Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Incest priče - 16.09.2018 (16.09.2018) - Svi članci by Bato-007

Sedela sam sa roditeljima i ručala.U toku jela tata reče meni i mami: ovaj vikend smo pozvani i idemo kod rodjaka Uroša na selo.Jos kao mala bila sam jednom kod njih živeli su u selu imali su veliko imanje.Meni se nije išlo ali sam morala kad tata želi da ispoštujem jer je i on moje izlaske uvek odobravao.Spremila sam nesto svojih krpica: suknjica, šorc i dve kratke lagane haljinice, nešto gačica.papuče i sandale.Provesti bez momka,drustva i izlazaka vikend totalno me skrhalo.Imala sam 16 godina i već sam se sexsala sa vršnjacima i pokojim starijim momkom, moja mala pičkica uvek je žudela za sexom.

      Bio je to daljnji tatin rodjak i imao je tri sina i tata reče imačes društvo i neće ti biti dosadno.Tata je u petak sa posla došao ranije a mama se dogovorila sa prijateljicom da odradi njenu smenu na poslu i tako da su uvek jedna drugu pokrivale kad kojoj zatreba slobodno.

Krenuli smo i za jedan sat vožnje (Ladom) stigosmo u selo kod Uroša.Lepo su nas dočekali ručali smo i tri rodjaka različite dobi i uzrasta. Bili su lepi i pocrneli od sunca namladji, najsladji i najlepši imao je 14god. srednji 15god. i najstariji 17god. Posle ručka rodjaci me pozvaše da krenem sa njima da mi pokažu okoliš na šta  im otac reče da paze na mene.Trojica rodjaka su me bas zagledali, svidela sam im se odmah a kako i ne bi mlada, zgodna i lepa devojka. 

      Obučena samo u texas šorc, kratku majicu i sandale skakutala sam medju njima.

Pokazivali su mi šumarke livade i sve dok ne stigosmo do male rečice.Tu na jednom mestu su pregradili rečicu napravili su branu od kamenja i bio je to mali bazenćić gde rekoše da se kupaju.Voda je bila plitka zagazila sam i hodala po bazenćiću voda mi nije ni šorc pokvasila a bistra da su se videle i male ribice.

        Izašla sam na obalu sela na travu i izvadila cigarete jer sam pušila pomalo i nudila ih da uzmu, samo striji uze i zapalismo.Druga dvojica se skidoše goli i uleteše u vodu prskajući se i galameći vičući a ja i najstariji smo se smejali dok su se oni takmičili ko će duže da roni pod vodom gledala sam im sa interesovanjem kurčiće i mudašca koja su se skupila od hladne vode.Malo kratkih dlakica imali su oko kurčića. Za kupanje nisam imala baš ništa i nisam se htela ni kupati. Najstariji rodjak me pitao imam li momka - rekoh mu da imam a on reče da još nema devojku ali da mu se jedna svidja i da je u školi pnekad vata za sise i posle ga ona goni i udara sveskom. Oči nije skidao sa mojih nogu i malih sisica što su stršale ispod majice mogao je cak da vidi celu sisicu pored tregera je bio sirok otvor.

       Prošlo je podosta vremena dok se nisu iskupali i obukli ,odmah krenusmo nazad kući Sedeli smo vani za stolom i žderali hladnu lubenicu i posle igrali karte i slušali muziku u tom se već smrkavalo večerasmo, Otisla sam krišom da pušim iza štale gde me zatekao najmladji rodjak.Pomazila sam ga po kosi i rekla mu da je najsladji i najlepši a on me poljubio, prigrlio i pripio se uz mene i reče da bi volio da sam mu devojka i da sam veoma lepa.Samo sam osetila da sam počela da vlažim i uzela sam mu ruku i gurnula u šorc i u gačice do moje šumice i rekla mu samo da me trlja što niže.Iznendjen progovori, al imaš puno dlaka, rekoh mu videćeš sutra koliko ih ima samo me trljaj. Prstići su mu klizili duž moje vlažne sočne pičke.Pitah ga dal je video ikad pičku ili je ovako dirao.na šta reče da nije nikad ni video osim na slikama.Dok mi je mazio pičkicu ja sam stiskala njegov vec ukrućeni kurčić preko pantolona.Mnogo sam ovlažila i smaknula sam gaćice dok me trljao uzela mu srednji prst i uterala ga u picu kako je samo kliznuo u vrelu vlaznu pičkicu.Rekla sam mu da stalno gura i vadi prst što brže.

       Brzo,brzo prošaptah mu i snažan orgazam me protrese skupih se zaječah i stisnuh mu prst pičkom dok sam svršavala a on me pitao sta mi je ovo mokro sto mi izlazi iz pičke po njegovoj ruci i prstima.Na to ga upitah dal drkaš kurac - kaže da drka - dal izbaciš na kraju spermu - seme – izbacim. E tako i ja na kraju mnogo ovlažim nisam imala vremena za objašnjavanje ni mesto ni vreme nije bilo sigurno tako da sam mu rekla da nikom ne govori za ovo što smo radili – tako mi obeća da će ćutati a ja ga poljubih u usta. Išunjali smo se iza štale i ušli na terasu kuće seli sa ostalim ukućanima.Pica mi je bridela i jedva sam čekala da idem leći i izmaziti se još koji put.Smestili su me u sobu sa dva kreveta na jednom će spavat mama i tata a ja na drugom zato sam požurila dok moji nisu došli na spavanje i izmazila se i zaspala slatko.

       Ujutro posle doručka ponovo smo bili na riječici a dečaci su se poskidali gologuzi i uleteli u vodu .Gledala sam najstarijeg on je imao najvise dlakica oko kurca i nije mu bas bio tako mali kao kod mladje braće.prskali su se i skakali u vodi duškali jedni druge i na kraju rekoše šta čekam da ulazim i ja u vodu –rekoh im nemam kupaći –na šta oni - pa možeš u gaćama.       

       Skinula sam majicu iskočile su moje male sisice i svukoh texas minjak ostadoh u malim belim gaćicama lagano sam ulazila u vodu a ni gaćice se nisu pokvasile a onda je na mene počelo prskanje sa svih strana čučnula sam u vodu samo mi je glava virela a onda su me počeli bacati po jezercu molila sam da prestanu ali sam osetila da su me vatali za pičkicu,guzu i sisice koje su se najezile ukrutile od ladne vode.Kupala sam se malo i izišla vani a kroz mokre gaćice se videla moja gusta crna šumica, što ih je izbezumilo da su buljili samo u moje medjunožje i gaćice.     

        Sela sam i gledala tri kurćića i kad su izišli iz vode sedoše da se suše na suncu.Čim sam se osušila po telu obukla sam majicu bilo mi neugodno da mi gledaju sisice.ali mokre gaćice nikako da se osuše morala sam ih skinuti i obesiti na granje da se suše.Postrance sam im se okrenula i skinula gaćice i iscedila ih i bacila raširene na granje da se suše.Gledali su moju pičkicu a ja sam sela skupila noge, prekrila pičku minjakom i nastavila se sunčati i sušiti.Najstariji poče drkati kurac i upita dal sam gledala kako momci drkaju – rekoh jesam i gledala i drkala momku. 

       Rekoh im hajde da vidim ko če prvi izdrkati,što jedva dočekaše i ostali i poče žestoko drkanje kurčića.Najstariji izbaci seme prvi posle druga dvojica a najmladji je imao najlepši kurac.Stariji mi reče da imam baš rutavu pičku da još nije vidio crniju i dlakaviju i molio da im dam da je vide izbliza.

         Premišljala sam se ko fol (a u sebi jedva čekala da se pojebem) i rekla da mogu videti, dirati picku i sisice ali da nesmiju nikom reći.Skupiše se oko mene raširila sam noge i dozvolila da gledaju, počeli su me i pipati i maziti po sisicama, pičkici u koju je već stariji uterao prst i počeo me jebuckati prstom kao da je to već pre radio a ja sam uzbudjena uzela najmladjem kurčić i počela mu ga drkati ukrutio se kurčić dok se žmireći prepustio uživanju u mojoj ruci.Zamolila sam da budu nezni sa sisicama da me ne stišcu jako da boli jr nisu imali neki osecaj za mazenje sisica niti su znali kako se to radi. Meni se tako jako prijebalo da sam ih počela ispitivati dok sam vrtila guzom sa prstom u pici .pitala sam dal su ikad jebali devojku rekoše nije nijedan i onda sam rekla dal bi probali uzvicima jedva dočekaše a ja uspaljena digoh se i skidoh majicu i rekoh im da mi prostru nesto da mogu leći da se ne izgrebem. Prostrli su svu svoju odecu i sedoh na nju i legoh raširenih  poluskupljenih kolena.U nedoumici ko će prvi ja rekoh prvo najmladji jer je bio najlepši i najsladji.Legao je na mene ali tvrdi kurčić nije znao gde treba, uzeh ga u ruku i provukoh duž vlažne pičkice i ugurah malo u rupicu i rekoh mu sad guraj i vadi polako pa ubrzaj

       U vreloj pičkici je bio kurčić oko 12 tak centimetara koji je prvi puta osetio pičku i zabrzao i začas svršio u mene.Zgurala sam ga sa sebe i odmah je bio na meni srednji i njemu sam uzela kurčić i uvela ga u rupicu .mali tvrdi kurac klizio je brzo kroz vrelinu moje unutrašnjosti kao da će se opeći od toplote dok i on nije izbacio malo spermice u moju gladnu pičkicu.Stariji skide sa mene brata i on je jedini imao normalan kurac nekih 15-16cm  koji sam jedva dočekala da prodre u mene ,on je sve sam uradio nisam ga trebala uvoditi uklizio je ceo do jaja naglim prodorom zastenjala sam i pod njegovim ritmom već sam vrtela guzom od zadovoljstva.Njega sam lepo osećala kako mi rovi pičkicu ali bio je nespretan kao i ostali jer mu je bio prvi put da jebe i on brzo svrši ali napuni malo više sperme u mene.

      Mali kurci su već bili dignuti,tvrdi,uspravni i spremni da ponovo udju u moju vrelinu.Sva trojica skupa nisu se zadržali u meni ni desetak minuta i ponovo sam privukla najmladjeg na sebe i naterala ga da sam utera kurac, drugi puta sam osetila taj mali tvrdi kurčić koji se prilagodjavao mom tempu jer sam vrtela guzom i podizala ga na sebi celoga i stiskala taj mali kurčić pičkom sto sam jače mogla dok nije ispalio spermicu u moju vrelu unutrašnjost.U trenu ponovo je sledeci bio u meni kojeg sam naterala isto da sam utera u rupicu tvrdi mali kurčić.Htela sam da nauče sami gde i kako treba da uteraju kurac.Ovaj put ostao je duže u meni i bolje ,sigurnije bez neke velike treme i svršavao je zešće uz šištanje kroz zube i nos.

       Najstariji ponovo je uleteo da sam zastenjala a i morala sam jer mu je bio normalne veličine a tako mi ga je naglo sjurio do jaja da sam prela ko mačka stisla sam ga nogama i vatala ritam koji mi je nametao i on je sad duže bio u meni a stenjala sam pod ubodima i najednom sam zabrzala svojim ritmom i zajaukala svršavajući i stiščući mu kurac veoma jako da mi se slučajno ne izmakne jaukala sam a on je ubadao još žešće i počeo me puniti sad je već izlazilo iz mene slijevajući se po guzi jer su dosad dva kruga napravili na meni i tek me pošteno napunili do vrha.Odgurnula sam ga sa sebe sela iz pičke mi je curelo čim sam došla do daha umirila se zapalila sam cigaretu a dvojica klinja pitali su me zašto sam jaukala jeli me to bolelo od njihovog brata dok me jebao jer ima najveći kurac .. rekoh im jeste bolelo me malo *heehee* morala sam im malo lagiti, Čim sam ispušila cigaretu uletela sam u vodu i oprala pičku koja je bila puna do vrha.Skočiše svi zamnom u vodu oko mene dirali me po sisicama i dlakavoj pičkici a ja njih za kitice vatala.Izišla sam i legla da se sunčam ovaj put gola potpuno izložena njihovim pohotnim pogledima.

       Posle sam se jebala sa najstarijim dva puta a malcima sam drkala kitice još jedom sam bila svršila i bila sam pojebana i zadovoljna jedino su me noge bolele od širenja.Saprala sam ponovo spermu iz pičke i okupala se i osušila obukla i krenuli smo kući zakasnili na ručak ali su mi obećali da neće nikom reći da su me jebali svi skupa.

     Sutra dan opet smo bili na reci samo više se nisam stidela bila sam gola kao oni a njima su se dizali kurčići gledajući moje medjunožje.To je bio dan kad sam trebala krenuti kući predveče i željela sam ga iskoristiti maksimalno. 

Koliko je god moguće da uživam u sexu. Popušila sam svima kurčeve i svi su mi svršavali u usta a ja gutala spermicu. Iskoristila sam da me svi pojebu zguza po jednom ali sam opet jaukala dok mi ga je najstariji nabijao zguza.Oprala sam se i pozurili smo da ne zakasnim da me tata ne ceka. Volela bih da sam jos ostala ali morala sam se vratiti i spremiti za povratak. Tata je potrpao stvari u auto i pozdravila sam se sa svima a izljubila sa rodjacima i govorili su mi dodji nam opet da te tata doveze koji vikend  (a u sebi sam mislila da mi momak zna koliko ih me jebalo i koliko puta,) nabio bi me nogom u dupe i oterao ali moje tajne ostaju moje zauvek. 

PRODAJE SE PUSICA.COM, kontakt mail možete vidjeti ovdje

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 38 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se

Povezani sadržaj
Ova prica je istinita i samo jedna u nizu.. Zovem se Sasa imam 20god.zivim sa mamom. Otac je umro pre 2god.Od petnaeste godine palim se na mamu gajim jako lepa erotska osećanja prema njoj
11.10.2019 · Dodao: moka123
Priča je nastavak priče Naplata-kockarskog-duga-II-dio.. Uveče su svi legli po Alekovom rasporedu, on i Mina u Minin i Viktorov bračni krevet, a Marijana i Vikotor u Marijanin krevet. Naređeno je da svi spavaju goli.
11.10.2019 · Dodao: Glavonja
U tom trenutku zazvoni telefon.Ana mi doda tel reče mama.Zvala je da vidi da li joj je bolje rekoh dobro je,evo da je čuješ.Zavrsili su razgovor-upitah je Ocemo li na ručak-reče mrtva sam gladna al ne mogu ništa gadi mi se.
18.09.2019 · Dodao: blackbomb
Sjedio sam na kauču i gledao TV obučen samo u boxerice,Ana je izašla iz kupatilo ogrnuta peskirom.Samo smo se pogledali. (Nastavak priče Moja blizankinja),
18.09.2019 · Dodao: blackbomb
Moje ime je Nikola imam 19g.Zivim sa ocem Markom koji drzi agenciju za nekretnine mamom Sanjom profesoricom biologije i sestrom blizankinjom Anom sa kojom sam veoma blizak i izmedju nas nema nikakvih tajni pricamo o svemu
18.09.2019 · Dodao: blackbomb
Anketa
By Milii11 Prije 1 sat
By Sexy_maca Prije 4 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories