Trenutno Pusicu pregledava 1008 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Lezbo priče - 08.12.2017 (08.12.2017) - Svi članci by Pusica

Ono o čemu ovdje budem pisala mi se dogodilo kad sam imala 23 godine. Bila sam dvije godine sretno udata i u braku sa divnim muškarcem. Bila sam apsolventica prava, a on je radio kao službenik u pošti. Krpali smo kraj s krajem, ali smo se uvijek nadali kad ja završim faks i kad se zaposlim da ćemo moći pristojnije živjeti. Ovako smo živjeli u Zagrebu kao podstanari u dvosobnom stančiću. Stan nije bio naš, ali smo ga slatko opremili i u njemu smo se dobro osjećali. Naš seksualni život je bio sređen i u prosjeku smo se 2-3 puta tjedno seksali. Muž mi nije bio prvi muškarac u životu, ali mogu reći da sam s njim bila potpuno zadovoljna. Nije mislio samo na sebe i pružao mi je potpunu ugodu koja mi je trebala. On je često donosio porniće iz Videoteke pa smo tako produbljivali svoje horizonte gledajući na ekranu druge kako se jebu. Bilo mi je to jako uzbudljivo i uživala sam u takvim filmovima.

Nakon nekog vremena sam shvatila da me uzbuđuje pomisao da se sexam sa ženom ili sa parom ili dvojicom muškaraca. To je postala moja glavna fantazija. Bojala sam se to reći mužu, a takve scene su me u pornićima najviše napaljivale. Nisam jednostavno znala kakvu bi to reakciju izazvalo kod njega. Bilo me strah i pomisliti da on misli kako ga želim varati.

No malo pomalo su se te moje fantazije počele učestalije pojavljivati. Kad god sam bila sama i kad sam se samozadovoljavala uvijek sam zamišljala takve scene. Moj glavni motiv u tim maštarijama su bili naši prvi susjedi. Ona je bila krha crnkosa žena srednjih godina sa jako izražajnim oblinama, a on je mogao biti isto oko 30 godina. Nismo imali nikakvih kontakata osim što smo se pozdravljali na stubištu. Ne znam da li su te fantazije dolazile od toga što su mi oni bili najbliži, ali sam često zamišljala kako idem kod njih dok mi je muž na poslu i kako se s njima jebem. Te su fantazije bile svakakve i nisam im pridavala posebnu pažnju.

Međutim, jednog dana sam listajući Erotiku koju je muž kupio naišla na oglase i kad sam pročitala oglase u kojima parovi traže parove moje fantazije su ponovo proradile.

Htjela sam ispričati mužu o svojim misima, ali sam se predomslla kao i uvijek bojeći se njegove reakcije. Prošlo je od tada mjesec dana i kad sam bila jednom u gradu odlučim sama kupiti Erotiku. Bilo mi je malo neugodno prodavačice, ali sam napravila ozbiljnu facu i skupa sa drugim novinama koje sam kupovala bacim na hrpu i Erotiku.

Došla sam kući i otvorila oglasnik. Bilo je nekoliko zanimljivih oglasa, a najviše me je privukao jedan u kojem je par oko 30 god. Tražio djevojku za intimna druženja. Diskrecija je bila zagarantirana, a dolazili su isto iz Zagreba. Neka me sila tjerala i odlučim nazvati direkciju da dobijem broj od njih. Nakon nekoliko minuta kad sam dala svoje podatke oni su me nazvali nazad na broj koji sam im dala i ostavili su mi broj.

Odjednom sam postala nervozna. Sad kad je došao taj trenutak da trebam nazvati više nisam imala hrabrosti za to. A onda pomislim kako mogu nazvati, a još uvijek imam vremena da se predomislim. I osim toga neću im dati svoju adresu. Nakon par trenutaka promišljanja okrenem broj koji sam dobila iz direkcije. Telefon je par puta zazvonio i odjednom

«Halo» javi se žugodan ženski glas

nakon par trenutaka tišine glas ponovi

«Halo» malo jačim tonom.

«Dobar dan, zovem u vezi vašeg oglasa» procjedim kroz zube uplašeno.

«Ah, zovete vezano za auto koji je moj muž stavio u oglas» odgovori ona.

«Mora da sam pogriješila broj» kažem sa olakšanjem pomisleći kako ipak nije dobar broj i kako više nikad ovo neću raditi.

«Oprostite, možda zovete zbog našeg drugog oglasa» čulo se preko telefona topliji prizvuk.

«Da» procjedim ponovo.

«Ah, lijepo da se netko javio, ovo je već drugi tjedan i vi ste prva koja je nazvala već sam mislila da je to oglašavanje uzaludno» odgovori ona sasvim normalnim glasom kao da se radi o kupovini krastavaca.

«Znate, nemam baš nikakvog iskustva i ne znam baš da li sam najprikladnija ...» skupila sam hrabrosti i počela konverzaciju, ali me ona naglo prekinula

«Nema nikakve veze, to je ne bitno pa možemo se samo i upoznati, a to nije strašno» odgovori ona smijući se veselo.

Nekako mi se otopio led oko srca i još smo malo časkale na telefonu i na kraju se dogovorile da ćemo se naći u jednom kafiću u subotu u 6 sati. Ona će nositi crvenu ružu kao znak raspoznavanja.

Kad sam završila razgovor s njom osjećala sam veliko uzbuđenje. Prebrodila sam početnu nervozu i bila sam sretna što je razgovor ovako dobro tekao. Namjerno sam izabrala subotu jer sam znala da moj muž subotom ide na utakmice, pa ću se lako izvući da idem sa prijateljicama na cugu.

Nisam mogla dočekati da dođe subota, dva dana su mi protekla kao vječnost. U subotu sam se ujutro probudila i obavila cijeli program. Otišla kod frizerke, kozmetičarke, kupila si veša i došla kući. Muž je otišao sa svojim dečkima još u 2 sata tako da mi je ostalo tri sata za spremanje. Ponovo sam se otuširala, popravila šminku i obukla. Pogledala sam se zadovoljno u ogledalo vidjevši da stvarno dobro izgledam. Imam crnu kovrčavu kosu koja pada do ramena, plave oči i mali nosić. Lice mi je srcoliko lijepo i čisto. Visoka sam oko 1,68 i imam 55 kila. Dobro sam građena lijepe dugačke noge, guzovi zaobljeni i tvrdi, a grudi su veličine 2 ali čvrste i uspravljene. Za ovu priliku sam obukla ono što sam već prvi dan nakon našeg razgovora planirala. Crnu mini suknju tako da mi noge dođu do izražaja, crveni sako i tanke crne štiklice. Obukla sam i jedan crni čipkasti kompletić u kojem su gaćice i grudnjak. Pošto je bilo ljeto nisam morala ispod sakoa ništa oblačiti. Stavila sam dugačke naušnice i na nogu lačić. Bila sam potpuno zadovoljna svojim izgledom. Oko 5 sam izašla iz stana i otišla na tramvaj s kojim sam trebala doći u grad. Na ulici sam osjećala kako se pogledi lijepe za mene. Suknja je bila mini i vrlo uska tako da mi je guza izgledala prekrasno u njoj.

Neki klinci su slinili u tramvaju, a ja sam se pravila da ih ne primječujem. Čitala sam Milu koju sam ponjela od kuće da razbijem nervozu.

Nakon 20 minuta sam se približila kafiću u kojem smo dogovorili sastanak. Nervoza je postajala sve očitija i već sam poludila što su mi grašci znoja prijetili uništiti šminku.

Šest je bilo prošlo kad sam ušla u kafić. Pogledom sam tražila ženu sa crvenom ružom, ali je nisam mogla naći. Moja nervoza je postajala sve veća, ali odlučim da ipak ostanem. Sjela sam za jedan stol u kafiću koji je bio poluprazan i naručila kolu. Konobar je nakon pregrš komplimenata na moj račun otišao po kolu i baš u tom trenutku je u kafić ušla žena koja je u lijevoj ruci držala crvenu ružu.

Bilo mi je malo lakše, ali nelagoda nije nestala. Osmjehnila sam joj se i mahnula, a ona je sa osmjehom na licu krenila prema meni. U onim kratkim sekundama što sam ih imala sam uspjela vidjeti da je žena jako lijepa. Imala je plavu kosu, na paž frizuru i pune usne. Ruž je koristila smeđi u tonu sa svojom odjećom. Nosila je smeđu mini suknju i smeđe salonke sa srednjom petom. Gore je imala bluzu. Bila je malo višlja od mene i malo mršavija, ali mi se na prvi pogled vizualno jako svidjela.

«Ivana» reće ona pružajući mi ruku i blago ljubeći u obraz.

«Mirna» odgovorim vidno olakšana njenim prvim kontaktom.

Ona je totalno razbila moju napetu atmosferu i u našem polusatnom razgovoru sam počela osjećati kao da smo stare prijateljice. Pričale smo o poslu, mom faksu, muževima, svemu i svačemu samo ne o sexu. Ona je imala svoj butik i bila je privatnica, a muž se bavio sa imobilijama. U glavnom su bili imučni i imali su kuću u Gračanima.

Rekla je da muž nije mogao doći zbog posla, ali da će biti gotov do osam sati i ako nemam ništa protiv da bi nas izveo na večeru u jedan riblji restoran.

Postala sam totalno opuštena i prihvatila sam poziv. Izašle smo iz restorana i uputili se pješke prema restoranu u koji je trebao doći muž u osam sati. Dok smo hodal rekla mi je kako joj se jako sviđam i da je rijetko vidjela tako zgodnu ženu. Malo sam porumenila u obrazima na ovaj kompliment, ali sam joj isto tako uzvratila. Zagrlila me i poljubila u obraz. Restoran je bio nedaleko od kafića pa smo ubrzo tamo i stigle. Njega smo morale neko vrijeme čekati pa smo si naručile aperitiv i nastavile časkati. Počela mi ispitivati o mojoj vezi, jer je primjetila prsten, pa kako sam došla na ideju da nazovem ... Uglavnom je priča postajala sve intimnija.

Ona je priznala kako su ovo već par puta radili, ali su uvijek dugo čekali na oglas da se netko javi, ali da ni jedna cura koja se do sada javila nije bila ni blizu mojim kvalitetama.

Ja sam joj pak ponovila kak o nemamnikakvg iskustvau ovome i kako mi je to djelovalo uzbuđujuće, ali da nisam smjela mužu govoriti jer me je bilo strah njegove reakcije. Prešutila sam porniće jer nisam znala kakav bi to utisak ostavilo.

Nakon pola sata je došao i muž. Poljubio je Ivanu u usne, a mene u ruku. Vidjelo se odmah da je galantan muškarac. Visok, vitak, blago preplanuo u licu u skupocjenom odijelu. Kravatu nije nosio, a crte lica su bile jako markantne. Imao je crne oči i kad je progovorio vidio se red bijelih zuba i pune usne kako se razvlače u bagi osmjeh.

«Moje dame, nadam se da me niste dugo čekale. Duboko se izvinjavam, ali sam bio pslovno spriječen i i nisam prije mogao doći» odgovorio je pravdajući svoje kašnjenje.

«Nema veze, već ćeš ti to nadoknaditi» odgovorila je Ivana zadovoljno se smješkajući.

I ja sam se nasmijala i kad je došao konobar naručili smo večeru i piće.

Večera je prošla super. Smijale smo se njegovim anegdotama u poduzeću i vicevima koje je pričao. Stvarno je bio šarmantan i u svom razgovoru se jednako pažljivo obraćao Ivani kao i meni. Bila sam stvarno oduševljena s njima. Uz večeru smo popili litru bijelog vina i oko deset sati kad smo bili gotovi krenemo iz restorana.

Sad sam opet postajala nervozna jer nisam znala da li je ovo sve za večeras i da li je ostalo samo na upoznavanju. Bila sam sretna što sam upoznala dvoje krasnih ljudi, ali sam se potajno nadala da ovo nije sve. Išli smo prema njegovom autu koji je parkirao u sporednoj uličici, a on nije prestajao sa svojim vicevima. Kad smo došli do auta, obrati mi se Davor

«Ivana, vodimo te doma ili ćeš kod nas na još jedno pičence» sa smješkom na licu koji nije upučivao na ništa obavezno.

Bila sam zatečena na pitanju, ali ipak spremno odgovorila:

«Pa neću baš odbiti, ako je dobro» i nasmijala se.

Ivana se nasmije, zagrli me i poljubi u obraz.

Vozili smo se dvadesetak minuta do njihove kuće. Nas dvije smo sjedile odozada u autu, a on je vozio. Stavio je neku laganu muziku i pjevušio. Ivana je uzela moju ruku u svoju i prinjla je svojim usnama i blao poljubila. Nasmiješila sam joj se i poljubila je u obraz. To je bio prvi puta da ljubim neku ženu koja me zavodi i želi u krevetu. Osjećala sam se čudno, kao da sam na drugoj planeti. Približila mi se bliže i šapnila na uho:

«Ne boj s bit će ti jako lijepo s nama» rekla je tiho i blago mi grickajući uho.

Jako sam se u tom trenutku popalila. Znala sam da to hoću i da više nema natrag.

Zbacila sam sve okove koji su me do tada stiskali i htjela sam samo da proživim svoje fantazije. Pogledala sam ju duboko u njene prekrasne zelene oči i šapnula:

«preljepa si» spuštajući svoje usne na njene.

Dodirnule smo se jezicima i lagano počele istraživati po usnoj šupljini. Ljubila se nježno i polako. Puno ljepše od moga muža i puno ljepše od svih klipana koje sam do sada imala u svom životu. Ruku je zavukla u moj sako masirajući mi grudi preko grudnjaka.

Davor je vozio kao da se ništa ne dešava i samo je pjevušio. Osjećala sam kako mi se mačkica skroz navlažila. Ljubile smo se lagano dok je njena ruka svoj put našla ispod moje suknjice lagano čupkajući moju mačkicu preko gaćica.

«pa ti si skroz vlažna» šapnula je

«da, jako sam uzbuđena» odgovorila sam ne skrivajući svoje uzbuđenje

Nisam ni primjetila kako smo stigli, ali odjednom se auto zaustavio, a Davor je izvadio ključeve iz volana.

«Stigli smo moje dame» reče izašavši van kako bi nam otvorio vrata da i mi izađemo.

Pružio mi je ruku i izašla sam iz auta popravljajući svoju odjeću kao da ništa nije bilo.

Ušli smo u njihovu ogromnu kuću i kad je Davor upalio svjetla krenuli prema njihovoj dnevnoj sobi. Bila je to velika soba sa galerijom koja je u kutu imala mali bar a na sredini sobe ogromnu bijelu kožnu garnituru.

«Sjedite i raskomotite se, a ja ću nam natočiti šampanjac» reče Davor odlazeći prema baru i vadeći bocu šampanjca iz frižidera.

Mi smo sjele na mekani trosjed, a Ivana se digla i otišla u drugi kraj sobe gdje je stavila neku laganu muziku. Svjetlo je bilo prigušeno i osjećala sam se jako jebozovno u tom trenutku.

Ivana se lagano vraćala pema garnituri mdajući kukovima u ritmu pjesme koju je pustila i gledajući pravo u mene. Davor je prinjeo stolu šampanjac i tri čaše. Natočio je u svaku i kad smo se kucnuli popila sam dva gutljaja. Šampanjac mi je izvrsno prijao, osjetila sam u stomaku leptiriće. Međutim, sad više nismo pričali samo smo se gledali. Osjećala se požuda u zraku i nitko nije htio ništa progovarati. Promjenila se pjesma i čula sam poznate tonove «Purple Rain». Ivana mi je pružila ruku pozivajući na ples. Otpila sam dugački gutljaj i krenila s njom na sredinu prostorije. Zagrlila sam ju oko vrata, a ona mene oko struka. Lagano smo se njihale, a onda sam osjetila njenu ruku na svojim guzovima kako se pomiču.

Pogledala me u oči i lagano ugrizla za usnu. Zatim me strasno poljubila privijajući se sve više uz mene. Moje misli su bile blokirane, ostala je samo požuda. Ljubile smo se dugo lagano masirajući jedna drugoj guzu. Tek sam se tad sjetila Davora i kad sam pogledala prema njemu on je stajao kao kip promatrajući nas dvije.

«On je večeras samo naš» kaže Ivana kad je vidjela kako gledam prema Davoru.

«Raditi će samo ono što mi budemo željele» nastavi s požudnim glasom stavljajući svoje ruke ispod moje suknjice.

«Šta želiš Mirna, reci mi» progovorila je dahćući na mom vratu kojeg je lizala.

«Želiš li da ti ližem, pičku» osjetila sam vrući dah na svom vratu.

«Želiš li da mu pušimo ili da nas on liže» nastavljala je ne obračajući pažnju na to što nisam odgovorila.

«Da želim sve, želim sve to»procjedila sam.

«Onda odi kod njega izvadi njegov debeli kurac iz hlača i cuclaj mu ga» gurnila me blago u smjeru fotelje gdje je Davor sjedio. Išla sam kao hipnoizirana prema njemu, a on mi je samo pružio ruke. Klekla sam ispred fotelje stavljajući svoju ruku na ogromnu nabreklinu u njegovim hlačama. Lagano sam otkopčavala šlic dopuštajući ogromnom debelom kurcu da izađe na slobodu. Glavić je bio crven, au ruci sam osjetila nabreklu žilu kako pulsira.

Spustila sam svoje usne na njega, ližući ga od vrha glave do jaja. Zatim sam ga počela usisavati, pa malo drkati. Osjetila sam kako mi je Ivana zadigla suknju odozada i razmakla gaćice. Njen jezik je počeo šarati po mojoj mačkici. Igrala se sa mojim klitom, a povremeno ju je cijelim usnama cjelivala. Bila sam na vrhuncu i više nisam mogla izdržati. Potresao me je jak orgazam u valovima. Tjelo mi se grčilo dok sam sisala Davorov kurac.

Davor me odmaknio od sebe i nasuo šampanjac u čaše. Ivana je ustala, skinila svoju bluzu i suknju gledajući me u oči. Požuda me opet hvatala. Skinila je i gaćice i grudnjak ostajući samo u salonkama.Namočila je prst u šampanjcu i lagano prešla s njim preko usmina svoje pice. Zatim je prst zavukla u nju pa ga izvadila i polizala. Napravila je to nekoliko puta, a zatim digla lijevu nogu na stol naredila

«Liži ju» pokazujući na svoju mačkicu. Prišla sam na koljenima i počela lizati. Imala je okus po šampanjcu. Lagano je vrtila kukovima dok sam istraživala po njenoj pici. Vrhom jezika sam prelazila preko njenog klitorisa i osjetila sam da joj to izaziva najviše uzbušenja, zatim sam lagano kružila po njenim usminama. Za to vrijeme mi je Davro prišao odostraga, oslobodio se potpuno svojih hlača i gaćica skinio mi je gaćice. Osjetila sam njegov jezik na mom kliorsu. Njegov jezik je bio tvrđi od Ivaninog ali je zato duži. Zalazio je duboko u unutrašnjost pice izazivajući kod mene osjećaj kao da mi zabija penis. Ivana mi je zabila nokte u kosu uživajući u vrtoglavoj igri mog jezika, a Davorov jezičak sam osjetila na mom analnom otvoru. Osjetila sam slabost pri nailaženju novog orgazma, ali je Ivana ovaj puta bila brža. Naglo mi je privukla glavu trzajući se u zadovoljstvu. Otišla je do fotelje zavalivši se i paleći cigaretu. Za to vrijeme je Davor stavio svog macana u moju picu lgano ga nabijajuči do balčaka. Ivana nas je samo promatrala, pušeći cigaretu i igrajući se sa svojm mačkicom. Požuda me preplavila mislila sam da ću poletiti, a onda je Davor naglo stao podigao me i odnjeo na stol ispred Ivane. Ivanamu se produžila i u nekoliko momenata su me skinuli skroz golu. Zatim je ivan sjeo na stol, a ja sam ga zakoračila i nabila se na njegov buzdovan.

Pomjerala sam se gore dolje, a Ivana mi je prišla i počela ljubiti grudi. Prelazila je jezikom preko bradavica lizajući ih i masirajući. Drugom rukom je pipkala po mom klitorisu. Bila sam gotova, a onda se Davor digne i postavi me u klečeći položaj na stolu. Prišao je sa svojim buzdovanom odozada i zadigao moju nogu i zabio ga koliko je god mogao snažno. Osjetila sam bol i ugodu istovremeno. Ivana se postavila ispred mene nudeći mi svoju mačkicu na lizanje. Prstom si je dodatno stimulirala klitoris. Ja sam sad prva doživjela orgazam tresući se nastavila sam lizati Ivanu. Davor je izvadio svoj kurac iz moje pice špricajući mi po leđima, a Ivana je vrištala od zadovoljstva nadolazećeg orgazma.

Nakon toga smo svo troje sjeli i nasuli šampanjac u čaše. Oko ponoći me Ivana odvezla kući, da moj muž ništa ne posumnja. Nisam se ni trebala bojati jer kad sam stigla kući on još nije bio došao.

Ujutro sam se probudila sa malom glavoboljom. Ne znam da li je to bilo od alkohola kojeg sam večer prije toga popila ili je posrijedi bio osjećaj krivnje koji me nagrizao. Pogledala sam na drugu stranu kreveta gdje je spavao muž i pošto ga nisam vidjela oslušnila sam da vidim da li je uopće kod kuće. Iz kuhinje je dopirao neki zvuk sa radija, a mogla sam osjetiti i miris pečenih jaja.

Iskrala sam se tiho iz sobe prema kupatilu kako me ne bi otkrio. Sinoć sam bila sva izgubljena i uplašila sam se da u na meni ostali još neki mirisi koji su me mogli odati.

Ušla sam u kupatilo i zaključala vrata za sobom te se sjurila pod tuš. Šamponirala sam se po cijelom tijelu i kosi kako bi uklonila i posljednji trag koji bi me mogao odati, ali nisam nikako mogla saprati gorčinu onoga što sam učinila. U stvari osjećaji su bili totalno pomješani. S jedne strane sam osjećala uzbuđenje pri pomisli na sinoćnje događaje i u stomaku su mi se javljali čudni leptirići, a s druge strane sam mislila na svog muža i osjećala sam se jadno.

Obrisala sam se s peškirom i kad sam robu koju sam nosila od sinoć bacila u prljav veš izašla sam iz kupatila prema kuhinji. Ušla sam i prišla Mariju s leđa i stavila mu ruke na oči.

«Gdje si ti ljubavi» obradovao se on kad me ugledao

«Cijelo jutro si prespavala, a došla si prije mene» nastavio je i dalje u veselom tonu.

Kad sam primjetila po njegovom ponašanju da nije ništa otkrio ili sumnjao oraspoložila sam se. Sjela sam preko puta njega za stol i počela rezati jabuku. Pitala sam ga kako mu je bilo, a on mi je rekao kako je sinoć zaružio s dečkima i da su ostali malo duže jer su proslavljali pobjedu svog kluba za koji su navijali. Pitao me je da li se ljutim, a ja sam se samo digla od stola i zagrlila ga i poljubila.

Ispričala sam mu kako sam se našla sa prijateljicama i kad nam je dosadilo da smo se razišle. Nije ga previše interesiralo s kojim prijateljicama sam bila, pa sam nastavila spokojno jesti jabuku.

Kad sam prošla ove početne strahove u meni su se počeli javljati neki novi osjećaji. U jednom trenutku mi je došlo da mu sve priznam, pa šta bude, a zatim bi se povukla i preplavio me osjećaj straha od njegove reakcije. Odlučila sam da ću o ovome morati porazgovarati s nekim. Ivana mi je ostavila broj svog telefona i rekla mi je ako se želim nastaviti s njima družiti i ako ovo za mene nije bila samo mala avantura da ju mogu kad god želim nazvati, ali da me ona ne želi pritiskati ukoliko ja to ne želim.

Ujutro kad sam se probudila sam mislila da je to stvarno bila mala avantura koja se više nikad neće ponoviti, ali sam kasnije ipak poželila da se s njom čujem. Otišla sam u drugu sobu i nazvala ju. Obradovala se kad me čula i pitala kako se osjećam. Rekla sam joj da se osjećam totalno zbunjeno i da sam baš o tome htjela s njom razgovarati. Dogovorile smo se naći u njenom butiku sutra oko 6 sati navečer. Nisam htjela previše pričati s njom preko telefona jer me je bilo strah da me Mario može čuti.

Prekinula sam razgovor i vratila se u kuhinju gdje je Mario namještao radiostanicu. Sjela sam na stolicu blizu njega i osjetila kako me toplina zahvaća. Bila sam samo u gaćicama i majici, a on mi je bio okrenut leđima i bio je obučen u rifle i majicu. Htjela sam saprati okus jučerašnje prevare sa jednim sexom s njim. Nisam znala kako bi počela pa sam ga pitala da li je vidio nove štikle koje sam kupila i da li je zainteresiran da ih vidi. Okrenio mi se sa smješkom na licu i znatiželjom. Obradovala sam se i otišla u predsoblje i izvadila nove bijele kožne štikle iz kutije. Nabrzinu sam navratila i u sobu i iskopala neke ljepše gaćice koje su bolje pristajale uz ove štikle. Naime izabrane bijele tangice su bile ne samo minijaturne nego i transparentno prozirne, pa se moj čuperak mogao naslutiti u gaćicama. Svezala sam majicu u čvor i raspustila kosu. Malo sam popravila šminku u ogledalu i ponovo se vratila u kuhinju.

«I kako ti se čini» pitala sam Maria iako sam unaprijed znala njegov odgovor.

On je samo zviždio i pljeskao rukom.

«Ti si Mirna stvarno sex bomba» reče zadivljenim glasom.

Malo sam se vrtila kako bi me mogao bolje razledati sa svih strana, a onda sam sjela na stolicu ispred njega i digla nogu u zrak. Samo je buljio kao hipnotisan, a mogla sam i osjetiti kako se naglo uzbudio.

Digla sam se sa stolice i uputila prema njemu. Sjela sam mu u krilo i dodirnuli smo se usnama. Zabio mi je jezik u usta, a drugom rukom je počeo gnječiti moje grudi. Osjećala sam i sama kako me preplavljuje požuda. Skinula sam jednim potezom majicu i prislonila svoje grudi na njegovo lice. Lagano je vrhom jezika oblizivao moje crvene kolutove i povremeno ih blago grickao zubima. Zabila sam svoje nokte u njegovu kosu i još jače ga privinula na njih. Mario je kao sumanut oblizivao moje nabrekle bradavice a rukom mi je zašao u gaćice. Prepustila sam se njegovim milovanjima, pokušavajući mu skinuti kaiš sa hlača. Kako sam se dugo mučila on je prekinio ljubiti moje grudi i pomogao mi da otkopčam njegove hlače. Kurac mu je bio dignut kao strijela i bilo mu je tijesno u gaćicama. Oslobodila sam ga u jednom potezu i počela navlačiti kožicu. Duboko je uzdahnio, a ja sam klekla ispred njega i spustila mu hlače i gaćice do koljena. Naslonio se na stol i pružio mi macana da ga obradim. Prvo sam mu navlačila kožicu nekoliko trenutaka, a zatim sam ga skroz oslobodila hlača i gaćica. Htjela sam da se može slobodno pomjerati. Prislonila sam svoje usne glaviću i dala mu jedan sočan poljubac a zatim nastavila lizati po cijeloj njegovoj dužini. Mariov kurac nije bio tako debel i dugačak kao Darkov, ali je bio lijepo građen i jako sam ga voljela. Blagim potezom sam pustila da mi ispuni cijela usta, a zatim sam ga počela usisavati. Jednom rukom se oslanjao za stol, a drugom rukom mi je mrsio kosu. Pogledala sam prema njemu, a oči su mu bile sklopljene. Potpuno se prepustio mom felaciu. S vremena na vrijeme bi ga vadila iz usta pa malo navlačila, zatim ponovo lizala i potom usisavala. Znala sam da voli da mu dudlam jaja, pa sam u trenucima dok sam mu navlačila kožicu cuclala i njegova jaja. Mario je bio izvan sebe i osjetila sam da bi mogao svakog trenutka eksplodirati. Usporila sam pokrete, a zatim se ustala i kleknula na stolicu u kuhinji pružajući mu svoju guzu. Sav crven u licu se zaletio prema meni. Jednom rukom je držao moje gaćice kako bi oslobodio prostor, a s drugom rukom je držao svog macana. Prislonio je kurac na otvor moje pice i naglim pokretom ga zabio unutra. Osjetila sam blagu bol jer nisam bila potpuno vlažna, a on me nastavio ritmički jebati. S rukom sam si nastavila masirati klitoris jer mi nije bilo dovoljno uzbuđenje s penisom da doživim orgazam. Međutim, Mario nije dugo mogao izdržati i već nakon par minuta je ubrzao pokrete i osjetila sam kako se tekućina razlijeva po mojoj unutrašnjosti. Nisam doživjela vrhunac, ali sam bila sretna zbog njega. Nakon seksa smo se dugo ljubili, a onda sam se otišla ponovo tuširati. Dok sam se tuširala, lagano sam se masirala po pici sjećajući se jučerašnjih detalja. Osjetila sam kako mi je uzbuđenje jučer bilo puno jače i kako sam lakše došla do vrhunca. Nepunih par minuta mi je trebalo da doživim olakšanje trzajući se pod tušem. Dan smo proveli u opuštenoj atmosferi pored televizora, a ja sam grozničavo razmišljala kako da postupim. Osjećala sam krivnju duboko u sebi, ali nisam imala snage da počmem bilo kakvu konverzaciju sa Mariom. Nadala sam se da će mi Ivana dati nekakav savjet koji bi mi pomogao da izađem iz ove psihičke krize u koju sam zapala.

Sutradan sam otišla na fakultet ujutro jer sam imala jedno predavanje i dogovor sa mentorom o diplomskom radu, pa sam se oko podne vratila kući. Mario je bio na poslu i ja sam ga nazvala da mu kažem kako ću mu ostaviti ručak u frižideru jer se moram naći sa prijateljicom. Pitao me samo kod koje prijateljice idem, a ja sam mu odgovorila da idem kod Tanje koja ide sa mnom na fakultet jer da moramo neke stvari za ispit zajedno proći. Namjerno sam mu rekla Tanju jer sam znala da nema njen broj i jer ona nikada ne zove kod nas kući. Bila sam izuzetno oprezna jer nisam htjela da me uhvati u laži. Nisam još smjela spominjati Ivanu jer bi mi postavio razna pitanja o njoj i možda bi primjetio da ga nešto muljam. Mario je radio do 3 sata i poslije posla bi navratio sa dečkima u obližnji kafić na piće. Obično bi se vraćao kući oko 5 sati. Htjela sam svakako izaći iz kuće prije nego se on vrati. Zato sam na brzinu skuhala ručak i spremila se.

Našminkala sam se na brzinu i iz ormara izvadila odjeću koju sam mislila odjenuti. Pošto je bilo jako vruće odlučila sam obući šarenu haljinicu na cvjetiće koja je imala kaiš na sredini i štikle.

Odjurila sam na tramvaj da ne zakasnim i nakon što sam navratila u trgovinu da kupim neke sitne potrepštine produžila sam pješice u ulicu gdje se nalazio Ivanin butik. Malo sam se nelagodno osjećala kretajući se prema njemu jer sam počela osjećati intezitet jučerašnjih događaja. Nisam znala kako će Ivana reagirati kad me bude ponovo vidjela. Da li će biti tako draga kao što je jučer bila ili će danas nakon što je avantura završila postati hladna. Mučilo me sto pitanja dok sam hodala prema butiku. Kad sam se približila na nekoliko metara od butika primjetila sam da su vani izloženi štenderi na kojima je stajala roba. Nekoliko djevojki je odmjeravalo robu koja je bila uredno posložena. Bilo je tu svakakvih ljetnih haljinica, majica, hlača. Ušla sam u butik u kojem se glasno čula muzika. Bio je to veliki prostor u koji se ulazilo mramornim stepenicama prema dole. Cijeli prostor je bio klimatiziran tako da je ugođaj za kupovinu bio dobar. Nisam do sada nikada bila u ovom butiku jer je bio po strani, a i mislila sam da je u njemu skupa roba iako nisu bile sve stvari skupe. Palo mi je napamet kako sam Ivanu i prije mogla sresti da sam kojim slučajem došla u butik prije našeg susreta. U butiku su na nekoliko mjesta bili postavljena velika ogledala kako bi se kupci mogli vidjeti, a sa desne strane od ulaza su bile tri kabine za presvlačenje. Pogledom sam pretražila prostoriju, ali Ivanu nisam zapazila.

Jedna djevojka je stojala ispred kase i naplaćivala jednoj gospođi neke stvari, a druga je preslagivala neke stvari po visokom ormaru u lijevom kutu. Zastala sam za trenutak ne znajući kojoj da priđem, a onda kao da je djevojka koja je slagal robu primjetila moju neodlučnost se zaputi prema meni razvlačeći usne u ljubazan osmjeh.

«Tražite nešto posebno» obrati mi se veselim tonom

«Ne baš, dogovorila sam se sa Ivanom da ćemo se naći u njenom butiku oko 6 sati» odgovorim pomalo uplašenim tonom jer nisam znala kako će djevojka protumačiti moj sastanak sa njezinom gazdaricom

«A, vi ste sigurno Mirna. Rekla mi je gazdarica da će kasniti pola sata jer je sprečena, pa da vas ponudim sa kavom dok se ona ne vrati. Osim toga rekla mi je da vas ni u kojem slučaju ne smijem putiti da odete i da možete malo razledati robu po butiku» odgovorila mi je još puno ljubazije oligledno osjećajuć kako sam osoba do koje je gazdarici posebo stalo kad joj je izdala takve direktive preko telefona.

«Dobro, pričekati ću dok se ne vrati» nasmješila sam se ljubaznoj prodavačici koja je pohitala iza jednog zastora vjerojatno da mi donese kavu.

Ova me je situacija opustila jer sam primjetila da je Ivani vrlo stalo do prijateljstva sa mnom. Jučer sam osjećala veliku prisnost s njom iako smo se netom upoznale. Bila je srčana i iskrena kao malo koja moja prijateljica. Nisam osjećala ni trunku ljubomore u njoj kao kod mnogih drugih žena, a i njena toplina s kojom mi se obraćala i pažnja su utjecale na mene. Ispočetka me bilo strah da je to samo maska kako bi zadobila moju pažnju i želja da me odvuće u svoju i muževu postelju, ali sam nakon ovoga stekla dojam da je ona stvarno dobra osoba.

Malo sam njuškala po butiku, gledajući interesantne stvari koje su bile obješene po vješalicama, a djevojka koja mi se obratila pri ulasku u trgovinu se vratila sa tacnom na kojoj je nosila šoljicu kafe, malu čokoladicu i bočicu vode. Spustila je na stol oko kojeg su bile postavljene dvije kožne fotelje i rekla mi da se poslužim. Zahvalila sam se i sjela u kožnu fotelju. Stavila sam si dvije kockice šećera u kavu, promješala i otpila gutljaj fino aromatizirane kave. Crna kožna fotelja a kojoj sam sjedila je bila vrlo udobna i zavalila sam se promatrajući jedan par kako se nećka oko kupovine jedne haljine. Djevojka je bila moje visine izuzetno lijepa i okretala se ispred ogledala u tirkiznoj haljini pitajući svog dečka kako joj stoji. On je samo zadivljeno potvrdno klimao glavom. Očigledno je bila u pitanju cijena jer su obadvoje bili zadovoljni njenim izgledom. U tom trenutku se na ulaznim vratima pojavila Ivana. Spazila me odmah sa vrata i sva nasmijana krenula prema meni. Imala je sivi sako i sive hlače, a u rukama je držala dvije vrećice. U prolazu je dala djevojci vrećice da ih odnese, a onda raširila ruke i mene koja sam se ustala toplo zagrlila i poljubila.

«Djevojčice moja draga, izvini što si me čekala. Imala sam puno posla i nisam stigla prije doći» obrati mi se veselo.

«Nadam se da su te moje cure ponudile kavom dok si me čekala» nastavi upitnim tonom gledajući prema meni ne obračajući pažnju na poslužavnik na malom staklenom stoliću.

«Tvoje cure su divne i nije mi bilo dosadno. U tvom butiku ima mnogih zanimljivih stvari, pa sam lako prebrodila to čekanje» odgovorim joj sa šaljivim tonom.

Krajičkom oka sam zapazila kako je mladi par otišao sa haljinom na blagajnu očigledno odlušivši ju kupiti. Bilo mi je drago da će ta lijepa djevojka nositi tako krasnu haljinu koja joj izvrsno pristaje.

Ivana je sjela preko puta mene na stolicu, a djevojka joj je za to vrijeme donjela kavu očigledno znajući gazdaričine navike. Nisam mogla započeti temu o kojoj sam s njom htjela pričati jer su se u blizini stalno muvali kupci koji su nešto gledali, isprobavali, pitali pa sam joj pričala o svom faksu i problemima oko ispita. Neko vrijeme smo časkale o životnim problemima, a onda se ona digla i rekla mi da mora zatvoriti radnju. Otišla je kod djevojke za kasom i nešto joj šapnula na uho i ova se odmah zatim uputila prema izlazu butika. Pozvala je i drugu djevojku i štendere su počele unositi u butik slažući ih sa lijeve strane ulaza. Nekoliko minuta kasnije su navukle zastore na velike izloge butika kako se ne bi moglo promatrati unutrašnjost butika i otišle u prostoriju iza zastora.

Dok smo ja i Ivana nastavile časkati, djevojke su ju pozvale da joj predaju dnevni utržak, ali je ona odmahnila rukom i rekla da će to sutra srediti. Djevojke, očigledno sretne što je došao kraj radnog vremena su se pozdravile s nama i uputile prema izlasku iz butika. Ivana ih je otpratila do vrata, zaključala i navukla zastor na vrata kako se unutrašnjost prostorije ne bi vidjela i kako bi imale potpuni mir. Opet sam osjetila kako se toplina razljeva mojim tjelom. Trnci su me prolazili kad sam osjetila da se nalazim sama u prostoru sa ženom s kojom sam vodila ljubav i koja mi se jako sviđala. Ona se okrenula prema meni, a oči su joj nekako čudno zasvjetlucale. Došla je do fotelje gdje sam sjedila i zagrlila me nježno i poljubila

«Nisam se usudila reći koliko si lijepa i sexi, dok nismo ostale same draga» obrati mi se prigušenim glasom.

«Cijeli dan sam mislila na tebe i kako ćemo se opet vidjeti» nastavila je ne spuštajući ruke sa moga vrata.

«I ti si meni nedostajala. Jako mi je lijepo s tobom i jako bi bila sretna kad bi te mogla imati za prijateljicu» obratim joj se ispitivačkim tonom iako sam znala odgovor unaprijed.

«Takvu prijateljicu i ljubavnicu kao što si ti čovjek može sanjati» reče ona sa osjetnom srećom u glasu što sam ju doživljavala kao i ona mene.

«Prava prijateljica je tu i za sve probleme» reče ona ustajući se odlučno i smještajući se ponovo na fotelju preko puta mene

Bilo mi je malo krivo što se vratila na fotelju jer mi je prijala njena blizina i miris koji je dolazio s njene kože. Njene blage ruke oko mog vrata i njene usne koje su bile poput putra. Osjetila sam želju da se ustanem i da joj sjednem u krilo, da se samo dugo ljubimo i mazimo.

«Reci mi mila, šta te muči» prekine me ona u mojim maštarijama.

Objasnila sam joj u kratkim crtama kakav problem imam i kakve mi misli naviru. Kako želim sve ispričati Mariju, ali nemam snage jer se bojim njegove reakcije.

Ivana je bila malo zamišljena, a onda nakon nekoliko trenutaka kao da joj se upalila lampica.

«Imam jednu ideju. Reći ćeš mu da si upoznala jednu novu prijateljicu koja ima butik i s kojom se već nekoliko tjedana družiš. Zaboravila si mu to ispričati, a sad te ta prijateljica poziva na grill- party u subotu u njihovoj kući. Ja ću sve pripremiti i bit ćemo samo nas četvero. U jednom trenutku ću se pokušati sa tvojim mužem slučajno iskrasti da mu nešto pokažem i tada ću ga nekako navesti da mi priđe i da mi se sexualno približi. Ti ćeš sve to pratiti i u tom trenutku kad se to desi upasti i njega optužiti za nevjeru. Tada ćeš biti u puno boljem položaju jer ćeš ga moći konfrontirati sa njegovim djelom i moći ćeš mu reći da si ti to isto napravila, samo ćeš vrijeme postaviti za kasnije nakon njegovog čina i on neće imati nikakvog izbora nego da prihvati stvari kakve jesu» reče Ivana sretna što joj je pala dobra ideja na pamet.

«Ne zvuči loše, ali ću sigurno biti malo ljubomorna da te on dira. Nisam sigurna da to mogu baš prihvatiti» odgovorim zamišljeno pokušavajući vizualizirati sliku u kojoj se Mario i Ivana ljube.

«Daj Mirna, pa ja sam ti svog muža dala na tacni, a tebe je strah da se ja s tvojim malo ljubakam» reče Ivana sa pomalo nezadovoljstva u glasu što je njen «genijalan» plan naišao na otpor.

«A šta će na sve to reći Darko» upitam radoznalo

«Ma ne boj se za Darka, neće se on ništa buniti» odgovori Ivana

Prihvatila sam njen plan iako nisam baš htjela Maria lagati, ali sad sam se uvalila u problem kojeg moram istjerati do kraja. Nisam osoba koja bi mogla živjeti u laži i prikrivati svoj tajni život čovjeku koga volim i do koga mi je stalo.

Ivana je vrisnula od sreće kad sam prihvatila ideju i otišla je u prostoriju iza donoseći malu bocu šampanjca i dvije čaše u želji da proslavimo plan.

Natočila je meni i sebi i nazdravile smo za uspijeh plana.

Neko vrijeme smo pričale i smijale se, a onda mi Ivana reče da si pogledam po butiku šta želim uzeti i da mi to ona daje, da ne moram ništa platiti.

Bilo mi je neugodno i zacrvenila sam se u licu.

«Nemoj se ti draga ništa brinuti jer imam vagon robe koja čeka da se proda. Ovo je ovdje samo kap u moru. Ionako se pola te robe neće prodati pa ću je morati dalje prodati drugim buticima za vrlo niske cijene» reče ona primjetivši kako mi je postalo neugodno

Svidjela mi se ideja jer sam se sjetila djevojke koja je kupila tirkizno plavu haljinu koja joj je stajala kao salivena i dignem se nesigurno sa fotelje prema štenderima koji su stajali sa lijeve strane ulaza.

Ivana me samo posmatrala zadovoljno točeći si ostatak šampanjca u čašu. Uputila sam se prema jednom štenderu i razgledala robu koja je visila po vješalicama. Jedna crvena mini haljina, sa velikim V otvorom na leđima mi je odmah zapela za oko. Imala je volančiće na rubovima i bila je uska tako da su se obline mogle lijepo ocrtavati. Vrtila sam ju po ruci razgledavajući sa svih strana, uživajući u pomisli kako bi ju mogla nositi.

«Probaj ju kako ti stoji» reče Ivana oduševljena sa mojim izborom. Pogledala sam prema njoj trenutak i kad sam vidjela njen odobravajući izraz lica počela sam skidati svoju šarenu haljinicu. Pala je na pod, a ja sam ostala u gaćicama i štiklama. Obukla sam crvenu haljinicu i pogledala se u ogledalo. Bila mi je malo prevelika, pa sam skinula sa vješalice broj manji i ponovno obukla. Sad sam bila zadovoljna promatrajući svoju figuru u ogledalu.

«Ti si prava sex-bomba, Marina. Kad te vidim ovako lepršavu dobijem neopisivu želju da te imam» reče zadivljenim glasom.

Svjesna svoga izleda zadovoljno sam se smješkala i pogledavala svoj izraz u ogledalu. Koketirala sam s njim okrećući se oko svoje osi, hvatajući se za kosu i namještajući frizuru te se lagano njišući ispred ogledala.

Bacila sam pogled prema Ivani i primjetila kako je otkopčala šlic na svojim hlačama i stavila ruku u gaćice. Uzbudilo me to njeno masturbiranje pred menom ali sam još htjela uživati u erotskom trenutku. Otišla sam do ormara gdje su stajali šeširi i izvadila jedan koji je krasno pasao uz crvenu haljinicu. Stavila sam ga na glavu i lagano se progizdala ispred nje držeći se rukom za obod šešira.

«Koja si ti pohotna, kujica» reče zadivljeno me posmatrajući i skidajući sivi sako. Gore je ostala jsamo u crnom svilenom grudnjaku. U sljedećem trenutku su njene hlače bile na podu i udobno se smjestila na fotelji. Njeni prsti su sad bili dve nervozniji u gaćicama, a ja sam se samo slatko kihotala znajući da moji pokreti izazivaju njeno uzbuđenje. Okrenila sam joj leđa i lagano zadigla haljinicu kako bi mogla imati bolji pogled na moju guzu. Primila sam vrhovima prstiju gaćice za rub i spustila ih do poda. Požuda me preplavljivala, ali sam se htjela još malo igrati sa njenim strpljenjem. Savila sam se naprijed i kažiprstom prelazila od pice do analnog otvora. Raširila sam noge kako bi imala bolji pregled i nastavila se masirati. Zatim sam se okrenila prema njoj i jednu ruku stavila na lijevu sisu, a drugom nastavila trljati svoju mačkicu. U prostoriji su se čuli samo uzdasi. Sve je odzvanjalo od dubokog disanja. Ivana više nije mogla izdržati. Ustala je sa fotelje prema meni. Dohvatile smo se u strastveni klinč i spojile jezicima. Ljubile smo se strastveno prepličući svoje jezike. Ljubila sam ju po vratu, skidajući njen grudnjak. Uvlačila sam jezik u njenu ušnu šupljinu. Grickala sam joj ušnu resicu, radila sam joj sve ono što volim da se i meni radi. Spustila sam usne na njene grudi vrhom jezika prelazeći po njenim nabreklim bradavicama. Njeni uzdasi su postali još intezivniji. Zavukla sam ruku u njene gaćice tragajući za vrućom mačkicom koja je bila uzavrjela od sokova. Spustila sam se na pod i oslobodila je i posljednjeg komadića odjeće uživajući u pogledu na njenu slobodnu picu koja mi je bila u visini nosa. Razmaknila sam joj blago bedra dodirivajući nosićem njen klitoris. Osjetila sam trzaj mišića i lagano sam kružila jezikom ne želeći da prebrzo doživi orgazam. Istovremeno sam mazila i svoju mačkicu koja je bila totalno napaljena. Pomislila sam na Darka i zamislila kako me liže.

Usporila sam trljanje jer sam osjetila kako mi orgazam nadolazi. Sad se i Ivana spustila na koljena i ponovo smo se ljubile. Osjetila je okus svoje pice u mojim ustima i to kao da je još jače djelovalo na njenu želju. Dodirivala me strastveno rukama skidajući haljinu sa mene i pokušavajući se rukama dokopati moje mačkice. Hladni mramor je divno djelovao na naša tjela. Hladio je vulkane u nama i nije nam smetala njegova tvrdoća. Legla sam na pod, a ona me je počela obrađivati jezikom. Stavila je moj nožni prst u usta i lagano ga sisala, zatim je prelazila i na ostale prste. Potom je jezikom preko listova došla do mojih bedara. Njen vrući, mekani jezičak je kružio oko pice, a povremeno bi spuštala usne na klitoris. Osjećala sam da ću u tom trenutku eksplodirati. Zavukla je prste ispod moje guze i lagano kružila po analnom otvoru. Malo me je boljelo kad je navlaženi prst zabola, ali sam nakon toga osjetila veliku ugodu. Nekoliko minuta sam uživala u njenom prstu i jeziku, a zatim se namjestila tako da su nam se pice mogle dodirivati. Prebacila je jednu nogu preko moje, a drugu ispod i pice su nam se dodirnule. Trljale smo se jedna od drugu i istovremeno prstima masirale po klitorisu. Nisam mogla tako dugo izdržati i već nakon par minuta sam vrisnula u nadolazećem orgazmu. Trzala sam se i nastavila trljati dok i njeno tijelo nisu potresli grčevi vrhunca. Neko vrijeme smo tako ležale u zagrljaju, a onda se Ivana digla i donjela cigarete sa stola.

Zapalile smo cigaretu i još malo pričale u opuštenoj atmosferi, a onda mi je ona zapakovala stvari koje mi je poklonila i rekla da će me odvesti doma. Dogovorile smo se da ćemo naš plan sprovesti u sljedeću subotu.

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 17 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 

Uclani se


Povezani sadržaj
Rodjena sam u vremenu kad nije bilo interneta i mobilnih telefona. Nije bilo nikakvih mogućnosti da nesto saznate, da se informišete, morali smo sami da se snalazimo kako umemo i da pri tom razenjujemo iskustva.
Prije 10 dana · Dodao: ukroceni
Volim svoju drugaricu najvise, Bile smo na seminaru na Zlatiboru. Ceo dan smo sedele i slusale predavanja i bile preumorne za bilo sta. Zelele smo da se to vece provedemo kao nikad do sad i da zaboravimo na taj dan. Sredile smo se i krenule u diskoteku.
29.04.2019 · Dodao: Djeja89
Nastavak price kako sam postala lezbijka, Bila je toliko opustena da je skroz zaboravila da ju je decko ostavio. Uzela je hrpu tangi iz ladice i objasnjavala kad je koje kupila i za koga.
19.03.2019 · Dodao: pcelica5555
Upisala sam prvu godinu faksa i hvala bogu upala u studentski dom. malo sam bila u strahu kakva ce mi biti cimerica, ali me veselilo novo iskustvo i poznanstvo. Prva sam uselila u sobu i svidjelo mi se. Dva dana kasnije mi se pojavila cimerica.
17.03.2019 · Dodao: pcelica5555
NA pola puta, Bilo je to toćno prije godinu dana, moja rodica ana njen muž david i ja idemo iz zagreba za zadar na badnjak ujutro.
27.12.2018 · Dodao: slatkaliza

Anketa
By Jegulja69 Prije 2 dana
By Misko93 Prije 6 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories