Trenutno Pusicu pregledava 2102 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Osobna iskustva - 08.11.2018 (08.11.2018) - Svi članci by virtualnakurvica

 Posle onoga što mi se desilo kada sam išla na razgovor za posao, jedva sam čekala novi dan i kada ću ponovo pušiti direktorovu debelu kurčinu. Razmišljala sam o svemu što mi se desilo , znala sam da bi na ovakvo radno mesto pristale samo kurvetine , ali to mi nije smetalo, čak šta više me je palilo. Ložila sam se na veliku platu, na udobnu kancelariju i na to što ću biti direktorova kurvica.

 I konačno je došao i taj dan, moj prvi radni dan ... ponovo sam se skockala , kao seksi sekretarica iz filmova , u kancelariju sam došla pre direktora i čekala ga da dođe. Kada je konačno došao , samo mi je u prolazu rekao da skuvam kafu i da dođem kod njega u kancelariju. Znala sam šta to znači , hteo je jutarnje pušenje i ja sam bila spremna da mu to priuštim, odlučila sam da ću raditi sve samo da napredujem.

 Na poslužavniku sam mu unela kafu i novine ...stavila sam ispred njega na stolu, on je uzeo novine i otvorio ih , nisam čekala da mi kaže već sam sama klekla i počela da mu otkopčavam rajfešlus na pantalonama. On nije obraćao pažnju na ovo što ja radim , već je mirno šitao novine i nonšalantno srkutao kafu. 

 Izvadila sam njegov kurac i odmah sam ga strapala u svoja usta, dok je direktor pijuckao kafu , ja sam mu halapljivo pušila kurčinu i lizala njegova jaja. Sve to je potrajalo nekih desetak minuta, a onda mi je svršio u usta kao i prošli put. Naravno ja sam sve progutala , obrisala sam mu kurac i vratila ga u njegove pantalone.

 Onda mi je on dao neki papir i rekao mi je da idem u svoju kancelariju i da to prekucam , da iskopiram u nekoliko primeraka i da mu donesem... rekla sam mu samo:

- Da ševe i izašla iz kancelarije...

 Kada sam uradila sve što je trebalo odnela sam direktoru i vratila se u svoju kancelariju, pošto nisam imala drugog posla , prekrstila sam svoje duge seksi noge i krenula da se šminkam , jer mi se šminka poprilično bila uzjebala dok sam pušila direktorov kurac.

 Posle nekih sat vremena , zazvonio mi je telefon na stolu, bio je to direktor:

- Marija , odmah dođite u moju kancelariju ! ...primetila sam da je bio ljut, ali nisam znala zašto

- Izvolite direktore .. stala sam pokraj njegovog stola...

- Šta je ovo Marija ... pružio mi je papir koji sam kucala, na njemu su bile zaokružene greške koje sam napravila

- Jaooo ja se izvinjavam , neće se ponoviti

- Neće , naravno da neće, naguzi se preko stola !  ... dreknuo je ljutito 

- Ali ja...

- bez priče , neguzi se preko stola ! 

 Uradil sam kako je direktor rekao, naguzila sam se i čekala da vidim šta će biti. Videla sam da je skinuo svoj kožni opasač sa pantalona, a onda mi je prišao i zadigao mi suknju. 

- Ti ćeš meni da praviš greške , kurvice mala.... procedio je kroz zube , a onda me je ošinuo po levom guzu...

- ahhh zajaukala sam kada sam osetila njegov kožni opasač na svojoj guzi..

- umukni ! .. dreknuo je , a onda sam osetila udarac i preko desnog guza.... udarci su se nizali jedan za drugim , a on je za svo to vreme psovao i kako sam ja uspela da vidim, svo vreme je drkao svoj kurac. 

 Osećala sam kako mi guza bridi od njegovog opasača , ali me je u isto vreme sve ovo i palilo, pa mi je pičkica bila skroz vlažna , toliko sam bila napaljena da mi je falilo vrlo malo da svršim. 

Onda je svoj opasač stavio oko mog vrata i pritegao ga je , videla sam da je uzvadio kondom i navukao ga na svoj kurac... stao je iza mene i zanala sam da ću sada biti jebana , ali me je jako iznenadilo kada sam osetila da  je svoj kurac počeo da gura među moje guzove umesto u moju pičku.

 Stegao je opasač koji je bio jako vezan oko mog vrata, krenuo da mi nabija kurac u dupe, počela sam da vriskam , jer me je praktično jebao na suvo u dupe, ali on nije na to obraćao pažnju , čak šta više primetila sam da ga  je to još više napalilo , pa je počeo još jače d ami nabija svoj kurac u dupe , koji je sada uletao sve do samih jaja.

 Ja sam vriskala od užitka i bola koji su se mešali , a on je urlao kao neka jebena zver i mučki me tucao u guzu iz sve snage... nije mogao da izdrži dugo u ovom ritmu i odjednom je počeo da urla kao ranjena životinja... urlao je i svršavao u moje dupe , to jest u onaj kondom koji je bio na njegovom kurcu. Dugo se grčio na meni , a kada je konačno ispraznio svoja direktorska jaja, pao je na fotelju iza mene ... kada je  izvadio svoj kurac , kondom mu je ostao u mojoj guzi, a on mi je samo rekao:

- Hajde idi sada, prekucaj ovo sve pa mi donesi i pazi da ne budu greške...

- da direktore, rekla sam i krenula prema vratima , a niz butine mi se slivala njegova sperma

KRAJ 2 Epizode

Ako ste propustili prvu epizodu "SEKRETARICA" možete je pročitati OVDE

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 9 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Crnka rasna oko 165 cm i oko 60-ak kila, tamnoputog tena i punijih usana , oči crne u sklopu njezinog odjevanja, a guza u crnim tajicama velika u obliku jabuke. Zaposlio sam se u jednom skladištu , upoznao nove kolege i kolegice.
Prije 3 dana · Dodao: HotBod
Bio je to oktobar 2018. godine,prije svega par mjeseci.Kada sam ja (16 godina) izjebo Iman (18 godina). A do tog perioda je bila zestoka nejebica, na sta nisam navikao.
Prije 5 dana · Dodao: SexAddict
Drugi ženin mail u seriji gdje mi opisuje svoje akcije kad je imala 26 godina. Radi se o oko 2 godine prije nego smo se upoznali. Nastavila sam se jebati s Darkom i nakon što mu se žena vratila. Nalazili smo se navečer u parkićima i na plažama ili hvatali trenutke kad je ona bila vani da se pohvatamo u agenciji
Prije 9 dana · Dodao: CortoM
Ženin prvi mail s opisom avanture.. S Perom sam prekinula negdje u rano proljeće i tad sam još radila u Darkovoj agenciji. Ako se sjećaš, to je bila ona mala kućica koju je napravio u vrtu i kasnije pretvorio u garažu. Kroz nju se izlazilo u vrt do njegove kuće.
Prije 11 dana · Dodao: CortoM
Izjebao me drug iz razreda... Moj prvi put se desio sa drugom iz razreda. Sve je to pocelo tako sto me je on vatao na casovima ispod klupe. Koliko god puta da sam sklanjala njegove ruke on je bio uporniji, toliko uporniji da sam na kraju odustala od toga
Prije 12 dana · Dodao: Plazmica

Anketa
By Nezasita Prije 5 dana
By St1993 Prije 7 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories