Trenutno Pusicu pregledava 1600 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Klasične priče - 02.08.2018 (02.08.2018) - Svi članci by dadojovic

Ljeto je ,što se ševe tiče, postalo prava katastrofa.Ništa od priželjkivanog,uobičajenog bludnjičenja sa razuzdanim uspaljenim turistkinjama.Sva tri mjeseca koja sam proveo u svom zadarskom apartmanu nisam uspjeo ništa poševiti.Dobro,bilo je nešto pipkanja mahom sa pripitim Britankama I Slovenkama, nacijama koje su prevladavale  u obližnjem kampu,gdje-kad i sa ponekom našom curom,ali to bi  pipkanje uglavnom počelo i završavalo na skoro pa nevinom opipavanju njihovih guzica i cica,sa moje,i moga kurca,sa njihove strane.Sve bi okončavalo negdje na rubovima gaćica i prestajalo bi zapravo već u samome začetku.A ako bi prsti i prešli tu famoznu granicu,i našli se u gaćicama,to bi se svelo na tek kratkotrajno maženje,ali ne na puno više od toga.Požalio sam se Marku na to.Marko je radio u obližnjem kafiću,u kojem sam provodio veći dio dana.Kako je,kao sezonac,godinama radio u tom kafiću,znao je koje su sve lokalne cure sklone upuštanju u neobavezne seksualne avanture,ali i sve one svakogodišnje turistkinje iz kampa.I osim mora,sunca i kupanja željele i malo akcije i seksa.Osim vrhunske kave koju je spravljao,baratao je i vrhunskim pouzdanim i nepresušnim informacijama.

-A jesi li probao sa Svonom?-upitao me je nakon kraćeg razmišljanja.

-Svonom?-pokušao sam se sjetiti o kojoj curi govori.

-Svona.Mala plava Šveđanka.Svake godine je u kampu.Jutros je sjedila tu,kada si bio na kavi-rukom mi je pokazao stol za kojim je jutros sjedila.

-Aaa..-prisjetio sam se,male plavuše od jutros.

-Ta ti se,navodno praši na veliko.Jebe se kao luda okolo.Mislim da nema galeba u široj okolici a da ju nije povalio.-uvjeravao me je Marko

-Vrijedi probati.Engleski?-Marko osim što je znao za svaku curu koja je spremna upustiti se u seksualnu avanturu,znao je i koje jezike govori.

Ako je Svona znala,samo svoj materinji jezik,time bi moje ambicije postale sasvim mizerne.Jer,što se tiče Švedskog jezika,moj se vokabular svodio na samo dvije riječi:ABBA i Volvo.

-Da,i Engleski.Ali slušaj ono najbolje:Svona sasvim solidno razumije i govori Hrvatski-raportirao je moj omiljeni konobar pri tome uzbuđeno kimajući glavom.

Gledao sam ga upitno,iznenađen.

-Da pogodim-pokušao sam-Otac Hrvat,majka Šveđanka?Ili djed,trbuhom za kruhom,šezdeset i neke iz nekog malenog sela put Švedske?-

-Ne,ne,ne!Ništa takvo.Studij Slavistike.Hrvatski,Bugarski,Ruski...sve prolazi...-

-Opaaa...-usta sam razvukao u široki osmjeh dok me je zahvaćao val optimizma.

Nije bilo nimalo teško upoznati se sa Svonom.Ta se dvdsesetšestogodišnja Šveđanka iz Arjeploga,smještanom na dalekom sjeveru te države uz obale jezera Nornavog pokazala kao iznimno komunikativna osoba.Vrlo brzo smo se sprijateljili i počeli družiti.A pokazala se i kao izuzetno privlačna.Pravi stereotip Šveđanke.Baš onakva kakvima uvriježeno i zamišljamo te Skandinavke.Visoka,dugih nogu,plave kose,zavodljivih takođe plavih očiju.Čak joj je i kupaći kostim bio plave boje.A kupaći kostim ispunila je punim,zrelim oblinama.Izgledala je savršeno,u tim plavim gaćicama i grudnjaku,kupaćeg kostima,koji su joj se upijali u kožu,tijesno pripijeni.Erotičnost je izbijala iz svake linije tog predivno oblikovanog tijela.

Sa Svonom nije išlo ni lako ni brzo,unatoč Markovim sugestijama da se jebe na veliko.No moja nastojanja da joj se uvučem u gaćice znatno mi je olakšala činjenica da je prihvatila moju ponudu,da se preseli i smjesti,u moj apartman.Tako je ona dobila priliku da dobivajući besplatni smještaj uštedi novac a ja da mogućnost da lakše ostvarim svoj naum.A ostvarenje toga nauma išlo je postepeno i malo po malo ka cilju.

Najprije sam,za vrijeme,dok sam joj kremom za sunčanje,mazao leđa,prste uvukao dva centimetra ispod gaćica kupaćeg kostima.Prsti nisu stigli ni do međunožnog kanalića kada ih je sklonila,ali to je bila samo uvertira za ono što će uskoro usljediti.Kako su proticali dani njenoga boravka kod mene,tako se i ona počela sve slobodnije i opuštenije ponašati.Toliko da se,po povratku sa plaže počela presvlačiti preda mnom.Doduše,preda mnom bi skidala samo gornji dio kupaćeg kostima i bila bi mi okrenuta leđima.Ali taj dan  je,dali slučajno ili ne,to učinila ispred velikoga ogledala,tako da sam u njemu,sasvim jasno vidio odraz njenih okruglih punih sisa.Kada je primjetila da ju posmatram samo se je nasmijala i načinila grimasu,kao da sam ja krivac što se brzopleto i nesmotreno presvukla ispred ogledala i pri tome izložila svoje tijelo mome pogledu.To je bila situacija koja je obećavala da će prerasti u nešto konkreije,ali ono odlučujuće se desilo kasnije te večeri,dok smo sjedili na terasi i pili rashlađenu votku.Komentirala je kako sam sretni,muški perveznjak,koji sa apartmanom pokraj plaže ima neograničeni pogled na ženske sise i guze koje s sunčaju i prošetavaju okolo.Što me potaklo da kažem kako ona,po mom ukusu,ima najbolju guzu koju sam ikada vidio.A kako je i sama kazala,vidio sam ih mnogo.Kompliment primi sa smiješkom.

-To je zato što vježbam.Idem često u teretanu.A uz to,po posebnim programom vježbi oblikujem i učvršćujem guzu.-ponosno mi je objasnila i nagnula tijelo u stranu pokazujući mi desnu stranu svoje guze kako bih se valjda uvjerio u istinitost te tvrdnje.Sljedeći trenutak već sam opipavao tvrdoću te guze iščekujući njenu reakciju.Kada je rekla:Idemo unutra-osjetio sam ogromno olakšanje.

Svukao sam hlačice koje je nosila,a ona je majicu.Nije bilo potrebe da joj skidam crvene tangice,bilo je dovoljno da joj ga zavučem pokraj njih.Samo sam ga namjestio na prorez i utiskao.Jedva da je uspjela otkopčati grudnjak,a ja sam u nju trpao kurac,bušio,probadao,svrdlao,a ona se tiskala tijelom ka dolje,snažno,silovito željeći što više primiti.Nije me obuzdavala,smirivala već je i sama prihvaćala suludi tempo koji sam nametnuo,pa je prijetilo da ću prebrzo svršiti.Utješno je bilo to što je njezino jebozovno tijelo bilo čvrsto jamstvo da će mi se poslije moći ponovno ukrutiti.Moja najezda potpomognuta i od nje sme bila je potpuna,sveobuhvatna.Osim kurca zarivenog u njenu uskomešanu pičkicu torpedirao sam joj i guzičicu,prstom srednjakom,a ona je davala podršku timarenjem klitorisa kojeg je obrađivala i sa nekoliko prstiju istovremeno.Kako sam i slutio,brzo se okončalo.Kovitlac naših isprepletenih tijela vodio nas je k neizbježnom i ja svrši dlanova čvrsto utisnutih u polutke njene,po posebnom programu oblikovane i učvršćene guze.Tijelo joj je govorilo da je i ona blizu.Uvijala se i dahtala posežući prstima u međunožni prorez kako bi što prije okončala.Odmah sam joj pomogao uposlivši i svoje prstiće,pa smo obadvoje zajedničkim snagama vrlo brzo pičkicu pretvorili u natopljeno polje.Ja sam se posvetio usminama a ona klitiću.A oboje bi,povremeno posjećivali dublje predjele,skrivene zakutke,istraživali geografiju tog sočnog pizduljka,sve dok je teklo iz njega...

Pustio sam da uzbuđenje splasne i tijelo joj se primiri a već iduće sekunde,moj obnovljeno ukrućeni ud izvrši prepad u njenu tvrđavicu koja se,očekivano bredade bez otpora.Ako je prvi put i završilo prebrzo ovaj put sam znao da će potrajati.

Potrgao sam onaj crveni komadić svile,njene tangice,ne toliko što su mi smetale,koliko u naletu strasti i erotskog ludila koje me je obuzelo prožimajući me cijeloga.Svona se davala sva.Cijelim bićem.Kao da je sve svoje koncentrirala u onaj maleni međunožni dio sebe.Svu snagu ,energiju. strast sve što posjeduje.Ako sam beskrajno uživao,a jesam,ni ona nije ostala uskraćena za užitak.Zatvorenih očiju govorila je meni nerazumljivim materiskim jezikom,ali i bez prevoda znao sam suštinu.Šarao sam i vrludao po tom njenom švedskom pičiču a ona se,u valovima,dizala i spuštala,ovaj puta odmjereno,kontrolirano,obuzdano.Osjećao sam da mi glavić se žari,dok ga je ona drobila stiskom pice,gdje-kad zarivajući zube u moje rame,na kojem su ostali vidljivi tragovi ugriza.Nevolim pretjerano pričati za vrijeme ševe ali Svonino vrelo tijelo i ponajviše spermom okupana pica izmamili su mi par komentara:-Pička ti je sjajna!Dobro se jebeš.Najbolja si.-

Osvajao sam njen bezdan u ujednačenom usporenom tempu dovodeći nas,oboje blizu svršavanja.Skandinavski pičič prvi je obilato procurio pustivši sok a nakon nekoliko malo žešćih uboda i ja sam prokapao.Izvadio sam ga iz plavokose Šveđanke u zadnji čas,točno na vrijeme,da sperma nezavrši u njoj,već negdje u rupici pupka i svuda okolo nje.

Ući u tu svoju famoznu stražnjicu ipak mi nije dala.Nisam se osjećao previše uskraćenim zbog toga.Ni najmanje.A kada mi je,nakon što mi je odbila ulaz straga obećala da će mi čim mi se ponovo ukruti popušiti,ili kako se ona izrazila ugoditi sa ustima,mogao sam se samo zadovoljno nasmješiti i prepustiti.

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 12 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Prva mi je prica, nadam se da ce vam se svideti, Posle zavrsene sresnje skole vodio sam dosadan zivot, drustvo se razislo, devojaka nije bilo, svaki dan je licio jedan na drugi.
Prije 11 dana · Dodao: Mihael57
Ljeto je vruce je sparno odoh do mora se rashladiti. Put kojim idem do plaze nije toliko dug posto zivim vise manje jako blizu moru, ali uvjek tim putem prolazi dosta djevojaka koje idu na plazu i cesto budu samo u kupacima i tako svaki put samo gleda i ocijenujem koja ima kakvo dupe.
07.03.2019 · Dodao: Silviodante
Teta Bojana( iz predhodne priče grupno drkanje) pozvala me je na sok kod nje sa Vladom i Milanom. Živela je u paralelnoj ulici sa našom . Prošla je dok smo mi igrali fudbal . Rekla je momci zaslužilibste osveženje. Rekla je da svratimo predveče.
19.02.2019 · Dodao: hade999
Bilo je to doba bez neta i mobilnih telefona. Vreme sankcija i VHS kaseta. Nas tri drugara smo redovno drkali kod Milana u stanu . Na spratu mu je keva imala improvizovan salon za depilaciju .
17.02.2019 · Dodao: hade999
Radim kao medicinska sestra u bolnici. Taj dan sam radila trecu smenu sa mladjim kolegom. Kad smo zavrsili sve sto se tice obaveza na poslu seli smo u ambulantu da popijemo kafu i da pricamo o neobaveznim starima.
07.02.2019 · Dodao: Openbrunette

Anketa
By Nezasita Prije 7 dana
By Glavonja 09.03.2019

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories