Trenutno Pusicu pregledava 1380 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Osobna iskustva - 10.01.2019 (10.01.2019) - Svi članci by CortoM

Ženin prvi mail s opisom avanture.. S Perom sam prekinula negdje u rano proljeće i tad sam još radila u Darkovoj agenciji. Ako se sjećaš, to je bila ona mala kućica koju je napravio u vrtu i kasnije pretvorio u garažu. Kroz nju se izlazilo u vrt do njegove kuće.

 

Pričala sam ti koliko je ružan bio prekid i da nakon toga nisam htjela ulaziti u veze, a isto tako sam ti pričala i da je Darko bio napaljen na mene još od ranije. Suptilno bi mi uletio svako malo i bio odjeban. Što zbog moje odluke, što zbog toga što mi se pomalo gadilo što me oženjen muškarac 16 godina stariji od mene, želi pojebati. A i bio je ženskar pa mi je to bilo malo odbojno.

 

Došlo je i ljeto, a s ljetom i manje odjeće. U agenciji tad nije bilo klime nego smo se hladili malim ventilatorom. Sredinom 7. mjeseca je postalo gotovo nepodnošljivo. Dolazila sam na posao u prozračnim ljetnim haljinicama ili topićima sa ili bez tiraka i kratkim hlačicama jer drugačije ne bih izdržala tu paklenu vrućinu. Darko je većinu vremena provodio u vrtu iza agencije. Svako toliko bi se svratio javiti, obično gol do pasa u nekakvim vrećastim hlačama, najčešće prenisko spuštenim tako da mu su mu dlake virile. Po "šatoru" se vidjelo da ne nosi donje rublje, ali i koliko mu se sviđa što sam obukla. 

 

Taj dan sam radila u popodnevnoj tj. večernjoj smjeni. Mislim da je to bio najtopliji dan ljeta, vani je bilo blizu 40, a u agenciji se činilo da je 10 stupnjeva više. Na sebi sam imala mali bijeli tube top bez naramenica do iznad pupka, dole kratku lepršavu suknjicu i ispod tange. Nisam nosila grudnjak pa mi su mi se kroz top nazirale bradavice. Negdje predvečer se Darko vratio s kupanja i došao ravno u agenciju.

"Ovdje je kao u paklu!" rekao je. "Antonia, imam prijedlog. Zatvorit ću agenciju, ostaviti broj na vrata da zovu ako tko naiđe, a ti dođe kod mene na terasu do kraja radnog vremena. Ovdje je stvarno neizdržljivo."

Prihvatila sam jer je sve bilo bolje od te male prostorije.

Otišla sam u vrt i sjela dok je on napisao poruku na vrata i zaključao. Još uvijek je bilo prevruće, ali sam bar mogla disati. Otišao je u kuću presvući se i donijeti nam nešto za popiti. Vratio se u svom standardnom izdanju, gol do pasa u vrećastim hlačama, i donio nam domaće bijelo vino, mineralnu i led. Sjeo je do mene na klupu i krenuo rolati joint.

"Nemoj da ti dijete ili žena nalete." rekla sam mu.

"Ne brini, poslao sam ih malo van grada, nema ih još sigurno 10 dana."

Srolao je mrcinu. Pijuckali smo vino i duvali. Prošlo je sat, dva, trava i vino su se već primili pa smo otvoreno pričali o svemu i svačemu.

"Odlična mi je bila ideja, jel da?"

"Da, ne znam kako bi izdržala dole. Em je vruće em me drma pms i sve živo me boli."

"Ajde da probam i to ublažiti kad me je već krenulo."

Ustao je, uzeo kocku leda, stao iza mene i počeo prelaziti ledom preko mog vrata, golih ramena i vrha leđa. Godilo mi je. Kada se prva istopila, uzeo je drugu kocku leda i nastavio ovaj put preko prsa prateći rub topa. Uživala sam zatvorenih očiju.

Kada si i druga kocka istopila nastavio mi je masirati leđa, vrat i nadlaktice hladnim rukama. Zatvorila sam oči i uživala.

"Godi ti?"

"Mhm."

Kada je završio s masiranjem ostala sam neko vrijeme zatvorenih očiju i sa smiješkom, a on se vratio na klupu do mene i srolao još jedan joint. Zapalio je, proslijedio mi ga i približio mi se.

"Ovaj sam srolao samo za tebe. Lijep radni dan, ha?" rekao je dok mi je prelazio prstima preko golog ramena.

"Pa hvala. I da, dosad je jako lijep."

"Može biti još ljepši, znaš." 

Desnu ruku je spustio na moje koljeno i počeo ga milovati, lagano klizeći uz bedro. Prošli su me trnci.

"Oženjen si, imaš dijete." 

Počeo me ljubiti po ramenu i vratu dok sam to izgovarala.

"Nije ovdje, neće znati."

Poljupcima se penjao uz vrat do obraza, a ruka mu je klizila uz moje bedro dok nisam osjetila vrške prstiju na tangama.

"Nije u redu..."

Jedan prst je zavukao ispod tangica.

"Što ne zna neće joj škoditi, a vidim da i tebi neće škoditi malo razgibavanja."

Prst je ulazio dublje. Nakon vina, trave i masaže otpor je popuštao.

"Mmmm.... ali ako sazna..."

Dok sam to izgovarala ugorao mi je srednjak koliko je mogao i poćeo me žvaliti. Dok su nam se jezici ispreplitali slobodnom rukom mi je spustio top i ogolio sise dok mi je brže i dublje zabijao srednjak u picu koja je bila sve vlažnija i vlažnija. Izvukao je prst iz pice i prekinuo poljubac da bi se zabavio mojim grudima. Mijesio ih je dok je sisao i grickao prvo jednu pa drugu bradavicu. Milovala sam ga po leđima i uzdisala, ne razmišljajući ni o čemu osim o užitku.

Čučnuo je ispred mene, povukao me na rub klupe, svukao mi tangice i raširio noge.

Prije nego mi je zaronio između nogu rekao je "Ljepša je nego što sam zamišljao." gledajući moju glatku i obrijanu mačkicu. Prešao je jezikom između usmina pa ih s dva prsta raširio. Jezikom mi je malo kružio po klitu malo ga uvlačio u picu. Kada mi je ugurao 2 prsta i počeo sisati klit osjetila sam kako sam blizu svršavanja. Stenjala sam sve glasnije kako mi je brže i grublje zabijao prste u picu, sve dok mu mlaz nije krenuo niz ruku.

Tada je ustao ispred mene i spustio hlače. Dignut kurac mi bio pred licem, malo duži od prosjeka, ali dosta debeo. Zgrabila sam ga desnom rukom i krenula mu natezati kožicu dok sam mu milovala i ljubila stomak. Golom pičkicom sam trljala klupu od napaljenja. Počela sam od jaja. Oblizala sam ih i posisala pa onda krenula jezikom sporo prelaziti duž kurca do glavića. Oblizala sam mu glavić i polako ga stavljala usta. Sisala sam mu samo glavić pa krenula kliziti usnama niz kurac dok mi čitav nije bio u ustima. Darko me primio rukama za tjeme i držao tako nekoliko trenutaka, prije nego mi ga je počeo u ritmu gurati niz grlo dok sam mu jednom rukom masirala jaja, a drugom stiskala čvrstu guzu. Vrlo brzo je počeo glasno stenjati, a kurac mu je počeo pulsirati u mojim ustima. Nakon samo par minuta osjetila sam mlaz vrele sperme u grlu. Jaja su mu se obilno praznila, a ja sam gutala koliko sam mogla. Nastavio me jebati u usta dok mu nije potpuno omlohavio.

"Zar već?" pitala sam kad ga je izvadio.

"Ne znaš koliko me pališ, ovo te čeka od kad smo se upoznali."

Ustala sam i otišla u kupaonicu oprati se. Stala sam pred ogledalo i tek tad skužila koliko sam pripita i uduvana. Top mi je bio spušten, a na bradi su mi bili ostaci sperme. Bila sam još uvijek napaljena, ali mi je bilo drago da ovo nije pošlo dalje. Bilo mi je neugodno zbog svega. Umila sam se, namjestila top i suknjicu (tangice su mi ostale negdje u vrtu) i izašla iz kupaone.

Darko je čekao u dnevnom boravku naslonjen na kauč. Još uvijek gol, lagano je natezao polu uzdignuti kurac.

"Znaš li gdje su mi tangice?" pitala sam ga.

"Što će ti?"

"Mislim da je najbolje da odem." rekla sam i krenula prema terasi.

Prije nego sam uspjela izaći obgrlio me s leđa, jednom rukom preko stomaka, a drugom iznad grudi. Stisnuo me uz sebe pa sam osjetila njegov već ukrućen kurac preko suknje naslonjen na guzu.

Počeo me ljubiti po vratu i šapnuo na uho "Tako lijepo smo počeli, zašto da ne nastavimo?"

"Darko, i ovo je bilo previše, tvoja žena..."

Dok sam to izgovarala, ne puštavši me se malo sagnuo i zavukao kurac ispod suknje. Smjestio ga je između mojih guzova i lagano ga trljao.

"Još ti nije gotovo radno vrijeme," Ruku je spustio sa stomka na moju picu i lagano je masirao. Drugom mi je spuštao top.

"Darko, molim te... aah..." 

Brže mi je trljao klit.

"Što si rekla maloprije, 10 mjeseci ga nisi primila? Hajde, hajde, vrijeme je da skinemo paučinu."

Nagnuo me prema naprijed i naslonio na kauč namjestivši glavić na vrh moje vlažne mačkice.

"Onda, hoćemo li malo pročistiti kanale?"

Nisam mogla izdržati i lagano sam krenula guzom prema njemu. Uzdisala sam glasnije i glasnije dok mi je pica halapljivo gutala centimetar po centimetar Darkove debele kite. Kada mi je ušao do jaja ostali smo mirno.

"Mmmm...  nisam očekivao da si ovako uska. Jel ti lijepo?"

"Daaa..." odgovorila sam kroz uzdahe. Usitno mi ga je zabijao dok mi je mijesio sise i trljao bradavice. 

"A sad prava stvar." Izvukao ga je i ponovo snažno zabio. Znoj se cijedio s nas dok mi ga je brzo i duboko zabijao, dahtala sam kao kujica. Osjetila sam da je opet blizu vrhunca. Izvadila sam mu ga, skinula top i suknju pa legla na kauč i raširila noge. Skočio je na mene i toliko žestoko mi ga zabio da sam vrisnula. Oznojana tijela su nam se trljala dok me je tucao u misionarskom.

"Još misliš da je najbolje da odeš?" dahtao mi je na uho dok mi je širio picu. Pritiskala sam ga nogama kako bi ga osjetila što dublje. Zabijao ga je bez stajanja.

"Stani, stani, molim te." rekla sam mu, usporio je. "Suha su mi usta, žedna sam."

Pustio me da ustanem i sjeo na kauč. Iz frižidera sam izvadila ohlađenu bocu vina i vratila uzevši par dobrih gutljaja iz boce. Pružila sam mu je, kleknula pred njega i počela mu oblizivati i sisati batinu dok je potezao iz boce. 

Gledali smo se u oči dok sam ga obrađivala. Jednom rukom me je milovao po glavi, a u drugoj je držao bocu vina iz koje bi svako toliko povukao gutljaj.

"Ne mogu vjerovati da si mi htjela ovo uskratiti, jebeš se i pušiš kao profesionalka."

Bez riječi sam ustala, opkoračila ga i spustila se na koljena tako da mi je pica dodirivala vrh njegovog glavića. Sagnula sam se i strasno ga zažvalila. Ugurala sam mu jezik u usta i pustila da mi ga sisa dok sam mu pičkom trljala vrh kite. Uspravila sam se, potegla iz boce oveći gutljaj vina i sporo mu kliznula niz kurac. Tako nabijena sam lagano miješala bokovima i malo po malo ubrzavala. Našla sam ritam koji me brzo doveo do vrhunca. Svršila sam glasno jednom pa drugi put dok me Darko držao za bokove. Zaustavila sam se nabijena na kurac i uživala u grču orgazma koji mi je prolazio tijelom. Uzela sam još jedan gutljaj vina, stavila Darkove ruke na svoje grudi i ponovo se počela nabijati. Imala sam još nekoliko intenzivnih orgazama prije nego sam osjetila kako je Darkov kurac počeo pulsirati. Naglo sam skočila, zgrabila mu kurac u šaku i krenula ga divlje drkati i oblizivati. Nakon par sekundi krenuo je prskati. Prvi mlaz sam progutala, a ostatak razmazala po bradavicama. 

Oznojana, ulijepljena spermom i potpuno iscrpljena sam se samo izvalila na kauč.

"Oprosti, htjela sam da me napuniš, ali nisi stavio kondom, a ja nisam više na piluli."

Darko je samo dahtao i izvalio se pokraj mene. Ubrzo smo zaspali.

Ujutro me probudio kurac u pici, Darko mi ga je zabio čim se probudio.

"Dobro jutro mačko. Imaš slobodne dane dok mi se žena ne vrati."

Pojebao me je s boka i ustao skuhati nam kafu, a ja sam se pošla istuširati. Ostala sam još 3 dana kod Darka, jebali smo se po čitav dan, a onda sam dobila mengu.

Tih par dana dok sam krvarila sam zaključila da to što ne želim biti u vezi ne znači da se ne mogu pojebati.

Ubrzo sam se vratila na pilulu i tad počelo jaaako intenzivnih godinu i po dana ;-)

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 30 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Dali ste ikad imali snove o seksu sa seksi profesoricom, tako sam i ja imao u srednjoj, ali poslusajte...Bila je to zadnja godina 4 razred...
Prije 6 dana · Dodao: PatrikSlavonija
Dunjina tajna želja, Dok sam se tuširao razmišljao sam o mojoj bivšoj odakle ona kod Dunje ali jos me više zanimalo kako ju je uspjela nagovorit na ovako nesto Razlog zbog kojeg sam se sa bivšom i posvadao kad sam joj predložio da u braku malo proširimo vidike sa još jednim muškarcem za početak da ne pomisli da samo o sebi mislim a kasnije i druge kombinacije
Prije 10 dana · Dodao: volf69
Tooo, konačno godišnji. Već sam popizdio od posla,sad sunce i izležavanje mjesec dana. Od silnih službenih putovanja i beskonačnog rada u uredu zaželio sam se malo svog mjesta kojeg nisam dugo vidio a ni posjetio.
24.05.2019 · Dodao: markanm
Dunjina tajna želja.. Odlazim ujutro u grad u opčinu podić neki formular Dolazim do šaltera Ima ih više ali nije baš neka velika navala Stižem na red nakon nekih 15 minuta Na šalteru žena srednjih godina okrrenuta leđima kaže "Samo malo "
22.05.2019 · Dodao: volf69
Zima pre nekoliko godina.Bio sam u centralnoj Srbiji,kod prijatelja u poseti.Nakon toga sam nastavljao put za Nemacku.Poslednje vece su ih posetili njihovi susedi.U razgovoru su nabacili da njihova kcerka putuje tih dana za Frankfurt i da bi bilo zgodno da je povezem,sigurnije je.Rekao sam da nema problema,ionako idem u tom pravcu.Krecem ujutro oko 8h i neka bude spremna.
15.05.2019 · Dodao: gogili55

Anketa
By Blondie 29.05.2019
By bboy1994 14.05.2019

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories