Trenutno Pusicu pregledava 1157 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Grupni seks priče - 03.07.2017 (03.07.2017) - Svi članci by Pusica

Erotske priče, sex u troje, Kao i svaki oženjen muškarac svakodnevne bračne obaveze shvaćam kao sastavni dio života. Moja supruga je crnka, srednje visine, zanosnih oblina i dugih nogu. Naš seks je više nego dobar i čest. Svašta smo isprobali i skoro da nema granica. Ona obožava oralni seks, naravno više kad ja nju zadovoljavam. 

 

Ja kao i svaki drugi muškarac volim pogledati druge žene, ali ne mogu reći da sam imao mnogo ljubavnica. 

 

Inače, moja supruga i ja smo u kasnim tridesetim godinama i imamo dve kćerke. 

 

U našoj zgradi, na našem katu od nove godine žive dve dame, približno istih godina. Obje su doktori specijalisti. 

 

Mira je urolog, plavuša sa kosom do pola leđa, manekenskog izgleda, oko metar i osamdeset, manjih grudi, dosta utegnute guze. 

 

Branka je anesteziolog, crnka, oko metar i sedamdeset, većih grudi, takođe veoma zgodna. 

 

Pošto žive zajedno komšije ih ogovaraju. Pričaju da su lezbijke. U komunikaciji sa mnom i mojom suprugom su veoma korektne i ljubazne. Nekoliko puta smo izlazili u restorane na večeru i svaki put smo se dobro proveli. 

Ljetos smo moja porodica i ja planirali odmor na Zlatiboru kod roditelja moje supruge. U posljednji čas desila se nekakva komplikacija na mom poslu pa smo se dogovorili da supruga i djeca odu na odmor a ja da se pridružim za desetak dana. 

 

Dok sam nosio stvari do automobila naišle su Mira i Branka. Pitale su me gdje se spremam, a ja sam im rekao šta se dešava. Kad je naišla moja supruga kroz smjeh su je pitale da pripaze na mene dok je ona odsutna. Moja draga se nasmijala i rekla da paze da ja ne zgriješim. 

 

Supruga i djeca su otišli, a ja sam ostao kod kuće. Tog petka popodne Mira je zazvonio na vrata i pozvala me to veče na večeru. Pitala me je trebam li tražiti dozvolu od supruge ili da ona i Branka zovu nju. Rekao sam da ne treba. 

 

Uveče sam otišao da kupim cvjeće i butelju kvalitetnog vina da ne idem prazne ruke. Nisam očekivao ništa posebno te večeri iz razloga što komšinice nisu pokazivale nikakvo interesiranje u smislu seksa niti sam primjetio bilo kakve signale u prošlosti. Zazvonio sam, otvorila je Mira. Izgledala je prelijepo. Uska haljinica crne boje pripijena se uz njeno tijelo. Ušao sam i ona mi je rekla da je pratim do dnevne sobe. Nosila je i cipele sa visokom štiklom. Išla je ispred mene lagano i njihala kukovima. Prelijepa guza ispred očiju počela je buditi moju muškost. Ušli smo u sobu. Tu nas je čekala Branka. Ona je za to veče obukla belu majicu i plavu suknju do koljena. Majica je bila takva da je do izražaja dolazilo bujno poprsje. Jedno, pa drugo piće, opustimo je atmosferu i počela je priča o slobodniji temama. Dotakli smo se u jednom trenutku i seksa. Bile su znatiželjne. Interesira ih je kakav je moj seksualni život. Valjda zbog pića, a i muško sam, imao sam i ja pitanja za njih. Odgovarale su kratko ali uvijek dvosmisleno. 

 

Dijelio sam im komplimente i bilo im je drago. U jednom momentu osjetio sam Mirinu ruku na nozi. 

Pogledao sam je, A ona je rekla da se samo opustim. Branka je ustala i predložila da odemo da sjednemo na ugaonu kožnu garnituru. 

 

Sjeo sam, sa jedne strane Mira, A sa druge Branka. Shvatio sam šta će se desiti. Prvi put ću biti sa dve žene istovremeno. Videlo se da njima nije ovo prvi put. Mira me je mazila po nozi, a Branka je zavukla ruku pod moju majicu. Napipala mi je bradavice i lagano prelazila preko njih. Moj kurac se digao tako da je htio probiti hlače. Mira je to vidjela i otkopčala ih. Počela je lizati moju muškost, od vrha do korena. Branka je skinula majicu i brushalter i prinela ogromne sise do mojih usta. Grickao sam joj jednu pa drugu bradavicu. Mira je skinula moja hlače, a i svoju haljinu. Kad je skinula tange, nastavila je pušiti moju dobro nabreklu kurčinu. Predložile su da pređemo u sobu. Legao sm na leđa. Mira je sela iznad mene tako da sam jezikom mogao lizati njenu obrijanu mačkicu. Branka je nastavila gde je Mira stala. Lizala mi je jaja, A rukom drkala. Nakon par minuta prestala je pušiti i sela na moju muškost. Takvo jahanje i stenjanje nisam nikada prije doživio. Kad sam joj rekao da ću brzo svršiti samo je odskočila i prinela usta. Svršio sam joj u usta a ona je progutala spermu. 

Mira je rekla da ona nije dovoljno dobila jer sam je malo lizao. Legla je na leđa, a ja sam rješio da je zadovoljim. 

Počeo sam je lizati. Tražila je da joj mazim klitoris. Poslušao sam je. Osim toga, stavio sam joj dva prsta u već dobro vlažnu mačkicu. Branka je za to vrijeme lizala moja jaja i kurac se ponovo počeo dizati. 

Opisao sam Mirinu G tačku i stimulisao je. Osjetio sam da će svršiti. Gurao sam joj prste sve brže, a ona je sve glasnije vrištala. Tražila je da je jebem. Stavio sam joj kurčinu u mačkicu i jebao je desetak minuta, a ona je sve vrijeme vrištala od sreće. Sav umoran sam ponovo svršio u Miru. 

 

Obje su zapalile cigaretu i rekle mi da to moramo ponoviti.

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 18 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Zovem se Franjo, ispričat ću vam priču, odnosno moju maštu. Svi likovi su izmišljenu.
25.06.2019 · Dodao: igundalo
Opet sam osluškivao na vratima i čulo se pričanje i smijanje kao iz boravka. Uhvatio sam za kvaku i polagano pritisnuo je nadolje. Jebo ih. Pa nisu ni zaključali. Izuo sam cipele i sakrio ih a onda polako krenuo po hodniku i provirio u boravak.
16.04.2019 · Dodao: Pusica
Žurio sam na posao i kad sam izlazio na vratima se skoro sudario sa nekim visokim mladičem. Tek kad je rekao izvinite vidio sam da je sin mog nekadašnjeg suradnika iz katnice nasuprot naše. Smo je rekao izvinite i potrčao niz stepenice a ja otišao na posao.Tek na poslu kod pauze počeo sam da razmišljam o Milanu
15.04.2019 · Dodao: Pusica
Nalazila sam se u jednoj tipicnoj fazi svoje mladenacke sludenosti. Desile su mi se posljednjih dana mnoge neprijatne stvari. Decko sa kojim sam hodala vec duže od godinu dana prevario me sa mojom najboljom prijateljicom, tako da sam u kratkom vremenu ostala bez dvoje najdražih ljudi. K tome sam još sa svojom starom kod kuce imala jednu od onih uobicajenih scena.
15.04.2019 · Dodao: Pusica
U šorcu i potkošulji, svjež i dobro naspavan, dok sam ispijao prvu kafu i palio prvu cigaretu, čuo sam da su se obje probudile (Nastavak priče Dva dana sa dvije napaljene cure) . Njihova kikotanja i zvukovi iz kupatila raspaljivali su mi maštu, zamišljao sam ih i instinktivno se uhvatio za nabreklinu među nogama.
14.04.2019 · Dodao: Pusica

Anketa
By Zamjenik1234 25.06.2019
By Izdrzljiv69 18.06.2019

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories