Trenutno Pusicu pregledava 1119 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Osobna iskustva - 06.12.2018 (Prije 10 dana) - Svi članci by HotBod

Poslije četiri godine školovanja došlo je vrijeme za rastanak, razred se raspadao svatko ide na svoju stranu, neko nastavlja studij neko ne, ali prije toga ostaje jedan veliki zajednički događaj a to je matura. 

Dvadeset dana, nakon što smo završili s nastavom i maturskim radovima, napokon je došlo vrijeme za veliko slavlje. Spremio sam se odlično, hlače, košulja sako sve u fulu. Moja pratilja je bila Jelena. Ona nije sa mnom išla u razred, ali smo bili vrlo prisni i družili se, čak u par navrata i malo muvali, koketirali ali ona je imala dečka dugo godina, pa ništa za ozbiljno se nije dogodilo sve do te noći. Spremio sam se, sjeo u auto i krenuo po moju damu. 

 

Došao sam ispred njezine kuće izašao iz auta i krenuo prema kapiji. U tom momentu ona se pojavila na vratima, ja sam ostao bez daha. Bila je predivna, prezgodna i seksi. Nikad je nisam vidio u boljem izdanju, ostao sam bez teksta. Toliko sam se zagledao u nju, a ona mi je rekla, što je ljepotane, ostao si bez riječi od moje ljepote, ajde za utjehu ni ti nisi loš i nasmijala se. Krenuo sam po nju, poljubio ruku, i predao joj cvijeće. Sjeli smo u auto i zaputili prema centru grada, gdje smo šetali a onda krenuli prema lokalu gdje se odvijalo slavlje s još dva drugara i drugaricom. Kada smo stigli, malo smo se slikali, a potom ušli zauzeli svoja mjesta i slavlje je moglo početi. Skoro svi su pili žestinu pa tako i nas dvoje, međutim ona je baš jako krenula i počela nešto i na iskap piti. Kako je vrijeme odmicalo, ona je nastavljala tempo, ja sam malo manje, zato što sam vozi. Igrali smo plesali, družili se i negdje oko tri sata, mi je rekla hajdemo malo na zrak. Izašli smo vani i otišli iza lokala, malo pričali, a ona je u jednom momentu malo izvrnula nogu i pala na mene, pogledali smo se direknto u oči a potom i poljubili. Odmah smo počeli strasno da se ljubimo, jednostavno već dugo smo željeli jedno drugo. Ruke su mi bile svud po njenom tijelo, osjetio sam da ispod haljine koja je bila uz tijelo nije imala ništa ispod, stiskao sam je bio sam ludo napaljen, i rekao sam kako si dobra, lud sam za tobom. Vodi me odavde, hajdemo tvojim autom negdje, odgovorila je. Poslušao sam je i odmah smo se zaputili prema autu, seli i krenuli prema plaži kraj rijeke, gdje se omladina redovito skupljala. 

Izašli smo iz auta ja sam otišao straga, a ona je izila štikle, skinula dugu haljinu da ne izgužva, i tako ostala samo u crvenom brusu. Ja sam se isto skinuo i počeo drkati, a ona je sjela do mene, uzela ga u ruku i lagano počela drkati, a ubrzo ga stavila usta i počela gutati. Gubio sam kontrolu, predivno ga je pušila, uzeo sam je za kosu i počeo nabijati u usta, gutala ga je skoro do jaja. Izvadila ga je iz usta legla na leđa, raširila noge i pozvala prema svojoj ribici. Prišao sam i počeo obrađivati, bila je tako sočna i mirišljava, svijetlo roza boje, oblizivao sam je cijelu, i jebao jezikom. Nakon deset minuta lizanja, ustao sam i prinio penis na ulaz od ribice. Lagano sam ga počeo gurati malo po malo, i sve je više i brze ulazio u nju, počeo sam hvatati ritam i on je već bio duboko u njoj i jaja su lupala od ribicu. Već sam je jebao žestoko, a Ona se hvatala rukama za sjedala i uvratala od jačine mojih uboda. Počela je svršavati i puštati duboke uzdahe. Prodirao sam do kraja u nju. Izvadio sam ga, okrenuo je u dogi i opet ubacio unutra. Odmah sam počeo žestoko, uhvatio je za kukove i počeo navlačiti jako. U tišini noći čula su se samo pljeskanja butina i njezini jecaji, i poslije dvadeset minuta fenomenalno sexa osjetio sam da svršavam, izvadio ga i svršio po guzi i leđima. 

 

Ustala je poljubila me i rekla, odlično jebeš, želim ovo što prije ponoviti. Izašli smo iz auta, opet se obukli, sjeli u auto i zaputili prema lokalu gdje se slavila matura, bili još neka dva sata a potom svi krenuli kući. Ja sam je odvezao, a ona me pozvala u kuću kod nje, gdje smo imali još dva fenomenalna sexa.

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 13 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
sex in the office...Prepisivali smo se.. rekao sam da sam sam u kancelariji.. pričala mi o svojim fantazijama.. napalila se.. a i ja..
Jučer · Dodao: Carski
Godinama sam mastao o svojoj susjedi. Medicinska sestra u 30im godinama. Niska crne kose i velike guze. Njena guza bilo je nesto savrseno i perdektno i svaki put kada bih ju vidio jednostavno bih bio prenapaljen.
Prije 6 dana · Dodao: horny_678
Radim u jednoj državnoj firmi gdje je pretežno muška radna snaga , ono malo ženskog osoblja koja nam rade u administraciji je u svom gledištu potpuno su različite osobe od recimo osoba koje bi mogle biti manekenke do onih hm drugih.
Prije 7 dana · Dodao: darko5
Dosla sam da posetim brata u stanu. On je ziveo sa grupom momaka. Ali tada smo mi bili sami. Pricali smo, zezali se i uzivali. Tada je dosao njegov cimer. Krupan, nabildovan, umisljeni frajer.
Prije 10 dana · Dodao: Bela1
Penusava kupka..vino..On..Ljubio me nezno i mazio dok sam u sobici palila grejalicu i raspremala krevet.Skidao me je .a meni se vrtelo u glavi od vina
Prije 11 dana · Dodao: zeljana

Anketa
By Jebac10 Prije 21h
By antonio1990 Prije 7 dana

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories