Trenutno Pusicu pregledava 1089 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotika & Sex  Seks klinika - 16.01.2016 (16.01.2016) - Svi članci by Pusica

Sve je počelo kao njegova seksualna maštarija koju je izgovorio naglas i u kojoj sam, nakon prvotnog šoka i ljubomore, i ja poželjela sudjelovati. U vezi smo pet godina, zajedno živimo tri. Nije sve uvijek funkcioniralo savršeno, no uz brojne kompromise, puno strpljenja, ljubavi i zaljubljenosti izgradili smo stvarno dobru vezu. Seks je oduvijek bio odličan. Uvijek smo voljeli eksperimentirati i bili otvoreni gotovo za sve. Njegove fantazije uključuju puno žena. On obožava žene, žensko tijelo, žensku ljepotu… Onda je i mene počeo uključivati u te fantazije, u klinč s tim ženama. Prihvatila sam najprije tjerana ljubomorom, gotovo iz infantilnog prkosa, jer što bi on bio tamo sam s tim ženama, kada ih mogu i ja dirati, no kasnije sam shvatila da i mene uzbuđuju ta zamišljanja. Takvo fantaziranje traje već godinu dana, idemo van, gledamo žene, a zatim izaberemo jednu s kojom vodimo ljubav, kod kuće, u mašti. Seks nam je tada nevjerojatno dobar. Za sada sve ostaje samo na tome da gledamo žene, ali pitam se postoji li granica? Hoćemo li jednog dana pogledati ženu koja će uzvratiti naš pogled, osjećaje i želju te završiti s njom u krevetu? Ta me pomisao u isto vrijeme uzbuđuje i sablažnjava te djeluje poput udarca šakom u trbuh zbog kojeg ostajem bez daha. Uzbuđuje me, a u isto vrijeme me užasava – jer nije prirodno. Kako pomiriti tu dvojnost u sebi? I kako se nositi s činjenicom da će on jednog dana možda poželjeti otići korak dalje? Zašto jednom muškarcu jednostavno nije dovoljna jedna žena? Zašto maštamo o nečemu što nas plaši?


A što ako vi jednog dana poželite otići korak dalje? Bilo bi lijepo (ili možda previše dosadno?) kada bismo imali sigurnost da će i budućnost biti jednako prihvatljiva kao sadašnjost. Rizik da će jedan partner prekoračiti granicu koju je drugi partner postavio kao nepovredivu uvijek postoji, no čini mi se da je u vašem slučaju taj rizik prilično malen.

Uspjeli ste izgraditi vezu punu povjerenja, u kojoj je moguće (pa čak i uzbudljivo) živjeti s određenom dozom nesigurnosti. (Za razliku od mnogih drugih, vas dvoje ste to osvijestili.) Dvojnost koju opisujete proizlazi iz sukoba ljubomore i strasti, potrebe za sigurnošću te, istodobno, uzbuđenja novog i nepoznatog. Čini mi se da ćete vas dvoje i u budućnosti uspješno balansirati obje potrebe. S ljubavlju.

Cosmopolitan

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 3 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Moj dečko me zaključao van sobe za vrijeme seksa utroje, Mlada djevojka se požalila kolumnistici The Suna kako joj se izlazak s dečkom u obližnji bar pretvorio u horor kad se u jednom trenu našla u njegovom stanu slušajući kako ima seks s drugom
10.05.2018 · Dodao: Pusica
ISPOVIJEST: Trudna sa 17 godina, ne zna je li otac njezin dečko ili mamin, Djevojka je priznala da je ostala trudna, ali ne zna tko je otac djetetu - spavala je i sa svojim, ali i s majčinim dečkom.
01.12.2017 · Dodao: Pusica
Ostavila je muža radi njega mislivši da je napokon pronašla svoju sreću. Cijeli život muškarci su je zlostavljali na neki način. Nagovarao ju je na seks u troje, što nije htjela...
24.08.2017 · Dodao: Pusica
Žrtve seksualno zlostavljanja na poslu, Britanski je medij nedavno proveo anketu koja je pokazala da se više od polovice sudionica požalilo na seksualno napastovanje na radnom mjestu. Mnoge nisu mogle ni ispričati što im se dogodilo jer im je previše neugodno ili su se bojale da će izgubiti posao.
11.08.2016 · Dodao: Pusica
U vezi sam s dečkom tri godine. Nedavno smo se ulogirali na jedan eksplicitniji portal za parove i samce. Dogovorili smo se da nađemo neki par za chat i eventualno jednom za nešto više. Osjećam da me uzbuđuju žene i muškarci, i privlači me ideja da se nađemo s nekim parom.
09.06.2016 · Dodao: Pusica

Anketa
By Lovetoplay Prije 3 dana
By Misko93 Prije 10 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories