Trenutno Pusicu pregledava 629 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Klasične priče - 09.05.2019 (09.05.2019) - Svi članci by Blondie

- Heeej, šta ima, kako si? 

Broj s kojeg je stigla Viber poruka nisam imao u telefonu ali sam odmah prepoznao sliku. Bila je to Marina, jedna od poznanica s fakulteta s kojom sam jedva u zadnje dvije-tri godine progovorio par riječi.

Bila je uvijek top sređene, prezgodna, s velikim sisama i odjećom koja je više otkrivala nego pokrivala. Uglavnom je imala sve što je poželila i na fakultetu je uglavnom prolazila na „lijepe oči“ i na kojekakve porodične veze. 

- Ništa posebno. Otkud tebe? 

- Paaa.. . Htjela sam te zamolit za jednu malu uslugicu, ako bi mi mogao učiniti, puno bi mi značilo baš. 

Aha, tu smo. Pa nisam ni mislio da se javila onako ali nisam imao pojma šta bi mogla tražiti od mene. 

 

- Imam za sutra da završim esej kod Vesne i ne znam kako da to sama stignem nikako. Bi li mi ti ikako mogao pomoći, znam da si ti dobar s tim stvarim. 

Vesna je bila jedna od najzajebanijih profesorica na fax-u i kod nje se znalo da niko ne prolazi onako. Esej koji je spominjala sam ja davno predao i bio je eliminatoran za ispit. Bez toga nije bilo šanse da se položi a mala princeza nije navikla da pada i sigurno joj starci ne bi bili sretni zbog toga. 

- Pa ne znam, imam puno svojih obaveza stvarno. I umoran sam a to bi potrajalo cijelu noć. 

Nisam imao nikakvih obaveza a što se tiče spavanja svakako sam ostajao budan do dva, tri ujutro bez ikakve potrebe ali mi se nije radilo za nekog drugog tek onako. Cura me nije ni pozdravljala kad bi se sreli iako smo se znali godinama i sjedili na istim predavanjima. 

- A molimmm te, znaš kako mi treba, odužit ću ti se, eto reci koliko, šta.. . 

U tom momentu mi je sinula ideja i odlučio sam da pokušam. Pomislio sam na one njene jebozovne noge koje su se uvije gubile negdje ispod kratke suknjice i sise koje je na Instagramu dosta slobodno pokazivala u uskim majicama i kupaćim kostimima.

- Ne znam, ako hoćeš dođi do mene noćas da mi budeš motivacija pa možda šta i uspijemo. 

Par minuta nije ništa odgovorila i mislio sam da se uvrijedila, što me nije pretjerano brinulo jer me svakako nije zanimalo da pišem nečije eseje i gubim svoje vrijeme. A onda je stigla poruka. 

- Pa hajde.. . Oko 8? Stvarno moram ovo završiti pa ako treba malo motivacije.. . 

Kad je stigao odgovor, kurac je automatski skočio u gaćama i znao sam da će ovo biti dobra noć iako ću morati napisati nekih desetak stranica, ali sve je lakše uz dobru motivaciju. 

--

Stigla je malo iza osam, nije puno kasnila, i došla je obučena u jednostavnu bijelu majicu koja nije previše otkrivala, crnu suknjicu malo iznad koljena, i crne čarapice na koje sam se nenormalno ložio. Na nogama je imala neke crne štikle koje su joj odlično stajale i još više isticale njene duge noge i jebeno dobru guzu. 

Odveo sam je u sobu i sjeli smo na kauč. Laptop je bio uključen i pripremio sam neke knjige za koje sam znao da će trebati. 

 

- Eto, sve je spremno. 

- Aha, pa hoćemo li stići to do sutra, šta misliš? 

- Pa ne znam, ako i ti pomogneš, onda ćemo stići. 

Stavio sam joj ruku na koljeno i pogledao je u oči. Vidio sam da joj i nije baš pravo, nije navikla da bude s momcima kao ja, ali situacija je bila takva a njeno standardno društvo nije joj moglo biti od pomoći. 

Bez puno priče je zadigla majicu i bacila je sa strane a ispred mene su iskočile njene velike sise i roze bradavice. Nije nosila grudnjak i od tog prizora sam počeo brže da dišem a kita je počela da pulsira u gaćama. 

 

- Jel ovo pomaže? 

Malo se nasmijala, kao da je počela i da se zabavlja. 

Stavio sam joj ruku na sisu i počeo polako da je gnječim dok sam drugom mazio njenu butinu i polako, vrhovima prstiju išao prema međunožju. Osjetio sam golu kožu kako sam se približavao gaćicama, čarapice nisu išle do kraja, što me još više naložilo.

- To i pomaže i odmaže, sad nema šanse da išta uradim. 

Nasmijala se i njena ruka je krenula prema mom međunožju koje je već pulsiralo i kurac samo što nije iskočio. Nokti su joj bili sređeni kao i uvijek, imala je neki plavi lak, i spretno je otkopčala kaiš i šlic i oslobodila kitu. Počela je da se igra s njom i lagano prstima prelazi preko glavića, što me izluđivalo i počeo sam da joj jače stiskam sise. 

A onda sam joj prste provukao kroz kosu i lagano glavu gurno prema dole. Pogledala me malo iznenađeno. 

 

- Hajde, pa da to završimo. 

U jednom trenutku kao da se malo naljutila i vidio sam joj opet u očima da joj nije pravo ali se nije previše branila. Spustila se prema dole i osjetio sam vrh njenog jezika kako polako prelazi preko mog glavića. Nakon malo zagrijavanja, konačno ga je uzela u usta i osjetio sam njene sočne usne oko mog kurca. 

Odlično je pušila, vidilo se da ima iskustva i nakon par minuta, osjetio sam kako sam spreman da se ispraznim. Mislio sam da je možda upozorima ali sam se predomislio i jednostavno se prepustio trenutku o kojem sam maštao toliko dugo. Par sekundi kasnije, osjetio sam kako mlazovi sperme izlijeću u njeno grlo. Odmaknula se naglo i zagrcnula dok je iz mene još izlijetala sperma i špricala po njenim sisama i čarapicama. 

 

- E jesi odvratan. Eto, možemo li sad? 

Nasmijao sam se dok sam zakopčavao šlic, a već sam smišljao ostatak ove noći.

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 18 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Vožnja je opuštena, uživam u krajoliku, radio svira. Lijepo je vrijeme, nebo je čisto i plavo..Nisam bila daleko,ostalo mi je još nekih pedesetak kilometara. U mislima sam već planirala kako provesti ostatak popodneva i večer, da bih odjednom shvatila da se nešto događa s autom, motor se guši, auto gubi snagu i motor se ugasio. Uspjela sam ga parkirati uz rub ceste....
25.06.2019 · Dodao: Paganini
Žena sam od najstarijeg zanata na svijetu i iznenadio me poziv iz staračko doma.Ni slutila nisam kako će mi biti,a bilo je.....
25.06.2019 · Dodao: Paganini
Pero je držao sve fotografije u kutiji. Naravno, pokazao mi ih je s ponosom. Uostalom, bio sam jedan od dva glavna glumca. Dakako da se nisam mogao uspoređivati s drugom glavnom glumicom, njegovom suprugom Martinom, ali je ono što smo pokazali, a Pero snimio bilo vrlo lijepo i uzbuđuće, baš onako za raspaljivanje.
06.06.2019 · Dodao: Blondie
Pero i ja se nismo poznavali. Slučajno smo se sreli na pivu u lokalnoj pivnici u kojoj sam bio stalni gost. Pero se nedavno sa suprugom doselio u susjedstvo. Na trećem susretu, uvijek u petak navečer, polako smo shvatili da imamo određene zajedničke hobije i da nas zanimaju slična područja. Rado smo se zezali, smijali, bili uspješni u svom poslu i oboje smo bili u braku s takozvanim milficama, lijepim, atraktivnim ženama u četrdesetim godinama.
06.06.2019 · Dodao: Blondie
Nije lako razumjeti ono što se dogodilo. Ako bacim pogled u lijevo, vidim mirno i opušteno Sabinino lice obasjano ranojutarnjim suncem i to je za mene čudo. No idem ispočetka.
03.06.2019 · Dodao: Blondie

Anketa
By Zamjenik1234 25.06.2019
By Izdrzljiv69 18.06.2019

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories