Trenutno Pusicu pregledava 1589 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Swingerske priče - 26.07.2019 (26.07.2019) - Svi članci by CortoM

Nakon par dana, negdje oko 11 navečer dok smo izvaljeni na kauču gledali neki film, zazvonio joj je telefon. Pokazala mi je i pisalo je Anđelo (tako ćemo ga zvati). Rekao sam joj da ga stavi na zvučnik. "Ćaooo kurvice, misliš li na meneee?" čulo se nakon što se javila, po glasu je bilo jasno da je pijan. (Nastavak priče Novi ljubavnik prvi dio)

"Hej. Reci." odgovorila je. "O službeni smo, je li to mužić rogonja stigao?" "Jest."

"Uh kako bi te sad razvaljivao kurcem dok nas on gleda i plače jer mu je žena kurva.".

Čulo se neko smijuljenje kraj njega, moguće da nije bio sam. "Da, Zašto si zvala?" odgovorila je i namignula mi. "A sad sam ona, je li? Hehehe, zajebana si igračica. Nego, sutra idemo na kupanje." "Sutra? Ne znam hoću li moći." "Moći ćeš, moći ćeš. Ne samo što ćeš moći nego moraš. A mogu i ja popričati s rogonjom...", "Ma sve ok. Kad si mislila?" "E tako, bravo. Pokupit ću te u 3 motorom."

Na svoj mobitel sam napisao da ga pita gdje je vodi. Rekao je da idu na jednu polu divlju plažu malo van grada. "Spremio sam ti iznenađenje. Drolja kao ti će to cijeniti. Uživat ćeš kao nikad."

Pozdravili su se i završili razgovor.

 

Sutra dan se detaljno depilirala i obrijala. Kao i obično pica joj je bila glatka s malim trokutićem iznad. Uvijek ima neku frizuricu dolje.

Otišao sam pola sata prije njihovog dogovora jer nisam želio propustiti ništa. Uhvatio sam dobro mjesto u hladu. Plaža je bila skoro prazna, stariji bračni par, dvije djevojke i jedan stariji muškarac.

Otplivao sam turu, izvalio se na ručnik i čekao. Prošlo je nekih 15ak minuta otkad su trebali doći kad mi je stigla poruka "Stižemo. Kupio mi je kostim pa sam se morala presvući. Mislim da će ti se svidjeti. Pusa.".

Stigli su nakon nekih 10 minuta. Držao joj je ruku preko ramena i imao kes od uha do uha. Bilo mi je jasno zašto ga je nazvala anđelkom. Svijetlo plava kosa, ljepuškast, nešto viši od mene, mršav, ali mišićav. Kad su došli dovoljno blizu čuo sam da mu je predložila da se smjeste nekih 2 metra od mene u hlad. Ostavili su stvari i krenuli se skidati.

Zinuo sam kad je skinula haljinicu. Kostim koji joj je kupio je bio minijaturan i izgledala je fenomenalno u njemu. Bijeli s crnim obrubom, trakica u guzu, naprijed trokutić tako malen da joj se vidio vrh frizurice. Gornji dio su bila 2 trokutića tako mala da je jedva uspjela ugurati sise u njih iako su joj male. Nisam se mogao suzdržati od gledanja.

"Uh pojebao bi te sad odmah kako ti dobro stoji. Vidi ovoga što je blenuo, srce će ga prekinut." čuo sam da komentira.

Trudio sam se izgledati nezainteresirano i uzeo čitati novine.

Uskočili su u more kad su ostavili stvari i otplivali turu. Čuo sam da se smije dok su nešto pričali u dubini. Kad je izašla, kostim je došao do izražaja. Oni bijeli dijelovi su bili potpuno prozirni tako da su joj se dobro vidjele i sise i obrijana pica. Crni obrub ih je samo uokvirio. Uspio sam se suzdržati od buljenja ovaj put. 

Izvadila je ulje za sunčanje na što je Anđelo rekao "Samo ti lezi, ja ću to srediti.". Krenula je leći na leđa, ali ju je opet zaustavio sa "Čekaj, ovo ti ne treba." i odvezao joj i skinuo gornji dio kostima. Nauljio je ruke i počeo joj prelaziti preko tijela. Dosta joj je masirao grudi i bradavice pa se prebacio niže. Dok joj je mazao stomak i unutarnju stranu bedara uvlačio joj je prste ispod donjeg dijela kostima. Zatvorenih očiju je ispustila nekoliko uzdaha jer je očito dirao gdje treba. 

Ostali su ležati i sunčati se, a ja sam uskočio u more i otplivao turu da se rashladim jer me prizor od maloprije poprilično napalio. 

Kad sam izašao izvalio sam se na ručnik, stavio kapu preko lica i glumio da spavam. Skoro bi i zaspao, ali me prenuo njen glas. Bio sam dovoljno blizu pa sam čuo što govore.

"Nemoj sad, ima ljudi na plaži" rekla je uz lagane uzdahe.

"Malo da te zagrijem. Nitko ne vidi, a ovaj tu spava kao zaklan."

Malo sam pomakao glavu kako bi ispod kape povirio što se događa. Stajao je nagnut nad nju i ljubio joj sise dok mu je ruka bila zavučena ispod donjeg dijela kostima.

"P-pričekaj bar malo da pođu..... mmm...."

"Šuti i uživaj." rekao je prije nego je spustio usne na njene i krenuo je ljubiti dok je prstenjačio. Promatrao sam kako giba bokovima dok joj on gura prste. Ubrzo joj se tijelo počelo lagano grčiti i trzati kako se obično dogodi dok svršava. Kad je svršila, izvadio joj je prste iz pičke i da joj da ih poliže.

"Sad možemo zapaliti." rekao je i izvadio joint.

Podigao sam se i pravio da me probudio dim kad su zapalili. 

"Smeta li vam?" pitao me.

"Ne, ne, dapače. Ako ste voljni podijeliti nitko sretniji od mene."

Dodao mi je joint pa sam povukao dva dobra dima i vratio im. Nakon što su se izmijenili pitao me želim li još pa sam prihvatio.

Nakon što su popušili, Tonka je otišla skočiti u more, a Anđelo je rekao da mu se ne da.

"Lijepa žena. Dugo ste skupa?" rekao sam mu.

Prasnuo je u smijeh i odgovorio mi "Ma nismo skupa. Samo je jebem dok joj je muž na brodu."

"Blago tebi." odgovorio sam.

"O da. Nezasitna je i zna šta radi. Jebe se kao prava profesionalka. Sad sam je baš isprstenjačio do svršavanja dok si ti spavao."

"A jebemu, uvijek propustim ono najbolje."

"Ma polako, tek je čeka iznenađenje. Razguzit ćemo je kao nitko."

"A jel? Imaš što protiv da gledam?"

"Slobodno, meni je svejedno. Možeš se i pridružiti što se mene tiče."

"O super, pa hvala ti. Za početak ću samo gledati pa ću vidjeti što kasnije."

"Imat ćeš što vidjeti hehehe."

Vratio sam se u ležeći položaj i gledao je kako izlazi iz mora. Izgledala je predivno i nisam mogao dočekati to "iznenađenje".

Negdje prije 6 sati kad na plaži više nije bilo sunca (gleda na istok), svi su se lagano kupili s plaže tako da smo ubrzo ostali nas troje. Njih dvoje su ležali na leđima okomito jedno na drugo, ona s glavom na njegovom stomaku. Vidio sam joj samo tjeme. Opet sam se pravio da sam zakunjao.

Milovao ju je po sisama jednom rukom, a drugom je spustio kupaće i izvadio kitu. "Ajde probaj malo slani štapić." rekao joj je na što ga je pitala je li lud. "Ovaj opet spava, ne brini ništa. Samo mali liz." okrenuo se prema meni i namignuo mi dok je to izgovarao.

Primakla je glavu, uzela ga u usta i lagano sisala. Kako mu se krenuo dizati skužio sam da je bila u pravu, fakat je imao mrcinu.

"Tako, taaakooo, je li ti falio?" "Mhm" promrmljala je. Kako je bila okrenuta od njega nije vidjela da je čitavo vrijeme snimao s mobitelom.

Dok mu je sisala glavić čuli su se neki glasovi. Zaustavila se i rekla "Netko dolazi." na što je on odgovorio da ne brine ništa. 

Ubrzo su se na plaži ukazala dva momka otprilike Anđelova generacija. Išli su ravno prema nama. Došli su do njih dvoje i pozdravili se s Anđelom rekavši "Oprosti, nismo mogli ranije.". Tonka je rukom prekrila gole grudi. Ni njoj ni meni nije bilo jasno što se događa. Ova dvojica su ostavili stvari kraj njih i skinuli se. Rekli su "Ajmo u more" i otišli uskočiti. Tonka je obukla gornji dio i pitala Anđela što se događa. Odgovorio joj je da su to prijatelji i da pođe u more. Poslušala ga je, a on je prije nego je otišao uskočiti meni tiho rekao "Stiglo iznenađenje, sad će krenuti predstava pa nemoj zaspati hehe."

Bilo mi je jasno što slijedi i nisam mogao dočekati. 

Prvo su izašli Anđelo i jedan od ove dvojice. 

"To je ta, ha? Dobra, dobra."

"Ne znaš ti ništa, tek ćeš vidjeti koliko je dobra."

"A ovaj tu?" pitao je pokazavši na mene.

"On je ok, ostat će gledati, a ako bude htio može se i pridružiti."

Anđelo je krenuo rolati još jedan joint. Zapalio ga je kad su Tonka i ovaj drugi momak izašli iz mora. "Dobar ti je kostim." rekao je Dario kad je izašla (tako se zvao momak koji je izašao s Anđelom). Imao je kes od uha do uha dok ju je gledao.

Promrmljala je "hvala" i pogledala prema meni malo preplašeno. Potpuno sam je odignorirao. 

Anđelo je zapalio drugi joint i pustio ga u krug. "Ivanu je rođendan pa sam zvao njega i Daria da se malo zabavimo. Imaš što protiv?" rekao je Tonki. "N-ne, sve je u redu." promucala je.

"Super. Ajd da popušimo ovo pa ćemo dalje."

Anđelo mi je opet ponudio par dimova što sam prihvatio. 

"E sad. Kako je Ivan od danas službeno punoljetan i najbolji mi je prijatelj, htio sam mu pokloniti nešto posebno za rođendan. A što je bolje od najboljeg pušenja koje može dobiti u životu?" rekao je Anđelo gledajući u Tonku. "Što bi to trebalo značiti?" rekla je pomalo uzrujano.

Legao sam na bok i promatrao.

"To bi trebalo značiti da se prihvatiš posla."

"Daj odjebi, ne pada mi napamet." odgovorila je.

"Pa nije da baš imaš izbora." Uzeo je mobitel i pokazao joj video od maloprije.

Panično me pogledala na što nisam reagirao nego samo nastavio promatrati smješkajući ste.

"Vi ste svi bolesni. Nema šanse."

"Jedan klik i završiš na pornhubu hahaha."

Opet me je pogledala, ovaj put bijesno. Dario se cerekao, a Ivan je već skinuo kupaće i legao pokraj nje.

"Hajde, hajde. Dat ću ti da ga obrišeš kad budemo išli doma."

"Pička vam materina." rekla je i prostrijelila me pogledom. Stala je na sve četiri pokraj Ivana, uzela mu kurac u ruku i krenula ga lizati.

"Lijepo ga obradi, nemoj da mi se žali poslije hahaha"

Oblizala mu je kitu i sisala jaja dok mu je lagano drkala. Prelazila je jezikom uzduž kurca prije nego je uzela glavić u usta i lagano ga sisala. Ivan ju je prvo milovao preko leđa, a onda joj izvadio sisu iz kostima i lagano je mijesio. Anđelo je ustao, odvezao joj špagice gornjeg dijela kostima i skinuo ga. "Da ti olakšam." rekao je Ivanu. Tonka nije se nije zaustavljala. Uzimala je centimetar po centimetar Ivanovog kurca u usta i pretpostavljam jer to meni obično radi, jezikom mu se igrala oko glavića. Jednom rukom mu ga je držala za korijen, a drugom masirala jaja. Ivan je stenjao, Anđelo se kesio i promatrao, a Dario rolao još jedan joint. 

Nakon što joj je čitav bio u ustima počela je kliziti usnama po Ivanovoj nabrekloj kiti sve brže i brže, a on je dahtao i stenjao sve glasnije. "Svršit ćuuuu!" viknuo je u jednom trenutku. Nije se uspjela na vrijeme odmaknuti pa joj je prvi mlaz uletio u usta, a slijedeći po licu. Nastavila mu ga je drkati i masirati jaja dok nije iscijedila sve. Iza toga je otišla u plićak umiti se.

"Daj mi kostim." rekla je Anđelu kad se vratila na što je odgovorio da ne da jer da bolje izgleda ovako i dao proslijedio joj joint.

Dok je povlačila dim, Dario se skinuo i legao kraj nje kao Ivan maloprije. Lagano je nadrkavao kurac. Proslijedila mu je joint i pitala "Što ti hoćeš?". "Znaš ti dobro, ajmo, navali." odgovorio je.

Okrenula se prema Anđelu i krenula da će nešto reći, ali ju je prekinuo sa "Čula si što ti je rekao.".

Opet se namjestila na sve četiri i krenula obrađivati Daria isto kao što je i Ivana prije par trenutaka. Dok mu je pušila, Ivan je lagano drkao kurac, a Anđelo je rekao da ne može izdržati gledati je ovako naguženu i otišao iza nje. Spustio joj je gaćice i krenuo joj lizati picu i čmar.

"Opet ti. Glumiš damu, a iz pičke se cijedi. Ako laže kurva, ne laže pička hahahahha" rekao je i opet joj ugurao jezik. 

Nakon par minuta lizanja ustao je, skinuo se i nježno joj ugurao kurčinu u picu. Počela je stenjati s Dariovim kurcem u ustima na što sam i ja skinuo kupaće i lagano drkao na prizor. Ivan je već bio spreman za novu rundu pa smjestio kraj Daria tako da je sisala malo jednom, malo drugom dok ju je Anđelo guzio sve brže i brže.

U jednom trenutku je Dario ustao i rekao Anđelu da ga pusti da joj on koji put zabije. Iza Daria je Ivan došao na red da joj ga zabije pa je zamolila da joj daju par minuta da dođe do zraka. Ustala je i napila se vode. Okrenula se prema meni i rekla "Vi niste zainteresirani pridružiti se? Anđelo me očito odlučio podijeliti sa svima pa možete i vi." 

"Neka hvala, samo vi uživajte." odgovorio sam joj i nasmijao se. Dario joj je prišao i počeo je ljubiti i mijesiti joj sisu, a Ivan joj se namjestio odostraga i trljao joj kitu između guzova prije nego joj ga je tako stojeći ugurao u picu.

Prekinula je poljubac s Dario i rekla "Dajte, mogu li malo leći, noge mi klecaju."

Izvalila se na leđa, a njih trojica su se izredali na njoj u misionarskom, prvi Anđelo pa druga dvojica.

Dok su je Ivan i Dario tucali, Anđelo je sjeo do mene i rekao "Dobra predstava, ha? Jesam ti rekao da je nezasitna."

"Da, da, nevjerovatna je."

"Jadan njen muž. Ne mogu ni zamisliti kako bi njemu bilo da sazna što mu žena radi."

"Da, baš mi ga je žao." odgovorio sam.

Dario i Ivan su se zamijenili, a Anđelo i ja smo nastavili promatrati dok on nije završio cigaretu. "Sad dižemo za razinu gore." rekao mi je i legao kraj Tonke. "Ajmo, ti se skidaj s nje, a ti me zajaši."

Ivan je ustao, a Tonka se popela na Anđela i nabila mu se na kurac. Lagano mu je klizila po kurcu gore dolje dok nije uhvatila ritam. Kako u tom položaju najviše svršava ni ovaj put joj nije dugo trebalo da dođe do vrhunca što je Anđelo osjetio. Nakon što je svršila približio ju je sebi i pokazao Dariju da ode iza. "Ajmo provjeriti mogu li stati dva" rekao je. "Što? Ne! Aaaaaaahhhhhh!!!!" Tonka je glasno vrisnula kad joj ga je i Dario ugurao u picu. 

Ispuštala je zvukove između vriska i stenjanja i ponavljala "Ne, ne, ne, ne" dok su joj Dario i Anđelo razvlačili picu kurčevima. "Ivane, začepi joj usta" rekao je Anđelo. Ivan joj se smjestio kraj glave, uhvatio joj za kosu i ugurao joj kitu u usta. Zabijao joj ga je do jaja, a ona je stenjala i grgljala. Ubrzo joj je tijelo počelo trzati u još jednom orgazmu. "Svršavaš, a kurvo? Gladna pička prima dva bez problema. Trebat će ti palica za bejzbol da te zadovolji kad završimo s tobom." govorio je Anđelo. Svršavala je u serijama. 

Dario ga je izvadio tako da je ostala nasađena na Anđelo s Ivanovom kitom duboko u grlu. "Pridrži je malo." rekao je Anđelu i uzeo ulje za sunčanje. Uzeo je sebi u ruku i malo iscijedio njoj po dupetu. Prostenjala je od užitka kad joj je ugurao srednjak u čmar. Kad ju je malo razradio dodao je i kažiprst, a nakon njega i prstenjak. Jebao joj je čmar prstima sve brže i brže, a Ivan joj ga je zabijao u usta tako žestoko da su joj suze tekle niz lice. Cvilila je i grgljala. Anđelo joj je držao ruke tako da se ne može osloboditi. "Šta joj radiš manijače, evo mi se isprskala po kurcu!" viknuo je u jednom trenutku.

Dario je izvadio prste i iz sve snage joj zabio kurčinu u šupak. Razvaljivali su je tako neko vrijeme dok Ivan nije rekao Dariu da se zamijene. Zabio joj ga je u usta ravno iz guze, bez da ga opere.

Anđelo je kroz smijeh rekao da bi bilo fora da je sva trojica probaju napuniti u isto vrijeme. Žestoko su je razvaljivali nekoliko minuta. Dario joj je jednom rukom držao kosu, a drugom bi joj svako malo začepio nos. Anđelo je ponavljao da se samo cijedi po njemu i da ne prestaje svršavati, a Ivan joj je pljeskao guzu i divljački joj ga zabijao. On je prvi rekao da je blizu, Anđelo je odgovorio da može i on, a Dario je zamolio za još koju minutu. 

Grgljala je i trzala se kad su je počeli puniti spermom. Trajalo je sigurno par minuta, sva trojica su stenjali kao veprovi. Ostavili su kurčeve u njoj dok se nisu potpuno ispraznili i omlohavili.

Skinuli su se s nje i spustili je na ručnik, bila je potpuno van sebe. Uspuhan, Anđelo se okrenuo prema meni i rekao "Šta kažeš?"

"Bez teksta sam." odgovorio sam.

"Neće moći hodati 10 dana, živo me zanima kako će ovo objasniti mužu."

"Mislim da se onesvijestila" rekao je Dario u jednom trenutku. 

"E momci, bi li je ostavili meni malo?" Pogledali su me upitno.

"Čisto da se i ja malo zabavim. Razbuditi ću je, malo se poigrati pa je odvesti doma. Tu sam s autom."

"Meni je to ok." rekao je Anđelo.

"Mrak." odgovorio sam "Nego, jesi li obrisao video?"

"A da, obećao sam." odgovorio je i obrisao ga predamnom.

"Ništa, idemo se mi oprati u moru i odosmo, a ti se zabavi." rekao je Anđelo.

Otišli su 20 minuta iza. Tonka je onako razvaljena spavala na plaži. Iz crvene i otečene pice i guze joj se cijedila sperma. Lagano sam je zalio vodom i probudio. Nije znala gdje se nalazi. Legao sam na nju milovao je po licu i ljubio. Nježno sam joj ga zabio u rasturenu picu i krenuo je jebati. Utiho je stenjala i govorila da je boli. Nije mi dugo trebalo da svršim i napunim je iza njih.

"Ajde dođi sa mnom u more i operi se." Podigao sam je i odveo je do mora. Nije mogla hodati kako treba. Malo ju je svježe more razbistrilo. Kukala je da je sve boli i da ne može hodati. Odveo sam je natrag na plažu i pomogao joj da obuče haljinicu preko golog tijela. Pokupio sam stvari i pomogao joj da dođe do auta. U autu je opet zaspala. Došli smo doma, odveo sam je direktno u krevet.

Probudila se ljuta i u bolovima. Urlala je na mene zašto ih nisam zaustavio, da su joj i pička i guzica totalno rasturene i bolne. "Još mi je zabio kitu u usta direktno iz dupeta! A šta si ti radio, gledao i drkao!" nisam se mogao prestati cerekati dok sam ju smirivao. Kad je završila s urlanjem pitao sam je da li je svršila. Odgovorila je da ni sama ne zna koliko puta. 

- To znači da si uživala?

- Da, ali....

- Smiri se, to što boli će proći kroz koji dan. Bitno je da ti je bilo lijepo.

- Goni se. 

Nije pričala taj dan sa mnom, ali sutra dan je već pustilo i gledala je na taj izlet malo drugačije.

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 28 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
 •  Vrod76: 
   
  Svaka cast na prici mmmmm
   
   01.08.2019 
  1 bod
   
 •  crni: 
   
  Ekstra:D
   
   30.07.2019 
  0 bodova
   
 •  Zaparilinju: 
   
  Super prica
   
   29.07.2019 
  1 bod
   
 •  gosa8888: 
   
  ❤❤❤❤❤❤❤
   
   28.07.2019 
  1 bod
   

Uclani se


Povezani sadržaj
Stigao sam s broda u 6. mjesecu. Bez obzira na umor, prvu večer smo se upustili u maratonski seks. Bili smo napaljeni kao zvijeri kao uvijek kad se dugo ne vidimo. Počeli smo u boravku, završili u krevetu i prošli kroz sve moguće poze.
24.07.2019 · Dodao: CortoM
Uživamo u zamenama partnera, ali ovo je bio početak.. Upravo sam seo za računar da napišem priču. Naravno da sam go i naravno da mi je kurac dignut, jer i ja uživam u svojim pričama.
16.07.2019 · Dodao: najboljeprice69
nastavak, kao što sam i obećao... „Imate tako mekane usne, profesore“ rekla je svom bivšem razrednom. „Moram da ih uporedim sa Miloševim“, a onda je poljubila čika Miloša. „Mmmmmmm“, oblizala je usne i poljubila opet razrednog nežno
15.07.2019 · Dodao: najboljeprice69
Već sam u braku 5 godina i imamo predivnog sina od 4, a supruga mi je bomba od žene. Em pametna, em zgodna. Brineta bujnih grudi i oble i velike guze, a što se seksa tiče, za nju nije bilo tabua.
02.07.2019 · Dodao: Pusica
Dunjina tajna želja, nastavak priče, Subota je ujutro se tuširam i jos malo dotjerujem brijanje mog alata Izlazim iz stana po cvijeće za Dunju i neku bocu pića Oglasio se mobitel " Hej Dunja je čekamo te oko 8 navečer se pojavi
27.05.2019 · Dodao: volf69

Anketa
By Blondie Prije 4 dana
By Volimcure Prije 5 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories