Trenutno Pusicu pregledava 2041 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Grupni seks priče - 29.04.2017 (29.04.2017) - Svi članci by pusica

Seks u prirodi - Hoću da me Vas dvojica dobro poderete - EROTSKE PRIČE

 

Prethodne dvije godine kako vozim i kako sam položio, obje sam iskoristio tako što polovinom marta idem u Beograd kod svoje rodice kao neki jednodnevni izlet mi to dođe. Do sada sam išao sam ali ove godine moj prijatelj Miloš izrazio je veliku želju da pođe samnom. 

 

Dan prije me nazvao i pitao me "da li bi mogao ići sa tobom brate"?

Moj odgovor je bio kratak i jasan "naravno što da ne". Sad se spremi ujutru rano krećemo čeka nas dug put rekao sam mu..

Odgovorio je "važi vidimo se sutra bro".

Ma nije prošlo ni 1 min ponovo mi je zazvonio mobitel javio sam se bio je to opet Miloš sa porukom ""ee brate pita i Ena ako može da ide sa nama ima veliku želju".

A čuo sam razno razne priče o toj djevojci koja je bila jedna velika fufica u kraju. Ali skontao sam da bih putovanje sa njom moglo biti zabavno pa sam pristao na to da ide i ona. Rekao sam Milošu da je pokupi i sutra rano da ste oboje kod mene... 

 

Osvanulo je jutro budim se bilo je negdje oko 6 pola 7 sve sam prethodnu noć spremio, samo sam čekao Miloša i Enu da dođu i da krenemo. Ubrzo su stigli. Kada sam vidio Enu u helankama u kojima joj se pička ocrtavala znao sam da će put biti jako zanimljiv pa sam im rekao da me sačekaju 5 min dok odem po ključeve od auta (slagao sam da sam zaboravio). Zapravo sam išao po kondom jer će mi sigurno trebati, a ne bih da je karam onako jer se dosta njih naprimala pa sam imao strah da bolest neku ne dobijem. Uzeo sam kondom ubacio u farmerke i krenuli smo.. U autu je bila opuštena atmosfera, zezali smo se pričali, pjevali sve super, a onda je Ena rekla kako joj se baš piški i da bi bilo fino da negdje stanemo u šumarak kako bi mogla da piša, jer nije mogla da trpi više.. Skrenuo sam sa puta u jedan šumarak izašla je iz auta i rekla kako je strah da ide sama i da pođem sa njom da je čuvam. Pošao sam.. Skinula je gaće onako hladno kao da se znamo 100godina a zapravo je prvi put vidim i logičnije je bilo da Miloš bude tu pored nje ali ona je insistirala na tome da to budem ja...

Kada je završila sa piškenjem rekla mi je "vidiš li ti ovu moju picu koliko ih je samo primila". Meni je to bilo smiješno i čudno da se cura hvali tim i prizna. 

 

Prišla mi je bliže i stisnula me jako za jaja, toliko da me zabolilo rekao sam joj da nije trenutak ni mjesto za to ali je ona opet isto ponovila, pa me to malo i napalilo. Dovukao sam auto u kojem nas čekao Miloš zavukao ga dobro u šumarak kako ne bi ko naletio.

Rekla nam je "vas je dvojica hoću da me poderete".

 

Skinula mi je šorc i počela da puši jako brzo i dobro vidjelo se da ima iskustva, pa je onda prešla na Milošev i tako naizmjenično.. Otpakovao sam kondom stavio ga na kurac i krenuo da je jebem u picu ali mi je rekla ne u picu prvo u šupak želim da vidim kondom pun sperme.. Počeo sam lagano da je derem u šupak dok je Milošu pušila i dirala ga po jajima, a on uzdisao bilo mu je lijepo. Ja sam malo ubrzao sa karanjem jer će pasti mrak neću ni vidjeti Beograd. 

 

Taman kada sam bio pri svršetku naišao je lovac i brzinski smo pobjegli u auto. Odlučili smo više da ne izlazimo, spustio sam sjedišta i nastavili smo ja i Miloš tamo gdje smo stali. Karao sam karao ona je stenjala a užasno volim kad karam a cura stenje od bolova ubrzo sam svršio a i Miloš joj je zalio facu spermom a ja sam napunio kondom spermom izvadio i pokazao joj da sam ispunio ono što je tražila. 

 

Iscjedila je spermu iz kondoma i progutala a Miloševu je oblizala sa usnica i isto progutala. Onda smo se zamjenili on je karao u šupak a meni je pušila i ona je onda počela da svršava da prska po sjedištima. Svjestan sam bio da mi valja prati po povratku. I ako je bilo veoma tijesno tražila je od nas da je istovremeno karamo jedan u pičku jedan u šupak, što smo joj ispunili. Tucali smo je tucali trljali klitoris ona je svršavala po nama al smo je dobro izjebali napunili je vrućom spermom bila je sretna zadovoljna.

Rekla je osjetim vašu spermicu u sebi mmmmm.

Obrisali smo se vlažnim maramicama i nastavili put žurilo nam se jer je padao mrak..

 

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 16 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Čari studentskog života, kao i sve studente koji se kampanjski pripremaju za ispite, tako je i mene i moje frendove lagano uhvatila panika prije ljetnih ispitnih rokova, jer nam je proljeće prošlo u predavanjima i tulumima, pa smo se sad našli u situaciji da moramo danonoćno učiti.
Prije 23h ·
Moja draga djevojka je drolja, posto se ovdje radi o stvarnim dogadjajima imena osoba i neki detalji ce biti promijenjeni.Predstavit cu se kao Alen i pricat cu vam o svojoj dragoj djevojci Almiri koja je bila i drugim momcima draga.Ja imam 26 godina,vislji momak cvrste gradje.Almira (nju cu detaljnije opisati) ima 22 godine,visoka nekih 165cm,crnu kosu do ramena..
Jučer ·
Udata sam i živimo u skladnom i mirnom braku. Seksualni život nam je zadovoljavajući, kakav to može da bude posle pet godina zajedničkog života. Strast jos nije nestala ali se ponekad primećuju znaci monotonije koje muž uspešno prikriva inovacijama.
Prije 6 dana ·
Napaljene studentice.. Branka i Mira bile su mnogo toga. Studentice četvrte godine ekonomije, hostese iste trgovačke firme, sustanarke, prijateljice i ljubavnice, a uz zajedničku garderobu imale su i zajedničkog dečka. Da je jedna crvenokosa, a druga plavokosa, povjerovao bi svatko tko nije vidio njihove venerine brežuljke.
Prije 7 dana ·
Nekoliko meseci kasnije radili smo popodne.Sve je bilo, normalno do večere je sve bilo normalno.Tog dana smo dobili platu i svi su bili pod tim utiskom.Ja sam uvek voleo raditi,tako je vreme brže prolazilo.Pošto sam tragao za nekim delovima pošao sam do magacina gde su stajali delovi.Ušao sam sam,i tražio a budući da je pronaći nešto bio veliki uspeh ja sam tragao
Prije 9 dana ·

Reklama Jucy ads
Anketa
By starimacak1 Prije 3 dana
By FilipFiki19 Prije 7 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories