Trenutno Pusicu pregledava 1524 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Osobna iskustva - 06.09.2017 (06.09.2017) - Svi članci by Pusica

Prevario sam svoju ženu sa mlađom..  Ja sam četrdesetogodišnjak, oženjen, visok oko stoosamdeset i pet. Još uvek se bavim sportom kad god ima vremena. 

 

Kako radim u mestu koje je od mog grada udaljeno oko stoosamdeset km imam vremena posle posla za sport. U kraju u kom živim svaki dan se igra basket. 

 

Ko bi rekao da se na takvom mestu može naći devojka željna seksa. 

 

Letos se na basketu pojavila ona, mlada visoka, zgodna, dugokosa crnka. Kad sam je primetio, bila je u košarkaškoj opremi. 

 

Kako taj dan nisam imao trećeg člana ekipe pozvao sam je da igra sa nama. Odmah se videlo da zna sa loptom. Duga crna kosa vezana u rep, lepo oblikovane obrve i bronzani ten su privukli moju pažnju. 

 

Precizne ruke i dobra dodavanja omogućili su nam nekoliko pobeda. 

 

Nakon basketa smo proćaskali. Ispostavilo se da ima dvadesetsedam godina i da je košarku trenirala od malena. 

 

U međusobnoj komunikaciji bila je prijatna pa sam je pozvao na piće. 

 

Odgovorila je da ne može odmah, ali mi je dala broj telefona i rekla da je zovnem uveče. 

 

Otišao sam do stana ali nisam prestajao da mislim na nju. 

 

Oko sedam uveče sam je nazvao i rekla mi je adresu. Došao sam po nju pristojno odeven. 

 

Pozvao sam je i izašla je. Ostao sam zabezeknut. Pitao sam se da li je to ona ista devojka sa basketa. 

 

Diskretno našminkana, što je isticalo krupne oči, majica uz telo, ističući njene obline, te suknja iznad kolena. Izgledala je božanstvena. Otišli smo u restoran i uz laganu večeru pričali o svemu. Interesovala se kao nevešto, otkud oženjen čovek da je poziva na piće ili večeru. Meni je na pameti bilo samo da je odvedem u krevet. 

 

Rekla mi je kako nema dečka, da momci njene generacije samo žele seks itd. 

 

Ja sam joj počeo pričati o sebi svojim putovanjima. Video sam da se zainteresovala. Uzeo sam telefon i pokazao joj fotografije iz Tokija. Približila mi se, mogao sam osetiti miris parfema. Sama njena blizina me je napalila. 

 

Posle dva sata smo ustali i krenuli prema autu. Otvorio sam joj vrata i sela je. Kad sam seo ja, video sam njene bronzane noge. Povezao sam auto i u priči stavio desnu ruku lagano na njeno koleno. Taj momenat za mene je trajao večnost. Nisam bio siguran kako će reagovati. Na moje zadovoljstvo ona je samo stavila ruku na moju i lagano me mazila. 

 

Nisam je ništa pitao. Dovezao sam nas do mog stana. Nisam ni zatvorio vrata već smo se strasno ljubili. Lagano sam joj zadigao suknju. Osetio sam pod prstima da je već dovoljno ovlažila. Okrenuo sam je. Vešto se namestila uz zid. Rukama podignutim iznad glave, naslonjenim na zid, raširenih nogu očekivala je seks. Ušao sam u nju. Počela je glasno stenjati. Kurac je prodiranje u nju sve dok nisam svršio. 

 

Pitala me je može li se okupati. 

Ja sam sedeo bez odeće na krevetu. Nakon kupanja izašla je gola i prišla mi. Samo je rekla da je njen red. Legla je i raširila noge. Počeo sam lizati klitoris. Uvijala se u ritmu lagane balade. Imao sam pri ruci bananu. Lagano sam bananu stavio u njenu pički, pa je izvadio i tako nekoliko puta. Počela je da vrišti. Dodao sam joj bananu, a umesto nje stavio dva prsta. Svršila je veoma brzo. Nisam očekivao više seksa ali ona je bila neumorna. Rekla mi je da sednem na stolicu. Seo sam, ona je sela na mene i počela da se nabija na mog velikog macana. Vrištala je od sreće, toooo, rasturi me. Odskakivala je. U jednom trenutku je samo ustala, naguzila se i rekla daj mi ga u drugu rupicu. Spustila je trup na sto, a ja sam je jebao u guzu. Svršio sam nakon desetak minuta.

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 13 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Na putu sa faksa naletio sam na Danijelu, frendicu iz srednje i moju prešutnu simpatiju. Nisam nikada nešto pokušao s njom jer je tada imala dečka, a i bili smo si dobri, pa nisam to želio pokvarit. Kasnije sam se malo kajao zbog toga, ali se nisam previše zamarao, međutim, bila je to pička i pol, a sada se to još i bolje vidjelo
Prije 60 minuta · Dodao: 3xman
Vozio sam u jednom taksiju. Bila je subota vece, prosle godine. Povezao sam dve devojke iz grada, znao sam ih od ranije. Nesto su se meskale pozadi, dobacivale, ja sam kulirao, vozio, ophodio sam se kao i prema svima drugima. Dok na jednom nisam cuo kako ta Goca kaze ovoj drugoj da sam sladak.
Prije 22h · Dodao: Pusica
Najbitnije kad ideš nekome u svatove je ne ostati suha kurca. A za mene je bilo to još važnije jer sam već neko duže vrijeme solo. Na vlastitu odgovornost, da se razumijemo. Imao sam dvije duže veze iza sebe i jednostavno mi se nije više dalo prolaziti kroz fazu držanja za rukice, međusobnog gugutanja i još raznoraznih gadljivih stvari drugim osobama, a koje su i meni išle na živce.
Prije 2 dana · Dodao: 3xman
Nazvala sam prijateljicu a ona mi je rekla da večeras neće doći jer je bole usne, usta, prsa i medjunožje. Kroz smijeh mi je pričala kako je ujutro kad sam ja otišla moj muž na njoj bio satima, kako takav sex u životu nije imala a ta njegova kurčina je razvaljivala i njena usta i mačku. Nastavak priče Story of Andrea: Sex u prirodi.
Prije 2 dana · Dodao: Pusica
Još je bio dan, na Vidikovac je došao još jedan par, nije bilo šanse da se tu kresnemo, rekla sam mužu da idemo negdje u šumicu. Bilo mi je malo nezgodno hodati, štikla se zabadala u zemlju pa smo sjeli u auto i nakon malo muž se maknuo s puta.
Prije 3 dana · Dodao: Pusica

Anketa
By mare_20 Prije 6 dana
By Babyygurl Prije 8 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories