Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Dirty talk - 06.11.2019 (Prije 13 dana) - Svi članci by najboljeprice69

Devojka je otišla na posao. Ja tog dana nisam imao baš nikakvih obaveza. Naravno, bio sam napaljen i pošto sam znao da neće biti tu ceo dan, rešio sam da se poigram s kurcem, ali i napišem neku novu priču. Obožavam da pišem priče, ali i da drkam svo to vreme i taman sam se opustio kad je zazvonio telefon... U pozadini mi je uvek na kompu dok pišem otvoren chat. Nekoliko modela koje sam pratio je vrlo glasno stenjalo. U trenutku sam se zbunio kad sam video poziv s posla i ugasio sam ton na kompu. Sa druge strane bila je Mira. Starija gopsođa, dosta starija zapravo. Ima 55 godina. Crna kratka kosa, punija, ali jako vedra, komunikatoivna i ima nešto posebno.

 

„Ćaooo“ rekla je „šta radi moj mladi kolega“. Gde da joj kažem da sam go i drkam kurac i da me je prekinula u pola posla. Mrzovoljno i u nameri da što pre okončam razgovor i vratim se započetom rekao sam „jao, evo u sred posla sam, ne znam gde ću pre, recite Miro“. Međutim, razgovor se, i pored moje želje da ga skratim, odužio. Brdo rasporeda je trebalo uskladiti. Smorio sam se prilično, ali dok je pričala, na njenu boju glasa, počeo je kurac da mi se diže opet. Slušao sam je dok priča, ali ne baš i šta priča, i za tili čas primetio sam da drkam. Totalno me je ložila ideja nekog kao hotlajna sa njom, naročito u trenutku kad sam je čuo da pali cigaretu.

 

Zamišljao sam usne njene kako povlače dim, kako namešta naočare. Čak sam uspeo da zamislim njeno ogromno dupe u uvek tesnim farmericama koje sevne dok se naginje da dohvati nešto na drugoj strani stola. O da drkao sam ga na Miru i sad već nisam želeo da se razgovor završi. Želeo sam da mi priča još.

 

Za to vreme sam opet pretraživao modele na chatu, ali sam sada prešao na kategoriju „mature“. Naleteo sam na par matorki u seksi vešu i polako počeo da pojačavam ton.

 

Čula je uzdahe iako prugušene i pitala me kroz smeh „ma, kolega, šta se to čuje“. „Miro, ja Vam rekoh da sam u poslu, ali nisam rekao kakvom“ iznenadio sam sebe odgovorom, na šta mi je ona spustila slušalicu.

 

Par minuta kasnije pozvala me je opet, ali ovaj put bio je video poziv. Opet sam bio u šoku. Javio sam se i usmerio kameru samo ka licu. „Udaljite kameru kolega“, rekla je. Promucao sam „Miro, ja...“. „Dragi kolega“ povukla je dim cigarete „znate da sam udovica već više od deset godina“. „Mislite da mi ne fali kurac. Mislite da me ne interesuje dignuta mlada kurčina“. „mislite da bi me uvredilo da budem nečija fantazija, naročito ako je taj neko više od 20 godina mlađi“. Ponovila je „udaljite kameru, želim da vidim šta radite to, sama sam u kancelariji“.

 

Udaljio sam kameru i seo za sto opet. „I šta ste rekli da ste radili, mladi kolega“ pitala je. Uhvatio sam kurčinu i počeo polako da drkam „neodložna posla moja Miro“.

 

 „Ladno si drkao dok sam ti pričala“ konstativala je „šta si zamislio“?

 

„Zamislio sam te sočne tople usne kako uvlače dim cigarete, a onda tako punim ustima dima uzimaš moj nabrekli kurac“. Povukla je dim i dugo ga ispuštala, a ja sam dodao „zatim uzimaš novi dim, punim ustima mi balaviš jaja i nadrkavaš kurac dok ga dim polako obavija“.

 

„Priznaj da bi voleo da to sednem na kurac“.

 

„Priznaj da bi volela da ti oližem pičkicu pre toga“.

 

„Svršila bih iste sekunde kad bih sela mmmmm. Ajde izdrkaj za mene i zamisli da mi puniš pičkicu“.

 

Otišao sam do kupatila, postavio kameru da se vidim i zamolio za pomoć. Primakla je usne kameri svojoj i počela da liže srednji prst, polako i uz pauze da uzme dim. Slika njenih usana punih dima koje balave srednji prst mi je bila dovooljna. Počeo sam da svršavam. Mlaz za mlazom je šikljao.

 

„Opa, sve to bi mi sasuo. Osećam da ima još za teta Miru“. „Kakva bi šteta bila da nisam saznala to što znam. Uglavnom, imam iznenađenje za tebe večeras, čekam te kod mene kući, jer vidim da se ne spušta još uvek“.

 

„Ćaos“ veza se prekinula.

PRODAJE SE PUSICA.COM, kontakt mail možete vidjeti ovdje

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 14 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se

Povezani sadržaj
Prepiska s vibera, suprug je htjeo znati kako bih mu jebao ženu. Prije svega tvoja žena kao žena me ne zanima nisam od onih tipova koji bi je da tako kažem pokupili i pokušali ti uništiti brak za mene je to samo fetis i zabava posle koje sve prestaje tvoja žena je opet tvoja i ja s njom nemam nikakve veze bez tvog znanja naravno.
29.01.2019 · Dodao: Tata-Igre
završni treći dio, Stanem pred muža i pitam ga kako mi stoji a on će mi na to:Šta će tebi grudnjak kad ti nemaš sisa.Druge žene imaju sise petice,ali veličinu a kod tebe je fosna petica.
24.11.2018 · Dodao: dadojovic
Nastavak priče zapostavljana a napaljena Drugi dio
20.11.2018 · Dodao: dadojovic
Smeđe oči,plava kosa,duga.Sise su mi majušne ali tvrde.Bradavice čvrste.Imam duge noge..Guza mi je utegnuta.Svi mi kažu da mi je lijepa.Na desnom guzu imam tetovažu.Cvijet.Tačno ispod ruba gaćica.Pičkica uređena.Nedavno izbrijana.Uska.Tijesna.
16.11.2018 · Dodao: dadojovic
Evo jednog mog seksi chata sa jednim vlasnikom Beogradskog nocnog kluba , mozda nekom bude zanimljivo da ovo procita. Da bi ste znali ko je ko u razgovoru sebe cu oslovljavati sa JA , a njega sa VK (vlasnik kluba)
25.10.2018 · Dodao: virtualnakurvica
Anketa
By Sexy_maca Prije 3 dana
By Milii11 04.11.2019

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories