Trenutno Pusicu pregledava 2253 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Grupni seks priče - 12.01.2018 (12.01.2018) - Svi članci by pusica

Jedan dan me nazvala frendica (Marija), ujedno moja seksualna partnerica i rekla da stavim kuhati kavu, da dolazi, jer ima plan.

Nisam ni uspijela zakuhati kavu, a ona je već zvonila na vratima. -Uđi, otključano je! - rekla sam. Ušla je u luću, prišla i poljubila me u vrat:- ćao mačko.

Sjele smo za stol i počele priču. Razgovor je tekao ovako: - Marija je imala dečka. Već duži period tokom sexa ga ispituje kako bi reagirao da mu u krevet dovede još jednu curu?! On je na to ludio. Pa je Marija došla na ideju, da večeras dođem k njoj i da mu napokon pokažemo kako je to kad su dvije zvjerke u krevetu, a ujedno i da mu otkrije našu vezu. 

 

Nisam se dugo premišljala. Brzo sam pristala, jer koliko god da me Marija dovodila do ludila, tijekom naših igrica, s druge strane mi je falila žestoka jebačina. Da mi netko nabije kurac do kraja.

 

Večer je brzo došla. Obukla sam kratku haljinicu, majicu dubokog dekoltea, obula štiklu i krenula. Kada sam stigla kod Marije i ušla u kuću imala sam šta i vidjeti. Oni su već ispili litru i pol vina dok su mene čekali i bili vidno pripiti. Pozdravila sam ih, a Marija se ustala do mene i poljubila me u obraz i šapnula:

- Toliko sam napaljena, da sam ga morala malo napiti dok ti dođeš. 

 

Sjela sam i natočila si čašu vina. Priča je tekla, a Marijin dečko Igor me je samo gledao. Nisam se trudila sakriti svoju mačkicu, tako da mu je bila na "izvol' te". Vrijeme je bro prolazilo a Igor i Marija su bili sve pijaniji, a ni ja nisam bila daleko od maksimuma. Najednom, Marija je tako strasno poljubila Igora, da su mi sokovi počeli curiti iz pičkice. Zatim se nagnula preko njega i pozvala me da se približim, te mene poljubila još strasnije dok je njemu mijesila jaja preko hlača. Igor je bio vidno uzbuđen. Pogledao nas je i skinuo hlače, i počeo ga drkati. Marija se spustila i počela mu pušiti, a on se bacio na moje sise i pičkicu. Jednom rukom je Mariji zadigao suknju i tražio joj pičkicu, a drugu ruku je zavukao meni i polako me prstenjačio, dok mi je grickao sise. Tako smo idućih pola sata Marija i ja naizmjenično pušile Igorovu karu, dok se on igrao sa našim pičkicama i sisama. Zatim nas je naglo maknuo sa sebe i rekao da nas želi jebati. Marija i ja smo se naguzile i počele se ljubiti, a on nam je naizmjenično uvaljivao svoju kurčinu, pritome ne štedeći ni jednu ni drugu. 

Zatim se Marija popela iznad mene i dok sam joj obrađivala pičkicu svojim jezikom, Igor se sve jače i jače nabijao u moju pičkicu. Tražila sam još i molila da ne stane, ali on je naredio da zamijenimo strane jer je pri kraju. Zatim sam se ja popela iznad Marije i dok mi je ona lizala pičku, Igor je mijesio moje sise i nabijao svoj kurac u nju sve jače i jače. 

Najednom smo sve troje počeli istovremeno vrištati i svršavati. Igor je napunio Mariju, ja sam bila u transu od lizanja i karanja. Samo smo se sve troje spustili na pod i šutili. Ubrzo su njih dvoje zaspali, a ja sam se ustala i otišla kući. Pičkica je ipak tražila još, a ponekad je i vibrator dobar. 

 

Ujutro me Marija nazvala i rekla da je Igor još u šoku i da mu se jako svidjelo.

Samo je rekao:- Ovo treba ponoviti.

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 34 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Udata sam i živimo u skladnom i mirnom braku. Seksualni život nam je zadovoljavajući, kakav to može da bude posle pet godina zajedničkog života. Strast jos nije nestala ali se ponekad primećuju znaci monotonije koje muž uspešno prikriva inovacijama.
Prije 8h ·
Napaljene studentice.. Branka i Mira bile su mnogo toga. Studentice četvrte godine ekonomije, hostese iste trgovačke firme, sustanarke, prijateljice i ljubavnice, a uz zajedničku garderobu imale su i zajedničkog dečka. Da je jedna crvenokosa, a druga plavokosa, povjerovao bi svatko tko nije vidio njihove venerine brežuljke obrasle gustim smeđim dlačicama.
Jučer ·
Nekoliko meseci kasnije radili smo popodne.Sve je bilo, normalno do večere je sve bilo normalno.Tog dana smo dobili platu i svi su bili pod tim utiskom.Ja sam uvek voleo raditi,tako je vreme brže prolazilo.Pošto sam tragao za nekim delovima pošao sam do magacina gde su stajali delovi.Ušao sam sam,i tražio a budući da je pronaći nešto bio veliki uspeh ja sam tragao
Prije 4 dana ·
Bio sam jedan od rijetkih muških u firmi, uz direktora i dvojicu komercijalista, a pošto sam radio u skladištu bilo je logično da bude radno mjesto za muškoga. Sa svoje 26 godine života bio sam u punoj seksualnoj snazi, a i imao sam sa čime.
Prije 7 dana ·
Nikad nisam bila sa ženom, a desila se i spontana trojka, nikada nisam mislila da cu isprobati sex sa zenom. Nije da nisam razmisljala o tome, ali to su bile samo fantazije dok sam se samozadovoljavala, kad su mi vec ponestale sve ideje na koji nacin bih mogla da pripadnem nekom neumornom muskarcu, sila prilike me dovela u situaciju da isproban nesto za mene dosad sasvim nepoznato.
Prije 9 dana ·

Anketa
By starimacak1 27.02.2018

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories