerovatan sii, aa jebe jebiii guraj.

Tucao sam je iz sve snage, ali kučka je bila nevjerovatno razvaljena. 

Poslije nekih deset minuta žestokog ritma, izvadio sam ga, skinuo kondom, i stavio na ulaz u dupe. Gurno sam ga silovito, ušao je odmah do pola, jauknula je i rekla

- uu nemoj tako jako boli me, ponovo sam ga izvukao skoro do kraja pa opet nabio silovito, opet je jauknula i rekla polako boli me, nisam obraćao pažnju, bio sam pri kraju, hvatao sam ritam sve jače i brže, i uskoro skoro do kraja ušao u nju, vrištala je od bola, a ja sam ubrzo počeo trzati. Istresao sam sve do zadnje kapi u nju, ona je odahnula i rekla

- vadi ga više sve me boli.

Dao sam joj maramice i krenula je da briše guzu, velika rupa je ostala, opipavala je prstom, i govorila, šta si mi manijače uradio sam guze. Ja sam se samo nasmijao i rekao ajde sjedaj, i odvezao je do kuće. Na rastanku me poljubila i rekla čujemo se maleni, ljubim te.

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 19 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Moja supruga, moja domina, moj bračni seksualni život nije se razlikovao puno od milijuna drugih, parovi zapali u stalnu kolotečinu, sve poze isprobane, svaki djelić tijela poznat, sve u svemu – dosada. Iz dana u dan ništa novo, pa ustanoviš da ti je možda i bolje bez partnera. Zadovoljiš se onda kad ti dođe volja sam, a mašti daš krila.
Prije 5h · Dodao: Pusica
Punio sam mećehi pičku, nije mi bilo jasno kako ju je stari upecao jer je bila nekih 6 godina mlađa od njega, ali nisam pitao. Magi je bila komad, lijepih velikih sisa, čvrste guze (tri puta tjedno na fitnessu i jogi), duge tamno plave ili svjetlo smeđe kose kako ko voli, te plavih prodornih očiju.
Prije 7h · Dodao: 3xman
Story of Andrea: Autoškola, dani su prolazili, iz škole bi išla odmah u stan i učila. Vikend sam provela s tatom, išli smo kod bake na selo. Baka je bila sretna što smo kod nje, pričala je svašta pa je tako rekla da tu kod njene prijateljice dolazi unuk, studira a često dolazi vikendom. Još je rekla ako bude sutra tu da će ga pozvati pa da se upoznamo.
Prije 7h · Dodao: Pusica
Drugi put sam dobila dobru ocjenu pa smo dogovorili opet vikend u vikendici (Story of Andrea: Vikend u vikendici). Čekala sam ga, kad je došao ušla sam u auto i krenuli smo. Rekao mi je, idemo se negdje u šumici pa će se on vratiti jer ima neke goste a da ja idem kući pa da ga sutra ujutro čekam.
Prije 8h · Dodao: Pusica
Sa mojim kumom u krevetu, prošlo je mnogo godina. Sjedim u kaficu u našem gradu, gradu naše mladosti i čekam svog kuma da stigne. Namjerno sam došla ranije da bih sredila utiske, da bih bila u stanju dočekati ga što ležernije.
Jučer · Dodao: Pusica

Anketa
By Pusica 05.04.2018
By Pusica 03.04.2018

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories