Trenutno Pusicu pregledava 1485 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Osobna iskustva - 07.02.2018 (07.02.2018) - Svi članci by Pusica

U prvoj priči (saznao sam da me vara i da me cuckold napaljuje) opisao sam, ono što i naslov kaže, kako sam saznao da me žena vara ali i skime me vara. Eto priznajem da me ta spoznaja kako mi ženu jebe drugi, umjesto naljutila, uzbuđivala. Znam da ima mnogo onih koji će reći da to nije u redu ili da to nije normalno, ali isto tako znam da ima mnogo onih koji dijele moje mišljenje. Dakako, ima i onih koji to sami sebi nikada neće priznati.

Polako sam počeo slagati kockice i vračajući film unazad lako sam došao do zaključka da joj Marin nije bio prvi. Bio sam gotovo siguran za najmanje dvojicu tipova s kojima me prevarila. S Marinom je veza trajala nešto duže. Bilo je mnoštvo znakova koji su ukazivali na njezinu nevjeru ali ja sam se pravio da ništa ne primjećujem. Često je posjećivala frizera, kozmetičara, išla u kupnju… kopajući joj po ladici uočio sam da je nakupovala dosta sexi rublja. Gaćica, haltera, čarapa, korzeta… S vremenom se više nije ni libila predamnom se odijevati za izlazak. Čak sam joj i sam davao komplimente govoreći joj kako dobro izgleda. Nije se protivila ni tome da ju fotografiram dok se odijeva i sprema za izlazak, kako je govorila, s prijateljicama na kavu ili obilazak shoping centra. Ponekad sam možda malo odglumio zabrinutost zbog njezinih izlazaka na što bi se ona kao malo uvrijedila, jer, za Boga miloga, mora malo izaći i opustiti se u društvu frendica.

Imao sam želju pratiti je ali nikada to nisam napravio. Jednom sam sjeo u auto i otišao na mjesto koje se popularno naziva fukodrom. Dakle mjesto gdje dolaze parovi u autu. Taj fukodrom nalazio se relativno blizu mjesta gdje smo stanovali a i ja sam dobar dio djetinstva odrastao u kući koja se nalazila vrlo blizu. Iz daleka sam uočio Marinov Peugeot parkiran kod jednog ovećeg grma. Tada sam odlučio da ću se jednom poput ostalih voajera pokušati prišuljati. No dogodilo se to da je veza s Marinom naglo prekinuta. Naime Marinu se ukazala dobra poslovna prilika kod rođaka koji je živio u Švedskoj. Tako je Marin otputovao na dulje vrijeme.

Vrlo brzo nakon njegovog odlaska moja žena Lidija pronašla je honorarni posao koji je rezultirao upoznavanjem novog ljubavnika. Naime njena najbolja prijateljica Renata pozvala ju je da joj se pridruži na poslovima tarot linije i sličnih gluposti. Kako taj posao nije bio obvezujući i nije tražio stalan angažman Lidija je pristala. Radila bi uglavnom u večernjim ali i noćnim satima. Honorar nije bio nešto posebno ali to i nije bilo presudno osim toga dodatna zarada, ma kolika bila, dobro joj je došla. No nakon nekog vremena shvatio sam da ona odlazi kao na taj posao ali novca nije bilo. Pravdala se da gazdarica kasni s isplatom. Naravno postalo mi je jasno da stvari nisu onakve kakvim mi ih je Lidija predstavljala.

Nekoliko puta sam autom obilazio već spomenuti fukodrom ali ona je vjerojatno svoj auto (vozila je Fiata Punta) vrlo vjerojatno negdje parkirala i ako je i bila s ljubavnikom na jebačini bila je u njegovom autu. Jednog ljetnog poslijepodneva ipak mi se posrećilo. Uočio sam njezin Punto. Parkirao sam malo dalje pazeći da moja Corsa ne bude vidljiva. Vratio sam se pješice. Iz daleka, skriven iza drveta, motrio sam njezin auto. Bočni prozor bio je otvoren. Bila je sama i pušila je. Mjesto gdje je bila parkirana nije bilo baš nešto zaklonjeno pa samim tim ni pogodno za sex. Tim više što je još bio dan. U stvari počeo se spuštati sumrak. Nakon desetak minuta do njezinog auta parkirao se, činilo mi se, Twingo. Nije bilo dvojbe. Unutra je sjedio muškarac čije lice nisam iz daleka mogao razaznati. Nije izlazio. Spustio je prozor, nešto su kratko razgovarali i potom su oba automobila krenula. Pomislio sam kako odlaze negdje drugdje. No prevario sam se.

Otišli su uskim poljskim putem dvjestotinjak metara dalje do mjesta koje je bilo prilično dobro zaklonjeno. Naime s jedne strane nalazila su se dva-tri drveta i nešto niskog raslinja a s druge strane bilo je isušeno korito nekadašnjeg potoka. Korito je bilo zaraslo u gusto grmlje. Parkirali su između drveća, grmlja i tog potočnog korita. Spomenuo sam već kako sam nedaleko od tog mjesta odrastao i čitav taj kraj, pa i taj isušeni potok, bili su mi dobro poznati. Pazeći da me slučajno ne ugledaju došao sam do isušenog potoka stotinajk metara više od mjesta gdje su bili oni. Kroz gusto granje spustio sam se u potok i lagano, pazeći da ne pravim buku, krenuo prema njima. Bio sam od njih udaljen možda tridesetak metara i sada sam ih već mogao čuti. Iz jednog od auta dopirala je muzika. Nešto su pričali ali nisam mogao čuti što. Istina da sam se malo izgrebao po rukama i licu provlačeći se kroz zarasli isušeni potok ali nije mi smetalo. Osjećao sam se kao klinac koji radi nešto što ne smije. Bio sam uzbuđen i srce mi je lupalo kao ludo. Sada sam već bio prilično blizu i hodao sam bukvalno centimetar po centimetar pazeći da ne napravim buku koja bi ih mogla otjerati. Na jednom mjestu sam se uspuzao prema van. Ležao sam potrbuške iza granja koje mi je ostavljalo prostora da ih mogu vidjeti. Na travi pored auta bla je rasprostrta deka. Lidija je stajala oslonjena leđima na njegov automobil. On ju je jednom rukom držao oko struka a drugom je otkopčavao hlače. Razmijenjivali su poljupce i nešto tiho govorili. Njemu su vrlo brzo hlače spale ispod dupeta. Pomogao joj je skinuti majicu i Lidija je ostala u grudnjaku. Na sebi je i dalje imala suknju. Tip je lagano drkao svoj kurac koji je postajao sve veći i prislanjao ga je na njezin goli trbuh. Zavukao joj je ruku ispod suknje u gaćice. Čuo sam kako joj govori neka mu ga poljubi.

Lidija je kroz smijeh tu njegovu želju odbijala učiniti. Čuo sam kako mu govori da nema mnogo vremena. Rukom joj je pokušao glavu spustiti na svoj kurac. Sada sam mogao uočiti da je tip mlađi od nje, i to poprilično. Objema rukama primio ju je za ramena i prilično grubo je spustio na zemlju. Napokon je popustila. Kleknukla je ispred njega i njegov kurac završio je u njezinim ustima. Rukama ju je držao za glavu i nabijao je na kurac. Tada sam čuo kako joj govori da skine gaćice. Protivila se govoreći kako je trebao doći ranije a ne kasniti. On se opravdavao poslom koji ga je zadržao. Čuo sam kako joj govori da je ionako neće pustiti da ode dok ju ne pojebe. Napokon je popustila. Ustala se i zadigavši suknju skinula gaćice. Spustila se na koljena i oslonila na laktove, dakle u pseći položaj kao prava kuja. On joj je zadigao suknju otkrivši joj guzu koja je bila tog trenutka okrenuta točno prema meni. Lijevom rukom drkao je svoj kurac a desnom je trljao njezinu pičku. Gurnuo joj je prst i Lidija je glasno uzdahnula. Kleknuo je iza nje kurcem joj mazeći guzove. U sljedećem trenutku žestoko je svoj kurac zabio u nju. Gotovo je kriknula. zabijao se životinjski u nju i njezino tijelo se trzalo prema naprijed. Klečala je oslonjena na laktove i glasno stenjala. Osim Lidijinog stenjanja jasno sam mogao čuti ono karakteristično šljapkanje koje nastaje kada kurac ulazi duboko do jaja u vlažnu pičku. Nisam siguran koliko je to trajalo ali znam da je svršio u nju. Ustao se navukao hlače i otišao je do auta. Lidija je također ustala rukama pridržavajući suknju. Čuo sam kako mu govori da joj doda maramice. Pružio joj paket papirnatih maramica kojima je trenutak kasnije brisala sluz i spermu koja joj se cijedila iz pičke. Tada sam ja u svom skrovištu, ni sam neznajući kako, proizveo šum koji me skoro otkrio. Priljepio sam se uz zemlju i gotovo da sam prestao disati. Čuo sam kako mu govori da je nešto čula. On je odgovorio da je možda neka životinja ili čak neki perveznjak na što se glasno nasmijao. Lidija je navukla gaćice dok je on smotao deku. Pitao ju je kada će se opet vidjeti na što mu je Lidija odgovorila da će ga nazvati. Sjeli su svaki u svoj auto on je odmah otišao a Lidija je ostala još nekoliko minuta popravljajući šminku i frizuru. Bio sam izgreban i prljav od zemlje ali i uzbuđen pa mi to nije smetalo. Pod dojmom onoga što sam vidio otišao sam do auta i krenuo doma.

Želio sam negdje usput stati kako bi popio piće jer mi je zbilja trebalo ali obzirom da sam bio prljav i izgreban odustao sam od tog nauma. Vozio sam polako te sam još napravio dva kruga oko kvarta sređujući dojmove. Lidija je već bila kod kuće. Ušavši u stan samo sam doviknuo da sam stigao i otišao u kupaonicu. Istuširao sam se i donekle sanirao ogrebotine. Naravno, Lidiji nisam ni dalje ništa govorio. Nastavak pročitajte ovdje

Autor: rogonja agramer

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 4 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Crnka rasna oko 165 cm i oko 60-ak kila, tamnoputog tena i punijih usana , oči crne u sklopu njezinog odjevanja, a guza u crnim tajicama velika u obliku jabuke. Zaposlio sam se u jednom skladištu , upoznao nove kolege i kolegice.
Prije 3 dana · Dodao: HotBod
Bio je to oktobar 2018. godine,prije svega par mjeseci.Kada sam ja (16 godina) izjebo Iman (18 godina). A do tog perioda je bila zestoka nejebica, na sta nisam navikao.
Prije 5 dana · Dodao: SexAddict
Drugi ženin mail u seriji gdje mi opisuje svoje akcije kad je imala 26 godina. Radi se o oko 2 godine prije nego smo se upoznali. Nastavila sam se jebati s Darkom i nakon što mu se žena vratila. Nalazili smo se navečer u parkićima i na plažama ili hvatali trenutke kad je ona bila vani da se pohvatamo u agenciji
Prije 9 dana · Dodao: CortoM
Ženin prvi mail s opisom avanture.. S Perom sam prekinula negdje u rano proljeće i tad sam još radila u Darkovoj agenciji. Ako se sjećaš, to je bila ona mala kućica koju je napravio u vrtu i kasnije pretvorio u garažu. Kroz nju se izlazilo u vrt do njegove kuće.
Prije 11 dana · Dodao: CortoM
Izjebao me drug iz razreda... Moj prvi put se desio sa drugom iz razreda. Sve je to pocelo tako sto me je on vatao na casovima ispod klupe. Koliko god puta da sam sklanjala njegove ruke on je bio uporniji, toliko uporniji da sam na kraju odustala od toga
Prije 11 dana · Dodao: Plazmica

Anketa
By Nezasita Prije 5 dana
By St1993 Prije 7 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories