Trenutno Pusicu pregledava 1626 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotika & Sex  Nudističke plaže - 01.07.2015 (01.07.2015) - Svi članci by Pusica

Rajska plaža Fkk - Malinska ima izvrsno razvedenu obalu sa nizom raznolikih plaža. Nedaleko od nekada poznatog i atraktivnog odmarališta Haludovo, uz predivno šetalište nalazi se naturistička Rajska plaža.

Plaža je divlja i stjenovita, baš kakvu ju je priroda stvorila, pa treba pronaći idealno mjesto za ručnik. Iznad plaže nalazi se gusta borova šuma gdje također možete uživati u savršenom dodiru s prirodom, a more je tek nekoliko koraka dalje.

Ulaz u more je neuređen i dubok, pa treba biti oprezan. Na cijeloj šetnici ne postoje nikakvi dodatni sadržaji, pa sve što vam je potrebno za ugodan boravak na plaži treba ponesti

AKCIJA: 


Na samoj plaži tijekom dana u srcu sezone teško ćete vidjeti neku akciju, no obzirom da je vrlo gusta šumica jako blizu plaže uvijek postoji mogućnost da se sa nekim simpatičnm parom ili osobom izgubite na neko vrijeme u dubokom hladu po mnoštvu stazica koje vode u duboki hlad. Veći dio plaže je neorganizirani FKK, dakle nitko vam neće zamjeriti skinete li se na bilo kojoj poziciji pa bilo među vašim susjedima i obučenih.
Šetnicom prolazi mnoštvo ljudi, parova, pojedinaca, obucenih i golih te nikad ne znate hoce li naletiti netko baš vama zanimljiv.
Na samom kraju šetnice put se pretvara u kozju stazu i idućih kilometar počinju prave pozicije za gay populaciju, kao i za prave swingere koji ne žele biti smetani. Ugodna gusta šuma, lijepi pristupačni šumarci, skrivaju vas od pogleda te pružaju ugodan dodir sa prirodom.

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 3 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
 •  Naturisti: 
   
  Plaža na kojoj uživamo u potpunoj slobodi diha i tjela.
   
   09.02.2016 
  0 bodova
   

Uclani se


Povezani sadržaj
FKK Valalta osnovan krajem šezdesetih godina prošlog stoljeća, na pitomim obroncima duž dijela sjeverne rovinjske obale naturistički kamp „Valalta“ postalo je sinonim neprijeporne kvalitete naturističkog obiteljskog odmora.
03.11.2015 · Dodao: Pusica
Plaža Ladin Gaj udaljena osam kilometara od Umaga, a smjestila se u predivnoj uvali u blizini Karigadora. Do plaže je moguće doći prekrasnom šetnjicom koja je u potpunosti renovirana 2005. godine. Ladin Gaj je nagrađena odličjem Plava zastava zbog bogatog sadržaja, čistoće i kvalitete mora.
09.08.2015 · Dodao: Pusica
Nepunih 12 km od mosta za otok Krk nalazi se mjesto Njivice. Iz davnina poznato kao ribarsko mjesto danas turistička destinacija sa dva hotela, autokampom, vikend naseljem i zanimljivim sadržajima. Vrlo je jednostavno ako kažemo da je do nudističke plaže moguće doći na dva načina
01.07.2015 · Dodao: Pusica
FKK Koversada – najpoznatija i najstarija nudistička plaža i kampiralište na ovim područjima. Krasi je Plava zastava. Smještena je u Istri na samom ulazu u Limski kanal odmah do Vrsara. Duga je oko 5km, a osim glavne pješčane plaže tu se nalaze i brojne šljunčane, kamenite i stjenovite plaže.
01.07.2015 · Dodao: Pusica

Anketa
By Pusica 05.04.2018
By Pusica 03.04.2018

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories