Trenutno Pusicu pregledava 1295 napaljenih
Punica: 7 godina me krese moj zet
 

ClanoviPusa chatErotske price - Erotske ispovesti - Seks i porno pričeHot or NotDomaći pornićiSlikeSex oglasiAnketeSex IgriceForumBlogoviPorn

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Matorke priče - 11.07.2017 (11.07.2017) - Svi članci by pusica

Matorke priče,punica, Već 7 godina u meni ,,vrišti,, seksualno  zadovoljena žena, a čekala sam to punih 36 godina.   Sada mi je 43 i punih 7 godina kreše me rođeni zet, muž od ćerke . Po nagovoru roditelja (majke) udah se sa nepunih 18, (jedna gladna usta manje u porodici)  naj starije sam dete od nas osmoro braće i sestara. Živeh u jednom malom selu pored Drine nedaleko od malog gradića.  

Početkom devedesetih završih srednju školu i u onom ludilu raspadu države posluša majku te se udadoh za državnog službenika koji tek što stiže u naš gradić.   I po običaju odmah prvu bračnu noć život me udari svom žestinom.  

Posle male svadbe s mužem u krevet koji je bazdio na rakiju ,(i dan danas bazdi,)  zadiže mi spavaćicu raširi noge i gore-dole srećom brzo završi.  Kraj. Ležeći pored njega ubrzo začuh njegovo hrkanje.  Suze mi same počeše niz lice, ni poljubca, ni nežnog  milovanja, ništa.  Da mi bar grudi pomilova i poljubi za čim sam žudila nekoliko godina.  A imao je šta milovat, visoka sam 178, crna kosa crne puti, grudi velike petice, uzak struk široki kukovi, čvrsta guza  jake butine i čvrsti listovi. nekoliko godina kao rascvetali pupoljak u noći ležeći  između  braće i sestara dugo bih sama milovala sise i trljala ,,mučenicu,, među nogama zamišljajući mladog momka kako mi mesi nabrekle sise željne muških ruku i poljubaca, te poljubce želela sam da osetim i između nogu pre nego što bih mu se potpuno podala ! ležala sam ukočeno pored zaspalog muža svesna greške koju sama sebi učinih bez imalo otpora roditelju.  A onda ubrzo saznah da sam trudna, pa rođenje kćerke, zatim ubrzo druga trudnoća i gubitak ploda, te saznanje da više ne mogu imati decu.  

Prolazile su godine hranila sam i odgajala kćer, ponekad bi u noći dok muž spava ponavljala s milovanjem iz mladih dana želeći muškarca među nogama koji bi znao šta mi treba! Ponekad bi i muž ,,vodio,, ljubav na isti način posle nekoliko ispijenih rakija, legao bih samo na mene ja bih malo raširila noge da završi što pre !

A onda kada mi je kćer završavala srednju trogodišnju školu od ,,dobro,, obaveštene komšinice saznah da mi se kćer viđa s nekim momkom iz susednog sela odmah do nas blizu kilometar dva! Po priči te žene, lep zgodan visok crn pravi lepotan, bavio se nekim sportom na Drini, ali voli suknju kako kaže mnogima je ,,raširio,,noge kako devojkama tako i udatim ,i puštanicama. Pripazi na kćer, veli.  U strahu sam vršila pritisak a onda u meni nešto pukne od bojazni da ne doživi moju sudbinu te je pustih na miru.  Savetovah naravno da se ,,čuva,, !

 Pet šest meseci pred novu godinu uđoh u sobu s namerom da je budim, nađoh pismo na praznom krevetu, pisaalo je MAJKO UDALA SAM SE ! Isti dan saznah da se udala baš za onog ,,ženskaroša,, ! Ubrzo posle dođoše ,,prijatelji,, na upoznavanje i ja ugledah zeta.  Lep visok crn, vragolastog pogleda širokih ramena mišićavih ruku uskog struka i jakih nogu.  Nema ženska da ga ne bih primetilo . Odmah isti dan primetih da me potajno merka ispod oka od glave do pete, a pogled mu se naj više zadržavao na mojim širokim kukovima i pozamašnoj guzi.  Živeo je sam s ocem majka mu umrla dok je bio mlad dete !

Od tog dana često je navraćao, uvek imajući neki izgovor za to.  Ubrzo tog leta 6-7 meseci posle kćerine udaje u selu bi ispraćaj regruta, i zet dođe da služi kao konobar kod domaćina.  U večernje sate dođoh sa još nekim komšijama te sedosmo u šator.  Zet odmah priđe nudeći s pićem, komšinicu do mene ponudi dobrom rakijom (znajući da voli cvrcnut) a meni kaže za tebe tašta ,,ne može rakija,, kao neda on misli na moje zdravlje.  U meni proradi neki čudan inat te rekoh  

- baš u inat i meni sipaj.  

Nije tobože hteo ali njegov susretljivi kolega ispuni želju novom gostu naravno te mi nasu prvu, do kraja vremena koliko sam sedela popih još dve.  Pred ponoć ustadoh uz blagu vrtoglavicu pozdravi se sa domaćinom i regrutom te krenuh polako, ali me ustavi zet i ponudi prevoz do kuće da ne idem peške.  Ne hteh ga odbit iz ljubaznosti pred komšijama te sedoh u stojadina s njim.   Dok je polako vozio,na moju reakciju da mogu sama peške da nema potrebe za vožnjom reče mi

- ,,ne smem tašta da te pustim tako pijanu,,!

Malo se pobunih, pa šta ako sam pijana rekoh.  

- Jebat će te neko tako pijanu.  

- Pa nek me jebe, rekoh,  a onda se ugrizoh za usnu te shvatih  naše reči.

 Istog momenta zaustavi auto, te me uhvati za kosu na zatiljku i poljubi, uvaljujući mi pri tom jezik u usta. Dok sam pokušavala da ga odgurnem osetih njegovu levu ruku na kolenu koja brzo kliznu među moje butine malo vlažne od ljetne vrućina, i zaustavi se tek na vlažnim gaćicama. U donjem stomaku osetih strujanje i neke čudne trnce, strah, stid ali bez snage da ga zaustavim.  Trljao mi je pičku preko gaćica ne vadeći jezik iz mojih usta, a onda se odmaknu i reče, pa nećemo tako taštice, ima nas koji smo ti preči, ako neko treba da te ,,jebe,, onda sam ja taj.  krenu dalje da vozi a ja svesna događaja počeh plakati i moliti da ustavi auto da izađem.  Samo se zagonetno nasmejao i nastavio s vožnjom.  Ubrzo skrenu s glavnog puta uz jednu malu rečicu makadamom te odmakosmo dobar kilometar dva od glavnog puta.  Svo vreme sam molila da zaustavi, ali je bez reči vozio dalje, a onda stade.

 Izađe iz auta otvori gepek uze nešto (ćebe) i obiđe s moje strane auta, otvori vrata te me uhvati za mišicu i izvuče iz stojadina ! Ztvorivši vrata na autu prebaci ćebe preko ramena i poče me blago gurati u željenom očito njemu poznatom pravcu.  Pređo smo preko potoka i malo uz nagib izađosmo na malo livadče.  On raširi ćebe  poče se skidati  i za čas je bio ko od majke rođen.  Ne verujući u prizor koji gledam vlastitim očima samo sam zinula ne mogavši se pomaći s mesta jer su mi noge bile teške, kao od olova.  Kada se uspravio i okrenuo prema meni, šok, počelo mi je zujati u ušima, u donjem trbuhu neka čudna strujanja, trnci. Nisam mogla odvojiti pogled od njegovog međunožja, kurac mu je bio, ma kurčina, dignut na gore tvrd pravan, veličine kao ručni mlin za kafu, tako mi se tada činilo.  

- Šta ,,čekaš,, rekao je skidaj se i priđe mi polagano uživajući u tome što ne mogu odvojiti pogled od strašnog prizora ! Priđe mi bliže i onda iznenada opali mi šamarčinu da mi je sve zujalo u glavi, zgrabi me za mišicu i dovede na sred ćebeta.   U nekoliko brzih poteza raskopča mi ljetnu haljinu, ispod koje sam imala samo gace i grudnjak. Jednim potezom trže je na dole, zatim otkopča grudnjak te i njega trže, pokrih velike sise rukama, a on iskoristi situaciju te s obe ruke trže mi gaće na dole.  Ostah gola kakvu me majka na svet donela.  Izmakao se jedan korak i uživao u pogledu, jednom rukom pokrivala sam dlakavu pičku a drugom pokušavala pokriti velike sise !

- Gospode kako si dobra ,,pička,, reče !

Priđe mi i stavi ruke oko pasa, ,,nemoj,, zete tašta sam ti, pokuša ga urazumiti.  

Ako si, reče, i spusti ruke na moje pozamašne guzove te ih stade mesiti, to što si mi ,,tašta,, daje mi još veći ,,merak,, da te sprčim reče mi tiho na uho. Mesio mi je i dalje guzove a onda jedna ruka pređe s prednje strane te poče milovat moju  rutavu mučenicu.  Pokušah mu odvući ruku ali nemadoh snage.  Uživao je u mojoj nemoći, stidu, sramu.  Sve čvršće mi je stezao guzove jednom rukom dok je istodobno  desnom rukom milovao moju pičku mokru, što od ljetne vrućine i nečeg drugog , neznam.  Tutnjalo mi je u glavi kao za vreme bombardovanja i bubnjalo kao na vašaru .  Onda mi poče ljubiti lice niz koje su tekle suze te po vratu i onda mi šapnu, ,,zna zet,, šta tebi treba tašta, cvrkutat ćeš ti meni kao slavuj kad me ugledaš ! Zatim polako ruku s pičke povuče lagano uz moje telo sve do grudi, i prvi put oseti mušku ruku na mojoj goloj dojci.  Mesio je lagano i uživao a onda spusti svoje vrele usne na sada već nabreklu bradavicu leve sise i poče je ljubiti lizati grickati.  Zatim podiže i drugu ruku i uhvati drugu dojku, te ih naizmenično poče mesiti ljubiti i grckati bradavice.  Gospode bilo me tako stid i sram, ali nagoni u meni potiskivani 36-37 godina proključali su te mu i nesvesno stado se nameštat i poturati moje velike sise željne muških dodira usana i ugriza, te ga zgrabi za glavu i poče mu gurati svoje nabrekle sise u lice i usta. Svo vreme dok me ,,gnjavio,, osećala sam trvdu kurčinu kako me peče po stomaku do pupka ! Moje sise treperile su u ustima dvadesetogodišnjeg mladića koji je i te kako dobro  znao šta i kako  s njima treba raditi da bi iz žene izvukao jecaje i uzdahe u kojoj su istodobno pucale sve kočnice i barijere prepuštajući mu se potpuno do kraja.

-  Joooooj zete srećo moja ,,zagrizi ih,, prostenjah u bunilu.  

- Takoooo te volim pičketino jedna, reče mi tiho u lice, a onda nastavi da mi ljubi mesi i gricka moje sisetine.  Nemadoh više snage u nogama da stojim te kleknuh, a istog momenta pred mojim licem ugledah golemu tvrdu kurčinu moga zeta, refleksno pokušah da se pridignem od stida valjda šta li, ali me spreči pritiskajući mi ramena nadole.  Uze kurčinu u desnu ruku te poče s njom da  me mazi po licu, a onda reče :

- dve godine čekam ovaj trenutak da ti stavim kurac u ta tvoja mala ,,jebozovna,, usta od kako te videh prvi put u seoskoj trgovini ,,tašta,, !

Zinuh u nameri da nešto kažem ali ovaj iskusni mladić samo iskoristi situaciju te mi ugura veliki glavić svoje goleme kurčine  u usta.  Jednom rukom držao me za potiljak a u drugoj držeći vrelu kurčinu rovario mi je po ustima.  Prvi put doživeh nešto o čemu sam samo slušala u šali s drugim ženama koje su očito i te kako iskusile ,,pušenje,, !Gurao je tvrdu tojagu skoro do samih krajnika te se nekoliko puta zagrcnu, ali nije prekidao.  

- Nisi nikad do sad je li, pitao je, eee pa od večeras će ti češće biti u ustima od kašike ,,taštice,, rekao je !

Onda ga polako izvadi i rukama me povali držeći za ramena na ćebe! Podvuče mi obe ruke ispod kolena te malo povuče prema sebi a onda raširi mi butine istodobno gurajući ih prema mojim ramenima.  Moju pičku više ništa nije štitilo od njegovog požudnog pogleda koji se jasno video na mesečini ko dan.  Dve godine ovo čekam ,,tašta,, ponovio je, da ti oližem pičić, i nabijem kurčinu u njega.  Gospode, kakav pupoljak reče,  te mi navali lizati šupčić, ne mogavši gledati od stida i srama ali u blaženstvu kakvo ne osetih u svojih 37 godina, samo okrenuh glavu u stranu.  Kružio je vlažnim jezikom oko  mog šupčića da bi zatim nekoliko puta gurnuo jezik unutra.  Smuti mi se pred očima od zadovoljstva te samo izustih aaaaaaahhhhh ! Zatim se polako povuče na gore i poče lizati pičku od vrha do dna gurajući povremeno jezik unutra. Sve ono što sam kao mlada devojka maštala noću u kući ležeći pored braće i sestara gnjećeći već nabrekle sise nije ni delić pored ovog što je ovaj iskusni mladić radio s mojom pičkicom.  Ne mogavši više izdržati slast i blaženstvo u donjem trbuhu u meni nešto ,,eksplodira,, te mu samo rekoh,

- joooooj zeteeee jebi me sad odmah !

Nije ga trebalo moliti dobro je znao da sam na ivici zdrava razuma te se lagano podiže uz mene do visine mog lica zabaci mi noge na svoja ramena a onda oseti njegov malj na ulazu mokre pičke.  Gurao je lagano ne žureći gledajući mi ravno u lice, znoj je lio s njega po meni a i sama sam bila sva mokra od vlastitog znoja u ljetnoj noći prepuštajući mu se potpuno da radi šta hoće s mene.  Nestade i stida osta samo požuda da primim njegovu tvrdu kurčinu do kraja makar mi to zadnje u životu bilo. Uspeo je ugurati glavić i nešto više ali koliko god mokra i vlažna bila, ovoliku motku u životu nisam ni videla a kamo li primila.  

U jednom momentu zastade i reče, gospode ženo, jebeš li se ti u opšte ikad ?

Posramljena kao kad dete uhvate u krađi, rekoh mu: nisam zeeete 3-4 godine se jeeeebalaa, samo je šutio i gledao me u lice ne verujući ono što čuje, onaj moj više voli ,,čašicu,, od mene ! Znaš li da žena tvojih godina i izgleda može da poludi ako se redovno ne prči, pitao je, samo sam slegla ramenima.  E paaa dugo si postila tašta, ali od sad ćeš ,,debelo,, da mrsiš, sada si ti ,,moja briga,, rekao je.  Dobra si ti pička, a dobru pičku treba dobro i redovno karat ! I odmah da ti kažem od sada pa na dalje postarat će se tvoj zet da ti tabani više u nebo gledaju nego što po zemlji hodaju, kako obeća tako i bi.  

Već sedam godina me moj zet jebe pa rastura, U prvi par meseci više sam doživela sreće u krevetu s zetom  nego s pijanim u jedanaest godina starijim mužem za ceo do sadašnji brak.  Nastavio je lagano da gura napred nazad jer sam bila uska od neredovnog seksa ili bolje rečeno nikakvog, i uspeo je da ga nabije do kraja na moje veliko zadovoljstvo.  Prvi put u životu sam se osetila ženom u pravom smislu, i to ,,dobro izjebanom,, i potpuno zadovoljenom.  Kada me malo razradio onda je žestoko gotovo životinjski mi nabijao svoju golemu kurčinu dužine 23 cm (merila ga kasnije krojačkom pantljikom) onda oseti neko zujanje u ušima i prasak kao udar groma među nogama i po celom telu on uspori o okrenu me na bok i nastavi.  Kada svrših i u tom položaju naguzi me i držeći me za široke kukove stade navlačit na svoju močugu te pomislih da ću umrijet tako nataknuta na njegov golemi kurac.

-  Jooooj zete, razvali me, da umrem na njemu rekoh, a njega valjda te moje reči tako raspametiše da me tako životinjski stade babijat i navlačit da sam u jednom momentu zaista i pomislila da mi je ovo kraj.  Neka bila bi to lepa smrt pomislila sam a onda ponovo magla pred očima zujanje gotovo nesvest, i ponovo prasak pred očima.  Ulaganio je ali nije stao, sačeka da se smirim a onda me lagano okrenu na leđa i reče sad sam ja na ,,redu,, taštice, te me opkorači iznad grudi i držeći desnom rukom balavi kurac stavi mi ga u usta.  Lagano me jebao bukvalno u moja mala usta, posle izvesnog vremena oseti grčenje kod njega i onda ,,prskanje,, svršavao mi je u usta dugo u nekoliko mlazeva, pošto su mi usta bila puna kurca ne mogoh ispljuvati već progutah naj veći deo.  

- Tako, vreme je da osetiš ,,nektar,, života, reče tiho, neće ti biti zadnji put, veruj mi.

 ležasmo neko vreme ćutke a onda ga upita i šta sad, a on kako šta spremaj se i kući, kao i svaka ,,smerna,, i poštena žena svom mužu.  Ne mislim to, rekoh već šta za Ivanu (moja kćer).  

- Pa ne sekiraj se tašta, ima ga hvala bogu dovoljno  za obe, reče, držeći se za već blago opušteni kurac.  

- Ma ne mislim to nego,. . .  

- pa ja joj se neću hvalit da joj ,,krešem,, kevu, a hoćeš li ti upitah ?

- Naravno nije mi palo na pamet da joj kažem.  Legao je ponovo na mene, ljubeći mi usne reče, imao sam dosta žena devojaka, ali ni jednu nisam želio kao tebe, jer imaš velike sise, uzak struk i široke kukove a za čudo ravan stomak iako si rađala, jake butine koje bi svak poželio raširiti !

-Zato sad polako se spremaj i pravac kući mužu, i raduj se našem novom ,,susretu,, koji će biti uskoro !Kako obeća tako i bi hvala gospodu !

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 33 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Ovako ovo je istinita prica koju sam odlucio podjelit ovdje. Prvi sex sam imao sa svojom kumom koja je tad imala 35 godina. Prije toga sexa sam 2-3 godine kao klinac navlacio svoj kurac svaki put kad bi dosla ona kod nas u goste,cesto sam mastao i drkao na njezinu mmmm guzuu i bokove koji su bili malo širi ,doslo je do toga da sam poceo po skrivecki slikati mobitelom
Prije 7h ·
Biti samostalna, neudana, ambiciozna žena u kasnim tridesetima zaista ima svojih čari. No, naravno, postoji i druga strana priče, ona u kojoj vlada tišina u stanu; dosadna kišovita jutra, iritantan zvuk televizije koja pokušava ispuniti prazninu. Ladice natrpane svim mogućim erotskim pomagalima kao da skupljaju prašinu jer sam odavno shvatila da nikakva plastika ili guma ne može zamijeniti pravo, toplo, žilavo ljudsko meso.
Prije 2 dana ·
Bilo je to jako toplo ljeto i moja cura Marijana i ja smo pozvani od strane njezine ujne na manje "ljetovanje" od nekoliko dana. Iako sam ja imao 21 a ona 22 godine to je već bila jako ozbiljna veza od 4 godine, srednjoškolska ljubav i jako aktivna veza u isto vrijeme. Kao studenti smo živili u istom udaljenom gradu, svatko je imao stan koji je rentao i jebali smo se neprestano.
Prije 2 dana ·
Napokon sam se formalno rastavila. Imam 44g, redovito idem na yogu i drzim do svog tijela, sto se i primjeti. Inace nisam visoka, tek nekih 160cm, duga crna kosa, sise cvrste cetvorke i guza malo poveca..Prica pocinje sredinom ljeta, uzela sam godisnji i otisla do stare frendice koja zivi na moru, da proslavimo moju rastavu..
Prije 5 dana ·
Snijeg je prekrio Bihać,minus je vladao danima i u gradu su se mogli samo sresti rijetki prolaznici i oni koji koju su morali van iz toplog doma.Sjedio sam satima za računarom u toploj sobi i surfao.Posjećivao sam razne sajtove,čisto da ubijem dosadu.“Kako bi bilo fino sada se pomaziti sa nekom strastvenom“ i kliknuo na jedan erotski sajt.
Prije 6 dana ·


Anketa
By eod249 Prije 4h
By Vatrena25 27.01.2018

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories