Trenutno Pusicu pregledava 1513 napaljenih

Dodaj svoju erotsku priču   Dodajte Vašu erotsku priču ili maštu

Info
Erotske priče  Osobna iskustva - 06.12.2018 (06.12.2018) - Svi članci by HotBod

Poslije četiri godine školovanja došlo je vrijeme za rastanak, razred se raspadao svatko ide na svoju stranu, neko nastavlja studij neko ne, ali prije toga ostaje jedan veliki zajednički događaj a to je matura. 

Dvadeset dana, nakon što smo završili s nastavom i maturskim radovima, napokon je došlo vrijeme za veliko slavlje. Spremio sam se odlično, hlače, košulja sako sve u fulu. Moja pratilja je bila Jelena. Ona nije sa mnom išla u razred, ali smo bili vrlo prisni i družili se, čak u par navrata i malo muvali, koketirali ali ona je imala dečka dugo godina, pa ništa za ozbiljno se nije dogodilo sve do te noći. Spremio sam se, sjeo u auto i krenuo po moju damu. 

 

Došao sam ispred njezine kuće izašao iz auta i krenuo prema kapiji. U tom momentu ona se pojavila na vratima, ja sam ostao bez daha. Bila je predivna, prezgodna i seksi. Nikad je nisam vidio u boljem izdanju, ostao sam bez teksta. Toliko sam se zagledao u nju, a ona mi je rekla, što je ljepotane, ostao si bez riječi od moje ljepote, ajde za utjehu ni ti nisi loš i nasmijala se. Krenuo sam po nju, poljubio ruku, i predao joj cvijeće. Sjeli smo u auto i zaputili prema centru grada, gdje smo šetali a onda krenuli prema lokalu gdje se odvijalo slavlje s još dva drugara i drugaricom. Kada smo stigli, malo smo se slikali, a potom ušli zauzeli svoja mjesta i slavlje je moglo početi. Skoro svi su pili žestinu pa tako i nas dvoje, međutim ona je baš jako krenula i počela nešto i na iskap piti. Kako je vrijeme odmicalo, ona je nastavljala tempo, ja sam malo manje, zato što sam vozi. Igrali smo plesali, družili se i negdje oko tri sata, mi je rekla hajdemo malo na zrak. Izašli smo vani i otišli iza lokala, malo pričali, a ona je u jednom momentu malo izvrnula nogu i pala na mene, pogledali smo se direknto u oči a potom i poljubili. Odmah smo počeli strasno da se ljubimo, jednostavno već dugo smo željeli jedno drugo. Ruke su mi bile svud po njenom tijelo, osjetio sam da ispod haljine koja je bila uz tijelo nije imala ništa ispod, stiskao sam je bio sam ludo napaljen, i rekao sam kako si dobra, lud sam za tobom. Vodi me odavde, hajdemo tvojim autom negdje, odgovorila je. Poslušao sam je i odmah smo se zaputili prema autu, seli i krenuli prema plaži kraj rijeke, gdje se omladina redovito skupljala. 

Izašli smo iz auta ja sam otišao straga, a ona je izila štikle, skinula dugu haljinu da ne izgužva, i tako ostala samo u crvenom brusu. Ja sam se isto skinuo i počeo drkati, a ona je sjela do mene, uzela ga u ruku i lagano počela drkati, a ubrzo ga stavila usta i počela gutati. Gubio sam kontrolu, predivno ga je pušila, uzeo sam je za kosu i počeo nabijati u usta, gutala ga je skoro do jaja. Izvadila ga je iz usta legla na leđa, raširila noge i pozvala prema svojoj ribici. Prišao sam i počeo obrađivati, bila je tako sočna i mirišljava, svijetlo roza boje, oblizivao sam je cijelu, i jebao jezikom. Nakon deset minuta lizanja, ustao sam i prinio penis na ulaz od ribice. Lagano sam ga počeo gurati malo po malo, i sve je više i brze ulazio u nju, počeo sam hvatati ritam i on je već bio duboko u njoj i jaja su lupala od ribicu. Već sam je jebao žestoko, a Ona se hvatala rukama za sjedala i uvratala od jačine mojih uboda. Počela je svršavati i puštati duboke uzdahe. Prodirao sam do kraja u nju. Izvadio sam ga, okrenuo je u dogi i opet ubacio unutra. Odmah sam počeo žestoko, uhvatio je za kukove i počeo navlačiti jako. U tišini noći čula su se samo pljeskanja butina i njezini jecaji, i poslije dvadeset minuta fenomenalno sexa osjetio sam da svršavam, izvadio ga i svršio po guzi i leđima. 

 

Ustala je poljubila me i rekla, odlično jebeš, želim ovo što prije ponoviti. Izašli smo iz auta, opet se obukli, sjeli u auto i zaputili prema lokalu gdje se slavila matura, bili još neka dva sata a potom svi krenuli kući. Ja sam je odvezao, a ona me pozvala u kuću kod nje, gdje smo imali još dva fenomenalna sexa.

Pratite nas na Twitteru @Pusicacom

Ocjeni me... :-) ... Ocjenili su me 16 puta... Tnx Pusa
 
Komentari
Poredaj po: 
Po stranici:
 
  • Trenutno nema komentara

Uclani se


Povezani sadržaj
Sasvim lepo se videlo da nema brushalter jer su njene sise njihale slobodno dok je hodala. Za ovu priliku se I doterala. Nasminkala se perfektno,a I kosu je sredila. Stvarno je izgledala lepo, ali je cini mi se da je bila duboko zabrinuta u vezi sa desavanjima koja joj predstoje.
Prije 3 dana · Dodao: Pusica
Radetova spavaca soba je bila prazna, a culo se samo kako Rade doziva Milicu: “ Milice, MILICEEEEEEEEEEE, gde li je a kurva picka li joj materina. Zatim je Rade jako zalupio vrata, a kamera je snimala jos oko minut. To nisam ocekivao. Po datumu smo zakljucili da je to bilo odmah sledeceg dana od onoga sto smo gledali juce (Šankerica Mira IV dio).
Prije 6 dana · Dodao: Pusica
Pustili smo ponovo DVD I tamo je Milica I dalje pusila Radetu jos par minuta, a onda je Rade ponovo naguzio Milicu koja je opet gledala pravo u kameru (Nastavak priče Šankerica Mira III dio). Rade je polagano jebao jos uvek moju zenu, a po izrazu njenog lica se dalo zakljuciti da uziva, samo mi se cinilo ovog puta da nije bila opustena kao I ranije.
Prije 7 dana · Dodao: Pusica
Nastavak priče Šankerica Mira Bio sam poprilicno nervozan cekajuci da snimak krene. Prva slika koju smo videli je Milica kako ulazi u sobu. Bila je zamisljena ili se bar meni tako cinilo. Pocela je da se svlaci. Kada se svukla Magda je prokomentarisala da je Milica jako lepa I zgodna sto sam I potvrdio. Onda je Milica otisla u kupatilo odakle se culo kako se tusira. U sobu je usao Rade.
Prije 7 dana · Dodao: Pusica
Skoro dva meseca Zorana nisam ni videla niti cula bilo sta o njemu (Pročitajte prvi dio priče Šankerica Mira). Pomislila sam cak I da se ubio, ali jedne veceri pred kraj radnog vremena samo je nenadano banuo u kafanu sa osmehom na licu I narucio pivo. Zeleo je da razgovara sa mnom. Upitala sam ga sta se desilo sa njim I gde je bio, a on se smeskao I sacekao da ode I poslednji gost.
Prije 7 dana · Dodao: Pusica

Anketa
By Mica21 Prije 13 dana
By Versaljin 08.04.2019

Erotske priče

Seksi igrice

Porno Filmovi

Domaći pornići

Erotika i Seks

Domaće cure

Sex4stories - Erotic stories