Trenutno Pusicu pregledava 1514 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Klasične priče - 18.03.2016 (18.03.2016) - Svi članci by pusica

Milan, prosečan momak, potpuno prosečnog izgleda, ponovo se vratio životu punom zabave, alkohola i žena! Mmm žene! Na samu pomisao, da će večeras posle godinu dana ludačke apstinencije ponovo jebati (pa makar i platio), kita mu se dizala. A i mogao je da plati. Njegovi bezobrazno bogati roditelji slali su mu lovu u London, plaćali studije i ispunjavali sve hirove. A bilo ih je. Kada je i sam shvatio da preteruje bacio se na učenje i prekinuo kontakt sa svima. Godinu dana knjige su mu bili jedini prijatelji, nije ga čak ni drkao. Odmahnuo je glavom kao da rasteruje misli o prošlom periodu i ubrzano je počeo spremanje.

Sa starom ekipom se našao ispred već poznatog paba.

-Čoveče, mislili smo da si capnuo- reče debeljuškasti mladić dok je grlio drugara kao da je ustao iz mrtvih

-E ništa ne pitaj pričaću vam uz pivo, nešto sam bio odlepio- pozdravio se srdačno i sa Goranom, koji je važio za dobrog jebača u ekipi, a i žene su ga često startovale.

Uz dosta galame ušli su u lokal i seli za šank. Naručili po pintu piva i zabava je počela!

-Nego gde me vodite večeras, molim vas da bude neko mesto sa puno ribica, moram da zveknem nešto – žalosno se osmehnuo

-Ništa ne brini-reče debeljuškasti -idemo u jedan novi klub, toliko ih je da sam čak i ja prošli put ubo nešto-svi su se glasno nasmejali i kucnuli teškim kriglama -pa jebte, od ovog Gorana ne može čovek ništa da startuje, jebe sve redom-nastavi uz smeh-samo čekam kad će greškom i mene da zvekne- hahahaha nastavili su da se cere uz obavezno tapšanje po ledjima i bratsko grljenje.

Ali Milan je već snimio dobar komad preko debeljkovih ledja.

-Ej Marko, nemoj da se okrećeš odmah, ali tamo u ćošku sedi takva plavuša da bi joj svašta radio- naravno da se debeli odmah okrenuo i svi su pukli od smeha

-hahahahaha e šabane, znao sam da ćeš to da uradiš hahaha- svi su se smejali, a atraktivna plavuša je primetila da o njoj pričaju i blago se nasmešila, bacajući pogled na zgodnog Gorana.

-Čoveče, mnogo je dobra! Ovde u Engleskoj sve sami krševi. Pirgave i providne ribe. Mora da je naša?- konstatovao je Marko.

-Ma jok, britanka je,snimio sam je čim smo ušli

-Jbte Gorane, ni jedna ti ne promakne, stvarno redak primerak- reče Marko -Ma daj nismo se videli godinu dana, biće ih u klubu.

-U pravu si, ma živeli- i nastaviše sa smejanjem i ispijanjem piva. Međutim Milan je malo,malo bacao pogled na duge bele noge spakovane u beli minić i na duboki dekolte. Dok ju je gledao vreme kao da je bilo usporeno. Zabacivala je kosu u “slowmotion”-u, a svaki njen pokret mu je pomalo nabijala krv u karu!

-Uh mogao bi da joj pridjem, ali glupo je da ostavim ortake zbog jedne cupi, ma biće ih u klubu-pomislio je i nastavio glasnu zabavu sa ekipom, bacajući pogled na te noge! Posle nekoliko pinti kreneuše u klub. Milan je skoro i zaboravio na plavušu, u zanosu prepričavanja razloga zbog kojih se povukao sa scene.

U klub su brzo ušli, bez obzira na veliki red, budući da je na ulazu, naravno, radio naš tip. Dočekala ih je glasna muzika, miris alkohola pomešanog sa energetskim napicima i ogromna količina boja koja se prelivala po masi znojavih tela. Svi su se kao jedan klatili u ritmu muzike.

-Uuu kakvo ludilo-urlao je Marko na Milanovo uvo.

-Ma ništa te ne čujem ovo je ludnica, a gle pičiće… Devojke su se utrkivale koja će imati manje garderobe na sebi, sve je prštalo. Smestili su se uz jedan od šankova i naručili po koktel.

-Ej snimi onu sisatu, jel to ona gleda ovamo- upita Marko

-Ma jok vidiš da je drogirana. Hahaha

Kako je veče odmicalo, atmosfera se podgrevala i već su se videli parovi kako se otvoreno vaćare. Marko i Goran su već uveliko drpali dve maloletnice kada je ušla ona. Da, plavuša iz paba je tu. Pravo je išla na Milana. Pokreti igrača su se naglo usporili, zvuk je postao prigušen, a boje i mirisi su se pomešali u Milanovoj glavi. Okrenuo se da vidi ko je iza njega, i gde se ona zaputila, ali ne, ona je išla pravo ka njemu. Čoveče kakva pička, nema šanse da je Britanka. Duge bele noge u uskoj mini suknji, sise savršene, malo veće, ali srazmerne sa telom. Duga plava kosa skoro do guze, a tek guza, obla, malo isturena. Ma kao da je iz spota ispala. Kita mu je već bila u usponu, na pomisao da bi mogao da je startuje. Ooo da. Prišla mu je i naslonila butine na njegovo istureno koleno, a ruku stavila na drugo. Milan se promeškoljio na barskoj stolici kao da pokušava da pobegne. Približila je pune usne njegovom uhu, a kosa ga je milovala po obrazu

- I know you- šapnula mu je, a od vreline njenog daha sav se naježio. – Brate, ne postoji ovakva riba. Pomislio je

- Follow me

Samo je klimnuo glavom i krenuo da ustaje. Okrenula se i pošla ka stepenicama. Vrckala je prelepom guzom, ma toliko je dobra govno bi joj pojeo. Pratio ju je kao kuče. Uz stepenice, kroz hodnik, niz stepenice, pa dva skretanja levo. Čoveče niko mi neće verovati, ako je budem trpao. Misli su mu pičile 200 na sat! Stigli su do neurednih vrata, okrenula je ključ i lagano ih gurnula. Otkrila su potpuno novi svet. Prijatna soba sa velikim udobnim krevetom i jedan stočić sa starinskim budilnikom. Ušla je i zanosno se okrenula. Prstom mu je pokazala da priđe. Stao je na ulaz, pogledao levo, pa desno. Šta ja to radim pomislio je.

-Enter please- pozvala ga je.

Ušao je oprezno, zatvorio vrata i zaključao ih. Kako se okrenuo ona je bila tik uz njega. Trgnuo se, nije je očekivao tako blizu.

-cool it down, don’t be scared-tiho mu je rekla i spustila svoje vrele usne na njegove. Momentalno mu se ukrutio. Ona je to osetila i uhvatila ga za kitu preko lanenih pantalona.

-Wow impresive- njegova kita od preko 20 cm lepo se ocrtavala na pantalonama.

-Let’s play one game (simultani prevod uključen) ja ću leći na ovaj krevet, ovde su i lisice. Vezaćeš me i imaš tačno sat da mi radiš šta god poželiš-sve vreme mu je mazno šaputala na uvo- kada prodje taj sat menjamo uloge, važi?- Milan je bio potpuno zbunjen. Ali dok se opasuljio, ona je već navila stari budilnik, vezala noge za krevet i ležeći čekala….-vreme teče- Milan je prišao vezao joj ruke i počeškao se po glavi. Čoveče kakva situacija….

 

Nije hteo da gubi vreme, brzo se svukao, a batina je u punoj veličini istrčala iz pantalona. Zadigao joj je suknju…mmm čoveče kako je dobra….pljunuo je u ruku i namazao pulsirajući glavić….ona se već meškoljila, a pičkica se sijala od sokića koje je krenula da ispušta videši Milanovu kurčinu! Prodro je u nju bez pripreme i upozorenja čitavom dužinom…aaagh….glasno je uzdahnula…očigledno dugo nije imala ovoliki komad u sebi. Izvuko ga je lagano i još silovitije se zabio u uzavrelu ribu. Od siline udara krevet se pomerio. Kratko se zadržao u njoj, taman da oseti kako ga izvežbana mačkica stiska, i onda ponovo silovito prodiranje. Aaah…vrištala je plavuša….

-uuuh svršiću- procedio je Milan kroz zube i ubrzao bombardovanje.

Plavuša se grčila od zadovoljstva….aaaa….naglo ga je izvukao i sperma je u dugačkim mlazevim izletela prskajući plavušu po sisama, licu i kosi..aaahh svršavao je Milan po vezanoj devojci koja je još uvek bila odevena! Koliko je samo svršio i sam se iznenadio, a nije ni čudo posle toliko apstinencije. Pogledao je na sat, još 50 min. mu je ostalo. Ok, ispraznio se za početak, najbolje tek dolazi. Plavuša je ležala i duboko disala posle brzinskog seksa. Ustao je i lagano krenuo da je svlači. Skinuo joj je cipele sa džinovskom štiklom. Otkrio je savršeno stopalo sa lepo oblikovanim prstima. Spustio se i počeo lagano da ih sisa, jedan po jedan. Mmmm…uzdisala je devojka. Polako je jezikom prelazio preko gležnja, koji je takodje bio savršen, i približavao se butinama. Bolju ribu nije video, savršena je u svakom pogledu. Mekana, glatka, mirišljava. Ljubio joj je unutrašnju stranu butina, ona je mumlala od zadovoljstva. Pička ga je pozivala svojim opojnim mirisom seksa. Približio se rupici, ona je još više raširila noge, koliko su vezovi dopuštali, duboko je udahnuo miomiris polu otvorene pičke. Ispružio je jezik i jednim, jako sporim pokretom, olizao je ostatke ljubavnih sokova…stresla se…mmm

-pa ti si i ukusna- nastavio je da joj otvara usmine jezikom…obradjivo je klitoris, sisao ga je, oblizivao….mmm….iako sigurno ima kilometre kurca iza sebe, videlo se da uživa. Zario je jezik u rupicu i mlatarao njime po ribici kao mačem…počela je da se uvija kao u transu, a on je osetio da joj nadolazi jak orgazam. Nastavio je da palaca i sa obe ruke je uhvatio za savršeno oblikovane guzove…nabijao ju je na jezik…počela je da se grči…ubrzao je tempo…aaaah vrisnula je usled nadolazećeg vrhunca. Svršavala je jako, a iz napaljene pičke su tekli sokovi koje je Milan vredno srkao. Pustio je da dodje do daha.

-Jel baš sve mogu da ti radim?

Samo je zagonetno klimnula glavom uz osmeh pun zadovoljstva. U očima se videlo da dugo nije imala takav orgazam. Milan ju je sada skroz skinuo. Bez obzira što je bila vezana izgledala je božanski. Opkoračio ju je u visini grudi -izbaci jezik-naredio je. Otvorila je usta i ispružila jezik. Dohvatio je svoju batinu i počeo da je lupka po jeziku…mmm…balice su šljapkale, iznenada joj ga je zabio u usta….agh…zagrcnula se kada joj je palamarčina dodirnula grlo. Izvukao ga je, a ona naglo udahnula. Ponovio je ubadanje još nekoliko puta, bila je skroz umazana svojim balama. Kurcem je to pokupio i počeo da razmazuje svuda po licu…mmm…vratio ga je u usta

-sisaj ga jako- halapljivo ga je usisala i nastavila da vuče. Zabacio je glavu i zatvorio oči…mmm…kako mi ga dobro sisa. Uhvatio je za glavu i krenuo da je navlači na nabrekli kurac. Tucao ju je u usta isto kao malopre u pičku. Krkljala je zbog veličine Milanovog kurca. Nije se zaustavljao, ubrzao je tempo. Nabadao ju je kao da će je probiti…AAAAA…počeo je da se grči i jako je navukao na kurac poslednji put….sperma je suknula direktno u grlo….aaagh….iskolačila je oči od količine sperme koja joj je uletela u grlo, deo je progutala…nije popuštao stisak i svršavao je i dalje….drugi deo je uz krkljanje počeo da izlazi po uglovima usana…izukao ga je, udahnula je vazduh pomešan sa vrelom spermom i balama….podigla je glavu i ponovo uhvatila glavić cedeći i poslednju kap sa njegovog monstruma. Još 15 min. mu je ostalo.

Odvezao ju je -ali imaš jos vremena- zadihano ga je upitala

-hoću da ti ideš gore- legao je na krevet. Pogledala je polu dignuti kurac i odmahnula glavom.

-treba ti pomoć- uzela ga je u ruku i lagano mu prevlačila kožu preko glavića. Nije mu trebalo puno da postigne malopredjašnju veličinu. Za svaki slučaj ga je uzela u usta. Paralelno mu je oblizivala glavić dok mu je drkala. Uzivao je. Onda je čučnula iznad kurčine i nacentrirala na ulaz u ribicu. Milan ju je pogledao, ona je ustvari fantastična riba. Njene usmine blago su obuhvatile glavić kao da ga ljube. Gledao je kako njegova kurčina nestaje u njenoj utrobi…mmm nabila se na celo kopolje. Jahala ga je dok joj je masirao sise. Njena pička je bila svorena za njegovu kurčinu. Tišinu u sobi remetili su glasni uzdasi i sudaranje tela. Mmmm opet ću svršiti….ubrzala je ritam i divljački se nabijala dok je dugom plavom kosom mlatarala levo-desno, kao u transu. Uhvatio je za bokove i navukao najače po poslednji put…aaagh…zaječala je i osetila kako joj sperma ispunjava utrobu…sokovi su se pomešali…bili su umazani potpuno. Zazvonio je sat…Milan je iscrpljen ležao na krevetu. Plavuša je pobedonosno ustala -moj red- i počela da vezuje Milana. Jasno se videla tečnost koja se sliva niz njene butine. To je ponovo nateralo Milanovog monstruma u uspravan položaj. Kada ga je vezala pomazila je glavić kao kada dete mazi životinju

-bio si dobar- okrenula mu je leđa, navila sat i počela da se oblači

-ej šta radiš to- nije obraćala pažnju na njega -alo bre, pa nije ovo bio dogovor, odveži me- navukla je gaćice jebozovno-alo kurvetino- počeo je da se nervira. Uvukla je fantastično telo u onaj beli minić sa sada već skorenom spermom -ej bre- cimao se nemoćno -kakva je ovo igra, alo bre- navukla je štikle koje su ličile na male štule-odvezuj me, nećeš me valjda ostaviti ovako- namestila je raščupanu kosu, Milan je bio crven od besa -dronfuljo, bilo ti je lepo na mom kurcu, to mi je hvala, ajde odveži me molim te- nije ga ni pogledala, još jednom je prekontrolisala garderobu, otključala vrata i izašla-ALOOO BREE- divljao je Milan, vezan i potpuno go na krevetu. Nije prošao ni minut, a zidovi su uz pomoć hidraulike krenuli da se podižu. Milan je zbunjeno posmatrao kako zidovi nestaju i otkrivaju nove, staklene zidove, kao u akvarijumu. -kakvo je ovo sranje- urliknuo je kada je svatio da iza tih zidova stoji gomila ljudi koji ga posmatraju kao laboratorijski experiment. Unezvereno je vrteo glavom levo-desno polu slep od besa. Ljudi su se kikotali i pokazivali prstom na njega. Vrata su se otvorila i u prostoriju je ušao najveći crnac koga je u životu video…bio je obučen u odelo Batman-a…..

…..Milan je napustio London ubrzo, kažu da je završio na psihijatriji….ali to je neka druga priča.

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 12 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Fantazija - Budim se u hotelskoj sobi velikog grada,probudila me je buka saobracaja i buke.Osetio sam bol u misicima.Sinoc sam doputovao i od umora koji sam vukao cele nedelje odma sam zaspao.I onda tako kad odes negde u novu sredinu budes umoran i odma zaspis,naspavas se dobro i probudis se sa nekom vrstom prijatne upale misica
Jučer ·
Seks na plazi, bio je to pocetak ljeta, plaze su bile poluprazne. Pogotovo one zavucene na koje sam ja uvijek isla jer sam voljela mir i tisinu. Kad se temperatura digla na 30 stupnjeva odlucila sam otici na plazu da dobijem malo boje. Na plazi mi se pridruzio Bojan. Moj prijatelj koji je uvijek bio za zajebanciju i dugo przenje na suncu.
Prije 2 dana ·
Iznenadno unapređenje, kada se Milena pojavila prvi dan na poslu, zaigralo mi je srce. Zaposlila se u računovodstvu. Devojka od nekih 22-23 godine i 170-175 cm visine, duge plave kose, prelepog osmeha i senzualnih usana. Dekolte su krasile skladne čvrste sise, po mojoj proceni solidne četvorke, koje su kipele iz brusa. Tankog struka, oblih bokova i trtaste guze oblika obrnutog srca
Prije 2 dana ·
"Stajao je na kraju polumracnog hodnika ispred crnih vrata na kojima je bila pločica sa natpisom sedam. Iznad nje stajala je glava neke divlje zvijeri, sa dva mrka oka i zastrašujuće iskeženim prednjim zubima."
Prije 5 dana ·
Radio sam u jednoj firmi kao komercijalista. Bio sam veliki zagovornik izreke nikada seks sa koleginicama i po komšiluku, no događaji od pre nekih 15-tak godina su me demantovali.
Prije 5 dana ·

Anketa
By FilipFiki19 Prije 3 dana
By starimacak1 27.02.2018

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories