Trenutno Pusicu pregledava 1090 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotika & Sex  Seks klinika - 26.11.2015 (26.11.2015) - Svi članci by Pusica

U braku sam 22 godine i nisam sretna. Prevarila sam muža s drugim muškarcem. Zaljubila sam se u njega, a on je isto zauzet. Lijepo mi je s njim, ali nisam sigurna je li i njemu sa mnom. Premda kaže da me voli i želi. Trenutačno smo se posvađali, ali ja ne mogu bez njega. Strašno mi nedostaje. Isplatili se boriti za takvu vezu?


Isplati se boriti za vezu koja ima smisla. No je li to veza s ljubavnikom? Najprije si postavite pitanje želite li raskrstiti sa svojim brakom nakon svih tih godina ili vam je trebalo samo malo "zabave"? Isto bi si pitanje i vaš ljubavnik trebao postaviti. Što ste vi jedno drugome, razbibriga ili novi životni partneri? Kad to bude jasno, moći ćete definirati svoju vezu i vidjeti kako dalje - ako "dalje" uopće postoji.

Dr. Milana

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 1 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Moj dečko me zaključao van sobe za vrijeme seksa utroje, Mlada djevojka se požalila kolumnistici The Suna kako joj se izlazak s dečkom u obližnji bar pretvorio u horor kad se u jednom trenu našla u njegovom stanu slušajući kako ima seks s drugom
10.05.2018 · Dodao: Pusica
ISPOVIJEST: Trudna sa 17 godina, ne zna je li otac njezin dečko ili mamin, Djevojka je priznala da je ostala trudna, ali ne zna tko je otac djetetu - spavala je i sa svojim, ali i s majčinim dečkom.
01.12.2017 · Dodao: Pusica
Ostavila je muža radi njega mislivši da je napokon pronašla svoju sreću. Cijeli život muškarci su je zlostavljali na neki način. Nagovarao ju je na seks u troje, što nije htjela...
24.08.2017 · Dodao: Pusica
Žrtve seksualno zlostavljanja na poslu, Britanski je medij nedavno proveo anketu koja je pokazala da se više od polovice sudionica požalilo na seksualno napastovanje na radnom mjestu. Mnoge nisu mogle ni ispričati što im se dogodilo jer im je previše neugodno ili su se bojale da će izgubiti posao.
11.08.2016 · Dodao: Pusica
U vezi sam s dečkom tri godine. Nedavno smo se ulogirali na jedan eksplicitniji portal za parove i samce. Dogovorili smo se da nađemo neki par za chat i eventualno jednom za nešto više. Osjećam da me uzbuđuju žene i muškarci, i privlači me ideja da se nađemo s nekim parom.
09.06.2016 · Dodao: Pusica

Anketa
By Lovetoplay Prije 3 dana
By Misko93 Prije 10 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories