Trenutno Pusicu pregledava 1245 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Osobna iskustva - 08.02.2018 (08.02.2018) - Svi članci by pricac
Bjelovarsko-Bilogorska, Hrvatska

Ne znam zašto, ali oduvijek sam se palio na uniforme. Sestra je bila visoka crnka punih usana, rekao bih dosta mlada ali su je odale ruke pa shvatih da ima blizu 40. Ispod mantila, na sebi je imala crnu tanku rolku koja se jasno oblikovala njenim grudima koje su bujale i kao da su htjele da ispadnu iz brusa.  Konačno i to jutro dođe. Činilo mi se kao da je vječnost prošla. Tri dana nisam smio imati odnose jer sam morao da odradim bris. Uredno sam se obrijao i sredio. Drugovi koji su već radili nalaz su mi ispričali kako je to neprijatno iskustvo, kako se iglica sa resama zabija u kurac i kako cijeli dan nakon toga svrbi. Bilo mi je neprijatno pri samoj pomisli da će neko gledati u moj kurac. Ali, šta se mora uraditi to nije teško. Kako sam alergičan na čekanje, odlučih da nalaz uretre uradim u obližnjoj manjoj ordinaciji gdje nema čekanja. 

Kako sam ušao u ordinaciju, ne dočeka me niko. Meni se baš žurilo jer nisam smio mokriti dok ne obavim nalaze, što je i dalje držalo moju jutarnju erekciju. Ordinacija je bila mala, pa malo glasnije povikah:

- “Dobro jutro”.

- “Momenat” , začuh prijatan veseo glas iz druge manje prostorije. Nakon par sekundi ušla je medicinska sestra. Ne znam zašto, ali oduvijek sam se palio na uniforme. Sestra je bila visoka crnka punih usana, rekao bih dosta mlada ali su je odale ruke pa shvatih da ima blizu 40. Ispod mantila, na sebi je imala crnu tanku rolku koja se jasno oblikovala njenim grudima koje su bujale i kao da su htjele da ispadnu iz brusa.  Uz tu rolku savršeno je i išla njena suknjica do iznad koljena i crne gusto mrežaste najlonke. Bijela kratke čarape preko najlonki u drvenim bijelim klompama su mi ubrzale rad srca istog trenutka.  Moj ionako već dignut kurac se stvrdnuo još više. I već sam krenuo da razmišljam šta bih joj sve radio kad sam začuo njen blagi glas:

-“Izvolite, gospodine” u hodu reče, primićući se stolu.

-“Zvao sam Vas juče. Javio mi se Vaš kolega. Potrebno je da uradim bris uretre. Rekao mi je da mogu doći ujutru” , pospano i usporeno odgovorih, očigledno zbunjen neočekivanim prizorom.

-“Da li vam je rekao u koliko sati tačno da dođete?”

-“Ne”, odgovorih kratko

-“Izvinite ali morate pričekati, poranili ste nekih 50 minuta, kolega je na poslu od 8 sati. Baš čudno da vam to nije rekao. Sjedite tu” pokaza mi rukom na stolice naspram njenog stola. 

-“Vjerovatno je rekao ali ja nisam dobro shvatio” - odgovorih brzo. Iako sam žurio, nisam se bunio jer sam to vidio kao priliku da gledam tako sekspilno stvorenje. 

Sjela je za sto i prekrstila noge. Sto je bio visok, bez zaslona, takav da sam sam zamalo mogao vidjeti njene gaćice. Već je bilo teško sakriti izbočinu u mojoj trenerci. 

Ona je kucala nešto na kompjuteru, usporeno, kao da bi izbjegla dalju konverzaciju. S vremena na vrijeme bi spustila ruku na nogu i polako počešala koljeno.

Nisam skidao pogled sa nje, a potreba za odlaskom u wc je brzo unijela nemir. Treskao sam nogama uzdišući s vremena na vrijeme. Bio sam tako napaljen. Tri dana nisam svršio, nisam navikao na tako dug period. Njeno pomjeranje u stolici mi je samo otežavalo situaciju. U jednom trenutku je samo malo raširila noge, kao da je umorna od prethodnog položaja. Na trenutak sjevnuše gaćice. Udahnuh još jače.

-“Vama se baš žuri” sa osmijehom mi reče gledajući pravo u moju izbočinu

-“Rekao mi je vaš kolega da ne smijem ići u wc, nisam siguran koliko ću moći da izdržim još” , kroz smijeh joj odgovorih. 

Ona skupi usne kao da hoće da pošalje poljubac, pa se kao ugriznu za njih i onda kroz osmijeh reče:

-“Znam da ste se dogovorili sa kolegom, ali ako Vam nije neprijatno, mogu Vam i ja uzeti bris, žao mi je da Vas gledam kako se mučite” 

Srce mi je zalupalo jako, otkad sam se oženio moj kurac ni jedna druga žena nije vidjela, suprugu nikada nisam prevario. 

-“Nije, nije. Samo da završim što prije” - rekoh brzo, kao u strahu da će se predomisliti

-“Molim Vas pređite u drugu prostoriju, svucite se i sjedite na ležaj, dolazim brzo” 

Brzo sam prešao u prostoriju do, u kojoj su bili medicinski visoki ležaj, stolica i sto na kojem su se nalazile epruvete i ostale medicinske stvari. U trenutku sam pomislio kako će biti očigledna moja erekcija. Bilo me je sramota, kao da sam neki klinac koji se brzo napali na svako golo koljeno. A sa druge strane, bilo mi je drago da će ga vidjeti u najboljem izdanju. Iako mi je rekla da skinem trenerku, ja je i dalje nisam skidao. Nisam čak ni sjeo na ležaj, već sam samo stajao pored. 

Zvuk klompi me je još više uzbudio. Došla je laganim hodom i sjela na stolicu naspram.  Dok je pripremala stvari koje su potrebne, ja sam gledao u njene noge. Nekoliko sam puta prešao gore dolje preko njenog tijela. “Uh, šta bih ti radio”, pomislih.

-“Sve je spremno, možemo početi” reče tiho. Pogledavši u moju burmu, nastavi “Ah, pa vama ovo ne bi trebalo biti problem, nije da vam je prvi put da pokazujete”, reče to kroz blago kikotanje, kao da je htjela da me oslobodi. 

Spustih trenerku, ispred nje iskoči zategnuti ukrućeni kurac isprepletan venama. Bio je toliko ukrućen da je kozica bila zategnuta a rozi glavić se cijeli vidio.

-“Oh”, uzdahnu kao iznenađena veličinom, “Ovo će Vama biti lako. Molim Vas pridžite da uzmem bris”

Uzeh ga za dno, ne toliko čvrsto. Ona pokuša sa dvije ruke da ubaci iglicu. Primjetih da je stavila bijele elasticne rukavice. Ruke su joj blago drhtale.

-“Jel možete molim Vas čvršće, strah me da Vas ne povrijedim” - tiho i polako mi reče.

Očigledno je i ona imala tremu. Uzeh ga po sredini, i dalje ne toliko čvrsto.

-“Ne smijem ovako, mora biti fiksirano” , polako jednom rukom ga uhvati za glavić a drugom polako poče da ubacuje iglicu

-“Ah” Uzdahnuh. Baš je neprijatan osjećaj, ali mislim da sam više uzdahnuo od njenog dodira. Druga žena mi drži kitu nakon toliko godina.

Iglicu spusti na sto i dalje držeći me jednom rukom za kurac  a onda kad završi samo nastavi polako da ga drka. Zatim i drugu ruku stavi na njega, podiže glavu i tiho reče: “Ogroman je…”

Ne postoje riječi kojima bih mogao da opišem taj osjećaj, kao da sam se vratio u vrijeme kad sam imao 17 godina i kada mi ga je djevojka prvi put izdrkala. Sav sam drhao. Njene bijele rukavice su me napalile još više, imao sam osjećaj da ću svršiti svakog trena. Drhtao sam sav. 

-“Neću moći još dugo ovako… ahh”

Ona kao da se probudi iz nekog sna, naglo ustade i dalje držeći me za kurac i tiho al brzo reče

-“Požurite molim Vas, može neko ući svakog trena” a zatim mi nasloni usne na uvo i tiho reče “Svršite mi u ruku i pazite da ništa ne prospete”

Momentalno sam počeo da svršavam. Nikada u životu nisam svršio tako jako, ali ponovo sperma nije prskala već se polako spuštala niz glavić njoj u ruku dok se kurac s vremena na vrijeme grčio od svršavanja.

-“Tako.. Tako.. “ i dalje je jednom rukom drkala kurac a drugom čekala spermu. 

Kada sam završio, skide polako bijelu rukavicu i zgužvanu sa spermom u njoj baci je u korpu za smeće.

-“Gotovo! Možete doći nakon 16h za rezultate” kroz kikot mi reče

Ja se nasmijah i rekoh

-“Hvala Vam, ovo mi je najbolje iskustvo u životu…”

Ona kao da me požuri:

-“Hahaha, i meni! Ajde! Idite! Doći će kolega sad…"

Izašao sam par godina mlađi iz te ordinacije, smijući se kao dječačić sve dok me u jednom trenutku nije presjeklo:

-“Ja sam upravo prevario suprugu” pomislih i stadoh...

 

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 6 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Napravio sam profil na jednom, kako bi se to po Vuku reklo od sajtova za dejtanje. Uslikao nekoliko selfija svoga tijela, međunožja, kurca i mirovanju i visokom stupnju uzbuđenosti, postavio video pod nazivom „šetam kožicu“ i „tuširanje“ i čekao što će se dogoditi.
Prije 5h · Dodao: Pusica
Otvaram oči, ignoriram bolnu erekciju, ustajem u hipu i trudim se zaposliti misli i tijelo. Sunce je već upeklo, ali sjedam na bicikl i idem od prijatelja do prijatelja, vozim van grada, kupam se u znoju, pluća pred kolapsom. Vraćam se doma, uzimam loptu, na igralištu nikoga jer su 33°C, a ja želim probiti mrežu na golu. Odlazim doma jer možda će nazvati.
Jučer · Dodao: hwcld
Kao i svako jutro,budim se u lokvi svojih sokova.. Opet sam ga sanjala... Skoro svake noci sanjam njega.."taticu".
Prije 5 dana · Dodao: Nezasita
Pokušat ću opisati neke naše doživljaje onako kako su se događali kao serijal, Upoznao nas je, u kasno proljeće, zajednički prijatelj, ludo zaljubljen u nju. Tada je već bila bivša djevojka trećeg prijatelja koji nije imao petlje imati seks sa njom jer je bila jebena od nekog starijeg dečka te raskinuo s njom zbog svoje nemoći. Imali smo jedva 16.
Prije 5 dana · Dodao: hwcld
I to je došlo 50i rodendan, Iako je 50 još uvjek imam društvo koje je vedre naravi i volimo se nać u našem kafiću pa sam tako i ovaj put pozvao prijatelje da malo proslavimo uz gitaru i piće
Prije 5 dana · Dodao: Iskusan53

Anketa
By Nezasita Prije 9h
By Glavonja Prije 9 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories