Trenutno Pusicu pregledava 1249 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 04.12.2018 (04.12.2018) - Svi članci by Johnvejn

Početkom septembra dobio sam Sudski poziv da se javim određenog datuma u Sud radi provođrnja ostavinske rasprave iza umrlih roditelja. Od naslednika smo bili samo ja i moja mlađa sestra, koja je ostala da živi na roditeljskom imanju.

 

Ja sam kao dječak napustio roditeljsku kuću i otišao u veliki grad. Tu sam se školovao, zaposlio i oženio. Sada mi je 40 godina, imam suprugu i dvoje maloljetne djece. Sestra je od mene mlađa 5 godina, udata je  i ima jedno dijete koje ide u osnovnu školu.

 

Živi sa svojom porodicom na našem imanju baveći se poljoprivrednim poslovima. Muž je stariji od nje 16 godina i pored poljoprivrede kojom se zajedno bave, radi i kao noćni čuvar na jednoj pilani udaljenoj oko četiri kilometra od kuće.

 

U Sudu sam svoj deo prepisao na sestru u cijelosti, zbog čega je ona bila iznenađena ali i presretna jer nije očekivala to od mene. Dok smo bili djeca veoma smo se voljeli i pazili i ja sam za nju bio uvijek veliki bato. Kad god sam dolazio kući iz velikog grada ona mi se najviše radovala, možda više negoli i sama majka.

 

Po završetku posla u Sudu sjeli smo u moje auto i krenuli u selo na roditeljsko imanje – a od danas sestrino i ja sam odlučio da tu i prenoćim pa da sutre kranem svome domu.

 

U selo smo stigli predveče. Kod kuće osim Šarova nismo zatekli nikog, sin je bio u školi a muž Perica negdje oko stoke. Ja sam sjeo pod lozu ispred kuće a sestra je ušla u kuću da se presvuče pa da pomogne mužu oko „namirivanja posla“ i da nam spremi večeru.

 

Ustao sam da prošetam oko kuće a na u mi pada moje odrastanje i život sa mojim najmilijim, otac, majka i sestra, puno živine i stoke i puno teškog rada.

 

Ugledah sestru ispred štale kako viri kroz pritvorena vrata štale, priđoh i ja pa se zagleda iznad njene glave da vidim šta ona to tako pomno gleda. Kad su nu se oči privikle na tamu koja je bila u štali vidim moga zeta kako spuštenih gaća jebe kravu. Stavio omaleni zet tronožac iz krave u jednoj ruci drži rep a kurac polaka zabija u kravlju pičku. Stojimo tako i gledamo a moj kurac poče polako da se diže uz sestrino dupe. Kad ga osjeti malo zadrhta i izmače dupe na stranu, a zet ubrza i poče da svršava u kravu. Sestra se okrenu zagrli me sva uplakana i reče idemo u kuću. Dohvatila nam rakiju pa popismo po jednu i ona izađe vani. Nakon nekog vremena čuo sam da sin dolazi iz škole a sestra viče na zeta da odma ide u novu kuću da se istušira i spremi za posao.

 

Sinčić je uletio u kuću i pao mi u zagrljaj vičući gdje si ujko. Ja pošto nisam ništa kupio djetetu izvadih 10 evra i dadoh sestriću koje on uz zahvalu uze i ode da se pohvali majci. Nedugo zatim zet se pojavi na vratima pozdrvismo se i on kaže da mora na posao jer već kasni. Uze bicikl, zajaha ga i izađe na kapiju.

 

Mrak se već uveliko spustio kad nam je sestra servirala večeru sir, kajmak i tanko narezanu šunku. Uz to je fino sjela i domaća šljivovica te ja i sestra popismo po nekoliko čašica.

 

Sestrić ode na spavanje a sestra kaže da ja idem u novu još nedovršenu kuću, tamo ima kupatilo i opremjena jedna soba za goste kad dođu.

 

Ja se lijepo istuširam i umoran a malo i pripit legnem na udoban i širok krevet. Nisam mogao odmah zaspati, jer mi je stalno na oči dolazila scena kako zet jebe kravu, i zašto to radi kad je moja sestra rijetko lijepa i zgodna žena. Znao sam da ću sa sestrom o tome morati razgovarati ali nisam znao kada i kako. Nakon nekog vremena sestra poviri na vrata, pita me da li sam zaspao i trebali mi još nešto. Odoh i ja da se istuširam, reče ona,  pa idem na spavanje sutra se rano ustaje. Ja joj rekoh javi se kad pođeš a ona obeća da će svratiti kod mene.

 

Ubrzo je došla u spavaćici i sjela na stolicu pored kreveta. Kaže da ugasim lampu jer je sramota da na svjetlu priča o nečemu što nije za priču. Neznam kako da počnem kaže, vidiš gdje i s kim živim, muž je meni dobar i sin mi je dobar iamo svega što nam treba ali on ima taj porok da se sexsa sa životinja a sada mu je u prvom planu naša krava rumenka.

 

Meni neprijatno, nisam nikad sa nekim tako bliskim razgovarao o sexsu a pogotovu o zoosexsu ali šta je tu je. Pitam želi li da otvoreno pričamo o tome a ona kaže da i da joj kažem da li toga ima još negdje. Zatim saslušah njenu ispovijest, kaoj je on jedini muškarac u njenom životu, kako veoma rijetko imaju sex jer mu se ne diže a i stalno su u poslu, kako nikad nije doživjela nešto lijepo u sexsu o čemu je ponekad čitala ili gledala na TV, kako bi željela da ode negdje da nađe nekog ko bi znao da i njoj ugodi da joj bude lijepo kao što pričaju.

 

Dok priča osjećam kako joj glas podrhtava a nevidim u polumraku čini mi se da joj oči suze. Pita me, ti si stariji i školovan si kako ti sa svojom ženom imaš to i da li je ona zadovoljna i ja jesam li zadovoljan sa njom.

 

Ja ćutim, neznam šta bi rekao, pomalo mi je žao što je to tako a neznam kako da joj pomognem. Ona ustaje i sjeda na krevet pored mene, ja je uzmem za ruku i kažem da mi je teško da pričam o tome sa njom jer mi je sestra. Danas dok smo gledali ono, kaže ona, činim mi se da ti se digao, pa neznam da li i tebe nadražuje seks sa kravom ili je nešto drugo.

 

Ja zanijemio, vidim da je ona hrabrija od mene, pa riješim da otvoreno popričamo o svemu. Ispričam da sam i prije braka imao dosta djevojaka i žena a i sad kad sam u prilici da se s nekom zgodnom ženom poseksam to uradim ali u strogoj tajnosti da mi supruga ne dozna. Pričam joj o oralnom sexsu i kao se to radi, pričam šta je potrebno jedno drugom da radimo da bi doživjeli sladostrašće, pričam joj sve što sam lično u svom bogatom seksualnom životu doživio.

 

Ona me steže jače za ruku i polako se spušta da legne pred mene preko plahte kojom sam pokriven, pričaj mi bato molim te još to volim da slušam neke stvari sam čula a neke naslućivala i znam di mi ti pričaš istinu. Ja je zagrlim i poljubim u obraz a ona ponovo pita na koga ti se danas digao? Ja šta ću kud ću kažem da mi se digao na njeno okruglo tvdo dupe i da je to normalna stvar za mene kad vidim zgodnu ženu da mi se diže.

 

Da li sam ja zgodna i da li bi se poseksao sa mnom da nismo brat i sestra, pita ona dalje. Kažem da je ona voma lijepa i zgodna i sa svojih 35 da je prava žena za uživanje u sexsu. Dok pričamo kurac mi ispod plahte napravio „šator“, kroz prozor se vidi mjesečina i sad je u sobi dosta svetlije.

 

Pozmatram je - njena smeđa kosa je raspletena i vema je duga skoro do dupeta, njene grudi su zaobljene, velike, ali izgleda čvrste i visoko stoje. Struk je tanak, formirajući predivanu krivinu gdje postepeno prelazi u poveliku zaobljenu stražnjicu. Njene su noge mesnate i vrlo dobro oblikovane. Sestro, kažem ja ti si tako lijepa i poželjna i da mi nisi to što jesi već odavno bi vodili ljubav. Povuče rukom preko plahte i dodirnu moj nadignuti kurac – o pa tebi se opet digao kaže i nježno me zagrli.

 

Osjećam dodir njenih preliepih sisa i njenih ukrućenih bradavica, hladnoće njene svilene spavaćice dođe kao melem mome uspaljenom licu i vratu. Šta bi bilo da mi to sad uradimo iako smo brat i sestra – neće niko znati izgovara ona drhtavim glasom. Želiš li ti to, a ona odmah kao iz topa odgovori DA.

 

Polako se dodirujemo i nježno mazimo, grlimo se i ljubimo po licu, osjećam da radim nešto pogrešno, pomalo me strah od svega što dolazi i što će neminovno doći, osjećaj grijeha da to radim sa rođenom sestrom od jednog oca i jedne majke.

 

Počinjemo da se ljubimo u usta, usne su joj pune i sočne a ona stidljivo ali sa puno požude prepušta meni da da je usmjeravam jer kako kaže nije vična „ljubljenju kao na filmu“. Jezici nam se prepliću a prsti šaraju svuda po tijelu.

 

Skidamo sve sa sebe sada smo oboje potpuno goli, seka i bato,  blesnuše njena bedra i njene bijele sise lijepo izvajane kakve nikad nisam vidio, grlimo se, ljubimo se kao da nam je to prvi put u životu. Kurac mi pritišće njen stomak a ona se namješta da bi ga svojom čupavom pičkom dodirnula.

 

O Bože koji je to neopisiv i neočekivan doživljaj, nikad do tada nisam osjetio takvu ljepotu i požudu, nisam znao ni da postoji na ovom svijetu nešto takvo što ja nisam u stanju da opišem, ustvari to se može samo doživjeti a nikako opisati.

 

Sestra se uzvrpoljila mrda kukovim i svojim prelijpim sisama, ja kažem, seko polako ćemo, jel ti lijepo mumlja da jeste i jače se pripija uz mene. Ležimo na širokom udobnom krevetu, ja ju opkoračim ipolako ljubim sve po redu – kosu, oči, usne, vrat a onda sise, jednu pa drugu sisam polako uvlačeći ispupčene bradavice i oreole duboko u sebe. Ona se meškolji mazi me i ljubi, pokušava da raširi noge ali joj ja nedozvoljavam, zatim uzdrhta i kaže ja sam gotova.

 

E pa da vidimo kako si ti to gotova, polako se preko pupka spuštam do njene pičke, malo ju pomazim i smjestivši se udobno među njene lijepo oblikovane raširene i blgo dugnute noge. Ljubim unutrašnju stranu njenih bedara i polako se usnama približavam njenoj čupavoj pički, zatim jezikom kroz gustu šumu kovrdžavih dlačica pronalazim ispupčeni klitoris, ližem joj usmine i pomalo se zadržavam na klitorisu pa ga onda sisam kao što sam predhodno sisao bradavice. Ruke su mi na na njenim oblim i čvrstim guzovima koj nemilice stiskam dok njena karlica radi kao kakva mašina, lijevo, desno gore dolje i tako dok ne povika joj - ja sam opet gotova.

 

Pustim da se malo smiri a ja legnem pored nje. Da li želiš da i ja budem „gotov“ – o da kaže ona i vuče me na sebe govoreći - jebi me jako sa tim tvojim velikim kurcem ja sam na tabletama.  Samo polako seko to ćemo na kraju, znaš li ti još išta da mi radiš da bi bio gotov i ja. Ajde da pokušam nisam nikad to radila ali ni meni ovo što si ti nikad niko nije radio. Da te vidim seko, što ne budeš znala pitaj.

 

Seka mi sjeda na stomak, svoju dugu kosu prebacuje preko ramena napred pa me kosom golica po licu vratu i grudima, zatim lijepim čvrsim sikama to isto radi, pomiče se na dole, svoju mokru pičku trlja preko dignutog kurca, ide još dole pa me sisama i kosom golica po nogama, mudima i kurcu, zatim uzima kurac u obadvije svoje ruke i polako ga drka. Počinje da ga stdljivo dodiruje usnama i kaže – joj ja ovo ne znam kako se radi. Polako seko ako ne želiš nema problema možemo to preskočiti – ja to želim – kaže ona ali neznam bojim se da te ne povredim. Uzmi prvo glavić među usne pa ga nježno sisaj, nećeš me povrediti usnama a onda ga uvuci u sebe koliko možeš.

 

Radi seka kako joj je rečene, svoje lijepe mesnate usne obavi oko mog glavića i poče da sisa kao niko do tada, meni lijepo ali ne želim još da svršim. Pitam je da malo prestane, ona nešto mumlja ali ja ju ne razumijem, uhvatim rukama njeno lice i izvčem polako kurac koji je počela da uvlači više od pola. Jel nešto ne valja pita ona, kažem joj sve je u redu ali hoće li ti smetati ako izdrkam u usta, kaže da ne zna jer nije nikad to radila, poslušaj me sad seko: okreni se daj svoju pičku i guzu na moje lice, a ti ponovo uzmi kurac da pušiš i sisaš, odmah ona to uradi i počesmo u pozi 69 uzajmano da se zadovoljavamo. Pička joj je jako lijepo mirisala na njene sokove i njeno prelijepo tijelo, rukama sam joj malo sise mazio i mesio a više oble guzove dudirujući nežno prstom prostor od pičke do čmara i oko čmara našto ona poče brže da sisa moj kurac uvlačeći ga sve do grla a možda i u grlo.

 

U tom trenutku moj glavić naraste do ogromnih razmjera tako da ga jedava vadi iz usana i ponovo uvlači duboko u sebe kad nastade exsplozija i kurac poče da šprica kao nikad pre, osjetih da i ona ponovo poče da svršava, jer joj se donji dio tijela pomalo ukoči i drhtulji a pička jako da vlaži od čega mi je lice i vrat bilo mokro i lepljivo. Moj kurac je prestao da jako šprica i sad u njenim lijepim i toplim ustima polako pulsira a sperma iz njenih usta mi vlaži moja jaja i noge. Ležimo tako još koju munutu ili više a onda se okenemo na bok.

 

Idemo pod tuš zajedno kažem ja, a ona odmah ustaje i uzima spavaćicu da je obuče – ja kažem ne - i idemo goli do kupatila. Tek na svjetlu u kupatilu vidim koliko je moja sestra lijepa i zgodna žena, Oboje smo mokri od znoja i izlučevina naših, sestre i brata i tako ulazimo zajedno pod tuš sa toplom vodom, jedno durgom sapunamo i peremo tijelo a moje ruke se ponajviše zadržavaju na lijepim sisama i obloj okrugloj guzi. Svoju dugu kosu je smotala pod kapu da se ne kvasi pa mi je tako sa tom zelenom kapicom još ljepša. Ona sada pere moj kurac i moja jaja dodirujući moj šupak što u meni izaziva prelijep osjećaj, ja perem njenu pičku i tek sad vidim koliko je lijepa i koliko su te guste kovrdžave dlačice sjajne. Kurac mi je ponovo dignut i stoji prav kao strijela, okrećem je od pozadi i kurcom trljam po čmaru i pički pokušavajući da ga uguram u pičkiu, ona kaže – bato nemoj ovdje idemo u krevet.

 

Obrisali smo se peškirima, ona je skinula kapicu sa glave i njena svilena kosa razasu se po njenim sisama i leđima. Ja sam joj okrenuo leća i rekao da me uhvati oko vrata i da me zajaše na leđa kao kad smo bili djeca i tako sam je donio u sobu i spustio na krevet.

 

Ona me ljubi i mazi govoreći da je ovo njen najljepši dan i noć u životu, da će se uvijek rado sjećati ostavinske rasprave.

 

Ležimo i mazimo se zatim ju dižem na sebe, ona se trlja o moj kurac koji nikako da pronađe rupicu, uzmi ga u ruku pa ga namjesti – ona odmah to i uradi, govoreći da nije nikad ovako ovo radila. Polako se nabija, pička je vlažna ali je uska tako da prvo ulazi glavić pa onda malo pomalo, ja mirujem dok mi ne sjede na jaja, e onda ja ga odozdo počnem da nabijam, brzo smo uskladili ritam i jebačina brata i sestre započe zapravo. Mazim, ljubim i sisam prelijepe sise koje su tek malo u tom njenom položaju izdužene, duga svilena kosa po mom licu i vratu povećava ukupan užitak. Kad osjetim da bi mogao da svršim, smirujemo se malo a zatim je postavljam u položaj kao kuju na sve četiri. Polako kurac uvlačim u sočnu pičku i počinjem da zabijam, prvo polako pa onda sve brže i brže kao pas keruši.

 

Sada je red je okrećem na leđa u klasičan položaj a ona kaže da nikad na drugi način to nisu ni radili ali da je on muž Perica uvijek brzo  svršavao sa malim kurčićem i brzo zaspi.

 

Mazimo se i ljubimo, zađem među noge, uzmem kurac u ruku i sjurim ga odmah u čupavu pičku moje drage i lijepe sestre. Kažem da noge namjesti kako njoj najviše odgovara, a ona ih čas diže visoku čas spušta u poludihnuti polpžaj dok ih ne smjesti preko mog dupeta i petama pritiska moje guzove da dublje ulazi.

 

Oh kako je lijep osjećaj jebati tako lijepu i zgodnu ženu koju voliš od njenog rođenja ali nikad ovako kao noćas. Sad je volim kao sestru koju sam oduvek volio na sestrinaski način ali i kao lijepu i dobru jebulju, koja stenje i uzdiše ispod mene ka profesionalna kurvica.

 

Smanjim malo ritam da malo predahnem, zatim joj jednu pa drugu nogu dižem na ramena, polako je jebem i stiskam sise a natečene bradavice uvrćem između palca i kažiprsta, ona karlicom pravi krugove ili osmice, mene obuzima takva ljepota koju nikad do tad nisam doživio.

 

Polako provlačim ruke pored njenih sika ispod njenih pazuha i fatam je za ramena, ubrzavam ritam, njene mekane i oble noge uz moje lice a obla kolena dodiruju njenu glavu. Kurac u pički moje sestre raste sve veći i veći a njeni pičkini mišići ga stiššću kao što su njena usta radila da imam osećaj kako njena pička sisa  bratov kurac.

 

Još nekoliko uboda i moja muda počeše da se prazne duboko u utrobu moje sestre. Imao sam osjećaj da će moja sperma na nos da joj izađe, polako sam se opustio a ona je noge spustila dole tako da sam joj sluzavu i mokru pičku sada jebavao direktno preko sikilja a kad sam osjetio da joj to prija ubrzao sam i ona doživljava ko zna koji po redu orgazam.

 

Ležali smo tako neko vrijeme u tišini još nedovršene nove kuće, zora je bila na pomolu i ona ustade obuče spavaćicu i tiho pođe prema vratima. Sa vrata se vrati i počesmo ponovo da se ljubimo, sada je to već iskusna žena koja zna kako se ljubi. Moram da idem, sin mi je sam u staroj kući. Tiho je izašla i čim su se vrata zatvorila ja sam zaspao.

 

 

 

PS: Sve primjedbe kritike i pohvale će mi dobro doći. Oprostite na pravopisnim greškama

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 42 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Moja strina imala je u to vrijeme 32 godine ,manje sise,veliku seksi guzu,ja sam u to vrijeme imao 16 godina i ne bas prevelik ali krut 14cm alat.Živim u istom dvoru sa stricem i strinom.Stric je bio na poslovnom putu.Ovo mi je bio prvi sex
Jučer · Dodao: ledo_jebac
Prvi zraci sunca probijali su se u sobu, još uvek pospan ležao sam na krevetu a misli su počele da se gomilaju. Razmišljao sam o odnosu sa mamom i o svemu što se dešavalo (Nastavak doživljaja mame i sina),znao sam da bi nas ceo svet osudio kada bi saznali šta se između nas dešava
Prije 3 dana · Dodao: Starman
Zovem se Lea imam 18 god… Prvi put sam spavala sa ocem! Bilo je nezaboravno iskustvo! Bio je to jedan obican dan…Tata se vratio sa posla,a mama je bila na poslovnom putu. Ja sam pisala neki domaci,a onda je tata upao u sobu...
Prije 13 dana · Dodao: Pusica
Mama i sin na vikendu, Približavao se još jedan vikend, bilo je leto i razmišljao sam šta naš grad ima da ponudi a da nisu samo izlasci i dobro hlorisan bazen
30.03.2019 · Dodao: Starman
Živeo sam sa mamom u malom gradu u garsonjeri u vrlo skromnim uslovima. Oca nisam ni viđao jer nas je napustio još dok sam bio beba. Imali smo jednu sobu koja je bila i dnevna i spavaća, sa jednim krevetom.
28.03.2019 · Dodao: napaljeni_kosta

Anketa
By Mica21 Prije 13 dana
By Versaljin 08.04.2019

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories