Trenutno Pusicu pregledava 1283 napaljenih
Okusio sam picku svoje punice
 

ClanoviPusa chatErotske price - Erotske ispovesti - Seks i porno pričeHot or NotDomaći pornićiSlikeSex oglasiAnketeSex IgriceForumBlogoviPorn

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Matorke priče - 13.07.2017 (13.07.2017) - Svi članci by pusica

Erotske priče - Punica,matorke, oženio sam se pod drugi put kada sam imao 30 godina,a moja žena je nekoliko godina mlađa od mene.Imamo divnu vezu,ali ja sam više uživao u slobodnijem,otvorenijem,zabavnijem seksu u svom prvom braku.Klara je divna žena,I pretpostavljam da će I ona biti zabavnije I uzbudljivija kada bude starija jer njezina majka izgleda fantastično u svojim pedesetima.

Njezina majka Suzana,razvela se kada su deca bila u osnovnoj školi,I ona se sirota svo vreme borila da ih sa malim primanjima izvede na pravi put,čak I danas joj je teško s malim primanjima.

Posle 6 meseci nakon što smo se Klara I ja doselili blizu mora,Suzana je izgubila posao I pitala se šta će I kako dalje. Klara  je pitala da li bi bilo u redu da se njezina majka doseli kod nas I pokuša naći posao kod nas u gradu,a ja sam pomislio pa što da ne,ona je baš zabavna osoba za imati je kraj sebe.

Nikada nešto posebno Suzanu nisam pogledao,ali imala je dosta dobru figuru,I pozamašno poprsje,moram priznati da sam kao I svako muško to primetio.,Nekada su joj bradavice iskakale I kroz grudnjak,čak I pored džempera koji bi imala na sebi,ali,to je sve dokle sam je ja gledao. Nakon što se doselila,tretirali smo je kao prijateljicu,a pošto je bila u nekakvoj depresiji recimo,Klara me je poticala da joj s vremena na vreme udelim compliment.

Znate ono poput; “reci joj da izgleda lepo,pohvali joj frizuru,” I slične stvari.


Nisam baš nešto posebno ni razmišljao o tome,ali,nastavio sam joj davati komplimente kako bi je usrećio makar malo.Kada bi išli na večeru,ona bi nas iskulirala,a ja bi rekao kako napolju ima dosta muškaraca koji trebaju uzbudljivu I  lepu ženu poput nje,I,nekada bi išla s nama a nekada ne,mada nije nešto ni bila zainteresovana za druge muškarce.

Jedno veče seli smo svi da gledamo film,I pomalo smo pijuckali vino.Cure su se nakon nekoliko boca vina poprilično obeznanile čak I pre nego što bi ja upalio tv.Bila je tu I treća flaša vina,ali bio sam sam,I nije mi se dalo sam piti,tako da sam ostao budan.

Probudio sam Ih I zatim odneo ženu gore na sprat.Položio sam je na krevet,ona je bila poprilično pijana,ali se kikotala I šaptala mi nešto.Posegnula je dole rukom I uhvatila me za jaja I počela da mi drka kurac.a ja sam joj ljubio vrat I spuštao se dole prema sisama.Sise su joj jako osetljive,nisam proveo puno vremena na njezinim bradavicama,nastavio sam je ljubiti nadole prema pički,I pre nego što sam je nastavio ljubiti po pički uhvatila me je za kosu I kao da je pokušala da mi ugura glavu u svoju pičku.

Uspeli smo nekako da se tucamo,ali,pre nego što sam svršio,ona je zaspala.Doslovno.Nekako je to bio udarac mom egu,ali,spustio sam se dole,ponovo,I nastavio da joj ližem pizdu.Stenjala je pomalo se pomerala,ali spavala je ipak.Ne znam zašto,ali to je bilo super napaljujuće za mene,da joj ližem pičku dok spava!

Pomerio sam se unazad I spustio kurac u njezin vlažni procep.Trebalo mi je samo nekoliko minuta da svršim,a bilo mi je čudno jebati ženu dok spava.
Očistio sam joj međunožje,ali još sam I dalje nekako bio nabrijan,pa sam se vratio dole da još malo gledam tv.

Suzana je spavala na kauču,ali se pomakla na drugi kraj I završila sa ostatkom vina u flaši.Tv je bio upaljen,a ja sam joj pomerio noge da bi mogao da sednem,a ona se nije ni pomakla.

Pogledao sam je I primetio kako se njezina bradavica promalja iz ćoškića spavaćice.Bila je tamnija od Klarine,a ja sam se pitao kolika joj je oreola.

Rekoh joj,”Suzana,zauzela si ceo kauč,”

I ponovo joj pomerio noge,I zatim povukao spavaćicu na dole kako bi joj prekrio noge.Ponovo sam povukao na dole spavaćicu tako da je sada gornji deo  spao dole,I skroz otkrio njezinu levu sisu.Izgledala je prelepo,a ja nisam mogao skinuti oka s nje.

Malo sam je protresao a ona se uopšte nije ni pomakla-bila je skroz van sebe. Bilo je ovo skroz neobično I uzbudljivo veče I nisam se mogao obuzdati.Rekao sam joj,

- ”Suzana,moramo u krevet,”

I stavio sam ruku oko nje pomogavši joj da se ustane.Ona je samo nešto promrmljala,I zatim se omlitavila oko mene.Posegnuo sam rukom iza nje I napipao joj golu dojku,I stisnuo ju.Tako mekana,tako topla,I posle nekog vremena osmelio sam se toliko da sam joj stavio prste oko bradavice.Nisu bile tvrde,pa sam pretpostavio da je I ona baš,ali baš van sebe.

Ruke su mi drhtale,ali sam se odmakao od nje,podigao je da je odvedem u njezinu sobu.Bila je jednostavno isključena za ostatak sveta,ali sam je poneo niz hodnik.Bila je topla,I pomalo znojava,smrdela je na alcohol,pomalo na slatkasto vino koje smo pili.Kada smo došli do njezine sobe,shvatio sam da je trebalo da spustim pokrivače dole,ali ja sam je samo položio na krevet,u sredinu,tada povukao nadole pokrivač,I zatim je nekako pokrio I ušuškao.

I dalje se nije pomerala,a ja nisam mogao da prestanem da poput nekog klinca buljim u njene pozamašne dojke. Prelepo su izgledale tako na mesečini,I ja sam joj se obratio ponovo,

- “Pa,moraću te pokriti punice,”navlačio sam na gore deku,ali zadržao ruke ispod nje.Bio sam baš uzbuđen,I ruke su mi drhtale dok sam joj mesio sise I poprilično ih masirao I mazio.

Postepeno sam došao do toga da sam joj počeo uvrtati bradavice I osećao sam kako pod mojim prstima bujaju,rasti,I postaju sve tvrđe.Malo je zastenjala,a zatim I zahrkala.Tada sam se skoro usrao od straha.Jebote život!

Ponovo sam se osmelio kada sam se uverio da spava sigurno.Svukao sam na dole pokrivače s nje,a zatim otišao do vrata svoje sobe da proverim da li moja žena spava I dalje.Bila je tišina,I sve je bilo mirno,samo je tv radio,I ja sam se vratio do  taštinog kreveta I seo na njega.Ona se okrenula, I sada je bila skoro skroz na stomaku,ali,uspeo sam da joj spustim bretelu s ramena I oslobodim I desnu dojku.Protrljao sam je malo I zatim uzeo bradavicu u usta.Činilo je kao da iz vode raste dok sam je cuclao kao malo dete bonbon.Kružio sam jezikom po njoj,što je baš bilo kul,jer to nisam mogao da radim svojoj ženi.

Pomerio sam se malo jer sam shvatio da imam popriličnu erekciju u šorcu.Protrljao sam kurac rukom I pogledao Suzanu.I dalje je bila van sebe,ali ja sam postajao sve nervozniji..Ostavio sam joj sisu na miru,ali seo sam malo iza nje I povukao joj pidžamu uz nogu polagano.

Malo se pomakla,ali polagano sam radio sve tako da joj je sada  dupe bilo golo.Bilo je lepo dupe,okruglo,belo,,a desna noga joj je bila pomerana napred tako da je zaista prelpo izgledalo.Video sam nešto kose na rubovima njezine pičke na svetlu,tako das am se pomerio napred I pomirisao joj međunožje.Miris je bio prelep.
Nakon što sam upravo jebao svoju ženu,miris pizdurine druge žene bio je jebeno napaljujuće za mene,I to je ni manje ni više bila pička majke moje žene.I, što je najbolje od svega ona nikada neće ni znati šta sam uradio.Spustio sam si ruku u gaće I počeo drkati kurac.Već je počelo da mi se pojavljuju kapljice sperme na glaviću I prsti su mi tako podmazani lepo klizili po kurcu.

Nagnuo sam se nad nju I gledao u par prelepih sisa,s tim da je desna sisa I dalje bila vidljiva,kao I duga tamno smeđa bradavica.Tada sam se nagnuo  I približio njezinoj pički ponovo,I dalje drkajući kurac,svestan toga da ću uskoro svršiti.

Iako je Suzana bila žena u svojim 50ima,kovrdže njezine pizde bile su guste I jako crne.Bilo je tek nekoliko kapi pičkinog sluzavog soka oko stisnutih usmina,I ja sam želeo da probam puničin pizdin sok toliko očajno da sam osećao kako mi vrat I uši postaju sve crvenije.

Tada je Suzana zahrkala čudno,nekako,da me to na smrt preplašilo.Ustao sam,udaljio se nekoliko koraka a srce u grudima mi je tuklo kao blesavo.Otišao sam do vrata I izašao u hodnik,a zatim pogledao nazad prema vratima.

Suzana se skoz  okrenula na stomak.Popizdeo sam jer sam propustio priliku da okusim tu pičku.Lice joj je bilo okrenuto u desno,a ruka joj je visila niz krevet.Bilo kako bilo,spavaćica joj je bila dignuta iznad dupeta.

Kada su mi se otkucaji srca malko smirili vratio sam se u sobu.Rekao sam joj tiho,

- “Suzana, namestiću  te da legneš kako treba I pokriću te,da nam ne ozebeš,”,I,pomerio sam joj nogu malo,I zgrabio pokrivač.


Ona se malo malo promrdala,tako da sam ja stavio ruku na njezino bedro,I na moje zadovoljstvo,ona je malo promešala guzom,povukla jednu nogu u stranu I zaista ih je malo I raširila.

Bilo je premračno da bi se išta jasno videlo,ali samo joj ja masirao nogu I polagano je približavao prema pički,jako polako.Leva ruka mi je bila na kurcu,koji je bio tvrd kao kolac I samo što nisam svršio,jedva sam se suzdržavao.


Moja noga se češkala o njezinu opustenu ruku,koja bi se malko trznula.Kunem se svima da sam sada već mogao osetiti miris njezine pizde, sagnuo sam se u kolenima,približivši glavu njezinim guzovima,kako bi uživao u aromi.U isto vreme,pomerio sam kurac bliže njezinoj  ruci.Vratio sam pogled nazad,pogledao sam dole,među njezine guzove I rukom krenuo uzduž njezinih usmina.Skupila je noge ,I ja sam izvukao prste van.Bili su lagano vlažni,I prineo sam ih jezikom da okusim sokove koje sam sad pobrao.

Glava joj se nije pomerala,tako da sam se sagnuo,poljubio joj guz,prvo jedan,pa drugli,dugo sam ih lizao jezikom I ljubio.Zatim sam joj poljubio pičku,osetio sam prvo dlake na svom licu a zatim I njezine sokove.Na šta se ona ponovo trznula I ja sam se povukao odatle I navukao joj pokrivač preko nje.Malo sam sačekao I kada sam video da je sve ok namestio sam kurac u njezinu levu ruku.Na usnama mi je još bilo njezinih slina sa pičke u kojima sam polako uživao,udišući ih I uživajući u njima.Stavio sam svoju ruku preko njene I pomogao joj da ga drži.Čak ga je malo I stisla,I ja samo što nisam svršio.
Stavio sam ponovo prste u usta kojim sam joj dirao pičku,kako bi još malo osetio te sline,I sa nekoliko laganih poteza gore dole uz kurac,sa puničinom rukom na njemu,isvršavao sam se po krevetu,upravo negde u blizini njezine glave I nosa.

Nisam mogao da verujem svojoj sreći te večeri.Nakon što sam došao do daha,ustao sam I pogledao Suzanu.Još uvek van sebe,kako mi se činilo sjeban I bolestan,pomerećen van granica normale,nagnuo sam se nad krevet koliko god sam mogao I postavio svoj kurac s kojeg je pomalo još kapala sperma blizu njezinog lica.


Ona je I dalje lagano hrkala,a usta su joj bila lagano otvorena,I,naravno da si nisam mogao pomoći.Spustio sam joj kurac na usne I lagano ih raširio glavićem,na dve do tri sekunde,I ona je zaista isplazila jezik I polizala si usne I moj glavić koji joj je bio među usnama,pre nego što je zavukla glavu dublje u jastuk.
Taka da,na najuzbudljiviju seksualnu noć u svom životu,ja sam pojebao svoju ženu,oduzetu od alkohola I u dubokom snu,I okusio slinavu pičku svoje punice koja mi je polizala glavić – osetivši moju spermu,nakon što mi je izdrkala kurac. Jebeno neverovatno..


To je bilo prošle nedelje.Od tada ponovo pokušavam da nas skupim zajedno,da pogledamo neki film,I da se napijemo ponovo.Tj,da ja njih dve napijem.Nije bilo jednostavno kako sam se nadao da će biti,ali ja ću I dalje pokušavati sve dok ne dobijem drugu priliku,jer zaista želim da zavučem kurac unutar pizde ženine majke! Pročitajte nastavak priče

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 20 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Ovako ovo je istinita prica koju sam odlucio podjelit ovdje. Prvi sex sam imao sa svojom kumom koja je tad imala 35 godina. Prije toga sexa sam 2-3 godine kao klinac navlacio svoj kurac svaki put kad bi dosla ona kod nas u goste,cesto sam mastao i drkao na njezinu mmmm guzuu i bokove koji su bili malo širi ,doslo je do toga da sam poceo po skrivecki slikati mobitelom
Prije 7h ·
Biti samostalna, neudana, ambiciozna žena u kasnim tridesetima zaista ima svojih čari. No, naravno, postoji i druga strana priče, ona u kojoj vlada tišina u stanu; dosadna kišovita jutra, iritantan zvuk televizije koja pokušava ispuniti prazninu. Ladice natrpane svim mogućim erotskim pomagalima kao da skupljaju prašinu jer sam odavno shvatila da nikakva plastika ili guma ne može zamijeniti pravo, toplo, žilavo ljudsko meso.
Prije 2 dana ·
Bilo je to jako toplo ljeto i moja cura Marijana i ja smo pozvani od strane njezine ujne na manje "ljetovanje" od nekoliko dana. Iako sam ja imao 21 a ona 22 godine to je već bila jako ozbiljna veza od 4 godine, srednjoškolska ljubav i jako aktivna veza u isto vrijeme. Kao studenti smo živili u istom udaljenom gradu, svatko je imao stan koji je rentao i jebali smo se neprestano.
Prije 2 dana ·
Napokon sam se formalno rastavila. Imam 44g, redovito idem na yogu i drzim do svog tijela, sto se i primjeti. Inace nisam visoka, tek nekih 160cm, duga crna kosa, sise cvrste cetvorke i guza malo poveca..Prica pocinje sredinom ljeta, uzela sam godisnji i otisla do stare frendice koja zivi na moru, da proslavimo moju rastavu..
Prije 5 dana ·
Snijeg je prekrio Bihać,minus je vladao danima i u gradu su se mogli samo sresti rijetki prolaznici i oni koji koju su morali van iz toplog doma.Sjedio sam satima za računarom u toploj sobi i surfao.Posjećivao sam razne sajtove,čisto da ubijem dosadu.“Kako bi bilo fino sada se pomaziti sa nekom strastvenom“ i kliknuo na jedan erotski sajt.
Prije 6 dana ·


Anketa
By eod249 Prije 4h
By Vatrena25 27.01.2018

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories